- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
Most, hogy van egy kis időm játszani, nem tudok...
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Régebben vettem egy "használt" SC2-t, amit teljesen átregisztráltam a magamnak.
Telepítettem hozzá egy B-net authernticator-t. Sajna FW update volt a telefonomon, minden adat elveszett. Ha újratelepítem a progit, akkor már sajna nem jó kódot ad.
Mit tudok tenni?
thx!Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Ok, csak itt az egyetlen járható úthoz kér egy személyi igazolvány képet.
Na most sajna én valakitől megvettem, aki már beregelte magát. Szal ha jól sejtem az ó igazolványa kéne.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz hajsza #23796 üzenetére
Ezt a menüt kell választanom:
I've lost my authenticator and I want to remove it from my account.
Account Security is a paramount concern at Blizzard Entertainment. As such, we require extensive verification in order to remove a Battle.net Authenticator.
Folytatás gomb után kérattle.net Account (Email Address): ez ok, megvan.
Government-issued ID: *(acceptable formats are BMP, JPG and GIF) És Attach your ID gomb van.
ITT
Lehet láma vagyok, de személyire gondoltam.
A játék kompletten nálam van. Tok, CD, serial, bónusz kártyák, minden.Sajnos nem tudok kapcsolatba lépni a supporttal sem, mert ahhoz is be kell lépni...
Carasc0: Köszönöm! Igazad is van, nem is lett volna gond, ha nem bénázok a hülye telefonnal
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz hajsza #23812 üzenetére
Igen, az a személyim
az authenticator a mobilomon egy alkalmazás, és én telepítettem a telóra, én regeltem be az accountomra, csak sajna frissíteni kellett a telót, és voltam olyan láma, hogy nem mentettem le az adataitTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Srácok.. lehet, hogy hülye kérdés. De ha veszel egy saját SC2 példányt, azt arra a mailcímemre rá tudom regelni amin már van egy de szívok az authorizer miatt?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz kovsol #23938 üzenetére
Szóval szerintetek annak az emberkének a személyilyíről kéne egy scannelt kép, aki elsőre beregelte a példányt?
Át van már téve minden az én adataimra, csak a Nevet nem lehetett cserélni.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Éééés igen, gyanús volt nekem, hogy nem lehettem akkora láma, hogy nem mentettem el valahova az adatokat az authenticatorhoz... és tényleg nem. Újra be tudok lépni.
-
FoBCRaistlin
őstag
Skacok, miután sikeresen visszakaparintottam a game-em, én is szívesen barmolnék párszor "ismerősökkel". Akinek van kedve dobjon egy azonosítót és felveszem.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Winner_hun #24380 üzenetére
felvettelek
-
FoBCRaistlin
őstag
Ma este ha nem tudom rászánni magam a gép reinstallra, akkor szívesen barmolnék párat valami laza csapatban. Láma silver vagyok kb, és csak a móka kedvéért játszanék akit érdekel.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz föccer #24633 üzenetére
Aha, egészséges önkritika.
Én meg múlt héten, amikor több hetes kihagyás után elkezdtem játszani, nem értettem miért alig megy a macrom. Aztán jóval később észrevettem a Main-ben a drone-ok rally az extractorra volt állítva XDTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Nekem jónak tűnik, éppen nézem a streamet.
-
FoBCRaistlin
őstag
Én egy elég izmos I7+HDD-ről most próbáltam egy Laptop i5+SSD-t.
Már az SC2 install alatt is csak pislogtam úgy repült fel.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Eyesis #25240 üzenetére
AMi nekem van SSD, sztresztesztelték.
560Tb adat ment rá... vagyis 22 évig minden napi csurig írod, és akkor hal be...Hol lesz akár csak egy winyó22 év múlva, nemhogy egy SSD.
Semmi gond nincs velük.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz mikromanus #25257 üzenetére
Hatalmas szöveg, ott a pont!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Winner_hun #25268 üzenetére
Loool, jó a szöveg
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killerjohn #25275 üzenetére
Halál komoly.
Mondok durvábbat.
Anno albitársam, Quake 3-ban szénné alázott. Ha be voltam b@szva, esélye nem volt.
Előre félt ha ittam... idővel ki sem mert állni.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killerjohn #25299 üzenetére
Sztem én is csak a Q3 skillt tudtam kiinni belőle.
De winner már megtalálta az SC skillt isTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz killerjohn #25301 üzenetére
loool, alakul a szöveg rendesen.
Az ember rendkívül találékony ha ivászatról van szó. Pontosabban a miért iszol megmagyarázásáraTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz --Disztroj-- #25328 üzenetére
Nagyon ottvan a szeren!
Winner_hun: Lol, nemár... én is ezt csináltam.
Tényleg jó dolog[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Destiny is bentvan?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz FoBCRaistlin #25365 üzenetére
OMG Destiny Vs TLO Destiny for president . Viszont ki fog kapni sajna
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz FoBCRaistlin #25528 üzenetére
droid...
-
FoBCRaistlin
őstag
Be tudtok lépni?
-
FoBCRaistlin
őstag
Nálatok is offline a bnet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest