-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15753 üzenetére
Én most láttam egy érdekes drain build-et,de ez fullra vesta-ra van.
Bár lehet kipróbálom majd. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15660 üzenetére
Én múltkor a sovira wide bug torpedót 1 tokennel besárgítottam.
Napi ingyenest én is kiveszem.
De most spórolok,50 ezer zen alatt vagyok,így nem költök fölösleges dolgokra.
Ha még lentebb megy a zen ára veszek egy 16k-t megint,ha 60k meg lesz akkor majd költögetek.
Bár úgy is jön az új 3x3 megapack. -
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #15636 üzenetére
Az első rész alapján nagyon úgy néz ki, hogy a Discovery-vel teljesen új alapokra kívánják helyezni a franchise-t. Messzemenő következtetéseket még nem nagyon érdemes levonni, viszont egyenlőre nem tűnik rossznak.
Az Orvilel-ben pedig pozitívan csalódtam, nem hittem volna, hogy végig képesek lesznek lekötni az ember figyelmét, le a kalappal előttük! -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15645 üzenetére
Olvasni tudok-e?
Hát ez jó vicc.Már az iskola előtt tudtam olvasni,a könyvek bolondja voltam,gyerekként elolvastam mindent amit megláttam,még a nagyapám tiltott könyvét is elcsórtam és elolvastam.Igaz nem véletlen volt tiltott.De mielőtt rosszra gondolnál a könyv őszintén leírta a második világháború borzalmait,voltak ilyen könyvei,mert ő maga is volt hadifogoly táborban.
Nekem heti 10-15 könyv az nem volt kihívás.
Igaz 10 éves körüli koromban már olyanokat olvastam hogy szőr felállt tőle a hátamon,szüleim sosem tudták,de kőkemény sci-fi horror és thriller könyveim voltak,meg micsoda képregények.
Sajna vagy 20 évnyi képregényem és egyéb vackom elveszett.Már asszem 80-tól voltak képregényeim.Néha egész hajmeresztő képregények is kijöttek,szerintem ma már ki sem adnák,mert némelyik tényleg durván kemény horror volt. -
Delávégá
tag
-
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15628 üzenetére
Nem csak az hogy rohadt papír,de olyan ronda hogy az már bűn.
Én csak kivettem a traitet,de hogy miért nem tom és kész.
Nem jött be.
Az Eternal fényévekkel jobb nála.Chronos meg egy rohadt erős dög.
Az Eternal Temporal Multi-Mission Science Vessel-el toltam le az egész tetves Temporal eventet.
Az összes tetves epizódot ezzel nyomtam le,egyszerűen poén volt,egy poén karival poén skillezéssel temporal konzol szettel lazán szét baromkodtam az összes küldit.Minden eventes karimat valami vicces skillezéssel csinálom hogy ne legyen unalmas és így lazán letolom az összes küldit.Még is az Eternal bármit ami elébe kerül szó szerint szétcseszte másodpercek alatt.Pedig nem ám mk14 ur meg egyéb felszerelése volt,nulla repuval,Boltban kapható legolcsóbb beamekkel meg asszem aegis szettel toltam.Mikor lett repuja kapott szettet,de ugye a repu 20 nap,én meg pár nap alatt letoltam az összes retardált küldit.Kb 1 hónap alatt kivégeztem az egész temporal eventet.
Közben eszembe jutott,van is róla kép milyen volt az eventes karim hajója.Ilyen volt amikor küldiztem vele. -
Plata
félisten
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Konfigos #15606 üzenetére
Jól mondod, ezzel csak hülyéskedni lehet, nem "játszani" (most is felmegy bennem a nádméz, ha egyedül én irányítok mindent a mai, netes "játékokban", mer' annyi a hül'e(ség) bennük, ha meg még csak az ágyúcsövet forgathatnám a tűzparancs kiadásának lehetősége nélkül...) - amennyi időre lekötne, arra nem érné meg a befektetést és mivel nem nyüzsögnek még az ezen hardverre épülő, valóban szórakoztató és tartalmas termékek, ill. se a hardver-, se a szoftver-háttere nem "végleges" még a VR-nek (túl sokan fejlesztik, külön-külön az "egyedülit"), ezért, nagy valószínűséggel csak pénzkidobás lenne - most még - ilyesmibe befektetni (tudom, egy szűk rétegnek ez nem/sem jelentene "problémát").
Ez az angolszászos irányítási rendszer, ami az STO-ban is van, már a 2. VH-ban (is) megbukott: a töketlenséget nem lehet áthidalni, ha 10x annyi töketlent is alkalmazunk egy feladat elvégzésére, akkor sem; ill. a "reakcióidő" is sokkal hosszabb ez esetben.
Így kötve hiszem, hogy családi-baráti körön kívül sikeresek lehetnek ezen stílusú "játékok" - az említett körben meg van ennél olcsóbb, tartalmasabb időtöltést kínáló elfoglaltság is... -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15606 üzenetére
Normális hogy a ferengi admi 1 spec pont helyett többet ad?
Legalább hetente egyszer csütörtökön minden karit átnézek nincs-e fölösleges skillpontja,de ferengi admi óta szinte mindennap mert sírba visz ezzel a buggal.Nincs,de láttam a német tesztet,kurva erős gép kell neki,sőt,még brutális gépen is szarakodik.
Nem hiszem hogy lesz mostanában 64 giga ram a gépemben,vagy 2x8 gigás kártya meg a tököm tudja hányas processzor,nem emlékszem pontosan,de talán 8 vagy 10 magos szarral próbálták.
Állítólag optimalizálatlan konzol átirat,kb olyan mint a final fantasy vagy mi,azt sem lehet 60 fps-el futtatni,mert nincs olyan kártya ami elbírná,még 2 csúcskategóriás kártyával sem megy.
Szeritem várd meg star citizent,az is multis,és eleve pc-re jön,szóval biztosan optimalizáltabb lesz,a star trek meg nem is multi csak co-op. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
Konfigos #15590 üzenetére
Tehát, akkor minimum 1-1 pötty kell a regenerációkra és a pajzs hardness-re is - utóbbira a exotic particle generator-ról tudok átcsoportosítani, ha 3 pont kell (szeretem a GW-t: a sok apró ellent ez szedi leghatékonyabban, meg az aknák, de ezek szerint aknázni sem fogok... (GW I + Dispersal Pattern Beta a pilot mozgásokkal az Icarus-on - bár, ezen ötletemet már Platáék megtorpedózták, mondván: hamvában holt), vagy az improved feedback pulse is sokat dobott a DPS-en a videókon, de ezek szerint, nálam az sem fog). A 4 HP- és gyógyítás-növelő dolgon minimum 1-1 pötty, de igény esetén még +1-1...
A control és drain 2-2 pontjáról nem mondok le - ne szopassanak má' le egy mozgékony hajóban, annyira, pláne ne DBB, vagy DHC fegyverzet esetén - , ahogy a shield mastery védelméről sem: megfizethetetlen érzés lenne 75-50% HP-ról elpukkanni... (ahogy azt az e-nélküli karaktereken megtapasztalhatom)
Az EPS Flow-on 2 pötty, de a többi motor/energiaszint Skill-re, asszem, csak 1-1 fog maradni - pedig milyen jók is azok, ha semmi mása nincs az egyénnek ezeket növelni...
A Pilot hajó kis hajó, így alapból kap a def-jére, de azért azt növelve, még kevesebb találatot kapna be, ami a túlélési esélyeit tovább növelné. A célzásra és mozgékonyságra nem t'om, mennyi pötty kéne - epic-ké tett fegyverekkel az előbbire nyilván kevesebb, utóbbin meg a Conductive RCS Accelerator [EPS] tudna még segíteni, ha a személyes space trait helyek (nem a hajóké) másra kellenének, vagy azokkal együtt...
A Weapon Amp' és -Spec' igényelné az epic flottás tac-konzolsort és az egyéb, CrtD-t és CrtH-t adó dolgokat, így nem t'om, hogy ezek megléte nélkül kell-e/érdemes-e rájuk pakolni (annyi dilim' nem hiszem, hogy valaha is lesz, ami azok és a többi cucc "arannyá" tételéhez szükséges - meg a tac-konzolokra a 250k FC, amikor pont most bővítettem a karakterek trait-helyeit). Netán, csak a fegyverek flottásak (DMGx3 CrtD/Acc - amelyik jobban kell) és lex@rom a kritikus sebzést, amihez még pár konzol rásegítése is kéne a plusz trait-eken kívül...
A 3-3 pont az energia fegyvereken és a hosszútávú célzó szenzorokon alap. Marad még a pajzs- és hull átütés, ami szintén jó dolog, lenne, ha maradna rá pötty...
1-1 pontot szántam a 3 cd-csökkentésre, amit konzollal és ha jut hely, akkor hajó trait-el/-ekkel tovább szeretnék még fejleszteni.
Lassan alakul ez, csak kéne még hozzá 10-15 pluszban elkölthető skill pont - meg pár milla, finomított dili'!
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15587 üzenetére
Ha sietek 37 kari olyan másfél két óra.De ma kb négy óra volt,admi mellett volt még craftozás,uppolás,kb 1 óra afkolás.
Kell a dili mert csinálok egy új dilis hajót,hogy legyen mivel ökörködni,eddig kb olyan 1 milla dili ment el rá.
Köcsög lobis cuccok nehezen uppolhatók.De a klingon T6 esetleg T7 karfiolra is elkezdtem gyűjtögetni a dilit meg markot.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15583 üzenetére
Cöcöcö.
Sosem vennék STO-ban igazi pénzért semmit.
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 100 Dilithium Ore[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 5,937 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 2,761 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 200 Dilithium Ore
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 923 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 5,828 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Faction-Specific Prisoner x 3
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 500 Dilithium Ore
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 437 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 2,761 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 50 Dilithium Ore
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 50,000 Energy Credits
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 234 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 1,482 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 2,469 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 18,407 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 75 Dilithium Ore
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 766 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Hexafluorine Gas x 4
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Tritanium x 4
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Thoron Particle x 4
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Verteron Particle x 4
[8/5 7:33] [System] [ItemReceived] Items acquired: Faction-Specific Prisoner x 4
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 4,704 Specialization Experience
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 34,400 Gold-Pressed Latinum
[8/5 7:33] [System] [NumericReceived] You received 6,084 Specialization Experience
Ez egy kari,2-3 perces termése.oszt van 37.
Itt a köv kari.
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 8,600 Gold-Pressed Latinum[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 5,840 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 1 Captain Specialization Point
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 100 Dilithium Ore
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 437 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 2,761 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Tetrazine Gas x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Rubidium x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Z-Particle x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Beta-Tachyon Particle x 4
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 50,000 Energy Credits
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 2,916 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 18,407 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Faction-Specific Prisoner x 4
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 807 Campaign XP - Ferengi Trade Alliance
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 5,368 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Hexafluorine Gas x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Tritanium x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Thoron Particle x 4
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Verteron Particle x 4
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 3,834 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Tritanium x 6
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 50,000 Energy Credits
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 5,828 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [ItemReceived] Item acquired: (1x) Eclipse Intel Cruiser (T6)
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 600 Dilithium Ore
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 2,147 Specialization Experience
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 650 Dilithium Ore
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 1 Pass Token
[8/5 7:37] [System] [NumericReceived] You received 766 Specialization Experience
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15528 üzenetére
Te Zsíros nincs valami ötleted hogy lehetne fel turbózni a Thalaron sebzését?
Régen nem játszottam már a lökött roma karimmal,mivel most a torpedós karim végleg gajra ment és bugos torpedója,vagyis nem hajlandó lőni.Asszem felújítanám a fun roma karimat,bár egy átalakítás lehet nem ártana neki,fegyver és egyéb sebzésre tojok,nem izgat,arra kéne valami jó tanács hogyan tudnám tovább erősíteni a thalaron sebzését,Nem akarok vele dps rekordot dönteni,meg nagy dps sem érdekel,csak hogy valahogy feltornásznám a thalaron sebzést.Ha lehet.Kéne valami lökött kari amitől újra lenne kedvem játszani.
Jelenleg így néz ki,még repukat is kéne neki húznom.
Hajó
Trait
Skill1
Skill2
Saját készítésű fegyverek vannak rajta,vicc hogy az egyik crtdx4 lett.
Bezzeg mikor eladásra csináltam volna sosem jött össze,ugyanígy jártam a Vesta sci karimmal,neki is crtdx4 phaser fegyó lett. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15441 üzenetére
Mert mindig emiatt a kettő miatt rinyálnak,múltkor valaki azon hisztizett hogy az új 4gbos amd tudja a rák milyen kártyával nem tud STO-zni,de szutyok 1gb-os nem amd kártyájával ment.
Őszintén szólva fingom sincs melyik kártya mit tud,még a saját kártyám nevét sem jegyeztem meg. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15430 üzenetére
Te Deszka nincs valami jó ötleted hogy milyen torpedót kéne betenni Bio-Neural helyett?
Vagy van valami jó ötleted torpedós B'rel-re előre milyen torpedókat érdemes pakolni?
A régi build saját agyhalott kreálmány volt,kéne most valami ésszerűbb normális torp build.
De gőzöm sincs torp build milyen ha nem max one hit a cél hanem a dps.Asszem a csütörtökön kijövő torpot is kipróbálom,2 másodperc a töltésideje,minden lövése high yield,ha jól láttam.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15422 üzenetére
Ez a trait dolog vissza felé is múködik?
A már megszerzett traitek át mennek a többi karira?
Mert az nagyon kurva jó lenne,nekem rengeteg hajóm van rengeteg traittel,ha az elacsi hajó traitjét megkapja a többi kari is akkor lesz itt ereszd el a hajamat.
Na meg rengeteg traitet kihúztam már sok karival,de sok karinál már lusta voltam és akkor végre ők is megkapják?
Vagy ez a trait dolog csak ezután fog élni,vagyis ha ezután kihúzok egy traitet az lesz közös?
Jah felsorolt traitek csak,bocs hulla fáradt vagyok és figyelmetlen. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15410 üzenetére
Én azt hallottam hogy S13-al is belenyúlnak a pvp-be meg egyébbe,de nem túlságosan kavarják meg,az uborkaszezonra tartogatják a javát s13.5-re.Valamikor nyárra.
Azt hogy mi igaz belőle nem tudom,de állítólag a fél seasonra akarnak inkább több tartalmat és változást.
A karihúzós event után.
Mondjuk én rohadtul meg elégednék azzal hogy kiadnak végre egy kxrvx klingon battle carriert,azzal el lennék hónapokig. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15407 üzenetére
Hát de nálam az elsődleges szempontok közt van az hogy szép is legyen.
(#15408) gerisz23
Várj még,az egész rewamp ketté lett vágva,először csak egy részét kapjuk meg,majd a jobbik része S13.5-el jön. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15387 üzenetére
Akkoriban kb mindenkinek ugyanaz a felszerelése volt,max ha gazdag volt volt mk12 lila fegyver konzolja,ami akkoriban iszonyú sokat ért.De hol volt akkor még a hajó trait,repus trait meg egyéb szar,craftolt cuccok mind egyformák voltak és vackok.
Akkoriban még az ember azért ment kerratra hogy pénzt keressen mert kerraton az első helyezett 2 lila cuccot is kaphatott,ha mákja volt akár 40 millát is kaphatott a cuccért,ami akkor még hatalmas pénz volt.Legalább is nekem.Jó pár karimat nem is küldizéssel hanem kerratozással húztam,akkoriban még számomra szégyen volt úgy felhúzni egy karit hogy nem lett mindig első kerraton.
Ha már elbuktam egy kerratot és nem lettem első az tökre kiakasztott.
De milyen jó is volt az,mire 50-es lett a kari lett egy rahedli pénze meg dilije.Mert ugye akkoriban még küldetések voltak kerratra,amik 1440 dilit adtak.
Igaz akkoriban már 44-es szinten az ember elmehetett STF-re és egyből kapott mk10 űr szettet. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15385 üzenetére
Arénában pedig voltam,sok éve amikor bezengték hogy lesz flotta pvp,a klingon flottával elkezdtünk rá felkészülni.Akkor még megvolt a klingon flotta,akkor eljártunk arénába bizony gyakorolni.De az nagyon rég volt 2013 elején,mivel 2013 márciusában vagy áprilisában volt puccs a flottában,ami után elküldtem a jó édes,szóval oda az új flotta vezetőt és kiléptem.A pvp még előtte volt.
Normális kari nekem nem buli,mondj egy olyan idióta pvp buildet ami megy a zizzent stílusomhoz. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15382 üzenetére
Az elalvós rész meg igaz volt,pár percig még le kötött de utána már atom unalmas volt a végén majdnem rádőltem a billentyűzetre.
Kb ugyanaz mind dyson groundon,dyson groundot is csak úgy tudom elviselni elalvás nélkül ha hozok egy nagy termosz forró kávét,de max így is másfélóráig bírom ki.
Bár sokszor félóra után visítva menekülök.
Egyébként Harry-vel pvp-ztem én sokat,volt klingon pvp-s karim pár napig,de ráuntam és át talentoltam exotic tac karira.
Két klingon karit csináltam pvp-re,mindkettőt meguntam az egyik kb egy hétig bírta.
De Harry-vel sokszor lejártam kerratba szórakozni azért,meg afkolós kerratot is szoktam csinálni ha olyanom van. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15362 üzenetére
Ha majd jön olyan hajó ami szép és beleszeretek első látásra szerzek ec-t,addig szarok rá.
Utolsó hajó ami szerelem volt első látásra az a Tarantula volt.Mennyit szekáltatok vele hogy nem is fog kijönni és csak álmodtam.Végül fél év múlva csak kijött,én meg annyi pénzt össze szedtem rá hogy vehettem volna belőle vagy hármat.
De az a hajó tényleg kellett,rahedlit sulibánoztam érte.
Aztán a végén az ára meg alacsony volt,a meg spórólt lóvéból jutott Taranatula-ra meg temporal dreadre és még maradt egy csomó amit hülyeségekre elvertem. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15329 üzenetére
Én még nem uppoltam,alap mk12.
Másik meg hogy egy irtóra elhanyagolt karinak adtam kipróbálásra.Még a repujait is elfelejtettem felhúzni,most kezdtem el.
DR óta nem nagyon vettem elő sosem,csak admiraltyzni.
De 80-90 ezreket lő neki,majd ha felcuccolom és adok neki tac konzolt is biztos jobb lesz.
Kéne neki repus traitek meg hasonlók,de 20 nap és fel lesz húzva 6 repuja.Háromra nincs mark.
Még. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #15291 üzenetére
K13-hoz hozzátenném még, hogy a negyede részemről nem tűnik soknak, 4,5millió creditnyi cucc kb, de ha hozzátesszük azt a mellékest tényt, hogy ennek kb 80%-a dilithium volt, akkor úgy azért elmegy egynek.
És még mindig tele vagyok tokennel, pár holdingsra még box nyitás nélkül elég.Nyitottál J-t? Én minap elnyomtam 2 x 20-at de semmi, creditem kb 2b volt, nem nagyon adtam el az előző r&d cuccokat, a 2b-ből 1-et szétosztok a flottában a k13-ra, a másikból majd még veszek pár packot és egyet azért kinyitok remélem. A kulcsból és lobiból nem akarok költeni a nyitás kedvéért. 91.000 lobi és 4000 kulcs lett felhalmozva, ezen kívül nem sok egyéb maradt.
Események történtek ahogy néztem, TTC-n valami általam nem ismert mito nevű fickó volt a téma meg az ő trades channelje, erről tudsz valamit? Ahogy leszűrtem crosisnak is köze lehet a dologhoz
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #15048 üzenetére
Szia, utólag is köszönet a segítségért. A hétvégén felléptem és mondta platac hogy valaki itt szapult minket. Nyilván kb annyi volt a válaszom hogy "egészségére, ha nincs jobb dolga" de most így munkában, munka helyett gondoltam ránézek, lassan pereg az óra. Ahogy nézem a nagyja törölve lett, csak egy két neki írt válasz maradt meg.
Szóval, hogy tiszta legyen. HGF mint név megmaradt régről, de nagyjából ennyi a közös a régi Johnwill - Kolln - Zolee féle flottával, nem változtattunk nevet mert szartunk rá, talán kiküldtem egy körlevelet hogy váltsunk nevet ha már úgyis semmi más nincs meg a régi szabályzatos vezetőséges tárgyalásos hadbíróságos hülyeségből, ha valakinek van ötlete jelentkezzen, de őszintén szólva a jó nevek már foglaltak volnak mint a Magyar Flotta vagy a Csillagflotta, a Legeslegeslegeslegkirályabbszipiszuperflotta pedig nem fért ki sajnos, kevesebb leg-gel pedig milyen már... akkor inkább marad ami volt. Szóval senkinek nem volt ötlete és így maradt.
Nagyjából a jelenlegi szabályzatunk:
Mindenki azt csinál amit akar, flottás épületből azt vesz amit akar, bankból azt vesz ki amit akar, aki megfelelő rangban van hozzá az olyan projektet indít amilyet akar. Előléptetés hozzá megfelelő rangba pofára random, vagy ha az illető kéri.Igazából felesleges az ilyen hülyeség, felnőtt emberek vagyunk, játszani lépünk be, nem fogjuk meglopni vagy megölni egymást csak mert nincs leírva egy szabályzatban hogy ebben a flottában ez tilos.
K13, igen, nagyon mi sem siettünk, tőlem bement a teljes építés negyede, platac másik negyede, egy harmadik srác tizedet dobott be, többi 63 accountból pedig a maradék 40%. Még volt egy nyereményjáték is, az építésben résztvevők között 1 milliárd creditet osztok szét betett credittel arányban, a sajátomat szétosztva minden résztvevő között, így 260m körül kapott platac, de már aki egy doffot betett az is kap 3,9m-t.
Igazából a többi magyar flottától csak annyit kérnénk, hogy felejtsék el hogy vagyunk és hagyjanak az ilyen hülyeségeikkel mint a régi állandó kamulevelek és a mostani srác hülyesége. Nem toborzunk, nem hirdetjük magunkat, magasról teszünk mindenki másra hogy ki mit mikor miért csinál, mi vagyunk a legkisebb legjelentéktelenebb flotta, felejtsétek el azt is hogy létezünk.
Egyéb, ha már bent voltam, chaten egy újonc srác írta, hogy van az a zsirosdeszka nevű, az naponta nyit vagy 3-4 hajót
Megnyugtattam hogy biztos valami csaló hacker ha annyi esik neki
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15291 üzenetére
Neem,zenbű nem veszünk promós hajót.
Majd ha vége brícsnek megint belevágok egy kis flottás bugos doffozásba.
Majd csak összejön rá a lóvé.
Mennyibe fáj most egy hajó?Félre értettem,9 részes heavy dreadnought cruiser pack vagy mi a frász fog jönni.Nem ez a vacak zenes változatban.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15279 üzenetére
Jövőhéten lesz ha jól emlékszem,mindjárt megnézem,ép megyek fel.
De ma lobi sale van.
[link]Nem is tudtam hogy az Aegis szett bugos volt.
Mai frissítésben javították elvileg.General:
Resolved numerous graphics related crashes.
The Duty Officer rewards from "A Fistful of Gorn" and "A New Warfare" now open into either the unique Duty Officer or a Duty Officer of up to Very Rare quality if the player already owns the respective unique Duty Officer.
Resolved a number of issues where players could end up outside of the playable area in Unto the Breach.
The Naj'sov Klingon Science Vessel can now use the upgrade material.
Systems:Aegis Set Bonuses:
Resolved an issue where the 2 piece bonus Energy Negation never proc’d.
Resolved an issue where the 3 piece active power "Energy Feedback Conductor" did not appear on the power list.
Resolved an issue where the Protomatter Field Projector was affecting things beyond passive Shield and Hull Regeneration.
Resolved an issue that could make it impossible to search for kits with the [KPerf] modifier.
Known Issue:The final mission that grants rewards in the Lukari reputation can get into a state where the player cannot claim the rewards.
This will happen if the player closes the initial contact window with Kuumaarke when the mission becomes available.
To avoid this for now, do not close the contact window when it appears and complete the mission as soon as it’s available. -
válasz
Konfigos #15242 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor életem első STOs karaktere hozzátok jelentkezett és gond nélkül bekerültem az akkori "hosszú" szabályrendszer ellenére. Abban a szabályrendszerben sem volt semmi olyan dolog, amit amúgy nem tartana be egy alapvető szociális skillekkel megáldott humanoid. Aki ezen problémázik, azt valószínűleg amúgy is kilökte volna a közösség.
Más: promos hajó az azt jelenti, hogy jön új zenes kulccsal nyitható láda, amiben lehet ez a hajó? Vagy ez valami promóció során kerül bevezetésre?
Ha nem lesz több T6 hajó, akkor minden mostani megy majd a kukába, amikor jönnek a T7-esek?
-
válasz
Konfigos #15115 üzenetére
Eh, Ryzent ne is emlegesd. Tudtam, hogy jön, de ha tudom, hogy ennyit sz*pok a 7700k-val, akkor inkább várok még 1,5-2 hónapot rá. Nagyon gondolkozom, hogy kivágom a francba az Asrock extreme4-et meg a 7700k-t és cserélek egy Ryzenre.
Plata: amiket adtál cuccokat azokat lehet vagy érdemes uppolni?
Szerk2: azt jól érzem, hogy PvE queue-ben a need/greed nem létezik, mindenki needel?
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15048 üzenetére
Még én sem vettem ki semmit K13-ból,őszintén nem is akarok asszem,
Nagyrészt egyet értek azzal amit mondasz,bár mostanában egy rakás új játékos lett nálunk,sőt elég sok új arc,soknak új accountja van,hogy honnan veszem?
Onnan hogy az új accountok már számozást kapnak.
Nem olyan rég csinálnom kellett egy új accountot flottának és az is ilyen számozást kapott.
Újra lett rakva a gépemen a windóz és emiatt elhagytam a régi flottás accot. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #15033 üzenetére
Nálunk kész van a K13,külföldi flotta igen.Magyarba alt accal vagyok.K13-ba én is odatettem magam egy valag claimmel stb.Nem csak res konzolok vannak ottan hanem upgradelt traitek is,igaz én se vettem ki csak 1karival vmit.Voltam vmelyik alfás armada flottában de nem voltak túl aktívak,ha volt is fent vki hiába írtam armada vagy flotta chatre,inaktív flottának meg nem segítek úgyhogy kiléptem.Platáéknál legalább van élet.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15033 üzenetére
Deszka nem hiszem hogy ők lennének.
Tavaly rengeteg tag járt hozzánk flottás dolgot vásárolni mert náluk nem lehetett,vagy nem volt kész a holding vagy nem volt provision.
Engem nem is érdekel K13,még semmit sem vettem belőle.
Utálom K13-at,az az idegesÍtő hangok amik ott vannak az agyamra mennek.
Egyébként nálunk csak 1 szabály van,az hogy nincs szabály. -
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14975 üzenetére
Nekem Gmailes címre jött,freemailes altra nem,igaz az egyiknek olyan rég nem használtam a fiókját hogy inaktív volt az emailfiók.
S12 nem nagyon izgat,a craft valamennyire érdekel.De az új repu meg a tzengeci stf-ek nem nagyon.
Néztem az új stf-ekről videót,de nekem valahogy nem jött be,felfordul a gyomrom tőle.Bár lehet csak a videó volt szarul csinálva.
T6 vesta érdekel már csak,meg esetleg az a vacak eventes hajó.
Ami igazán boldoggá tenne az egy T6 Karfiol vagy ha kijönne az aknás hajó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged