- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha ezt hoztad ki belőle, akkor vannak bajok nálad.
Csak arra próbáltam rávilágítani- ezek szerint hiábavaló volt- hogy mindenkinek mások az erősségei. Én sem röhögöm ki azt, aki nem tekeri körbe a Balatont, vagy ússza át Tihanynál, mert gyakorlással egyik sem kivitelezhetetlen.
Elhisszük, hogy te nagyon ász vagy a souls gamekben, hiszen már annyiszor leírtad, de ugyan ne fikázd már azokat, akiknek ez nem fekszik, ettől még lehetsz te az überkirálymegacsászár. -
myckey
veterán
Jó játék, persze. Maximum 1-2 embernek nem tetszik, az már egyéni szoc. probléma.
Ettől még ugyan olyan sikeres, amilyen. Szeretik az emberek, szeretnek vele játszani. Ezen nincs mit ragozni, de mégis......A grafika csak annyira rossz, amennyire a képek visszaadják. Van bőven, szét lehet nézni.
Az alapvető játékelemek adottak.
Akció-kaland játék. Nem open world. Lineáris történet.
Hangsúlyos a platform rész, raktak bele puzzlet/ logikai játékokat.
Fromsoftware játékokból emelték a harcot, mentést, visszatöltődő ellenfeleket, xp visszaszerzést, útlevágást....
Metroidvania jellegű a játéktér felépítése/szerkezete, az alapja az egésznek. ( felfedezés,platform,fejlődés, visszatérés a helyszínre...)Le lehet írni ezerszer mindent, de attól még nem válik azzá.
-
Habugi
addikt
Aztán hol olvastál olyan állítást Bubuka ami ennek ellent mond?!
Szimplán a játék saját kontextusába próbáltam belehelyezni annak fényében, hogy a Jedi Temple után még GM fokozaton is elég könnyűvé válik a játék.
Kvázi hardcore/ügyesebb playereknek maradni kéne a legnehezebben, persze az ideális az lenne ha NG+ hoz minden mást kivennének de ez úgy sem fog megtörténni. -
keIdor
titán
Értem, de én meg azt mondom túl rövid eleve a játék, úgyse nézegetném.
Gondolom más is így van ezzel. Két trófea hiányzik már csak, mondhatni majdnem 100%-ra ki van maxolva a gém és szerintem max 20 óra volt így is, szóval nem egy RPG hosszúság, még ennyi skinnek se látom értelmét amit beleraktak.
-
keIdor
titán
Nem elég hosszú a játék, én alig foglalkoztam a skinekkel. Eleve a fénykardot nem is látod csak az asztalon, a hajót sem nézegeti az ember, szóval ezek olyan felesleges elemek voltak végig szvsz.
Én valami 3-4 nap alatt kivittem kényelmesen, igaz pont szabin voltam és ráértem egész héten.20 órás játékba olyan sok értelme nincs, kellett valami gyűjtögetés bele és nem volt jobb ötletük.
-
IntelKiller7
veterán
Sikerült.
Közben elmentem edzeni meg stb. De meglett a küldi. Haver szerint a felénél vagyok most.
Most tanulta meg a magához vonzás skillt is pl. Nem rossz játék amikor folyamatosan benne vagy, mész előre, csatázok. De amikor így eltévedsz és csak keresed, hogy merre vagy, és merre kéne menni, az kicsit kivesz a játékból, és úgy már nem olyan. Legalábbis engem amikor ez van akkor teljesen elveszít, közben amikor megy minden frankón, akkor viszont nagyon király.
-
shotika
őstag
-
myckey
veterán
Hol írtam én, hogy ismerem a Történet minden egyes részletét?
Ne csináld !A sztorit még nem lőttem le magamnak.....
Szemem a pályán.De egyébként, HA minden történéssel 100% -ig tisztában lennék, akkor is magával ragadna. Beleéléssel nincs baj. A kezdő planéta történései is nagyon feelingesek voltak. Akárhányszor látom őket, mindig jól esik. Pedig ismerem.
Olyan ez mint a többi Film ,vagy sorozat.....láttam már ezerszer, de akkor is elkap a láz... -
myckey
veterán
Na látod....ezért vették onnan az alapokat, állítólag!
Mert az előbb volt, és elég sikeres is, meg sajátos.De hasonlították már ezt a gamet sok sok másikhoz, a játékosok. Kinek mi...
Csak nem mindegy, miből merítettek, meg mihez lehet hasonlítani a kész Programot. vagy valami ilyesmi.A Dev. team javában a Metroidvania, Fromsoftware játékok, GodofWar ( csoda lenne , ha nem így lenne...Assmussen miatt ) és Zelda játékokat említette.
Planéták közötti utazás, űrhajó....karakter interakció terén a KOTOR is meg lett talán említve.
Meg sokat merítettek a LucasArts-tól.
A Történetre pedig külön felfogadták Chris Avellone-t.( karakter,átvezető és történések ) De Aaron Contreras volt a fő felelős a narratíváért.Lényegtelen mit mihez hasonlítunk.(kinek ez kinek az ) Az élmény a fontos.
A Fenti dolgok, csak száraz adatok....érdekességek. -
myckey
veterán
Értem én a magyartot.
Csak ez már volt Darksiders 3 előtt is. Hasonlítanak, ez ok.
De nem a Darksiders 3 ból vették az ötleteket, ami a pálya szerkezete és vele kapcsolatos játékmechanikát illeti.
Metroid Prime / Metroidvania...Meg Bloodborne - DS.
Ezeke említették a cikkekben, interjúkban.(#1015) cyberkind
Hogy a fenébe ne lehetne, most sorolhatnám hogy nekem mi tetszik ,meg mi lenne megfelelő és mit hogy kellene. Írtam is már.
De megteszik ezt helyettem más fórumokon, én meg csemegézek belőlük.
Aztán bízom benne, hogy ha oda jutnak....akkor lesz belőle valami tartalom . -
cyberkind
félisten
Khhm Dark Souls, bármennyiszer kitolhatod a megszerzett dolgokkal, és ez egy igazán régi játék. Panaszkodásnak is nevezhetjük, de én ezt a GoW-nál is felhoztam, ott is hatalmas negatívum számomra, a lootboxok meg nem érdekelnek, ugyanis az összes multi játék tőlem elrohadhat, a pénzért vehető boostok és társaik meg aztán végképp.
-
myckey
veterán
Mickey egér világban csinálhatsz magadnak
Korán keljél ! -
Dilikutya
félisten
A Star Wars-t nem feltétlen maga a sztori tette naggyá, az elég népmesei a klasszikus trilógiában. Viszont hiába van egy jó sztorid, ha nem tudod elmesélni. George Lucas-nak volt egy népmesékből, lovagregényekből meg innen-onnan összeollózott sztorija, majd filmtörténelmet írt vele, mert el tudta mesélni. Ennyit erről.
Tarantino is így tudja eladni a ponyva exploitation sztorijait.
Más kérdés, hogy 1977-ben a látvány csodájára járt a világ is, ami szerintem is annyira jól sikerült (persze ma már látszik a kor), hogy vétek volt bármikor is digitálisan belebarmolni. Legnagyobb bánatomra Európában ki sem adták a trilógia eredeti moziverzióját se DVD-n, se BD-n, csak az összebarmoltakat. -
keIdor
titán
Nagyon sok lehetőség van amúgy. Great Hyperspace War, meg ami üthetne akkorát, mint annak idején a Kotor pl. Exar Kun története, vagy ahogy említettem is Darth Bane. Ott is van, ami már "el van döntve" de sok mindenben szabadabb döntéseket hozhatnának.
Bár nekem így is tetszett a játék, film ügyileg sokkal nagyobb gáz van. Állítólag jó szar lesz a kilencedik rész is. [link]
-
törölt tag
"Semmit se von le a játék értékéből ez."
Azért ez nem igaz szerintem. Nagyon tetszett a játék, de voltak benne dolgok (amiket nem spoilerezek el neked), amik igenis nagyobbat ütöttek volna, ha nincs utánuk 5(6) film, ami miatt tudtuk, hogy nem történhet másként a dolog.
Vagy a 3. film. Nekem tetszett még az is, de rossz volt nézni a yoda vs sidious meccset. Tudtuk, hogy csak 1 féle képpen lehet vége. Ahogy Windu mester esetét is.
Jó a játék, de ha nem keretek közé beszorított előzmény lenne, akkor jobb is le(hete)tt volna.
----
(#962) keldorpapa88
Nagyon remélem, hogy megvalósul valami ilyesmi. -
myckey
veterán
-
-
F_Peter
őstag
Akkor jelen!
Az AC-nak a fejlődési rendszerét írtam csupán, ahogy fejlesztheted a karatert.
Egy OW-t lehet jól meg rosszul csinálni, abban igazad van hogy az AC unalomba tud fulladni és önismétlődő, de pl. az RDR számomra meg nem az.Nem, nem fognak OW-t csinálni, mert nincs okuk rá.
A Fallen Order időben, költségben elég barátian kijöhetett nekik és ez is nagyjából meghozza azt a pénzt amit egy 5x nagyobb volumenü OW hozna mondjuk 4-5 év fejlesztési idővel. Vagy marad az általad is írt átskinezés, illetve egy lehetőség lehetne még: ha GTA /RDR szerűen lenne online része, ahol tudnak pénzt kaszálni (amivel szerintem már óvatosan bánik az EA)..
No, de ettől én még várhatom a jó tündért, ha jön szólok mire juttotunk. -
sirszevenap
addikt
"Persze, hogy nem jön be neked hisz gondolkodni is kell benne." - UHHHHHH
Más: Hol is kezdjem? Talán életem legjobb SW játéka, sőt mondanám, hogy legjobb Single Player játéka. Megjegyzem, nem játszottam Uncharted-el, de játszottam az összes Tomb Raiderrel. Nem tudott lekötni a story és az egész légkör. Tudjátok miért? Mert nem vagyok a téma rajongója. Viszont SW rajongó vagyok amolyan medium-high szinten. Most kaptam egy olyan játékot, aminek minden percét élvezem. Kifejezetten az erő használatát, ami az elején még kevéske, de most (54%, 14 óra. Másképp: Ninth Sister-t most győztem le) már nagyon élem. Gyakorlatilag minden nagyobb SW címmel játszottam és soha nem éreztem ezt, mint ennél a játéknál. Konklúzió? Nem elég csak az, hogy SW... Ez egy jól összerakott, nem "végigrohanok a pályán oszt' jólvan" játék.Grafika: Látom, hogy szidjátok. Ja, hogy konzolon? Hááát. Nem tudom, Én pc-n nem igen panaszkodom full-ra állítva mindent.
Nehézség: Na ez kemény. Jedi Master szinten álltam neki, mondván "nem vagyok b*zi gyerek!". Hát szenvedtem vele keményen. A második Second Sisteres találkáig bírtam, visszaraktam Jedi Knight-ra, most már élvezem is a harcokat!
Bár még lehet visszapattintom, megnézzük fejlődtem e!
Megj:. Nem játszottam semmilyen Dark Souls-al meg mittudom' Én mivel.
Kérdés a panaszkodó kollégához?
Hogy tudsz nekiállni olyan játéknak, aminek az atmoszférája kb hidegen hagy? Én nem állok neki a Narutonak, mert bármennyire jó, engem nem érdekelne, úgyis otthagynám a fenébe.Összegzés: Köszönjük Respawn, ez már kellett. Többször végigjátszós lesz szerintem. Nem is tudom mikor láttam utoljára akármilyen játékot, aminél nem 10/9 komment fika volt. Na, itt 10/9 dicséret, bárhol nézzük.
De aki utálja, az nagyon!
-
Dilikutya
félisten
Igazából én marhára nem értek sok embert. Miközben arra panaszkodnak sokan, hogy a legtöbb játék összelopkodott -miközben valójában csak a tömegeknél jól bevált dolgokat hasznosítják, amolyan mire van igény alapon-, addig gondolkodós, kicsit nehezebb játékokra meg alig van igény a pénztáraknál. Bár nem tudom, mennyire gondolkodós a Fallen Order, én még várok néhány akciót vele, egy játék sem olyan sürgős, hogy újkori árán vegyem.
-
myckey
veterán
Változtatni semmikép nem tudunk.
Meg aztán tényleg nem titkolták azokat, amik a gerincét adják az egésznek.Nekem sem tetszik minden, bebaszna !
Én is fogok majd anyzni ha elhullok, leesek és nem találom a helyem a térképen....
de majd írok pár sort, ha lesz időm, csak már rég pihenni kelleneDe alapjaiban minden részét kedvelem, mert más játékokban is szeretem ezeket a mechanikákat!
A SW feeling meg átlendít a szájhúzós részeken.Mindenkinek szíve joga szeretni vagy nem szeretni azt, amit összeraktak.
De hibának semmiképp nem róható fel, egy elem sem . Ez nem von le a játék értékéből!A bugok meg egyéb problémák, esetleg a korhoz képest elmaradott dolgok, na azokért már lehet őket "fenézni"......
De szerencsére ezekből meg nem nagyon van, vagy nem nyomják rá a játékélményre a bélyeget.
Mert ha így volna, akkor meg csak nem úgy állnánk, ahogy.Vagy nem, de az biztos.
-
-
-
myckey
veterán
Szuper, akkor nem kell ezeket a "jóságokat" ráerőszakolni a képi világra !
Faszaság.(#589) N@idia
Látom Deluxe....
A Digital Artbook elég szépre sikeredett.
Még nem találtam meg a teljes anyagot...nekem nem deluxe lesz. Nem volt Konzolvilágban PC re.A Deluxe kapott egy elég terjedelmes "Kulisszák mögött " videóanyagot...láttam belőle ezt azt, érdekes!
Ugye ott a digitális ARTbook...ez is szép.
Meg az egyéb skinek a játékhoz.
Hirtelen más nem jutott eszembe.Ja igen, PC-n milyen lesz a verzó szám?
Konzolon van már egy két frissítés, de PC-t nem vágom.
Lehet azt is töltesz majd le... -
RudY
addikt
"...a köcsögöket (most szó szerint kell érteni) vagy más tárgyakat.."
Akkor hogy mondjam másképp, ha már szó szerint se érthető...váza, tárolóedény és egyéb tárgyak.
és sem vagyok kiborulva ezen csak megjegyeztem, és ráadásul lehet, ezek is visszakerülnek respawn után. Viszont ami nagyon jó pont, hogy amelyik nagyobb dög legyilkol, attól visszaszerezhető az elvesztett xp. -
myckey
veterán
Itt olyan jó leszel, mint a ma született bárány .
Tiszta, kívül belül...na jó, kívül nem mindig.Egyébként majd lehet csinálni összevetést a pc-ps és box között. Meg konzolon is a régebbi és újabb típusok-beállítások között.
De előbb PC-n induljon el, rendjén.Ez is Xbox One S...azt mondja az illető, hogy X-en még szebb, de ott van valami gubanc
jah, mindkét gépe megvan. Ez sem különösebben spoiler stzm.(#533) Xaels
Én is ebben bízom.
De őszintén szólva, én nem várok nagy dolgokat....aztán fene tudja. -
-
myckey
veterán
A többihez viszonyítva, bőven rendben van az előzetesen várható játékidő!
Pont mint az általad sorolt címeknél is.De olvastam egyébként hosszabb játékidőt is, csak nem akarom eltúlozni....bár nem én mondom, mert nekem nincs meg a játék. Olyanok mnondják, akik végigmentek már rajta többnyire.
- De ez a játék, olyasmi lesz mint a GoW 2018....a felfedezést is hasonlították ahhoz. Állítólag! De ahány ember, annyi féle hasonlat!
another thing about the whole game if you're wondering how it plays. Think God of War 2018. Exploration heavy, lots of hidden areas blocked off until you get the right abilities, a bit more emphasis on platforming, and more forgiving combat.
A Jedi: Fallen Order, egyébként nem lineáris....Lesznek benne ilyen jellegű megoldások is, ahol követni kell a kőbe vésett irányt-történést....de nagyon nem egysíkú csőjáték.
Maga a felfedezés és pályatervezés is ez ellen van.Aztán itt csak a történetről beszélünk, ha minden igaz, nem is legnehezebben. Vannak extra dolgok is, ami kitolja az egészet.........
Sajnos nem lesz NG+
Erről is mutattam már infot, van itt valamerre.Fene tudja már hol.
Nem találták megfelelőnek a játékmechanikához, pályákhoz. -
markknight
veterán
Nem, megvettem dobozosan, holnap hozza a futár. (Ezt utólag bánom, mert a deluxe edition-nek nem tetszik a coverja, de a sima verzió irtóra bejön) A Mortal 11-et virrasztottam, de elég is volt
Ja és ne is kattints semmire, mert redditre nemrég tolta ki a gyerek, hogy a YouTube értesítés elspoilerezte neki a duplapengés kardot
-
Gergello
addikt
Miből gyűjtenék akkor teljes értékű hozzászólást ?
Most kicsit dilemmában vagyok a játék beszerzésével kapcsolatban.
Steam / Origin vásárlás, Origin premier access ?Kicsit megégettem magam az RDR2-vel igy nem biztos, hogy most 60 eurót kiadnék, lehet ez sem fog tetszeni. Lehet upgradelek premier-re, max 1-2 hónap alatt kijátszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest