Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
2v2 isonic-al partyban. Skymouz az első percben DC-zet. 22 perces menet lett belőle, 80 fölé vittem az apm-et, toltam neki mint a gép.
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
egyébként SC2-ön volt egy progi amit én is használok, ha kell elküldöm.. beírod neki a meccset és gosu-n keresztül letölti a replay-t.. mindig a legfrissebb fent van ott is..
-
kovsol
titán
valaki tud adni nekem olyan oldalt ahol megtalálom a GSL legújabb mérkőzéseinek replayeit is? vagy pedig vannak fent friss replayek is oGs tagoktól és hasonló kategóriás pro gamerektől is replayek, olyan ami nem több hónapos
-
JNashville
senior tag
Hát ez a Void gyengítés nem nagyon jött be ... oké, már korántsem száguldanak (sőt, tetűlassúak), de ez csak azt a reflexet alakította ki bennem, hogy csak akkor induljak el sweepelni velük, ha már egy olyan sereg összegyűlt, amikor már úgyis mindegy az ellennek, hogy gyorsak-e vagy sem.

-
Alg
veterán
Na ma se lesz gém, tetves vonat lerobbant, egy órája állunk - mozdonyt cserélnek
Remélem nem vodkára

Nemzetközi gyors, és 50 km-t sem tudott megtenni... no comment

-
JSaN
addikt
Hali, valakinek mukodik singleben ez a plusz arnyek reteg?
Mert en akarhogy allitgatom, nem latok semmi kulonbseget. -
iSonic
addikt
válasz
cettlee
üzenetére
marine, tank és medivac és sok mikro.. ha nem nagyon menne, akkor sok marauder, thor, tank, medivac és talán még hellion és akkor nem kell sok mikro hozzá..
steam pack, combat shield és coc.. shell kell.. ha kevésnek érzed a thor-t, akkor autorepairnek tegyél 4-5 scv-t..
-
cettlee
őstag
terrannal tolom ujabban, muta spedling baneling ellen mit kell? creepen nembirom lemikrozni a banelingeket, még helionnal sem, amugy marine mediacot probáltam, tank nemártott volna talán

-
iSonic
addikt
ha már pl nekem ghostom van, akkor nem is használom a scant-t, hanem dobok egy empt a dt-re és akkor mindegyik dt one shot..

-
oxox
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
ez tenyleg igy van? lathato lesz? meg sosem nyomtak a dt-imre...lehet azert mert a radar egyszerubb
...de elmeletben azonnal elkezd tolteni, tehat hipp-hopp ismet "lathatatlannak" kene lenniukEbbol is latszik, hogy a terran a legtaposabb faj...zergel/protossal eselyed nincs ilyen csalafintasaghoz

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
amíg el nem tűnik a hullája
amúgy gondolom addig amíg nem kezd visszatölteni a shieldje(#15274) sith7 wow -ban semmit nem kellett csinálni egyszerűen más lett a neved és utána más néven láttak azok akiknél fel voltál véve, nem hiszem, hogy itt direkt megnehezítették volna a dolgát az embereknek
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
azért bírja így a tuningot alapfeszen, mert a Toledo magot 4400+ 4800+ ba rakták, vagy lehet még magasabbakba is
nekem egymagos A64 van másik gépben szintén 1MB L2 és 1800@2600 on vígan fut, szóval kilehet fogni jó tuningos procikat a régiek közt is még -
Winner_hun
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Az L2 miatt is gyorsabb azonos órajelen... az X2 4200+ 2200 MHz-en ment, nem nagyon szerette a tuningot. Ez most 9x295-ön megy alapfeszen. Menne többet is ha bírná a lapom.. valószínűleg az nem bírja. De lusta voltam kipróbálgatni, ez így majdnem 50% plusz a gyári értékhez képest. A játékban tesztek alapján ~50% gyorsulást hozott a 4200+-hoz képest.
Ezt vettem meg.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mekkora órajelre húztad meg? amúgy Opteron 165 ról van szó? mert tulajdonképpen ez is egy sima x2 szóval érdekes, hogy ennyivel jobb [link] vagy a lehet ami neked előtte volt csak 2x512KB L2 vel volt és nem Toledo magos hanem Manchester magos volt
-
Winner_hun
félisten
Ja amúgy überdurvabrutál az új proci megrángatva, sokkal játszhatóbb a játék 3v3 nagy csatában is, végre nem diavetítésből áll az összecsapás.
-
kovsol
titán
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hat necces, hogy leszek-e fent...cenzura ma otthon van

Sittes.thanks a lot

mondjuk azt nem teljesen ertem, hogy a rejtett egyseg miert nem lehet tenylegesen nem lathato egyseg??
-
sith7
félisten
Nehogy vérengzés legyen ...

A 10 változás amelyről a Blizzard nem tájékoztatott minket.
Atlasy összegyűjtötte azokat a változásokat, amelyekről nem tájékoztatott minket külön a blizzard. A 2 legfontosabb változás szerintem az 5. és a 7. pontban vannak leírva, de a többi is hasznos információ. Na lássuk mik is ezek a változások:Az Extreme grafika csak a kampányra értendő.
“We require more minerals” úgy mint a többi ilyen hang kikapcsolható a sound optionsban.
Ha több mint 10x rákattintasz a Starcraft 2 WIngs of liberty logo alatti bnet ikonra akkor a cow chat channelre kerülsz…ami igen vicces
A replay megnézése után, már nem vár miket a “done” gomb, végig kell nyomnunk az F10, quit replayt.
Custom game időzítő 30-ról 10-re lett csökkentve.
Pause/Break megnyit egy másfajta pause menüt, de F10-es pause még mindig olyan mint volt.
Cloackolt egységek máshogy néznek ki (Mert a grafikus beállításokon ezt eszközölték, valószínűleg azért hogy könnyebben felfedezd őket). Ez a Bansheen nagyon észrevehető a többin nem annyira.
A jobboldali nyíl a chat paneleken el lett törölve, de bal klikkel továbbra is elérheted ezt, ha a játékos nevére kattintasz.
Burrow ikonok megváltoztak, így nézett ki régen, és így néz ki az új.
A techlabos épületek már nem mutatják az animációt ha olyat építenek benne ami igényli a techlabot, annak, viszont örülhetünk, hogyha research folyik benne az animáció életbe lép. -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
kosz....jolvan.....rajta vagy a halal listan

-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
az IT ugy dontott, hogy az altalad linkelt oldal nem megnyithato

van benne vmi fontos? pl...az ligaermek mashogy neznek ki
-
iSonic
addikt
IdrA menetel.. GSL-en..
-
Winner_hun
félisten
1.2-es peccs
A 10 változás amelyről a Blizzard nem tájékoztatott minket.
“We require more minerals” úgy mint a többi ilyen hang kikapcsolható a sound optionsban. - na csak jól hallottam tegnap este hogy valami változott

-
oxox
addikt
replayt megneztem, es fura is volt, hogy az 1gate core utan egybol a blinkhez csinalta az akarmit....egyreszt hasznalta shift parancsal mozgas kozben (lattam mar youtubon, es tudom, is, hogy kell....gyakoroltam is utana, de nekem inkabb tunt darabosnak a sajatom...az oven meg kb nem latszott semmi...ugy ment at a terepakadalyokon mintha nem is lennenek)
meghat a szokasos menekites csataban....ezt mikor csinalom (nagyon alap szinten vagyok, es gyakran az adrenalin miatt nem is jut eszembe csataban) szinten darabos nekem, es inkabb csak probalkozasnak tunik....neki meg mintha automata lett volna....eleg idegesito volt, hogy lovik a stalkereim az oveit, neki meg mint koperfild david el-el tunnek...

-
oxox
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
okes benne vagyok/leszek...jovohet keddtol-pentekig szabin vagyok, de elotte-utana aprithatunk!!!
...nem vagyok nagy mayer, de a sok kutyautobol kicsit besokaltam tegnap....cimbivel felmentunk meg codozni, de az is csak ratett egy lapattal...vagy a pingunk volt magas, vagy az aimbotosok kozott kellett virgonckodni... -
oxox
addikt
azt hiszem tegnap este jutottam el addig, hogy inkabb 1v1 ezek egy ideig....nem eleg, hogy 3v3-ban hyperbenakat kaptam csapattarsnak sorban....de a rendszer is oly kegyes hozzam, hogy volt, hogy az ellenfel csapataban ket master ligast rakott.....a gyerek ugy hasznalta a blinket, hogy csak pislogtam (a masikat megeloztem pontban!!!
) -
sith7
félisten
Köszi a mai gameket, jók voltak

-
Alg
veterán
-
kovsol
titán
most nézem meg lehet nézni a ligák eloszlását [link]
a legördülő menüből lehet választani 2v2 3v3 RT mindent, a lap alján összegezve a játékosok hány %-a van adott ligában
azért az utalhat valamire, hogy RT 4v4 ben elég magas a diamondosok aránya mondjuk a 2v2 nem RT hez képest, elég sok ember feljuthat mások hátán kis szerencsével 4v4 ben -
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
vagy f után shift+ klikk klikk klikk klikk...
Ilyenkor abbahagyja a támadást, vagy bármilyen parancsot ami éppen érvényben van, ha f előtt shiftelsz akkor még befejezi - vagy mégsem? (jobban belegondolva, drone is bányászik ilyenkor még egyet építés előtt
) -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
okok...nem akarlak meggyozni, hogy neked mi a jo, hiszen Te erzed...

-
Winner_hun
félisten
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ertem....de ha nyomsz egy S-mint stop, shift+ FFFFFFFFF...akkor siman felhagynak a tamadassal, es telepakoltad a keruletet atlatszo kocsonyaval 1sec alatt

-
iSonic
addikt
GOMTV mennek a meccsek.. akit érdekel..
-
Alg
veterán
Reddit invitational mecsek közül van pár amit érdemes megnézni...
rsvp vs catz, WhiteRa vs catz, Kiwikaki vs Machine pl...(utóbbiban a MS egy eddig nem látott alkalmazása)Linket most nem tudok, melóban vagyok
-
oxox
addikt
erdekes otlet...
mas:
tegnap este mar nem tudtam felmenni...hogy all a prohardver szoba /mennyien vagyunk? -
hajsza
aktív tag
Tegnap nem volt időm a játékra, csak a frissítést futtattam le. A shift és a ctrl billenytűk funkcióit is át lehet más gombokra definiálni? Ha lehetne, akkor azokat az egerem két gombjára rátenném, úgy érzem némi APM növekedést tudnék elérni általa.
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
shift a klikk shift ff?
en siman kivalasztom a sentryket (gyors gombon szoktak lenni) shift+f...plussz klikkelek vadul hova pakolja a falat. -
Winner_hun
félisten
No néhány gyorsbillentyűt megváltoztattam. Az egeret is majd akcióba kéne venni. De jó lenne ha driver-ből megoldható lenne hogy csak az SC2-höz más egérbeállításokat lehessen használni...
-
kovsol
titán
igen, most rakták be, az össze unit összes képessége megváltoztatható, még az is, hogy milyen gyorsbillel épüljön az épület, de még az attack is átrakható másra, szóval minden
én mindent hagytam alap gombokon és alternatívaként a Q -t adtam meg, így működik mind a két gombra és a Q ra beraktam az egér gombot, így tuti kéznél lesz majd mindig -
kovsol
titán
most be lehet állítani a játékban, mondjuk hogy q legyen minden ilyen cucc, és akkor beállítom, hogy q lenyomás legyen az egér gombja és minden unit spéci skillje meg van oldva
fungal, queen köpet, storm, stimde előbb letöltöm a szoftverét, hogy van-e ilyen bent

mod: van bent
-
iSonic
addikt
Microsoft 1.1-en nincs 3 gombnál több
van két lifegő cucc oldalt de az semmire nem jó.. -
oxox
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
nekem volt, hogy az mx1000-el ugy oldottam meg (talan codban), hogy az eger menujeben beallitottam, hogy pl a gorgo lenyomasa legyen az "y" gomb...a jatek nem fogadta el siman a gorgot, de miutan az y-n igen ugyanazt ertem el vele....
tehat ha pl f-re beteszed, akkor a force fieldre idealis
...szerintema razer-el mar nemtudom, hogy oldottam meg.
-
Alg
veterán
Persze: Sidewinder X5 + alkalmazásfüggő makró

jóvanna már poénkodni sem lehet?
-
kovsol
titán
valakinek sikerült egér extra gombjaira bebindelni hotkeyeket ? mx518 egerem van és az oldalsó két gombra akartam volna rakni dolgokat
-
oxox
addikt
hat jatszottam delelott 3-4-et..vicces volt, az egyikben zergel probalkoztam (4v4) a csapattarsaim vegigneztek, hogy ketten tamadnak az elejen (ill. ahelyett, hogy segiteni jottek volna elmentek kulon tamadni (de azt is benan csinaltak)...aztan mikor rajtam atmentek (expem meg elt), es atmentek a protoshoz, vegre rajottek, hogy mi van...elmentek vedekezni, de a protossnak sikerult lezarni magukat ff-el mikozben az ellenfel roachai mar fent voltak
(es meg a gyerek noobozot kesobb
)hol kell peticiot benyujtani, hogy kerjuk vissza a void sebesseg upg-jet???? nemtudom, hogy mas, hogy van vele, de szamomra kozel hasznalhatatlan....eddig ugye a viking, corruptor/muta, (void), blink stalkerekkel kapkodtak....mas elol konnyu volt "elszaladni" (amig nem volt felchargolva addig az mm-is szepen szedegette, foleg stim-el)....nagy mennyisegbe ossze kellett ellene fogni....de most...most egy rakas....szinte meg a queen is gyorsabb nala

-
sith7
félisten
Ha van valakinek tapasztalata lakás, illetve társasházbiztosítással kapcsolatos kárrendezés ügyében, az kérem keressen meg privátban.
Panelhézag miatti beázásunk van, a parketta is szétnyílt, és a biztosító húzza a fogát, csak a tapéta + festést akarja kifizetni, a parkettát nem

-
JSaN
addikt
Fasza ez az uj chat, max 5 chatot lehet be irni. Onnantol ha ujajt irsz be torlodik az elso.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)