- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Én is így vagyok vele.
Az állandó falon átbújkálás, meg a poncsó skin ládák egyszerűen nevetségesek
Ki a tökömet érdekel ilyen idióta dolog? Milyen színű a poncsó
Ha ez az év játéka bárkinél akkor mi egy Witcher, vagy Assassins?
Egyedül a Star Wars feeling adja el az egészet (azt jól hozza), de aki nyomta anno a Jedi Academy-t vagy az Unleashedet annak ez semmi extrát nem nyújt. A "újságírók" pedig fényesre sz*pták mindenütt. -
Rony949
őstag
"Csak nekem okozott csalódást a game?"
Kizárt dolog. Biztos van rajtad kívül más is, akinek nem igazán jött be."A játék világa teljesen üres, kihalt a grafika meg olyan mintha 10 évet ugrottunk volna vissza az időben"
Szemészetet keresd fel, sürgősen! Tény és való, nem a legszebb játék a jelenlegi piacon. De amennyire én emlékszem, egyetlen 2009-es játék sem ér fel ehhez a grafikához (látványban lehet volt jobb is, de az egy másik fogalom).
Ha arra gondolsz, hogy mondjuk egy Battlefront 2-höz képest csúnya, teljesen igazad van. De míg a Battlefront a Frostbite Engine-el készült, addig ez Unreal Engine 4-el és a Frostbite ilyen téren nagyon fejlett, ahol gyönyörű grafikát lehet kihozni.A játék ürességére annyit tudok mondani hogy ez nem egy openworld játék, hanem egy TPS nézetű akciójáték, azt is mondhatnánk, hogy Souls-like. Ha volt már dolgod Dark Souls-al, tudod miről beszélek.
-
Mike
veterán
Képzeld, láttam. Nekem nincs bajom a Fallen Order grafikájával. Ha szerinted ez igénytelenség, az már a te problémád, nem az enyém. Nekem tetszett a játék, egy ötös skálán erős négyest adok rá.
Arról nem beszélve, hogy végigjátszottam, és ez elég nagy szó nálam.
De nem várom el, hogy mindenkinek tetsszen az ami nekem, nem vagy a klónom.
Nem tetszik? Semmi baj. Szerencsére nem kötelező.És akkora nagy SW fan sem vagyok, hogy száraz kenyeret egyek lazacos szendvics helyett. Van vagy rakat címem ami arra vár hogy játsszak vele.
-
BoneDragon
veterán
Pedig az, csak vittek bele 1-2 plusz dolgot. A következő rész is hasonló lesz gondolom, ez nem az a játék, amire sokan vártak. Arra ott van az swtor. Nem hiszem, hogy fog jönni rpg SW, vagy ahhoz hasonló. Ezzel kell beérni és ha ehhez mérten nézed a játékot akkor igen is elég fasza.
-
BoneDragon
veterán
Az a baj nem vagy tisztában azzal, hogy ez milyen játék. Tudni kell, hogy nem rpg, se hasonló, hanem souls like. Ha tudod mi az nem irsz butaságot, hogy üres a világ. Meg amúgyis, hol üres? Nincs benne elég maci a háttérben? Vagy karakter akivel dumcsizhatsz?
Grafika hozza az elvárt szintet, sőt... Elég jól néz ki az U4 engine.
Bugokról meg mindenki tud, folyamatosan javítják. -
BoneDragon
veterán
Olyan játékokról beszélsz, ami csak ps-re van, ezért néznek ki jobban. Haladj tovább, felfogtuk hogy szar és még ronda is.
Arról meg nem tehet senki hogy 10 éves gépekre is fejleszteni kell pc-n kivül. Milyen lenne már ha a pc verzió 5x jobban nézne ki? Nem lehetne eladni konzolra... Majd köv. gen.
-
myckey
veterán
Te ezek szerint nem olvasod el az ajánlott dolgokat, amik segítettek már másoknak is.
Egyébként, nekem sincs erőművem, nagyon nem. Ennek ellenére Nem játszom Folyamatos droppokkal ! Átvezetőnél és adott pontokon van minimálisan észrevehető ingadozás. Ennyi.
Ráadásul UE 4 Console - val ( magyarosan ) is belenyúltam a játékba.A részletek is szépen ki vannak dolgozva, épp ez -is- benne a jó, jó munkát végeztek Art - és Design terén.
Jó játékokat soroltál fel, na most akkor térj vissza a Bughalmaz kifejezésedhez, valamelyik kapcsán.... de ez így már átmegy hangulatkeltésbe.
Az hogy Te mihez mérsz, szubjektív.
Ennek a játéknak a szintje bőven megugorja a lécet !
Nem véletlen az Értékelés, a Steam eladási mutató, az EA SW game eladási mutató, vagy az első két hetes digitális értékesítés mutatója.....Rendben van amit a RESPAWN és az EA leművelt....rendben...elég óvatosan fogalmaztam, pedig semmi okom rá.
Nem tökéletes játék, biztos nem akkora patika mint a felsorolt játékaid, van is hibája , nem is egy. Az embereknek is nem egy dolog nem tetszik...( emberek, csúnya világ lenne, ha mindenkinek tetszene. )
De abszolút nem állja a helyét amit rásütsz.Szóval, annak látod, aminek akarod! Te véleményed...mások meg máshogy vélekednek.
Így a jó! -
myckey
veterán
Másnál is ingadozik az FPS....
A teljesen indokolatlan helyeket meg már elég sokszor magyaráztuk, ott tölt be a háttérben a pálya, mert nincs pálya betöltés direktben.
Meg marha sok PC-s teljesítmény orvoslás/javítás is be lett már mutatva.....A látvány pedig szép, rohadtul távol van a szégyenletestől !
Bughalmaztól is messze van, de van azért, ezt látni is a bug reportokban.In Game Képek.
Ez minden, csak nem az általad vázolt helyzet.
Igen, belenyúlt....de más is bele tud nyúlni, és nem másik motort rakott alá.Itt topicban is raktunk már be millió meg egy in game képet.
Jah, vannak kevésbé látványos és jól kidolgozott részek...igen. vannak.Mindegy is.-.- ......ennyi hlységet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest