- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Most vettem meg boxra a játékot, szerdán jött egyébként a gép.
Hát mit ne mondjak, új és teljesen más élvezeti faktor van a játékban. Lenyűgöző TV-n, az irányítást mármost újra kell tanuljam,de teljesen jó az is
Egyébként van valami infód róla hogy hogy kéne futnia egy Series X-en?
Most azt vettem észre hogy be be zuhan 60 alá az FPS. Kivan kapcsolva a performance mód. Ha bevan kapcsolva akkor nincs ilyen, folyton 60fps van. -
törölt tag
tegnap este ota 14 orat pakoltam bele. nem tudom mikor huzott be utoljara igy jatek.
bar neha ki tudnam bszni az ablakon a gepet, annyira nem erzem meg a harcot.
a videokrol tudnal valami linket dobni pls, mert nem talaltam.
most valami bounty hunteres arena harcba kerultem es ott a pokot sikerult kb max eletrol lekombozni (felfutott a hatara es belevagta a kardot). nem bannam, ha ilyeneket meg tudnek tanulni minel hamarabb.
amugy a harc az egyetlen ami zavar a jatekban. az ilyen mozgo platformok meg gondolkodos reszek, titkos helyek etc tetszenek. azokkal nincs semmi bajom.
-
törölt tag
igen lattam koszi. de szeretnem elkerulni a spoilert es mindenfele extra infot, azert kerdeztem, hogy valami esetleg valami szimpla leiras vagy barmi. a tippek resz alatt sajnos extra infot nem talaltam.
viszont talaltam kozben egy ign videot, ami kb mindent elmondott a harcrol es most megyek is vissza gyakorolni azt a krva idozitest. meg lehet holnap veszek a kontrollert.
utoljara ilyen stilusu jatek a pop: warrior within volt, ami ennyire tetszett, de valahogy ott is mas volt a harcrendszer es nem konnyu megszokni.
-
Rony949
őstag
Viszont lesz egy olyan sanda gyanúm, hogy a folytatás már kicsit csonka lesz és kapunk majd később egy sztori kiegészítőt. Mégis csak az EA-ről beszélünk. Az első rész gyakorlatilag egy "ajándék" volt a rajongók számára, a folytatásért viszont már fizetnünk kell rendesen.
-
andor80
senior tag
Nem volt rossz tomb raider klón amúgy.
Kb mindenben az utolsó trilógiát kopizta.(Kivéve a harcot az like souls)Következő részhez ha lesz bár nehéz lenne ezt folytatni...
Sokkal jobb és optimalizáltabb garfika több bolygó hoszabb rpgésebb story vezetés.
Hagsúlyosabb főellenség.
Felesleges oda vissza mászkállás kiiktatása (Ha ez nem lett volna a játékidő bizony nagyon sovány lett volna megértem)De egyébként meg keményvonalas KOTOR jöjjön inkább.
Most ebbea kánon sztoriba mégegy ujabb feltünt jedi akiről sz sincs sehol máshol?hmmm erőltetett lenne. -
andor80
senior tag
Semmiség.
A steam verziot azért emeltem ki mert az steames EA play alatti verzion is működik nemcsak a megvásároltan hanem tesztem szereint a bérelten is frankó.(Bár a legtöbb ugyanaz a fájrendszer a sima steam és a steam eaplay de volt már ,hogy steames ea play alatti játékon nem ment a sima steamesn meg igen)
Na ennél bonyolultabban nem ís írhattam volna le
Szóval hajrá mindeniki 4 euro 1 hónap aki eddig nem játszott vele! -
Joccc07
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Hát azt nem tudom hova tenni, ha valaki 100+ órát öl egyetlen végigjátszásba, vagy mazochista, vagy megvizsgál minden fűszálat.
Azért is írtam, hogy a nehézségtől sokk függ, mert én is kb. 30 óra alatt végeztem vele Jedi Masteren (ennyit ír a Howlongtobeat is completionist végigjátszásra, jó iránymutató), de ismerek olyat, akinek végül 45 óra lett a játék Grandmasteren.
Vannak nyilván végletek itt is, a speedrun most nem is tudom, mennyi lehet, a 30 óra az átlag. -
sith7
félisten
-
X2N
őstag
Nekem nincs bajom a fizetős tartalommal. Ha hozzácsapnak valami új bolygót pár óra mellékküldivel, boztos megvennék páran. Szerintem ezzel nem sokaknak lenne problémája. Meg amúgy is nektek feltűnt h mindenhova kb egyedük megyünk? Semmi értelme a "társaknak". Pedig sztori szempontjából se lenne elhanyagolható ha nem csak cinematic-ban szerepelnének.
-
X2N
őstag
Ja tényleg bocs, lehet hp-t meg erőt felvenni pluszba. Ez a checkpointos mentés is hosszútávon elég idegesítő a respawnoló ellenfelekkel. Egyrészt időhúzás mert meg kell várni az animációt, másrészt meg baszki normális mentést beletenni a játékba ma már luxus? De ez az én véleményem, értitek mire gondolok. Vajon milyen arcot vághatott a grafikus a Respawn-nál amikor mondták neki hogy 16 féle festés kéne a hajóra, meg 16 féle poncsó festés... Ezek biztos h fizetősek lettek volna, csak utólag meggondolták magukat. Akkor születhettek ezek a rózsaszínű festések is... Ilyeneket szabadidejében bárki tud csinálni, kár volt rá időt pazarolni.
-
myckey
veterán
-
Vezu
csendes tag
Olvastam én is ezt a posztot, kipróbáltam mindent, de a növények meg sem mozdultak, pedig a BL meccs alatt is bekapcsolva hagytam a játékot, legyen ideje nőnie a növénykéknek, de semmi. Ma este adok neki egy utolsó esélyt, aztán jön a gyomírtó...
PS4 pron egyébként én a létező összes buggal találkoztam, ami előfordulhatott:
- folyamatos FPS drop az összes bolygón 4K HDR -> ezen a 2 kiadott patch javított, de még mindig tapasztalom
- skill bemutató videók akadoztak performance módban -> első patch javította
- kinyitott ládákat nem számolta -> ezt tegnap javították. Csak úgy számolja megint, ha visszamész az adott helyre és ránézel a beakadt ládára, nonszensz...
- Kashyykon számtalanszor beestem a textúra alá -> ezt talán tegnap javították
- a terráriumban a növényeim nem nőnek -> tegnap patch elméletileg javította, gyakorlatban nem.Nekem ezek a hibák nagyon zavaróak, bosszantanak és idegesítőek, rányomta a bélyegét a játékra.
Ami egyébként nagyon jó volna, Jedi Master és Grandmaster módban igazán élvezetes harcok voltak, nagyon élveztem. Ha rendesen kiadják, számomra tökéletes lett volna. Hasonlít a Jedi academy-re, ami nálam alapmű volt, (bár itt a skill elosztás ezerszer jobb volt és izgalmasabbá tette a játékot). Legalább 40 végig játszásom volt benne.Kár, hogy nincs benne new game+, szívesen újrakezdeném, főleg ha végre kijavítanák ténylegesen a hibákat és az FPS drop megszűnne teljesen.
-
Vezu
csendes tag
-
gduck
addikt
Én jelenleg ott tartok, amikor rossz a fénykardom. Így mentem most vissza Boganora, hogy immár új képességeim birtokában bejárjam azokat a területeket, amit ezek nélkül eddig nem tudtam. Elég érdekes így Tudja valaki, hogy XBOX-on hol lehet megnézni mennyi játékidőnél tartok? Mert a szokásos helyen semmit sem ír a játékról...
-
Novver
senior tag
Polygonnak van egy nagyon jó összefoglalója a guideokról. Megtalálsz mindent.
https://www.polygon.com/star-wars-jedi-fallen-order-guide
Ezt használtam az olyan helyeken ahol nem találtam a secretet vagy a ládákat.
Illetve youtubeot hogy összeszedjem az összes databank entryt. Volt egy-két érdekes amit kihagytam és nem is értettem hogy hagytam ki, pedig kb minden egyes group leölésénél mentem egy szép nagy kört benézve mindenhova
Mindenesetre várom a folytatást pár év múlva, így hogy mindent kimaxoltam, modifikációkat, skilleket, skineket a ponchohoz/buddyhoz/mantishoz, databank entryket, stb
Imádtam. El tudtam volna még vele lenni legalább ennyit.
Miután meglettek bizonyos képességek, sokkal gyorsabban kezdtem haladni és unlockolni a cuccokat, mivel egyre több helyhez fértem hozzá adott bolygón. Pl. Dathomiron már kb a második visszamenetelnél össze tudtam szedni mindent, mivel a story szerint haladtam és azt hagytam utoljára. -
Chronos85
tag
Látom kinevezted magad a topik és a játék önkéntes védőjének.
Gyorsan leszögezném, hogy összességében nálam 8/10 mai viszonylatban, ha régebbiket nézünk akkor 7-7.5. Mondom ezt úgy hogy imádom az SW-t a Jedi Academy óta várok egy jó fénykardos kalandjátékra.
Ha elszáll a rózsaszín köd, azért amiket zola79 fórumtárs írt nekem is hiányoztak.Zene, hang, harcrendszer, táj nagyon rendben van.
Bár a tájnál többször van belekényszerített kamera állás, ami a folyamatosságot megakasztja, Jaj nézzétek ezt is megszeretnénk mutatni, mert mennyire super! Valóban megéri, nézzük el ez legyen a legkevesebb. Úgy gondolom ezek ma már egy 3A-s címtől elvárhatók.Pályák: Szeretek elkolbászolni, gyűjtögetni ezeket itt meg is kapom rengeteg háttérinfót megtudhat így az ember, ügyesen sikerült beépíteni ezt a "régészkedést" az SW környezetbe. Még azt a döntést is megértem, hogy bizonyos részek a történet miatt egy-egy képességhez vagy erős mobokkal vannak elzárva, Hé haver erre ne akarj tovább menni! Lássuk be néha elég rövid az a póráz, közelebb áll a csőjátékhoz, mint az open worldhöz, nevezhetik ahogy akarják. Összességében rendben van, apróbb bugok voltak, de szerencsére olyan nem ami miatt végleg elakadtam volna. Fejtörők jók, de lehetnének nehezebbek, esetleg több is.
Story: Nah itt az ahol nekem a legtöbb fájó pont volt. Mivel ez a játék egyik lényegi eleme, és erre aztán tényleg a cső a megfelelő jelző, ezért igyekszek nem elspoilerezni semmit, de mindenki saját felelősségre haladjon tovább vagy ugorjon az utcsó bekezdéshez.
-----
Itt lehetett volna nagyot alakítani, és amit el akartak mesélni azzal nincs bajom.Durva fordulatokra azért ne számítson az ember. Az állandó vívódás ami végig kíséri a történetet, viszont remek talaj lett volna a "karma rendszer" használatának, amivel nemcsak az újrajátszhatósági faktor, hanem bizonyos "sith skillek" is megjelenhettek volna. Ha már skillek a 3. fénykard harcstílus pl. nekem szintén nagyon hiányzott.
Az, hogy a történet kb. 20%a egy másik műfaj filmjéből 1-1ben át van emelve szintén nagyon fájt. Ráadásul úgy, hogy egy másik a SW filmekből szintén kevésbe ismert résznél, meg egy igen komoly történetet és hátteret tudtak felépíteni.
Persze vannak benne klisék, de ezek ha már bekerültek miért nem lettek rendesen kidolgozva. Az egyik ráadásul annyira logikátlan, hogy ordít róla csak azért raktuk bele hogy legyen ilyen is. Így kicsit olyan Nézzétek ez is benne van! De minek is, remélem egy esetleges későbbi DLCnek ágyaztak meg. Van egy igen terebélyes mellék szál (talán az egyetlen hosszabb), ahol a fő storiban is "éppen" jó hangulatban vagyunk, de a végén kapunk egy elvarratlan szálat. Lehet tényleg majd visszaköszön egy DLCben vagy csak nem volt idő rendesen befejezni, de itt többet vártam volna.
Beszélgethetünk a társakkal, nagy ritkán feldob egy válaszadási lehetőséget, de ez semmiben nem befolyásolja a társalgás kimenetelét. Azok a részek tetszettek, ahol vizuálisan is láthatjuk, hogy nem egyedül vagyunk a birodalom ellen és nem csak néha rádión lezavarunk egy gyors csevejt a többiekkel.
Esetleg 1-2 rövid küldetésre, a hajó többi utasának bőrébe is belebújhatnánk. Volt rá példa, majd gyorsan kihátráltak és mégis inkább a biztonsági játékot játszunk és maradunk a bevált egyszemélyes háborúnál.
Kismillió dolog gyűjtésének hála kedvünkre alakíthatjuk karakterünk és fegyverének külsejét, éppen egy Jedi játék leglényegesebb dolgát a fénykard színét sajnos csak nagyon a stori vége felé van lehetőségünk megváltoztatni.
-----Fentiekből úgy tűnhet, hogy csak bajom van, de igazából élveztem. Bejártam mindent, olvasgattam így valahol 30-35 óra között volt normál fokozaton (nemtom pontosan mert többször hosszabb időre is ott kellett menet közben hagynom). SW fanatikus ként is sokkalom érte a 60 pízt. Nekem rövid. Bossok, harcrendszer kellően nehéz 1-2 halál után, azért már látja az ember, hogy mi a nyerő taktik miket kellene elkerülni. 40ért már jó szívvel ajánlanám, így aki annyira nem nagy rajongó és tud várni annak inkább az utóbbit.
Nem tökéletes, de szerethető és mint látható lenne és remélem lesz is még ilyen típusú játékra igény. -
zola79
csendes tag
Az open worlddel vitáznék. Semmilyen jelzővel nem lehet ráaggatni, ráadásul a lineáris open world már önmagában paradoxon. Ez egy visszafelé is járható platform játék. Megjegyzem ha a gameplayekből nem derült volna ki, hogy ez nem open world, akkor meg se vettem volna. Rengeteg ow játékkal játszottam, most olyat kerestem, ahol nem kell térkép felfedezéssel elszuttyogni az időt, gondolkodni a stratégiai irányon, mellékküldetéseknél oda-vissza rohangálni, karakterfejlesztésre/szintlépésre órákat rászánni, elrejtett loot megtalálásáért napokat mászkálni.
Olyan játékot akartam, ami elé ha munka után leülök nem tovább zsibbasztja az agyam, hanem instant kikapcsol. És ezt megkaptam ettől a játéktól, csak ezért az árért több tartalmat, vagy több újrajátszási lehetőséget vártam volna el. Nem tudom mennyire volt a készítők keze megkötve történet vonatkozásában, de az nagyon előre lendítette volna a játék megítélését.3-4 fajta befejezés -
scyllarus
veterán
Épp ez a lényeg, nem kell, hogy bitang legyen.
Egy sima alsó-közép. középkategóriás vas elég neki.
Csak egyesek nem értik, hogy 2019 végén egy AAA kategóriás játékot nem 4/4-es procira írnak, aztán a program a sz@r.
Nem mondom, hogy nekem megvan a stabil 60 fps mindenhol, de 1-1 röccenést a pálya elején elbírok. Mint már korábban írtam, ráadásul HDD-n van a játék, az SSD-ről futtatva még simább lenne.
Lassan 30 éve játszom PC-n, szinte mindig intelem volt, szóval nem utálom őket alapból, de a tények makacs dolgok. És ugye a sok sebezhetőség miatti szoftveres lassításról még nem is esett szó. -
PeAdam
tag
- Attól, hogy tölti be az adott pályarészeket, még nem elfogadható hogy folyamatosan droppok kíséretében kelljen játszani ajánlott feletti gépen. Oldják meg, más fejlesztők is meg tudják.
- Vannak bizonyos helyek, pillanatok, mikor tényleg szép a játék, de ez inkább az Engine-nek köszönhető, sajnos a részletek nagyon elnagyoltak sokszor, látszik hogy nem fektettek bele elég munkát
- Nálam a jelen generáció végén az elvárásokat egy God of War, RDR2, Uncharted 4 szint jelenti, illene talán ezekhez a játékokhoz mérni, így 2020 tájékán egy hasonló stílusú Tripla A címet, főleg egy ekkora kiadótól. -
myckey
veterán
PS4Trophies Collectibles
Walkthrough guide
-IGN- SW Jedi: Fallen Order Tippek(#1127) Joccc07
Igen, van még vissza .....
Nem is bánom, kell is nekem grandmasteren. Meg az Életpont/Erő növelő "fejlesztések" is. Képességfán kívüli. -
keIdor
titán
Én se rohantam, sosem szoktam, de 20 óra alatt látod, szinte maxolva van a játék, szóval nem hosszú egyáltalán.
Harmadik helyszín alatt Dathomir-t érted? Most nem akarok még annyit se elárulni, hogy neked mennyi van vissza, elég ha én tudom.Nekem elég volt a Jedi Knight, mert se Sekiro-t se DS-t nem játszottam.
-
Novver
senior tag
Hát én megjelenése óta tologatom grandmasteren, most jutottam oda hogy Zeffo-ra mentem vissza másodszor és sikeresen összefutottam
Cere lányával az Inquisitorral
Na ő kifogott rajtam.
Eleve a nagyobb enemyk durva erősek számomra úgy hogy nem játszottam Souls illetve Sekiro játékkal.
A legnehezebb elugrálni és védeni a támadásaikat, valami nagyon nehezen és lassan érzek rá hogy mikor hogy kéne. Ja és az sem segít hogy két ütéssel elterít
Zeffon lenyomtam a különleges bosst, de vért izzadtam. A másik 3 még hátravan, Bogdoval az élen...
Tudom hogy elméletileg nem ad semmi achit vagy skint vagy akármit a grandmaster, de ha már azon kezdtem, akkor végigszenvedem, nem akarom lejjebb rakni a nehézséget, mert mégis mi van ha van valami secret ami csak grandmasteren jön elő mint ahogy utalt is rá a designer korábban amit linkeltél.Én marhára élvezem a játékot.
-
Deck
titán
-
myckey
veterán
businesswire.com
The Force Is Strong With Star Wars Jedi: Fallen Order
--In the First Two Weeks, EA Achieves Fastest-Selling Digital Launch for a Star Wars Game Ever, Becomes EA’s Top-Selling Star Wars Title on PC in its Initial Launch Window-- -
cyberkind
félisten
A Dark Souls lehetne Tomb Raider, Batman, The Last of Us, és még sorolhatnám, ez ugyan csak részlet, de annál fontosabb dolog, aminek a kihagyását én már a 2009-es Batman-ben se értettem. Persze remélem, hogy lesz, de max nem, és így jártam, nekem ez egy ilyen játékból, rengeteget vesz el.
-
myckey
veterán
Unreal Engine 4 Console beállítások / parancsok
A konzol előhívásához Angolra kell állítanom a bill kiosztást.FRAMED screenshot community - Jedi Fallen Order
A játékmotor mellett, a kamerán is lehet módosítani .Respawn hivatalos képkészítője is megnyitható konzolban.
"TogglePhotoMode" -
myckey
veterán
Lehet mókolni a dolgokkal ,és még többet kihozni PC-n a látványból, mint már fentebb is írtam.
-- Using r.Shadow.SpotLightTransitionScale 4096 in the Unreal Engine Console in
#StarWarsJediFallenOrder makes the game look so much better. And almost no perf loss. I really wonder who tuned this game for PC. Or if they even bothered beyond the 'just use the sg.* groups"Console
Universal Unreal Engine 4 Console Unlocker REDDIT OkosságNa majd rápróbálunk....
Nekik elég szépen sikerült. Lesz valami konkrét leírás is -
Malibutomi
nagyúr
Nem persze, azert irtam hogy nekem nem jon be sajna. Attol meg masnak lehet nagyon jo.
Lehet en vagyok elkenyeztetve, de engem sok minden zavar benne..az 10 meternel messzebb nem lato Stormtrooper-ek, hogy a robot ha sotet barlangban ugrik bele a ladaba kutakodni akkor kivilagit a lampaja a doboz hatuljan, meg hasonlok. Devaloszinu az en szemem tul kritikus mar.
(#934) Xaels
Tudom hogy a robothoz beszel, de tok felesleges hogy folyton dumal akarmi tortenik hozzafuz valamit. Kicsit olyan erzes mintha kisgyerekeknek keszult szajbaragos vezetes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest