- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
EA forum
Hasznos oldalak összefoglalóból. Resetera,Reddit,EA meg mások, vannak performance infok, okoskodások. De a fenti fps boost guide teliben erről szól.745hsz.Kollégának, egy az egyben megoldódott a problémája.
1171 hsz.
827 hsz.Nézegesd amiket mutattam, hátha valami összejön. csak csak.
-
myckey
veterán
Összefoglalóban a linkek között(mutattam) van FPS Boost Guide nevű is, ebben mindenféle okosság van, ami kihathat a teljesítményre, vagy éppen javallott vele "mókolni" . De van más is, csak nekem már rég volt, mikor összeraktam....
A legismertebb akadások, nem különösebben befolyásolják a játékélményt, de érezhetőek ( szerencsére nem lépten nyomon van ilyen, frissítések is voltak már, nem is egy. )
Tényleg klassz vasad van, ezzel neked, elméletileg nagyon is jó játékélményt kellene kapnod.remélem.
-
myckey
veterán
Nagyon korrekt a konfigurációd,finoman szólva.... "nem akarom elhinni", hogy ennyire zavaróan ingadozik az fps/teljesítmény.
Az átvezetőknél szokott akadni, illetve mikor a háttérben tölti be a pályát. Ezek a leggyakoribb érezhető "anomáliák".
De ezt leszámítva, PC-n tisztességesen fut. Nekem is jól ment 1440P-ben, pedig a gépem meg sem közelíti a tiedet. Másnak is a topicban.Egyébként, összefoglalóba raktam be pár okosságot, amit érdemes megnézni Tessék, a linkek között
Esetleg topic keresőben, hátha volt bármiről is szó...jobbat nem tudok.Jó játékot !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest