- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1599 üzenetére
Előző avatar meg 3 évig egy Paratrooper volt so azt hiszem ez vevős lesz, meg húzós hónap 4 új játékkal már így 3.-án....
A puzzles rész mondjuk jól hangzik, a Riddler-ös részeket nagyon szerettem ha már Arkham széria.@myckey: Köszi
Már néztem nem igen látok most rá akciót csak a Deluxera de az meg a standard árán van. Skinek nem hozank lázba szóval kicsit turkálok ha nem lesz sehol olcsósítás akkor rendelek majd egyet így.
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #1596 üzenetére
Nem is kell hova tennünk az idejét, mindenki úgy van el vele, ahogy akar.
Ismerem a "Howlongot" ...topic tetejében -összegzésben- szerepel is, hátha valaki beletéved.Jól van ez. Ez ilyen, majd lesz másik, ami másmilyen lesz, vagy nem, de az biztos.
(#1597) Micsurin
Vannak akciók, mostanság ( vagy nem mostanság ) is raktam be leárazást, be is ment az általad leírt összeg alá, ha jól emlékszem...( vissza kell keresni nagyítóval ).
Multiplatform. Szóval ha belebotlok, mutatom a jobb árakat, minden platformnak.Kinek mennyit ér....van akinek egy fillért sem, aztán akad másféle játékos is.
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #1594 üzenetére
Én is arra értettem az órákat.
Bár én rögtön legnehezebben estem neki.Bajos volt, sokszor. Bajos is, bármikor ülök neki, még ha minden létező dolgot el is sajátítottam a karakterrel.Szóval, kinek hogy adja az idő....
Hajrá!
Jópofa a nehezítés. Tetszik ahogy megoldották a fejlesztők. -
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #1592 üzenetére
Ez nagyon egyéni. Legnehezebben mondjuk sokat szívtam.
Van itt olyan kolléga, aki már 100+ órát ölt bele. Nem is egyszer futott neki, ilyenből nem is csak egy van.
Nekem is valami 70-80 órám van benne, de lehet több, nem léptem be pár napja. gőzöm sincs pontosan.
Szóval van benne lehetőség, de az időt rendesen szét lehet húzni, vagy össze is lehet tolni. -
Keni21
tag
válasz
Bad Pritt #1572 üzenetére
amikor lecsúszok a templomból előjön egy szörny a vízből. Utána azt hiszem balra mentem és egy olyan helységben jutottam először aminek az alján 3 ventilátor forog. Itt csak annyit tudtam hogy átjutok és kikapcsolom és vissza megyek a csövön át. Ott szintén balra mászók tovább és valahogy egy olyan helyre jutottam ahol van egy nagy szörny egy képernyönyi élettel. Párszor megpróbáltam de feladtam és egyből a hajó felé mentem. Majd csinálok képet ha hazaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest