- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Azért ez természetesen nem igaz. A knight of the old republicban jóval erősebb a főhős, mégis élvezhető a játék.
De nem ez a lényeg, hanem a történet. Nem akarok spoilerezni, de azért nem egymás pszichiátriai kezelése kellene legyen a csúcspont. Már azt vártam, hogy felírnak egymásnak valami gyógyszert is... még star wars-os viszonylatban is gyenge. Pedig van benne potenciál és vannak jó részek is a játékban. -
VikMorroHun
őstag
A Star Wars világában sosem volt plazmakard, hiába magyarázzák fizikus szemmel így. Bár tényleg jól néz ki a II. epizódban, amikor átégeti a páncél zsilipet.
Egyébként nekem nagyon tetszik a játék. Az elején tiszta Uncharted érzés fogott el.
Bár voltak problémás részek is, pl. amikor végtelenítve jöttek a rohamosztagosok, és a játék azt akarta megtanítani, hogyan kell blokkolni. Ott egy idő után kénytelen voltam megnézni a Gamepressure végigjátszást.
Grafika. Full HD-ban szerintem remekül néz ki. Ma fogom kipróbálni 2K fel (le?) skálázva, miután frissítettem a grafikus meghajtót (kösz a tippet, eszembe nem jutott volna), illetve megnézem, mi a helyzet a tripla puffereléssel. Meg a függőleges szinkronizálástól is búcsút veszek, hátha úgy nem esik le 60-ról 40 környékére időnként. Bár ezt lehet, hogy az árnyékok lecsökkentése megoldotta.
-
markknight
veterán
A kristálynak van egy "lelke". Na a gonoszok ezt a lelket kínozzák, ezért vörös a kardjuk. Ez most a kánon. Előtte meg azt hiszem az volt, hogy a sithek szintetikus kristályokat használnak, a jedik meg természetest szedegetnek az ilumról és azok több színben előfordulnak, de szintetikus csak pirosban van.
-
scyllarus
veterán
Igen, ezért nem is hökkentem meg, hogy nem tudod.
Egy csomó ilyen dolog van egyébként, az űrhajók hangja az űrben, maga a fénykard fizikailag, stb.
Ezeket el kell fogadni, hogy az adott univerzum ilyen, mint a varázslat vagy a sárkányok egy fantasy világban, vagy a repülés és lézerszem Supermannél. -
myckey
veterán
Lore & History Behind the Red Lightsaber
Valóban van rá magyarázat....
Ez az egész SW velejárója, ahogy scyllarus is mondta.(#1227) wesder
Akkor egy kicsit már van belőle, ha belenézel abba, amit mutattam...De tényleg jó lenne ilyen jellegű karaktert irányítani. Jah !
-
myckey
veterán
Itt mondjuk sok trófeát, meg fene tudja mit nem kapunk a Grandmaster fokozatért.
Én sem ezért játszom így.
Megszokásból, és a fokozat adta élmény miatt !
nem, nem azért mert szeretem, ha fáj...Volt a felelős fejlesztőtől egy elszólás, hogy valamit tartogat még a legnehezebb szint ,de azóta se találtam rá érdemit.
-
sirszevenap
addikt
Pfu. Bőven elég lett volna neked az elmondásaid alapján az Origin Premier.
Egy potenciális lehúzást látok majd ebbe! Nem ellened irányúl, tényleg. Viszont ha nem szereted az SW-t, és még kiderül, hogy a souls like játékokat sem, akkor lesz ajajajjjjj.
A premier esetében pedig letöltöttél volna egy NFS-t, és nem érezted volna az 5K-t kidobott pénznek.
NE LEGYEN IGAZAM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest