-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
elfogyott az idom....az elobbi komenthez.
szerintem en egy korabbi tamadasra gondoltam (vagy ha nem akkor csak nem lattam at
), mikor az expe elott hullott el a sereged, es az army-d gyakorlatilag 0 ertek kozelebe kerult...neki meg valami 2400-3000 meg akkor is volt...aztan ugyan eleg gyorsan regenaraltad a csapatod (akkor meg nem volt BL), de miutan tobb helyrol jott ossze akkor erzekeny lett volna ha megindul (csak gondolom ugy volt vele, hogy egy megtepazott sereggel most nem indul neki, hatha egy ketszer akkora fogadja...en se indultam volna meg ...hiszen mar az early gamen tul voltatok, es barmi lehetett a bazisodon...)...miutan nem vagyok nagy zerg jatekos nyilvan jobban erezted, hogy miert nem vonultal vissza
, es, hogy mennyi ido kell a megujult sereg felallitasahoz....mindenesetre szep meccs volt (nekem foleg az expednel levo korai csata tetszett, meghogy nem sajnaltad az overlordot...ilyet sok embertol meg nem lattam )
jahhh es eszembe jutott mit szerettem volna kerdezni....minek egy bazisra 4 queen??? ezt mar masnal is lattam korabban, de egy helyen levo ket bazist gyakorlatilag 1 is kitud elegiteni kopkodessel, ketto meg meg creepet is siman noveszt...de minek 4? (volt olyan meccsem mikor a zergnel 4-5 volt ?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mercedes topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest