- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
kimaxoltam PS5-ön (Story mód)
A Galaxy Far, Far Away-nél volt gondom csak
Dathomir Upper strangled cliffs-nél 91% volt az explorer, többször végig mentem mire rájöttem, növényt szétvágva meg lett a trophy -
need
addikt
Sziasztok..
Ahogy látom nem valami aktív a topik..
Volna egy kis gondom..
néztem pár videot de nem jöttem rá mi a probléma.. -
Ennél a játéknál nem akartam ilyet csinálni de most hogy most vesztek képesség pontot mert nincs meg a db jump el kezdek előre olvasni . Mit hol lehet megtalálni Be estem egy helyre ahonnan nem tudok kijönni
-
scyllarus
veterán
Lesz sorozat is a játékból: [link]
-
heavygrip
senior tag
válasz
WATERDACA #1729 üzenetére
Hát nekem nem fekszenek az ilyen játékok. Hamar feladom inkább,lehet 100.alkalommal sikerülne,de ez a féle játék stílus nem az én világom. Imádom a játékot egyébként, és az első két fokozat számomra az élvezetes. Meg amúgy sem vagyok mazoista.
#1731 myckey de még hogy kapcsolódik ám.... nagyon jól meg van csinálva a sorozat, már megnéztem a jelenlegi részeket naggyon sokszor,pedig tegnap óta van Disney+
az külön tisztelet a rendezőnek hogy építkeznek a fallenre.
-
scyllarus
veterán
Az Obi-Wan sorozat 4. része nagyon durván épít erre a játékra. Főleg úgy látszik, hogy 10 perccel a filmnézés előtt játszottam pont vele, pont a végét.
-
heavygrip
senior tag
Most vettem meg boxra a játékot, szerdán jött egyébként a gép.
Hát mit ne mondjak, új és teljesen más élvezeti faktor van a játékban. Lenyűgöző TV-n, az irányítást mármost újra kell tanuljam,de teljesen jó az is
Egyébként van valami infód róla hogy hogy kéne futnia egy Series X-en?
Most azt vettem észre hogy be be zuhan 60 alá az FPS. Kivan kapcsolva a performance mód. Ha bevan kapcsolva akkor nincs ilyen, folyton 60fps van. -
heavygrip
senior tag
válasz
batman91 #1720 üzenetére
Na arra én is kíváncsi vagyok, bár amikor gyakoroltam a meditációs tréningen (még történet fokozaton) könnyebben legyűrtem Taron-t. Nekem a legnehezebb a 2. Nővér volt. Egyszerűen annyira kiszámíthatatlan, hiába ütök, hárítok, vetődök mindig el talál amikor piros formában van. Történet nehézségen az is hagy némi kívánnivalót maga után,de nyilván,ott nem halltam egyszer sem. Majd bele jövök, meg kell szokjam ezt a játék stílust. Igaz 700 óra Eternal után k*rva nehéz
jó lenne a dupla dash itt is
-
heavygrip
senior tag
válasz
Rony949 #1718 üzenetére
Hát még nagyon kezdő vagyok, legalábbis tegnap a 9. Nővérnél vissza kellett vegyem történet nehézségre Jedi lovagról. Holott már a 3. végig játszást Jedi lovagon kezdtem és elég jól ment a dara. Időbe védekeztem, támadtam egész jól jöttem ki a harcokból,de a 9.nővér valahogy nem adta, mindig egy kis csíkja maradt... úgy gondolom,hogy még sokat kell gyakoroljak. A meditációs tréning tökéletes erre.
Még nagyon jól elvagyok a játékkal. Jövő héten úgy néz ki hogy boxon fogom tolni, aztán ki tudja,lehet majd azon ki próbálok más hasonló stílusú játékokat,de nálam ha valami adja,azt nehezen tudom letenni -
heavygrip
senior tag
BD1 nek ha feljavitod az egyik csatlakozóját(ami egyébként pont azon a pályán van) akkor tovább enged.
Mickey #1716 köszönöm mester
egy jó darabig elleszek vele
Más:
SPOILER lehet a következő írásban, aki még esetleg nem tolta végig vagy most kezdte el mint én.
Még annyit az előző írásomhoz,hogy jól eltalálták a történet, még úgy is,hogy meg van kötve a kezük a filmek miatt.
Hál istennek magyar így minden részletet elolvastam, minden felfedezést.
Nagyon tetszett egyébként amikor Kenobi jelenti be egy hologramban hogy vége a jedi rendnek,vagy amikor grievous tábornokot hozta fel az éjnővér? amikor kiirtották a családját, meg sok ilyen apró dolog. Volt olyan rész is ami érzékenyen érintett, konkrétan az amikor meghalt a mestere, meg az egész 66os parancs megélése, az addigi edző társnak, jó barátnak lévő klónok támadása.
Nagyon jól meg csinálták az egészet.
Kicsit sajnálom hogy szét törte a kockát a végén,de jobb is, elég volt a templomba a látomásba meg tapasztalni az ifjak levadászását...
Bíztam benne hogy több bolygó lesz a játékban, mert ugye a jóból sosem elég -
heavygrip
senior tag
Hali. Megkésve bár de törve nem, meg vettem a játékot. Úgy voltam vele ha nem jön be akkor buktam 10 eurót, illetve ha megtetszik nagyon jól jártam. Utóbbi nyert.
Először is én soha nem játszottam ilyen típusú játékkal. Anno nyilván rengeteget toltam a két dark forcessal és a két jedy knightal,de az nagyon régen volt,meg más a stílus.
Az elmúlt 2-3 évben csak Doomoztam,rage2,far cry, tehát szöges ellentéte a fallen orderhez. Az első két órában úgy voltam vele hogy ennyi volt,nem szenvedek vele, gondolván nem nekem találták ki a játékot. Alapból ki írta hogy váltsak kontrollerre a jobb játék élmény miatt,mondom mivan??aztán beláttam hogy lehet igaza volt a játéknak.
De annyira érdekelt a story,meg menet közbe megtetszett a harc stílus, a játékban felfedezhető helyek,titkok tehát az egész koncepció hogy magával ragadott, olyannyira, hogy amint végig vittem kezdtem is előről.( Alapból nekem a 3. -4. rész közötti űr érdekelt mindig is - várom már nagyon a Kenobi sorozatot is) Elkezdetm jedy knight fokozaton, de hamar vissza kellett venni storyra. Nekem most ez az élvezhető, kellő kihívást jelentő nehézség. Aztán majd bele jövök, úgy mint az irányításba, már nem zavar a billentyűzet egér, kicsit módosítottam az elosztáson.
Várom a folytatást, kíváncsi vagyok merre viszik a történetet. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kis segitseget kernek.
Hetvegen megvettem a jatekot jatszom is fasza csak vagyok a zeffo-n kint a viznel ahol a lezuhant hajo van ( becsapodas helyszine ) es elmegyek balra legyakom a nagy darab havert felmaszok de nekem ott a panelnel a kis haverom nem csinal semmit. Neztem vegigjatszast ott a kis haver leszall a vallarol odamegy a panelhez es kikapcsolja az eroteret ahol be tud menni. Meg lejjebb a helysegben ahol kozepen meg kellene jelenni egy hologramnak nekem a kis haver ott sem csinal semmit a konzolon...
Mit kell meg csinalni? -
myckey
veterán
válasz
batman91 #1709 üzenetére
Embere válogatja, kinek a pap.... meg még sorolhatnám.
Nekem az összkép és a hangulat nagyon átjött, tényleg ! Már ahogy kezdődik az egész game, azokkal a hátterekkel, art és design terén odapakolták magukat.Én ezt gondolom, de mindegy, nincs jelentősége. Játszódjon mindenki vele, örömmel, ez a lényeg.
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló #1708 üzenetére
Epic beállításokkal játszottam, 1080p felbontással. Nem azt mondtam, hogy nem szép. Hanem, hogy az akkori játékokhoz hasonlítva nem nagy szám.
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló #1706 üzenetére
Szerintem maga a játék grafikája nem nagy szám, nem estem hasra tőle. Sok helyen eléggé elnagyoltak a textúrák, nem 2019-es szint az biztos. De összességében rendben van.
A harcrendszer és a nehézség teljesen ok. Szokni kell az biztos, nem az az ész nélküli kattintgatás. Minden ellenségnek megvan a gyenge pontja és azt kell kihasználni. Figyelni kell minden mozdulatukra és a megfelelő időben bevinni a kombókat. Viszont hamar el lehet hasalni.
-
Hegyirabló
veterán
Megszerettem ezt a játékot, most már a legvégén vagyok. Sosem láttam ennél szebb grafikát, tökéletesen rajzolt karakterek, akiknek még a mimikájuk is értékelhető minőségű. A játék története sem unalmas, helyenként kifejezetten fordulatos és meglepő. Az ugrabugrálás kezdetben idegesítő volt, főleg, mikor leestem, de meg lehet szokni. Nekem kicsit túl sok a kombó az irányításban, de én nem vagyok keményvonalas játékos, másoknak lehet, hogy egyszerűbb. A nehézségi fokozatok nem lettek jól eltalálva, történet módban túl könnyű, a következő, Jedi lovag fokozaton nekem már nehéz volt, egy-két kivétellel egy főellenséget sem tudtam legyőzni ezen a nehézségen. Fura volt, hogy vannak "Földi" dolgok a játékban, például amikor *SPOILER* lovaggá üti a főhőst, az pont olyan, mint a középkori lovagi szertartásnál. Egyszer meg amikor a főhős látja egy üvegen keresztül, hogy a gonosztevők gyakorlatoznak, megjegyzi, hogy olyan, mint egy "dódzsó".
-
Vertigo18
addikt
Nekem fura módon nem indul el a játék...
Ahogy indítom Originből, megjelenik a kezdőképernyő a monitor közepén és kb. ennyi. A feladatkezelőben ott van a "Star Wars Jedi Fallen Order", de csak a kicsi kezdő látszik.
Ryzen 3600, 32 Gb Ram, Rx 580 8 Gb. Vga.Ez mitől lehet, hogy lehetne megoldani?
-
BoneDragon
veterán
Hátha érdekel valakit még.
0.33$ kettő keyshopban is. -
myckey
veterán
SW Jedi Fallen Order 12.58 eur
Ez pár hónapos hír, de lesz folytatás ! úgy fest
[Geoff Keighley: In today's earnings call, @ea confirmed that it plans to continue to invest in the Star Wars Jedi Fallen Order franchise from @Respawn -
myckey
veterán
STAR WARS™ JEDI: FALLEN ORDER | NEXT-GEN RELEASE DETAILS
Higher Resolution Textures & Assets
4K/HDR Resolution
Improved 60 FPS Performance
Significantly Faster Loading Times -
Habugi
addikt
válasz
WATERDACA #1699 üzenetére
Nem vagy egyedül.
Én mostanában toltam végig a 3db DarkSouls részt, kivétel nélkül végig bill & egérrel.
DS3 --> DS Remaster --> DS2 SOTFS volt a megismerkedési sorrend, már a legelején meghallgattam pár havertól mennyivel "könnyebb" a DS3 kontrollerrel.
Mivel az ég világon semmilyen komolyabb nehézségbe nem ütköztem közben, ignoráltam a jó tanácsot.
Következett a DSR.., más irányból s másoktól de ugyan úgy megjött az okosság, hogy ha jót akarok magamnak elfelejtem a bill & egeret. Bevallom gyenge voltam, kíváncsi lettem és alig pár óra probléma mentes játék után rendeltem.., szintén egy X Onet mint te.Hát.., most mit is írjak h vissza tudjam adni..?! Próbálgattam na.., tényleg, majdnem egy héten keresztül kézbe-kézbe vettem, aztán nevettem egy jót és úgy raktam el a HW kacatos fiokjaim egyikébe h azóta sem vettem elő.
Borzasztó volt, úgy éreztem magam mint majom a köszörű-kövön és amiért most úgy voltam vele, h leírom ezt neked az konkrétan annyi.., amitől kimondottan kiégtem kontrollerrel, az kérlek alásan pont a kamera kezelés volt !!!
Egy totál dinamikátlan és lassú, tapad-ragad lassított felvételt feelinget nyújtott, kamera-sebesség beállítástól függetlenül. Kb két ligányit esett vissza a harcok élvezete és beláthatósága bill & egér után..
Persze biztosan csak megszokás kérdése de ez pont olyan dolog volt bill & egér után, amit szokjon meg az akinek két muterja van, Kálmán és a Béla.
-
Én PC-n egér+billentyűvel kezdtem, aztán kipróbáltam X One kontrollerrel és visszamentem az egér+billre. Szerintem megszokás kérdése. Talán a kombók és irányítás könnyebb, de a kamerakezelés egérrel sokkal könnyebb alapjáraton.
Mondjuk 7 évnyi Starcraftozás után lehet hogy ebben egyedül vagyok. -
Rony949
őstag
válasz
Hegyirabló #1695 üzenetére
Kontroller.
-
myckey
veterán
válasz
Hegyirabló #1695 üzenetére
Nem tudom mi lett, de én PC-n, semmi pénzért nem cserélném le a kontrolleres irányítást.
XBOX 360 vezérlő, simán jó. Mint más játékokhoz is. -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Lassan telepítem, végül is mi lett a tapasztalat, kontrollerrel jobb játszani, vagy billentyűzet+egér?
Köszi!
-
-
bepken
veterán
sziasztok!
kérdésem volna, hogy játsza e ezt a játékot valaki RX580 (4GB) kártyával? különböző benchmarkolós videók alapján 60-70 fps körül kéne lennie epic részletesség mellett is, azonban ez csak egyes területekre igaz. nyilván ezzel nem is lenne gondom. azonban a játék kvázi minden új helyszínre történő belépésnél akad egyet, sőt néha a már - nyilván betöltött - pályarészen például egy gyors forgás közben is tapasztaltam már akadásokat. (még az elején vagyok, a Zeffo-n ugrándozok jobbra-balra)szóval ez vajon kártya probléma lenne? valamilyen beállítás probléma? vagy csak ilyen a játék?
köszi előre is!
-
Flash82
tag
Köszönöm a segítséget.
-
myckey
veterán
válasz
Flash82 #1685 üzenetére
Szia
Itt írtam a vezérlőkről, nekem érzékelte az xbox 360 kontrollert, de az "utánzat" is simán jó volt. Anyag is van, ez ügyben ,de nem tudom jó-e.
Esetleg külhoni fórumokat is érdemes átnézni, azokról is raktam be linkeket, megfelelő részeknél.
[link] Itt is van számos anyag, rögtön első videó is tartalmaz okosságot, de többi is kompetens.
[link] Itt a billentyűzetről előhívható mozdulatok vannak felsorolva, tételesen.
-
Flash82
tag
Azt hogy lehet megcsinálni hogy harc közben ne csak arrébb lépjen hanem előre vagy oldalra bukfenc legyen?(billentyűzet)
-
Flash82
tag
Sziasztok
Kontrollert hol tudom beállítani pc?
Az irányításnál nem találom .A billentyűzetet érzékeli csak. -
myckey
veterán
-
törölt tag
most vagyok az utolso boss fight-nal. nyilvan valamit benazok, de ennel a resznel egesz egyszeruen mar bosszanto az, ami az egesz jatek soran zavart. legalabbis nekem ugy tunik, mint ha lenne egy minimalis kesleltetes, amit a kepernyon latok es ahogy bekapom a sebzest, illetve ahogy lenyomok egy gombot.
pl. amikor azzal a lokeshullammal tamad. meg a kozelemben sincs a hullam, megprobalok elugrani, majd a levegobol lerantva sebez meg.
tenyleg nem tudom mit lehetne csinalni, de ez igy nem nehez hanem szimplan frusztralo.
-
imi123
őstag
Köszönöm a segítséget.
A tripple bufferes megoldás segített. -
myckey
veterán
EA forum
Hasznos oldalak összefoglalóból. Resetera,Reddit,EA meg mások, vannak performance infok, okoskodások. De a fenti fps boost guide teliben erről szól.745hsz.Kollégának, egy az egyben megoldódott a problémája.
1171 hsz.
827 hsz.Nézegesd amiket mutattam, hátha valami összejön. csak csak.
-
myckey
veterán
Összefoglalóban a linkek között(mutattam) van FPS Boost Guide nevű is, ebben mindenféle okosság van, ami kihathat a teljesítményre, vagy éppen javallott vele "mókolni" . De van más is, csak nekem már rég volt, mikor összeraktam....
A legismertebb akadások, nem különösebben befolyásolják a játékélményt, de érezhetőek ( szerencsére nem lépten nyomon van ilyen, frissítések is voltak már, nem is egy. )
Tényleg klassz vasad van, ezzel neked, elméletileg nagyon is jó játékélményt kellene kapnod.remélem.
-
myckey
veterán
Nagyon korrekt a konfigurációd,finoman szólva.... "nem akarom elhinni", hogy ennyire zavaróan ingadozik az fps/teljesítmény.
Az átvezetőknél szokott akadni, illetve mikor a háttérben tölti be a pályát. Ezek a leggyakoribb érezhető "anomáliák".
De ezt leszámítva, PC-n tisztességesen fut. Nekem is jól ment 1440P-ben, pedig a gépem meg sem közelíti a tiedet. Másnak is a topicban.Egyébként, összefoglalóba raktam be pár okosságot, amit érdemes megnézni Tessék, a linkek között
Esetleg topic keresőben, hátha volt bármiről is szó...jobbat nem tudok.Jó játékot !
-
imi123
őstag
Sziasztok.
Először is Boldog új évet mindenkinek.
Elkezdtem játszani ezzel a csodával de néha olyan ingadozó a teljesítménye amit másik játéknál még nem láttam. Gpu órajel lemegy 25Mhz-re utána felugrik 2000-re.Nézegettem sok fórumot de mindenki csak panaszkodik,igazi megoldást nem láttam a problémára.Nektek esetleg valami tipp?
Konfigom 3700X+RX6800+32.Gb ram.Előre is köszi.
-
ImACeltic
őstag
Hali!
Először is B.Ú.É.K.! Másodszor az lenne a kérdésem, hogy megoldották-e a fejlesztők vagy van-e valami manuális megoldás a játék nem túl jó HDR megoldására? Megjelenéskor kijátszottam a játékot, de én is tapasztaltam PS4 Pro-n, hogy nem az igazi a HDR. Hamarosan újra neki akarok ugrani PS5-ön és reméltem, hogy mostanáig kijavítják ezt a problémát.
-
törölt tag
válasz
Eversmann #1671 üzenetére
amit neztem okosito videot, tobb helyen is szembejott, hogy pont nem olyan, mert itt nem mukodik a dodge spam. legalabbis mas dark souls jatekosok ezt irtak es en is ezt tapasztalom.
azt kell megtanulnom nekem is, hogy ne spammeljem egyik gombot se, hanem pont egyet-egyet, amikor az eppen szukseges. most vagyok Ursula novernel es o se veszes.
eddig egyszer a bounty arenanal allitottam vissza a nehezseget (sima mesteren amugy megyek vegig), itt nem leszek hajlando es megcsinalom valahogy.
-
törölt tag
válasz
Eversmann #1669 üzenetére
pedig az meg nem is volt veszes. engem viszont ez a harcrendszer tenyleg kiidegel es az, hogy nem lehet hol kimondottan gyakorolni, mert pl a nagyobb ellenfelekhez perceket kell halalok utan futni. az meg, hogy adott helyet gyakoroljam, mert eppen ott akadtam el. hat koszi azt kihagynam.
-
myckey
veterán
válasz
#75376384 #1667 üzenetére
Pályák is kuszálódnak majd, lehet rajta tekeregni. Mentésre is érdemes figyelni stb...meg kell szokni, de a harcrendszer is klassz, csak hát...majd kiforrja magát, aztán nem lesz idegen.
Tetszik, ez a lényeg, megérte rááldozni !
[link] Ide raktam be, polygon, ign, guides !....elmutogatnak töviről hegyire mindent.
-
törölt tag
tegnap este ota 14 orat pakoltam bele. nem tudom mikor huzott be utoljara igy jatek.
bar neha ki tudnam bszni az ablakon a gepet, annyira nem erzem meg a harcot.
a videokrol tudnal valami linket dobni pls, mert nem talaltam.
most valami bounty hunteres arena harcba kerultem es ott a pokot sikerult kb max eletrol lekombozni (felfutott a hatara es belevagta a kardot). nem bannam, ha ilyeneket meg tudnek tanulni minel hamarabb.
amugy a harc az egyetlen ami zavar a jatekban. az ilyen mozgo platformok meg gondolkodos reszek, titkos helyek etc tetszenek. azokkal nincs semmi bajom.
-
myckey
veterán
válasz
#75376384 #1665 üzenetére
Videókat is raktam fel, időzítésről meg a harc teljes egészéről is írtam, sztori spoilert is kiemeltem, ez lehet a legbosszantóbb, már ha ilyenbe fut bele az ember....
Kontroller, na az nagyon sokat dob a játékélményen. Kézre esik
Lesz még idegörlő dolog,a platform elemek ( mászkálások, ügyesség, ugrálás stb ).... meg a puzzle részek is ( logikai, gondolkodtató ... ) harcrendszer is alakul majd idővel, ahogy nyílnak a lehetőségeid, ugye az elején tanonc vagy, tehát lesz mit tanulnod és elsajátítanod, bővebb és változatosabb lesz a repertoár.
Keresőbe is beírhatsz egy egy szószedetet, volt már mindenről szó. ( a fejlécben, nagyító ) Biztos ad millió találatot, hozzászólásokban.
Hajrá, jó játékot !
-
törölt tag
igen lattam koszi. de szeretnem elkerulni a spoilert es mindenfele extra infot, azert kerdeztem, hogy valami esetleg valami szimpla leiras vagy barmi. a tippek resz alatt sajnos extra infot nem talaltam.
viszont talaltam kozben egy ign videot, ami kb mindent elmondott a harcrol es most megyek is vissza gyakorolni azt a krva idozitest. meg lehet holnap veszek a kontrollert.
utoljara ilyen stilusu jatek a pop: warrior within volt, ami ennyire tetszett, de valahogy ott is mas volt a harcrendszer es nem konnyu megszokni.
-
törölt tag
tegnap megvettem a jatekot, mivel eleg sok jot irtak rola.
tetszik meg minden, de... nincs valami leiras a harcrendszerrol? leginkabb a hold (vagy mi a jobb klikk pontos neve) idozitese erdekelne, mert egyszeruen nem ertem. hiaba van maxon a staminam annyira randomnak tunik, hogy valamit megfog valamit pedig nem es itt most nem a "piros" tamadasrol beszelek. ezekkel a griveous testor klonokkal egyszeruen nem tudok mit kezdeni, plane ha parosul melle egy narancs shock trooper. ja meg a zeffo bolenyei. ezeknel erzem azt, hogy a tamadast vagy megfogja vagy nem.
-
bozont
veterán
Üdv
Még csak most szereztem be a játékot. Viszont van egy olyan problémám, hogy átvezető/pálya(rész) betöltésekor van egy jó nagy akadás a játékban. Ahogy olvasom nem egyedi probléma. Létezik rá valami megoldás? Javítás már gondolom nem nagyon lesz a játékhoz ennyi idő után. -
Micsurin
nagyúr
Hát nem tudom nekem nagyon könnyűnek tűnik a DS2-3 után.
Meg is sértődtem, hogy nem tudtam megölni az első tryra a 9. nővért a vonaton, francért nem lehetett easter eggként beletenni.
-
myckey
veterán
Én Jedi Knighttal...
Na De ez nagyon nem KOTOR. ( bár a párbeszédek és a planéta járkálás hasonló ) Sokan abba a hibába esnek, hogy mást akarnak belelátni, mint ami. meg a hasonlatokkal húzzák le magukat.
Ez egy akciókaland játék. sok darálással, ügyességgel, retro labirintus/pályafelépítéssel, némi logikával és fantasztikusan jó SW hangulattal.
Mikor elakadsz, nézz be összefoglalóba, teleiírtam mindenféle okossággal, felére sem emlékszem már, annyi van.
Jó játékot !
-
myckey
veterán
Vegyél vissza játék közben a nehézségből. lehet.
Szeresd meg a programot, ismerd ki a dolgokat....idő kel l neki. ( aztán lehet kiderül nem is a Te játékod, nem lenne egyedi eset, de ez nem játékhiba )
Aztán lehet nagyobb kihívás elé állítani magad, ha annyira megtetszett.Kontrollerrel az irányítás elég jó, kamerakezelés is elfogadható. PC-n is xbox vezérlővel mentem, le nem cseréltem volna semmi pénzért.
Hajrá !
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként lehet valahogy csuklyát tenni Cal fejére? A főszereplőn kívül kezd tetszeni a játék. Csak ő zavar.
-
Micsurin
nagyúr
Előtte vagy mellette esel le? Nem mindegy, XO-n picit retardáltnak érzem a kamera kezelést lehet, hogy elérnéd de másfelé vezeted a karaktert ugrás közben.
Esetleg próbáld meg, hogy felfelé húzódzkodsz majd onnan ugrasz oldalra.
Azt nem tudom van e hosszú gombos ugrás vagy csak egy-egy peremnél scriptelve van, hogy felmenjünk de nekem mintha néha hosszú A-ra nagyobbat ugrana. Pl az elején a vonaton is fixen ezt éreztem meg az első épületben BD1-el való találkozás után.
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Mit csinálhatok szarul itt? Próbálok az első oszlopra ugrani, most már kb 10-ből egyzser sikerül, másodikra még egyszer sem, kezdem ruhadtul unni, mert amikor átugrom akkor is úgy érzem ugyanazt csinálom mint amikor nem
-
andor80
senior tag
válasz
scyllarus #1642 üzenetére
Értem én bár nem magyarázat .Ciki voilt na bármennyire is élveztem a játékot csak ott volt a a tomb raider trilogia (ÚJ)minden egyes pillanatban ...
Újjrajátszhatósági faktora is nulla kb mivel jellem nem volt váltható.
Mondjukj a végén az öreg khúpá beszaratott rendesen pedig amúgy 44 évesen elmondhatom láttam egyet mást de jól megvolt alkotva az öreg! -
Rony949
őstag
Viszont lesz egy olyan sanda gyanúm, hogy a folytatás már kicsit csonka lesz és kapunk majd később egy sztori kiegészítőt. Mégis csak az EA-ről beszélünk. Az első rész gyakorlatilag egy "ajándék" volt a rajongók számára, a folytatásért viszont már fizetnünk kell rendesen.
-
andor80
senior tag
Nem volt rossz tomb raider klón amúgy.
Kb mindenben az utolsó trilógiát kopizta.(Kivéve a harcot az like souls)Következő részhez ha lesz bár nehéz lenne ezt folytatni...
Sokkal jobb és optimalizáltabb garfika több bolygó hoszabb rpgésebb story vezetés.
Hagsúlyosabb főellenség.
Felesleges oda vissza mászkállás kiiktatása (Ha ez nem lett volna a játékidő bizony nagyon sovány lett volna megértem)De egyébként meg keményvonalas KOTOR jöjjön inkább.
Most ebbea kánon sztoriba mégegy ujabb feltünt jedi akiről sz sincs sehol máshol?hmmm erőltetett lenne. -
myckey
veterán
Second-best-selling game of the past year
Jó lenne, ha jönne a folytatás....
-
Rossi
addikt
XSX-en tolja valaki a játékot?
Kontrollerbeállításokra, vagy bármi egyéb tipp van esetleg? -
andor80
senior tag
Semmiség.
A steam verziot azért emeltem ki mert az steames EA play alatti verzion is működik nemcsak a megvásároltan hanem tesztem szereint a bérelten is frankó.(Bár a legtöbb ugyanaz a fájrendszer a sima steam és a steam eaplay de volt már ,hogy steames ea play alatti játékon nem ment a sima steamesn meg igen)
Na ennél bonyolultabban nem ís írhattam volna le
Szóval hajrá mindeniki 4 euro 1 hónap aki eddig nem játszott vele! -
myckey
veterán
válasz
andor80 #1635 üzenetére
Köszönöm az infot, nem is figyeltem, mert már elszoktam az ilyen jellegű dolgoktól.
A PC-s magyarítás az Origin, Steam és az Epic Store verziókkal is működik
-
andor80
senior tag
A megjelent magyarítás tökéletesen működik steames EA play verzióval.
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Nem olyan rég kezdtem el a játékot, még az elején járok.
8700k+1080ti párossal tolom, 1440p felbontáson.
Játék közben akadásokat tapasztaltam, ezért arra gondoltam,hogy kikapcsolom a HT-t, hátha azzal van problémája a játéknak.
Azóta HT ON/OFF, mindegy mit állítok, nem indul a játék.
Feladatkezelőben fut, de azon kívül mást nem csinál.
Először nem ellenőriztem feladat kezelőben,akkor a következő hibaüzenetet kaptam:
Ezt néztem,de nem segített sajnos.
Ötlet? -
scyllarus
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Walter_White #1630 üzenetére
Nézz utána videókon, meg a leírásokban, mit tartalmaz a játékmód. ( New Journey + )
Se több, se kevesebb. A többi már ízlés kérdése. -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy végigvittem 95%-ig a játékot, és elkezdeném a New Game + -modban, nost és itt jön a bökkenő, hogy egyáltalán nem érzékeli a New Game+ -t , olyan mintha sima játékot indítottam volna 1-es szinten... Most ez valami bug, vagy a készítők értelmezik rosszul a New Game + fogalmát? Mert ez így egy New Game + -ba rejtett New Game link...
-
myckey
veterán
válasz
bruttósító #1624 üzenetére
Itt -
valamint ezen helyen is találsz most kedvezményt.
9000Ft körül mozognak az említett üzletekben.Nem számoltam utána, nézd meg hogy a legjobb.
-
bruttósító
újonc
Hmmm... elég vonzó a 35%, bár a gépemet 3 napja vettem át, még akarok mellé kontrollert is venni, és a játék is lesz..
szerintem ezeket inkább jövő hónapra hagyom, valamint én inkább a Steam platformján maradnék
-
scyllarus
veterán
válasz
bruttósító #1624 üzenetére
Ha nincs ellenérzésed, az Epic Storeban benne van a Mega Sale-ben, 35%-os akcióban van.
-
bruttósító
újonc
Király, köszi az infókat, mindenképp megvásárolom!
Azt nem tudjátok esetleg, hogy szoktak-e akciók lenni Steam-en erre a játékra?
Plusz még egy kontrollert is vennék, szóval mindenképp várok vele egy hónapot még -
Rony949
őstag
válasz
bruttósító #1620 üzenetére
Annyit mondok, hogy egy i5 8400-val, 16GB RAM-al és egy GTX 1060-al ultrán tartotta 95%-ban a fix 60 fps-t.
-
myckey
veterán
válasz
Lazán benne vagy a követelményben. Egyébként is széles skálán mozog a grafikai opció.
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
Szerintem simán.
-
bruttósító
újonc
Sziasztok!
Még nem vettem meg a játékot, és épp ezért az lenne a kérdésem, hogy elbírná-e a gépem a játékot közepes grafikán legalább:Proci: Intel i5 9400F 2,9Ghz
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB 2666Mhz
Videókártya: Gigabyte GTX1650 4GB GDDR5 -
myckey
veterán
Star Wars Jedi: Fallen Order™ | May 13th Patch Notes
Gyors fix, a nagyobbacska tartalom frissítéshez.
-
sith7
félisten
Milyen update jött ma a játékhoz ?
-
Eversmann
aktív tag
Lehet én is előveszem újra
-
myckey
veterán
Meditation Training
Combat Challenges - the Battle Grid , mindkét játékmód elérhető bármely meditációs helyről.Játékban annyit említ a kezdő menüben, hogy "Meditation Training is available now that you have completed the game." ( Nem indítottam new journey+ -t . A történet végeztével, egy bármilyen planétán lévő meditációs helynél működik. )
Kiszúrja (majd) az ember szemét ez és a "New Journey +" -ra vonatkozó információ is.
A képernyő jobb alsó sarkában, ha beléptek.- Frissítési listában szerepelnek finomhangolások is, visszajelzések alapján, a játék egészére nézve. De direkt kitérnek konkrét hibákra is, továbbá az ugrás és blokkolás stb...animációkat is kiemelik.
- Valamint érdekes még a mechanikát érintő változás is.
Kikapcsolható a " button mashes - quick time events "
HUD text méretezés
Auto fogás -a mászható terepen
Gombnyomásra módosítható az eddigi, "hosszan lenyomva tartós" interakció, vagy éppen az elfogadás ( pl. ha ki akartál lépni menübe vagy az asztalra ) . -
sith7
félisten
Bármelyik jelenlegi mentésben lévő meditációs ponton elérhető ez az új challenge sorozat, vagy új játékot kell indítani ?
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
Azta qqqqqqvvvaaaa
Special Star Wars Day Update:
Get a free Star Wars Jedi: Fallen Order content update from EA and Respawn Entertainment in celebration of Star Wars Day! Play New Journey+ now, which unlocks new cosmetics and new game modes such as Combat Challenges and the Battle Grid, putting your skills as a Jedi to the ultimate test! Learn more at EA.com.
-
myckey
veterán
válasz
Micsurin #1600 üzenetére
Nézelődjél, hátha valahol belebotlasz valami érdemibe.
Én manapság nem vagyok benne ezerrel, de azért napi szinten benézek erre arra. háha tudok mutatni valami említésre méltót.
Van amit ki is hagyok a memoárból, olyankor átolvasom amit írtam fent....akkor még maximálisan képben voltam .Én leginkább egy folytatást várok már, azzal kapcsolatos infot. Meg talán frissítést.
De sajnos manapság akad ez az a nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest