- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
#20411392 #963 üzenetére
De erről nem ők tehetnek.. Nem szabad kezet kapva gondolhatták ki és dönthették el melyik korból akarnak játékot csinálni. Disney.. EA..
Persze, hogy csak egyféleképpen végződhetett hisz tudjuk mi lesz de ez egy előzmény rész ezt el kell fogadni ez miatt nem lesz kevesebb a játék.
Én annak örülnék legjobban ha old republic játékokat csinálnának.. Revan and dark side 4ever -
markknight
veterán
válasz
#20411392 #950 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is. Szerethetõ karakterek, de tudjuk mi lesz a sorsuk. A Kotorban nekem pont az tetszett, hogy itt bármi megtörténhet, nem kell fosnom egy main karakter felbukkanásától. Mûködött is a sztori, azóta sem volt ilyen. Ezt, hogy nem látja a mélyen tisztelt fókusz csoport.
-
myckey
veterán
válasz
#20411392 #487 üzenetére
Remélem valamilyen szinten mindenki jól szórakozik majd.
Egyébként a fenti PS4 teljesítményprobléma ( Alap gépen ) , van aki szerint nem annyira zavaró. Alkalmanként jön elő. Mellette pedig elég sima futásról beszélnek.
Aztán akad még textúra kellemetlenség, szintén helyenként.Nem tudom mifélék lesznek a kritikák.....( persze nekem 8, mert már megvettem a játékot ), de akárhogy nézem, negatív hangvételű beszámolóval nem találkozom. Egybehangzóan kedvelik a játékot. Történet, Grafika, Harc....és egyéb részletek.Tényleg akadnak gondok, de magát a játékot nem veszik elő, nem igazán húzzák le.Bogarászom tovább, belefér....legalább pallérozódom külfődi nyelvből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest