- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Micsurin #1600 üzenetére
Nézelődjél, hátha valahol belebotlasz valami érdemibe.
Én manapság nem vagyok benne ezerrel, de azért napi szinten benézek erre arra. háha tudok mutatni valami említésre méltót.
Van amit ki is hagyok a memoárból, olyankor átolvasom amit írtam fent....akkor még maximálisan képben voltam .Én leginkább egy folytatást várok már, azzal kapcsolatos infot. Meg talán frissítést.
De sajnos manapság akad ez az a nagyvilágban. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin #1597 üzenetére
Pont nem lebeszélni akartalak, ennyi content egy ilyen típusú játékban pont hogy jó, ráadásul nem is repetitív annyira, verekszel, platform részeken mászkálsz, puzzle-öket oldasz meg, elég változatos tud lenni.
Nekem annyit simán megérne, két végigjátszás simán lehet ebben a játékban, egy beletanulós és egy legnehezebb.
Profilkép alapján tuti játszottál az Arkham játékokkal, na kb olyasmit képzelj el, csak SW köntösben. -
myckey
veterán
válasz
Micsurin #1589 üzenetére
Szervusz.
NG+ nincs.
Sztori kijátszása után, ki lehet maxolni a képességfát, ha nem lenne meg.
Planéták 100%-os felfedezése. Achi gyűjtés.
[link] Tartalmak feltárása-begyűjtése. Birodalmiak terrorizálása, és a kisebb nagyobb minibossok mellett )fejvadászok csépelése
Utazgatás és játékélmény-( , ennek hála mindenki fekszik, aki nem tette az elején-vagy mi fekszünk a legnehezebb játékmódon ! )fejben problémás padawanból, bacó Jedi lovag
Manapság nem volt frissítés, nem is csodálkozom feltétlen.....de előtte érkezett nem egy.
Sikeres lett a játék, szóval várható tartalom és folytatás is. várható....
Ami nem jutott eszembe most, azt stzm összefoglalóban, biztos kitárgyaltam. fentebb. Hírek is ott akadnak, stb.nincs mit : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest