Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Ja, lehet azt majd használni, nagyon nagyon a játék elején, aztán annyi, ezt láttam sokszor kihozták, eleján megöltek pár munkást és annyi, max még ,de az igen ritkán volt observernek használták.
MCore is csak a játék elején jó,m ert kb semmi élete nincs, time warpolni mondjuk bármikor jól jöhet, csak ügyesen kell microzni. Tehát kapott 3 új egységet p, abból igazából egyik se valami darvas, de tény hogy jobb mint a semmi. Majd kiderül hogy milyen ha ki is tudom majd próbálni ezeket, lehet más véleményen leszek.föccer
Ezek a videok... béta alatt miért nem láttam hogy time warpoltak, meg minerál blokkoltak oracle-val?
Biztos botok ellen játszottak
Új hozzászólás Aktív témák

- E-roller topik
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest