- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hát nem tudom nekem nagyon könnyűnek tűnik a DS2-3 után.
Meg is sértődtem, hogy nem tudtam megölni az első tryra a 9. nővért a vonaton, francért nem lehetett easter eggként beletenni.
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként lehet valahogy csuklyát tenni Cal fejére? A főszereplőn kívül kezd tetszeni a játék. Csak ő zavar.
-
Micsurin
nagyúr
Előtte vagy mellette esel le? Nem mindegy, XO-n picit retardáltnak érzem a kamera kezelést lehet, hogy elérnéd de másfelé vezeted a karaktert ugrás közben.
Esetleg próbáld meg, hogy felfelé húzódzkodsz majd onnan ugrasz oldalra.
Azt nem tudom van e hosszú gombos ugrás vagy csak egy-egy peremnél scriptelve van, hogy felmenjünk de nekem mintha néha hosszú A-ra nagyobbat ugrana. Pl az elején a vonaton is fixen ezt éreztem meg az első épületben BD1-el való találkozás után.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1599 üzenetére
Előző avatar meg 3 évig egy Paratrooper volt so azt hiszem ez vevős lesz, meg húzós hónap 4 új játékkal már így 3.-án....
A puzzles rész mondjuk jól hangzik, a Riddler-ös részeket nagyon szerettem ha már Arkham széria.@myckey: Köszi
Már néztem nem igen látok most rá akciót csak a Deluxera de az meg a standard árán van. Skinek nem hozank lázba szóval kicsit turkálok ha nem lesz sehol olcsósítás akkor rendelek majd egyet így.
-
Micsurin
nagyúr
Hello
A main story után mit lehet még csinálni a játékban egy újrakezdésen kívül? New Game+ esetleg? Gyűjtögethető tárgyak mik vannak mennyi? 4 szörnyön kívül van még valami a pályán ami "odavonz"? Tudunk még valami tartalomról ami várható a játékhoz?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest