- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin #1597 üzenetére
Pont nem lebeszélni akartalak, ennyi content egy ilyen típusú játékban pont hogy jó, ráadásul nem is repetitív annyira, verekszel, platform részeken mászkálsz, puzzle-öket oldasz meg, elég változatos tud lenni.
Nekem annyit simán megérne, két végigjátszás simán lehet ebben a játékban, egy beletanulós és egy legnehezebb.
Profilkép alapján tuti játszottál az Arkham játékokkal, na kb olyasmit képzelj el, csak SW köntösben. -
Bad Pritt
félisten
Hát azt nem tudom hova tenni, ha valaki 100+ órát öl egyetlen végigjátszásba, vagy mazochista, vagy megvizsgál minden fűszálat.
Azért is írtam, hogy a nehézségtől sokk függ, mert én is kb. 30 óra alatt végeztem vele Jedi Masteren (ennyit ír a Howlongtobeat is completionist végigjátszásra, jó iránymutató), de ismerek olyat, akinek végül 45 óra lett a játék Grandmasteren.
Vannak nyilván végletek itt is, a speedrun most nem is tudom, mennyi lehet, a 30 óra az átlag. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Joccc07 #1575 üzenetére
Ja mikor lecsúszik a Vaultból az első bolygón és a sárból előbújik egy oggdo, bakker, rá nem jöttem volna.
Oggdo Bogdonál ha a piros támadását countereled, akkor sima ügy, azért is jók a sima oggdók, mert ugyanaz a moveset, szóval lehet gyakorolni.
Így viszont sorry, elspoilereztem egy későbbi részt.
-
Bad Pritt
félisten
Lőj majd egy képet kb hol vagy, ezzel a labirintus pályadizájnnal örültem, hogy akkor tudtam, merre megyek, mikor fél éve játszottam vele.
De amúgy szerintem nem ugyanarról a pályáról beszélünk, kicsit megkoptak már az emlékeim, de vízi szörny nem rémlik, hátha más emlékszik.
-
Bad Pritt
félisten
Viszont! Kétféleképpen halhatsz meg újraéledés szempontjából: ha megöl egy másik karakter, akkor az előtte lévő utolsó meditációs pontban éledsz fel és minden megölt ellenség újratermelődik. Ezért érdemes okosan használni ezeket, nem feltétlen éri meg mindig pihenni.
De ha egy ügyességi résznél lezuhansz mondjuk a mélybe, vagy beleesel valamibe, amibe nem kéne, stb, akkor közvetlenül elé tesz le újra és onnan tudod egyből folytatni, senki nem éled újra rajtad kívül. Ez egy fontos különbség a többi soulslike játékhoz képest és fontos is, mert egész sok gyökér ügyességi része van a játéknak, ami inkább idegesítő, mint jó. -
Bad Pritt
félisten
Star Wars Jedi: Fallen Order -- Lucasfilm Was Originally Resistant To The Idea, And Here's Why
Stig Asmussennel készült podcast alapján készült a cikk, érdekes.
-
Bad Pritt
félisten
Megvan a platina.
Az a rész, amit korábban mutattam ugyanúgy bugos volt, mikor visszamentem Zeffora, bekapcsoltam a gravitációs mezőt és nem jelent meg a lantern. Viszont mikor visszamentem ugyanezen az emeleten arra a párkányra a kör alakú terembe a sok lanternnel, akkor pont el tudtam kapni egyet és azzal sikerült leégetni a bozótot.
Összességében jó mulatság, férfi munka volt ez a játék, tetszett minden hibájával együtt. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
ebbe a glitch-be belefutott még valaki? Van rá megoldás, vagy engedjem el?
YouTube
Pont alatta van egy pihi pont, de pihenéssel sem sikerült megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest