-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
csababarca #1412 üzenetére
A Sister az Nővért/Lánytestvért jelent... Nem olyan nehéz csak oda kell figyelni
-
Xaels
félisten
válasz
BoneDragon #1276 üzenetére
Premierben benne van, de az csak PC-re van. A sima Access-ben nincs és Trial sincs
-
Xaels
félisten
Logout-ra valaki írt egy Spoileres gyorstesztet címlapra. Sorban áll még így nem tudom milyen lesz.
-
Xaels
félisten
Nem tudom, hogy volt e már szó róla, de nekem a címe ami kicsi furán hat ezzel a SW Jedi kettősponttal. Simán el tudnám képzelni, hogy a "folytatás" pont ne a Jedi oldalról jönne, hanem pl. az FO eseményeivel párhuzamosan lenne a Sithek/Inquisitorok részére is egy sztori vagy a lázadók más csoportjaival.
-
Xaels
félisten
válasz
BoneDragon #1207 üzenetére
Próbáltam spoilermentes lenni
-
Xaels
félisten
válasz
BoneDragon #1204 üzenetére
Nem Zeffon van amire gondoltam, hanem amikor Respawn helyett Reawaken-nel térsz magadhoz.
-
Xaels
félisten
válasz
BoneDragon #994 üzenetére
Mondjuk akkor már rendelnék egy működő replikát és azzal lehet zseblámpázni is
-
Xaels
félisten
válasz
Gergello #987 üzenetére
Minimális, az egész egy nagy hangulatkeltés fél vagy fals információkkal csak arra kihegyezve amit a készítő úgy vél nincs a JFO-ban (hozzáteszem az Outcast-re sem igaz sok minden amit beleírt), de közben mint írtam már az első pont bukik nem is kicsit. Megfordítva a JFO is tud egy csomó mindent amit az Outcast sem tudott. Kicsit más a két játék stílusa, műfaja.
-
-
Xaels
félisten
Star Wars Jedi: Fallen Order | Bemutató logouton személyes bejegyzés. Lehet még párszor át fogom olvasni és itt-ott belejavítok, de addig is jó szórakozást hozzá
-
Xaels
félisten
válasz
Malibutomi #957 üzenetére
A TFU-ban nem Jedi volt a főszereplő és a Battlefront 2-ben sem. Több mint 10 éve nem volt olyan játék aminek Jedi lett volna a főszereplője...
-
Xaels
félisten
válasz
sz.atesz89 #954 üzenetére
Majd ha eljutsz arra a pontra/kioldod a lehetőséget akkor majd kiírja.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Malibutomi #932 üzenetére
A TR vagy 20 éve nem volt ilyen "kalandos". Sokkal jobb a leveldesign, a felfedeznivalók és a kirakósok. A hős nem magában beszél hanem a robothoz aki a hátán utazik.
-
Xaels
félisten
Eddig csak "saját magam" szórakoztatására foglalkoztam ezzel, az utóbbi időben a minőségre is sokkal jobban odafigyeltem meg a tartalomra és többen is jelezték már, hogy szeretik az írásaimat. Viszont nem vagyok azon a szinten sajnos, hogy ebből meg tudjak élni. Soha nem tanultam az írást, a kritikát mint műfajt és a munka mellett sem mindig van időm vagy energiám odatenni magam. Persze ha lenne lehetőségem ebből megélni úgy, hogy a családomra is jusson időm akkor annak nagyon örülnék mert már évek óta próbálok váltani csak szem előtt kell tartanom dolgokat ami miatt muszáj kompromisszumot kötni.
Na de, hogy on is legyek kicsit, engem ami kifejezetten fel tudott cseszni a játékban az a végén
amikor meghackeled a robotokat akkor miattuk nem fértem sokszor oda az ellenséghez -
Xaels
félisten
Egyébként a mai napi programom, hogy a írok Logoutra egy tőlem szokásos bemutatót. Imádtam ezt a játékot elejétől a végéig.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Lightsaber Customization
Holomap
Mindkét videó spoileres lehet. -
Xaels
félisten
Na befejeztem a sztorit. Fincsi volt a végére, jól felépítették az egészet.
-
Xaels
félisten
Hajnali 3-ig játszottam, igaz már a végjátékhoz közeledem és sztori sorrendben mentem végig a bolygókon. A vívás nagyon jól el van szerintem találva, ha elkapod a ritmust akkor minden gyorsan fekszik, de ha nem akkor rendesen van adok-kapok. Nincs túltolva az ugrabugra sem közben és mindenféle korlátozás mellett elég felnőttre is sikerült. Mondjuk lehetne kicsit több kivégző mozdulat. A sztori élvezetes, igaz nincs túltolva és SW mércével azért vannak benne ismerős/ismételt dolgok.
Szerintem minden hibája (amik leginkább csak technikai jellegűek) ellenére simán év játéka és megérdemelte volna a jelölést a The Gsme Awards-on.
-
-
Xaels
félisten
1 jól időzített erős csapással a fekete páncélosok is 1-be fekszenek. A kicsiket általában gyorsan letakarítom erővel, hogy ne zavarjanak be, mert a tisztek tudnak kellemetlenkedni.
A platform részeken érződik, hogy új vizeken evezett a Respawn. Mostanáig az indázós részek nagyon nyőgvenyelősek voltak, alig tudtam irányba állni. Ugyanúgy a szánkózás is néha esetlen volt kicsit.
-
Xaels
félisten
Ezt itt hagyom nektek. Remekül illik a zenéjük a játék alá és ezt a Respawn is így gomdolta.
-
Xaels
félisten
válasz
BoneDragon #823 üzenetére
Pedig oda vissza lehet majd menni később és csak lesznek új dolgok is számodra is. Igen sokat tölt.
-
Xaels
félisten
Szerintem meg nem kell bele loot. Ez egy sztori alapú akció-kalandjáték mint az Uncharted széria. Ott sincs loot, maga a kaland, a sztori és a felfedezés a lényeg. Az, hogy megoldod a puzzle-öket, hogy megtalálod a helyes utat. Azt aláírom, hogy (PS4 Pro-n) vannak kisebb gondok és a látvány minősége is kicsit hullámzó, de Zeffo-n az ősi romok között ahogy a kirakós-ügyességi feladatot csináltam majdnem annyira profinak találtam mint az Uncharted 4-et ami szerintem a generáció legjobb játéka.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #686 üzenetére
2. Bolygó alatt mire gondoltok? Mert nekem 2 is választható
-
Xaels
félisten
Végre hazaértem. Azért még indulás előtt bevések egy nagy karót a Respawn-nak. Az a PS4-es téma egy rossz vicc...
-
Xaels
félisten
Rendben lesz szerintem, én magam részéről nem vagyok annyira hepciás a technikai dolgokra ha mellette a sztori vagy a játékmenet kárpótol pár megbicsaklásért. Az utóbbi időben nem 1 olyan játékkal volt dolgom ahol nem volt minden 100-as technikailag, de mellette a többi viszont olyan jó volt, hogy simán beléjük csúszott több 10 óra és ezek között van Sony EX cím is. Játszani akarok, élvezni akarom az erre szánt időt és nem érdekel mások mocskolódása.
-
Xaels
félisten
Én letojom a kritikákat, ezt már eldöntöttem, hogy megveszem. Idén több játék is volt amit a kritikák lepontoztak, felszínesen foglalkoztak velük láthatólag én még is nagyon élveztem őket. Sajnos úgy veszem észre egyre inkább hajlamosak sok helyen szélsőségekbe menni azért, hogy pörögjenek a kattintások.
Magam részéről inkább olyasmikre költök amiknek van gyakorlati haszna, pulcsi-póló meg ilyenek, a játékokat meg digitálisan veszem.
Az EA-t divat szidni, de azért nem mindig szemetet adnak ki. A Titanfall 2 szarul volt időzítve, de a játék jó volt ahogy az Apex is elég sikeres lett. Az A Way Out zseniálisan kivitelezett filmszerű coop játék, ahogy az Unravel is a maga módján kiváló alkotás. Nekem a BFV-tel sem volt semmi bajom, sok dologban javára változott az elődökhöz képest.
-
Xaels
félisten
Személy szerimt csak 1 videót néztem meg de az eladta nekem ezt a játékot végképp. A játékmenetről nekem a God Of War jutott az eszembe, mármint az új. Ott is lassabb, megfontoltabb lett a harc ami szerintem jól állt annak a szériának is. Itt is tetszik, hogy nem félistenként szabdaljuk ami csak az utunkba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest