- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
cyberkind #1256 üzenetére
wesder & myckey:
Az az igazság h az abszurditás volt a postom apropója, marhára nem a nehézség.
Nézegettem lentről azt a ládát már pár perce, gondoltam ránézek YT-on és hát na.., ugye linkeltem.
Hát bakker én utoljára akkor röhögtem ilyen jót SW alkotói alkalmatlanságon és karakter képzavaron amikor Carrie Fisher felébredt a cirka mínusz 260 fokos vákuumban és vissza levitált a hajóra.Mondtátok lesz még hasonló de közben rájöttem h sajnos már egyik sem fog olyan hatást kiváltani mint az első, kabaré.
-
myckey
veterán
válasz
cyberkind #1010 üzenetére
De ez nem Dark Souls.
A mentési rendszer, meg némileg a harc olyan.
Enemy respawn.
Pálya felépítése esetleg....első részéhez a DS nek.Szerintem csak idő kérdése a dolog, aztán valamit kitalálnak a fejlesztők a továbbiakban.
Csak hát sok dolgot szajkóznak az emberek is, mert nekik meg sosem elég...Pláne a jóból !Egyelőre , lehetőleg minnél több embernek legyen megfelelő a játékélmény. Technikai dolgok ne zavarjanak be.
Aztán jöhet talán valami tartalom.(#1012) Deck
A képességek / fejlesztések vagy akármi megszerzése , egy bizonyos pályarész eléréséhez.....
Darksiders III tól kissé előbb volt már a dolog. Ezért nem ezzel példálóztak a fejlesztői gárdánál. -
Deck
titán
válasz
cyberkind #1010 üzenetére
Nem úgy készítették el ennyi az egész.. Majd talán jön. De túl összetett ez.
Az ilyen képességek kellenek bizonyos pályarészhez dolog amúgy teljesen a Darksiders 3-ból van szinte (ami nem baj de furcsa, hogy senki se említi meg) de ott is annyit jeleng a ng+, hogy semmit.. Pont a pálya felépítése miatt, ott se maradnak meg a formák (képességek) se semmi.
-
myckey
veterán
válasz
cyberkind #1007 üzenetére
Úgy, ahogy elmagyarázták.
A játék alapjai miatt nem terveztek ilyen lehetőséget bele. ( van erről sok sok cikk meg fejtegetés, mindenféle fórumokon stb..)Majd lehet ezt módosítják, nem lepődnék meg. Pláne hogy vannak egész jó ötletek a megvalósításra. Mutattam is már rá példát.
Szóval meglehetősen igénylik a rajongók. De mást is....De ez egyelőre így van, sajnos vagy nem sajnos. Ki ki döntse el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest