- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló #1708 üzenetére
Epic beállításokkal játszottam, 1080p felbontással. Nem azt mondtam, hogy nem szép. Hanem, hogy az akkori játékokhoz hasonlítva nem nagy szám.
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló #1706 üzenetére
Szerintem maga a játék grafikája nem nagy szám, nem estem hasra tőle. Sok helyen eléggé elnagyoltak a textúrák, nem 2019-es szint az biztos. De összességében rendben van.
A harcrendszer és a nehézség teljesen ok. Szokni kell az biztos, nem az az ész nélküli kattintgatás. Minden ellenségnek megvan a gyenge pontja és azt kell kihasználni. Figyelni kell minden mozdulatukra és a megfelelő időben bevinni a kombókat. Viszont hamar el lehet hasalni.
-
Rony949
őstag
válasz
Hegyirabló #1695 üzenetére
Kontroller.
-
myckey
veterán
válasz
Hegyirabló #1695 üzenetére
Nem tudom mi lett, de én PC-n, semmi pénzért nem cserélném le a kontrolleres irányítást.
XBOX 360 vezérlő, simán jó. Mint más játékokhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest