- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Nincs semmi ilyen, főleg nem normálon. A normál az a szint amit gond nélkül kéne teljesítenie annak aki rendszeresen játszik.
Akik ezeket írjak biztos magukból indulnak ki de vannak terápiák ha ilyen gondjaik lennének.
Ahelyett, hogy kitanulnák a mozgást és probálgatnák egyből a nehézséget veszik lejjebb.. Ez szomorú. Ezek játékok, nem filmek. -
myckey
veterán
Mást sem zavar, ne izgulj.
Nem vagy hülye.
Azért ülnek elé sokan ( veszik ), mert azzal akarnak játszani, ami..... azt szeretik.Minden egyes elemét ismerni, ki lett vesézve.
Akinek nem tetszik, annak keresni kell mást. Ami nem ilyen.
Nem program hiba.Jó hogy nem kérnek elnézést azok, akik szeretik a játékot. Meg azt, amiből áll. -
PeAdam
tag
A grafika nem szar? Láttál már egy Uncharted 4-et, vagy God of Wart ember? Pedig az csak a kis Slimen van nekem, de mintha generációs lemaradásban lenne a Pc-s Fallen Order... Nagyon zavaró tud lenni néha ez a fajta igénytelenség, pláne hogy mekkora univerzumról beszélünk. Élő, lélegző világot meg nem csak Open World köntösben lehetne alkotni. Talán erre is a GOW a legjobb példa, de tudom ne állítsak mércét... Egy Sw játékkal legyünk elnézőek.
-
Vezu
csendes tag
Sajnos nekem beakadt az utolsó három, kettő a leveleit már kidugta, a harmadik pedig csak a földet túrta ki. Azóta semmi. Tegnap délután megint bekapcsoltam a játékot a háttérben, a Mantison kívűl várt Cal 2-3 órát, amíg én edzeni voltam. Nem nőttek. Egyik fórumon azt olvastam, hogy nem elég várni, mozogni is kell, valaki összegumizta az analógokat és beállt egy sarokba egy éjszakára. Lehet kipróbálom.
Harcolni meg járkálni céltalanul csak emiatt nincs már kedvem, így is van + 11 skill pontom, amit már nem tudok elkölteni. -
myckey
veterán
Elég nagy baj, ha nem lehet értelmesen összehasonlítani a dolgokat.
Nem is azért, hogy mondjuk bárki ki legyen segítve vele.....pusztán csak ha kíváncsi rá az ember.
Akit nem érdekel, az majd nem szól bele, jobb esetben.
Az meg engem nem érdekel mi megy más topicban.
Mondom, mindenkinél az értelem.A screenshot pedig szerves része a játékokkal kapcsolatos témáknak. Itt meg szerencsére leszünk többféle gépekkel.
Ilyet ne írj, mert itt biztos lesz hardveres problémáról szó. 100%, hogy nem lesz tökéletes a játék, PC-n pedig a beállítások mindig is kacifántosak, bár ez függ a játéktól is. Unreal E 4 még jó is.
-
Deck
titán
Élvezzük csak a játékot aztán ennyi
Amúgy meg ez a mi, hogy néz ki dolgot sokszor a screenshot nem adja vissza hisz fontos a megjelenitő amin nézed. HDR-t se képes visszaadni egy screenshotAnnak örülök, hogy az rdr 2 topik ketté vált. Nem kell folyton a hardveres dolgokat olvasni.
-
myckey
veterán
Ha azért elfajul a dolog ,mert felnőtt emberek képeket mutogatnak...amin mondjuk látni hogy valamelyik előrébb van, vagy nincs.....vagy mondjuk a különbség nem érzékelhető...
Akkor gratulálni tudok minden résztvevőnek, aki ilyenbe belemegy.
Gondoltam lehet értelmesen is csinálni ilyen összevetést.
De majd a cikkek kielemzik teljesen, igaza van Xaelsnek.
-
myckey
veterán
Gőzöm sincs milyen lesz a PC-s tábornak....remélem mindenki ellesz vele.
Persze konzolon biztos simább lesz, nem kell annyit szórakozni a beállításokkal...de majd arra is kíváncsi leszek, lesz-e különbség a megjelenésben.....
Tuti lesznek bugok is....az mindig van.
Várható majd frissítés is.Majd kialakul, csak nem lesz szívás technikai oldalról. Sem.
-
Dilikutya
félisten
GTA IV: 2011-ben vettem mert csomagban volt a többivel, már azok miatt megérte, de gépem nem bírta még akkor. 2012 tavaszán kezdtem hozzá, miután egy alaplaphalál miatt inkább vettem korszerű gépet. Olyan 100 óra körül vagyok benne, a sztori szerintem ha harmadánál jár, sokat mondok.
Viszont a statisztikában nagyon sok ellőtt golyó és gázolás van.
-
Deck
titán
Semmi célzás nem volt benne és mindenki olyan nehézségen játszik amin akar vagy tud
Csak aki végigtud futni a játékon könnyű nehézségen annak menne 1el nagyobbon is. Aki sokat játszik annak a normál nehézségek könnyűek. Megvettük a játékot és végig tudnék szaladni rajta normálon de minek.. Végre itt egy jónak tűnő SW játék. Minden percét ki akarom élvezni :)
Full nehézségen jobban tudom érezni a játék súlyát és így más az élmény is. És természetesen kimaxolom.Örülök neki, hogy myckey is velem tart
-
myckey
veterán
Szerencsére olyan nagyon nem spoilerezik el a játékot....
Mostanság minimális érdemi van, inkább Fan dolgok....meg lehet látni, mi az ami olyan hogy.....szólok is.De -Sztm- már bőven elég az amit tudunk .
Történetbe betekintettünk kicsit. Aki jobban bele akar merülni a kiválasztott időszakba, az megteheti.
Vannak helyszínek, de nem az összes.....
Játékmenettel is tisztában van az ember, sőt.Elég ennyi info a döntéshez.
Aztán majd lehet károgni vagy örömködni...az már engem nem fog érdekelni.oriic
Érdekes...ezek szerint változnak a dolgok az EA háza táján. -
Deck
titán
Nekem az a véleményem, hogy az összes mai játék easy és normál módja túl könnyű. Azoknak is akik csak most állnak neki játszani. Ezeken a nehézségeket halál nélkül könnyen, futva, végig lehet vinni. Semmi súlya nincs a gameplaynek.. Teljes más az élmény is így. Azt is kiírhatnák, hogy nyomogasd az X-et, közben meg megy a játék magától..
-
myckey
veterán
Én is gondolkodtam ezen az összegen.....csak nekem PC-n a Deluxe kiadás kerül ennyibe.
Mikor szóltak hogy no Steelbook...elgondolkodtam a digitális előrendelésen. Kapják be alapon.Engem egyébként érdekelne azt Art is....plusz egyéb videóanyag, ami van ebben az extra kiadásban.
17-18 vagy 21 körüli összeg.... már olyan mindegy.( Az Art elég igényes munka, a fejlesztői betekintő meg mindig érdekes. )De aztán mégsem.
de még lehet alszom rá párat.... -
myckey
veterán
Nem akarlak befolyásolni....(nézegetve a fórumot, pár embert már így is sikerült.)
Te tudod, mekkora Fan vagy. Mit remélsz a játéktól. Mi az ami miatt csalódott lennél....sajnálnád a pénzt.
Számomra nem volt kérdés! Kell!
Szeretem a Respawn csapatát. Minőségi emberek alkotják a fejlesztői gárdát. EA is teljesen máshogy áll a játékhoz. Számomra kedves az időszak ahova berakták ezt az egész történetet. Évek óta várok egy Single/SWJedi/TpsAkcióKaland/Sztoriorientált játékot.....Ráadásul a kiszivárgott anyagok, engem meggyőztek.
De én nem igen fogok csalódni sem, mert nem várok csodát ! Én jól elleszek egy közepes játékkal is....az én elvárásaimat, már így is túlszárnyalta az, amit eddig mutattak az egész programból. Én egy sokkal egyszerűbb, tartalomszegényebb játékra sem sajnálnám azt a 17 ezer pár 100 forintot....Ráadásul kapok egy ajándék Fémtokot is, ami megint csak jó dolog.
Más zoknit kap, az se mindegy ám !
ON:
Nézzetek bele, vannak egész pofás dolgok.....a rombolhatóságról pl. egész korrekten kivágtak anyagokat. Vannak magyarázatok is feltüntetve az egyes bejegyzések anyagainál.
-
myckey
veterán
Nincs mit !
Remélem már tudsz dönteni, vagy így jobban összeáll a kép.
vagy nem, de az biztos.Csak azért nem szeretem ismételni magam, mert számomra olyan, mintha az észt osztanám. Én meg azt nagyon nem szeretem.
Én is csak annyit tudok, amennyit összehalászok innen onnan. Semmivel sem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest