- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Dilikutya #960 üzenetére
Epp ez benne a friss, SW univerzummindig is arrol szolt hogy ez egy belakott univerzum nem stetil ezert jo egy egyszeru halando kalandjait is latni. Legalabbi snekem mar kezd uncsi lenni hogy minden a jedi-k korul forog a jatekokban. Nekem pont az hianyzik ami megvolt SWG-ben lehess egy egyszeru valaki csk az SW vilagaban.
-
Malibutomi
nagyúr
Legkozelebb csinalhatnanak valami olyat ahol vegre nem jedi a foszereplo mert uncsi elegge.
A Mandalorian vegre egy friss megkozelites. -
Malibutomi
nagyúr
Nem persze, azert irtam hogy nekem nem jon be sajna. Attol meg masnak lehet nagyon jo.
Lehet en vagyok elkenyeztetve, de engem sok minden zavar benne..az 10 meternel messzebb nem lato Stormtrooper-ek, hogy a robot ha sotet barlangban ugrik bele a ladaba kutakodni akkor kivilagit a lampaja a doboz hatuljan, meg hasonlok. Devaloszinu az en szemem tul kritikus mar.
(#934) Xaels
Tudom hogy a robothoz beszel, de tok felesleges hogy folyton dumal akarmi tortenik hozzafuz valamit. Kicsit olyan erzes mintha kisgyerekeknek keszult szajbaragos vezetes lenne. -
Malibutomi
nagyúr
Nekem maga a tortenet bejon, sajna a stilus nem annyira...a YT videok alapjan megtetszett, de nem tudom lerazni a "gyenge TR klon SW kontosben feelinget"
Nem nagyon segit a kisse darabos animacio, meg a magaban beszelo fohos aki mindent kommental.
Egynek azert elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest