Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Tegnap nem az én napom volt. Bár már platina elleneket sorsol 2v2-ben, de sorra kikaptam és azt sem tudtam mi történik körülöttem, míg a társam az expjét védte engem simán bedózeroltak akár hova mentem.

Ráadásul ezt az után, hogy 5 oraclevel ledózeroltam az ellentől 20+ probot...
A zerg beszorít swarm hosttal és szarrá expeli a mapot. Ha p van, az meg átjön a core-al és leszedi a probjaimat. Itt rá kellett jönnöm, hogy az oracle a büdös életben nem lövi le a core-t. De max ha 5-6 probom elhullott. ellen p-nél oraclek teljes pusztítást csináltak, mégsem voltam képes hozni annyit mint ő. A zerg ellen meg fogalmam sincs mi a jó taktika. Tempesttel szedtem a swarmokat, de a broodlord corruptro még mindíg dúrva főleg ha egy rakat stalker és colo támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest