- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandR
csendes tag
Hát meg kell hagyni ritka szép lett,én is a közönségel együtt újjongtam a videon. A mimikám a következő volt:
Régen rengeteget toltuk LAN-on.Volt egy ''temapálya'' ahol egymást mellett volt a w.pontok, ájulásik adtuk egymásnak
Lenne egy kérdésem is: vga vétel elött vagyok,mit gondoltok 73GT elbírja vagy inkább a 76-al szemezgessek? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap végre sikerült végignéznem az ingame videót, hát leesett az állam. Nagyon nagyot fog ütni ez a cucc, remélem hamarosan megjelenik...
-
frame>24
addikt
válasz
horvathkrisz #385 üzenetére
hát ez tökjó...! na majd nézni fogom!
thx -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
donsergiooo #393 üzenetére
őőő... aha.
Még nem lehet konkrétat tudni, ami biztos, hogy legalább HD felbontás lesz, mert a gameplay movie az volt.Sejthetően a mai kor igényeinek megfelel majd a maxfelbontás. Hogy hányszoros AA lesz benne, azt nemtudom, de őszinténszólva nem érdekel, mintahogy az is hidegen hagy, hogy milyen blur, meg lightning effektek lesznek benne. Bár érdekelne, jövő héten vizsgázom OpenGLből, de rühellem...
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
donsergiooo #391 üzenetére
Lol, tényleg kicsit vicces a 19esen nyomni, öklömnyi pixelekkel
-
válasz
Motion_Blur #389 üzenetére
Ehehe, én annak is örülnék, ha nem csak 640x480-ban lehetne játszani.
-
Motion_Blur
félisten
Kicsi OFF: SC-al tudok játszani 1680x1050-es felbontásban?
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
horvathkrisz #385 üzenetére
Csak tudnám mi ezen a Gold... 2 éve is már jóideje lehetett az SC+BW párost 2 ezerért kapni... Jah, persze nem egyszer volt az embernek egy köre az N-TEC-nél (kiadó), hogy lenyúlták a key-ét, de a számla ellenében mindig adtak újat.
-
marcias
őstag
Egyrészt jó, hogy már most tudjuk hogy lesz SC2, mert eddig csak találgatások voltak lassan 10 éve.. így viszont, hogy a megjelenéshez képest korán tudtuk meg a jó hírt, a függők most majdnem egy évig fognak még izgulni, jó esetben félidőben egy bétával a zsebükben.
-
alien_
őstag
-
frame>24
addikt
válasz
Motion_Blur #369 üzenetére
azonnal kérek ilyen unique-smiley-kat! ez má sokadik, amit a mezei tag nem kérhet le, és most betelt a pohár! Vagy ezt csak ilyen PH-nagyurak, warlord-ok, meg abyssal demonok használhatják??
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
Motion_Blur #369 üzenetére
keresd tovább, ott lesz az valahol
-
dokar
addikt
csak jelzem, hogy én is nagyon várom a játékot. beállok a sorba.
-
mr.geeZ
aktív tag
Remélem jönnek majd a kollégák a logoutról is, invitáltuk őket
ollie: Olvastam a gamespotos infót. Nekem ebből a következők jönnek le:
-Nem lesz egy-egy megfeleltetés az egységek közt, tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz zerg, terran mothership.
-Szerencsére fontos szerepe marad az erőforrásoknak, gazdálkodásnak.
-Sokféle elágazó vagy-vagy alapú fejlesztés lesz, így egy bázissal kevesebb típusú egységet lehet majd építeni.
-a stalkereknek szerintem jó kézben nagyon nagy előnyük ez a teleportálgatás, talán nem is lehet őket megsebezni ground unittal? Pillanatok alatt visszavonulhatnak?
-a platformokról lelövő elleneket nem fogjuk meglátni, földi egységekkel a 'hol a fenéből lő a siege?' anyázás gyakori lesz -
Djuree
félisten
na toltam b.net-en egy gémet.
ki is kaptunk 2v2-ben, két zerg GÉP ellen
rég játszottam úgy látszik -
Reas
tag
1.14 és 1.15 között van vmi patch, mert nem megy fel a bw-ra az 1.15
pls help, thx
most nyomtunk egy 2v5 haverommal, de király volt! -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
frame>24 #350 üzenetére
Nekem pl. az eredetimmel az alapverzió elindult az install után, aztán kiléptem, patcheltem, és nem ismerte fel erdetiként a CDmet, széngyenszemre azóta is crackekkel kell boldogulnom, pedig megvettem a játékot.
Nem semmi változtatások ennyi év után, felrakom énis ezt a patchet. -
Djuree
félisten
huhh, alig ment fel
alig olvasta a cd-ket. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, félek, hogy az lesz a bajom, mint ami a Brood War-al meg a The Frozen Throne-al. Túl sok már az egység...
Szerintem a videóban az összes protoss egységnek kb. a felét mutathatták be és már ez sem kevés. Rengeteg egység lesz úgy tűnik. (Nekem az spec már sok, mondjuk amekkora SC gamer vagyokcustom game-ben még a gép is lever
De amúgy az 1 is tetszett nagyon, csak netre nem volt bátorságom menni.)
-
Djuree
félisten
fel is teszem újból az sc1-et
-
válasz
frame>24 #350 üzenetére
A legnagyobb változtatás a saját SC bajnokság rendezése.
Feature Changes
* Approved organizations can now operate StarCraft leagues. See ([link])
* Replays are automatically saved as LastReplay.rep.
Bug Fixes
* Fixed a bug that allowed burrowed units to be stacked.
Exploits
* Fixed a vulture exploit that crashed games.
* Fixed an exploit that allowed the rally points of others to be set.
* Fixed a multicommand hack that crashed Macintosh players.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest