Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Egyébként azt ugye tudod, hogy gears-ben van olyan chart, amin látod hogy mennyire hatékonyan köpködsz?
Más: ZvP 6 immortalja volt a stalkerekkel, mégis lenyomtam, pedig még gazdaságban is tartotta a lépést... érdemes megnézni mennyi kill volt az immortalkokon

Nálam még egy 10-15 drone elfért volna, a közepe felé elfeledkeztem a köpködésről, és mikor a 2. expjét nem tudtam feltörni, be lehetett volna dropolni/nydusolni a main-jére... ez utóbbi fogást kell még beépítenem, és lesz egy erős diamond ZvP-m.
(az már más kérdés, hogy az a 2pylon+cannon bejárat szinte hívogatta a bane bust-ot
)Ja, azt hitte mephekkelek, pedig csak jó helyen voltak a lufik

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)