- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Joccc07 #1575 üzenetére
Ja mikor lecsúszik a Vaultból az első bolygón és a sárból előbújik egy oggdo, bakker, rá nem jöttem volna.
Oggdo Bogdonál ha a piros támadását countereled, akkor sima ügy, azért is jók a sima oggdók, mert ugyanaz a moveset, szóval lehet gyakorolni.
Így viszont sorry, elspoilereztem egy későbbi részt.
-
myckey
veterán
válasz
Joccc07 #1131 üzenetére
Hozzászoktam a FromS. játékoknál ehhez a stílushoz/mechanikához -szeretem. Más játékokban is nehezítem a dolgokat, amennyire lehet.
Nem zavar a halálozás, pláne hogy élvezem a harcokat.
Szokásom sűrűn meditálni, aztán nekiesni újra a "népnek".... nagyon bejön amit harcművészet terén beleraktak, kiélvezem a lehetőségeket amit nyújt a program. Szerencsére van mit.
Ráadásul nem is laposodik el, idővel bővül a lehetőségek tárháza, és nem kell a Lightsaberhez sem foggal körömmel ragaszkodni. -
-
myckey
veterán
Én a különféle lényeken röhögök nagyokat....
Láttam már olyat, hogy a "pongo pongo" belevetette magát a szakadékba, azok a giliszta szerű véglények be lettek darálva a venti lapátokkal miközben el akart kapni....vagy mikor egymásnak esnek !
Lootot már más is mondta, máshol is emlegetik....
Itt ennyi van, ekkora hangsúly van a játékmenetben rajta.
Van van, de nem ez a fő mozgatórúgója az egész játéknak/játékélménynek.
Kinézetért felelős holmik vannak benne, hol ennyi hol annyi..... Fénykard részletessége nagyon el lett találva !Engem például a titkok és egyéb információk jobban érdekelnek, az adatbázis. Amit a droid vagy a főhős gyűjt be a letapogatás vagy képesség által.
Cal ezen képessége nagyon bejövős ! Ritka dolog ez a SW világában.Nekem ennyi elég is.
De nem mindenkinek!
Egyébként sztm lesz tartalom a Respawntól, ha más nem modderektől 100%.Én többször is szoktam meditálni....jókat harcolok a visszatöltött ellenfelekkel. grandmasteren.
Egyébként pedig minden ilyen helyen meg szoktam állni, "Rest" -elni. magyarosan!
Járkálok össze vissza.
Annyi a taktikám, hogy a létező összes dolgot felderítem. A pálya felépítésének minden lehetőségét szeretem kihasználni. Tetszik nagyon az Art...így tüzetesen megvizsgálom, mit "rajzoltak" nekünk.
Természetesen a platformer elemekkel is jól kijövök. Szeretek akrobatikázni, ez is közel áll hozzám.
-
Xaels
félisten
Hajnali 3-ig játszottam, igaz már a végjátékhoz közeledem és sztori sorrendben mentem végig a bolygókon. A vívás nagyon jól el van szerintem találva, ha elkapod a ritmust akkor minden gyorsan fekszik, de ha nem akkor rendesen van adok-kapok. Nincs túltolva az ugrabugra sem közben és mindenféle korlátozás mellett elég felnőttre is sikerült. Mondjuk lehetne kicsit több kivégző mozdulat. A sztori élvezetes, igaz nincs túltolva és SW mércével azért vannak benne ismerős/ismételt dolgok.
Szerintem minden hibája (amik leginkább csak technikai jellegűek) ellenére simán év játéka és megérdemelte volna a jelölést a The Gsme Awards-on.
-
myckey
veterán
Összehaverkodtam a második helyszínen a vakond/mókus/tapsifüles -szerelemgyerek fajjal...amik a földből kandikálnak ki .
Ott ökörködtem velük perceken keresztül. Azok a hangok meg mozgások.... legjobb mikor felé fordulok, aztán siettében telibe veri fejjel a túrást.
Aztán meg csak körbe körbe jártattam a kamerát....fénykardot pakoltam, mászkáltam egy sort meg egy két átjárót/ rövidítést feltártam. Persze harcoltam is közben....kell a tapasztalat, szó szerint is.
Csoda-e hogy "nem haladok sehova" a Történetben.....helyszínen. -
myckey
veterán
Van az is a háztartásban.
Több fajta is ! Régi-új és legújabb is.
Megy ez az Boxon is, de az öcskös területe, ő nagyon benne van a konzolban ! De legalább van mindeféle kontrollerem! Mint a szemét ,annyi.(#573) RudY
Népművészeti agyagedény!
Hogy máshogy?!Én úgy tudtam, minden elhalálozáskor visszanyerhető az éppen kihullott XP....mármint nem csak a "nagy dögök" ellen.
Hanem a kisebb dögök és egyéb kreálmányok ellenében veszített, is.
De lehet még Te nem haltál meg, csak a nagy behemótok között. -
myckey
veterán
Ezzel már találkoztam egy ideje, de nem akartam ilyen direkt módon beverni, mint te.
Lesz még más meglepi is !Egyébként már olvasom pár kritikusnak a véleményét.....van már darabosan ilyen olyan "anyag".
Eddig élvezik a játékot.DE - ALAP PS4-en ( nekem semmilyen nincs ) .... vannak teljesítmény problémák, lassulások. Viszont már kaptak azóta újabb frissítést is, ha jól vettem ki a dolgokat.
Nagyobb -nyitott helyeken és több ellenfélnél elő elő jön.
Fejlettebb PS4 en nem találkoztam még ilyen jellegű problémával.A visszatekintő elég jópofának hat....."kicsi" Cal....Jedi öltözetben tanulgatja a dolgokat. Tetszik az ötlet! -
myckey
veterán
Én sem tudok nekiesni egyből.
Kérdéses a Konzolvilág mikorra hozza ki. Azért szerdán megkérdem őket, hogy kapnak árut. Egyáltalán várhatom-e péntekre. ( ha nem értesítenek ).
Amennyiben pénteken csak délután jönne, úgy hozzá se tudok szagolni sztm.
Idő mire lejön az adat....lehet még kapunk Day one frissítést is.
Péntek este közel 3 órás harcművészet, majd onnan mire összeszedem magam.....Másnap hajnalban kelés, mert lesz egy 60km-es hegyi futó verseny .
Vasárnap meg "halálomon" leszek.Lehet még a hét nekem kimarad....
-
myckey
veterán
Én sem kapok Fémtokot....
Most jött az üzenet a Konzolvilágtól......aki Október 8 után rendelte elő ( óra és perc is van ám ) , az már kicsúszik az ingyen Steelbookból.
Állítólag nem valami nagy ebből a készlet.....Nem tudják nekem sem biztosítani.Le akartam mondani a rendelést....de bánja a fene, lesz zokni.
Azért még külföldön szétnézek, hol lehet kapni .
-
myckey
veterán
A Főhős fénykardja, Dual Blade volt?
Nem rémlik nekem.Erre vonatkozóan nem találtam hivatalos , meg semmilyen infot.
A fénykardjáról annyi biztos, hogy a Mesterétől maradt rá. Illetve hogy sérült a markolata.
Ezeket a tuti infokat, már mutattam is fentebb....jah.A Lightsaber alkotói módosíthatók lesznek. Ez 100%. 4 része lesz. Ezeket mutattam már.
Készítése és az elemek begyűjtése..... homályos,kérdéses a dolog.
A megjelenésében változik majd az egész, stat nem lesz asszem. Nem rpg. -
myckey
veterán
Jó, persze....én sem tegnap kezdtem. Vágom.
De egy marha nagy termet csak nem kentek meg .......Jaja, már mutattam a Nehézségi fokozatokkal kapcsolatban más képet is, ahol ki van szedve az eltérés is.
Csúnya is lenne, ha csak tovább kellene csapkodni az ellent.
Jó lesz az, vagy így vagy úgy.
-
myckey
veterán
Kolléga megmondta fentebb, hogy a gyakorlati dolgokat ( hasznos ) részesíti előnyben....Örülj te is a zokninak !
Nem tudom mi hogy igaz ebből az egészből, de ha már ráengedtek a játékra egy raklap tesztelőt, meg újságírót stb....akik egészen elégedettek voltak a látottakkal...akkor már olyan nagy átverés csak nem lesz a dologban.
Eldől, egyre közelebb a megjelenés.A bolygók/ helyszínek még kérdésesek ( SZERENCSÉRE !)....de biztos több lesz. Én ennek már örülök.
Mindenesetre ha valahogy kiszivárogna az összes helyszín, én biztos nem dobom be már a hírt.
-Egyelőre van Bracca-Zeffo-Dathomir és Kashyyyk.
6-10 közé lövöm be az eltérő helyszíneket.- -Jason de Heras
-Lead Combat Designer
- - Elmondása alapján....a nehezebb fokozatok nem okoznak az ellenfél életerejében változást. Nem akarta, hogy a fénykard hatása csökkenjen, elvesszen a feeling.
Helyette a parry window szűkebb lesz, ellenfél agresszívabb és erőteljesebben sebző, valamint egyéb csavar is várható a legnehezebb szinten. A Grandmaster fokozatban. -
myckey
veterán
Semmit nem veszítesz vele, jól tetted !
Nem csak Chewbacca és társai élnek a Kashyyyk bolygón.
-
myckey
veterán
Sajnálom.
Gondoltam, hogy nem sokáig lesz ez elérhető....Egyébként Amazon is kifogyott ezekből a készletekből. Ami a Steelbookot illeti.
Egy Francia oldalt figyeltem a játékkal kapcsolatban, ott voltak ajánlások a Fémtokra vonatkozóan..de szintén zenész. ( Ebayen....valaki már 22ezer ft körüli összegért árulja a Fémtokot, magában )Game.co.uk
Itt van még Fémtok, a PS 4 és Xbox -ban gondolkodó embereknek. Innen elérhető, ha valaki még erre pályázik.Közben Los Angelesből.....
-
myckey
veterán
Írtak a boltból.
Elméletileg már a megjelenés napján kézhez kapjuk a játékot. Attól függ, mikor kapnak a forgalmazótól szállítmányt. De ha megy minden rendjén, akkor Nov. 15-én kiszállítják. Az előrendelők adagját egyből elindítják...( de a futárszolgálatokban nem teljesen bízom
Én majd megjelenés előtt írok nekik megint, biztos ami tuti...( mert pont péntekre esik a dolog, ha nem jön futár.....egy közeli településen van kirendeltségük, talán ott elérem-legrosszabb esetben-)
A lemezzel kapcsolatban.....tartalmazni fog letöltő kódot, persze majd azt kell Originben aktiválni.
De azt nem mondták, hogy valami DVD lesz-e benne, vagy nem.....de nekem ez mindegy is.
A letöltő kódban biztos voltam. -
myckey
veterán
Igen, szerintem is klassz dolog ez a Steelbook ajándéknak.
Már írtam a boltnak, rákérdeztem hogy ez tartalmaz-e DVD lemezt, vagy csak egy letöltő kódot egy "darab" papíron.
Kérdeztem a kiszállítást is, mivel én is kiesek a bolt székhelyének közvetlen környezetéből. Nem szeretnék hétvégére nélküle maradni.Holnap remélem a két kérdésre, választ kapok.
Ha igen, jelzek.Egyébként passzolom, mert ilyen olyan jelzéssel is találtam dobozost.
Az egyiken fel van tüntetve a lemez, míg a másikon kulcs only. De még leírásban is különböznek boltonként.
Retro style fan art. Jópofa rajongói poszter.....(#147) Joccc07
Írok, amint értékelhető választ kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest