- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZN
tag
Ma én is beleszaladtam egy csodás bug-ba. Ketten viseltünk sárga táskát úgy, hogy én magenta voltam. A másik srácnak invalid... volt a neve. Egész vicces volt, mert mind a ketten a sárga rakétát raktuk össze. Olyan jól sikerült, hogy a fellövés után szinte azonnal felrobbant.
-
L3zl13
nagyúr
Igen ez az, közben én is megtaláltam.
Logikus volt, mert a space fegyók közül is a chronitron az amelyiknek ilyen szivárványos effektje van, csak valamiért úgy emlékeztem, hogy ezt már néztem korábban.A Temporal Defense repu boxban lévő dual pistol is hasonló csak az kevesebbet lő. x5 helyett x3. És persze nincs set bónusza.
-
Efanatica
tag
Én csak furcsállom a dolgokat de nekem is szemet szúr hogy mennyire pay to win a játék mikor egy kis ráncfelvarrással még elgész jó lenne csak folyton kell bene a content ami most is van. Ez jó amúgy csak ezek az eventes dolgokat nem zenért kéne visszatenni hanem valahogy elérhetőbe tenni csak farmoljon érte az ember. Elhiszem hogy volt roszabb és jobb is csak megint kezdem azt érezni feleseleges ezzel a gammel foglalkozni mert csak arra mennem hogy vegyél meg mindent zenért. Nekem pl nincs 50 karim. az a pár ami van se tudja a napi 8K-t kitermelni magának. Sőt az 1 hónap is sok mire a dilt zenre tudod válltani. Ha ki is tudnám termelni a napi 8K dilit az is 6 karival 1 hónapig tartana és akkor várjak még mire át válltom még 1 hónapot. Kb 1 hónap alatt van meg az 1.5M dilitium így. Akkor meg a 17K-s pakkok amit betesznek az minimum fél év farmolás csak 6 karival. Csak valamit én abszolút elrontok és nem tudok ennyi dilitiumot 6 karival se előállítani. Jó tudom most megint mondanád mennyi opció van de azok nekem nem termelnek olyan szinten mint neked ezek szerint. Igyekszem admiralitizni is a dil boost miatt de az se segít rajtam. Nekem speciel a dilitium és Ec hiány miatt amit okoz nekem olyan rossz minden nap egy picit játszani mert sose jutok előrébb sajnos. MInt aki csapdába van esve és nem jut ki belőle.
-
Efanatica
tag
én nem tudom ezek mire fel ilyen pénz éhesek amúgy.simán lehetne visszatérő event is hogy kiszedd a hajókat akár. Vagy egy olyan amibe ugyan úgy pontot gyűjtesz de te választod ki mire használod el. Zen váltót se értem mire fel ennyi. Az alapján van belőve mindennek az ára és azért van sok sok casual player. Aztán ha netalán bemegye elitre kilépnek az emberek mert nem megy le. Sok ilyenbe futok bele és én kapok 30 perces büntiket. Ezért kellene legalább az eventes cuccokra visszatérő event. Főnix boxolás is megszűnne és csak a fejlesztők meg costume meg vanty shild lenne benne. Lehetne mit javítani azért de így is az a lényeg nem értem mire fel olyan drága minden. Sok gambe van loot box-os system mégis normálisabban működnek és nem ilyen hatalmas árak vannak a gamben. Főleg hogy normális loot sincs a gambe építve hogy farmolnál és el tudjad adni XD hiába van sok RnD matim az mind nem ér semmit mert azokkal mindíg tele a piac. Gyártással meg nem foglalkozom én. Az vicc hogy az eventes hajót Zenért kell adni ... annak mind főnixben lenne a helye szerintem az utolsó szálig. Mudd store-ba csak olyan kéne amit meg nem lehet dobozból nyitni és nem eventes magyarán Limited hajó.
-
Efanatica
tag
na ezen látod hogy én nem játszok olyan rég mint te és nagyon sok cucc nincs meg nekem. Sőt a legtöbb már meg se szerezhető. Csoda még így is hogy el tudok boldogulni néha a gamben. Csak az a hülye elit randomozás vagy nagyon nehéz vagy nagyon lassan hív be. Sajnos a traitek amik hiányoznak sokszor tesznek olyan haszontalanná egyes mapokon. Sokszor nézek videokat is hogy minet használjak de fele cucc meg sincs. Ezért raktam össze a polaronos buildem. Csak már jó lenne más is mint a phaser meg a disruptor amivel próbálkozom is de annyit nem sebzek bennük mint a polaronos cuccommal. Pedig a space szetten ami repus lehet lehetne javítani még. Csak ennyire nem megyek bele a dolgokba. El vagyok veel normalon játzsogatok meg patrolozásra bőven megvan. Nagy ritkán lezsednek ha valami nem tölt vissza időbe de azt már elviselem. Még a Boff-okat kellene jól összerakjam mert tuti van fleetes ami jó lenne.
-
Efanatica
tag
én csak azt mondom nem használok én eventes konzolokat meg amugy nekem nincs is olyan sok hogy legyen mit használni XD főleg hogy jobban én a polaron cuccokat használom és csak próbálkozom más típussal mint a phaser a disruptor csak akkor már más fajtára próbálom csinálni a hajóimat ne mindegyik egyforma legyen. Én pl nem olyan régóta hsználom a speciálisabb boff skilleket mert csak az alapokat használtam mint tac, eng vagy science XD Viszont vannak jónak tűnű speciálisabb skillek is.
-
-
Efanatica
tag
ezt én meg is értem csak irigykedem picikét na. Amíg én elkültöm a hajóim csinosítgatására vagyis próbálni jobbra csinálni sose fog gyűlni hogy egy pakkot valaha is vegyek majd. Pedig csak a nagy pakkoknak van értelme a piciknek nem annyira. Nekem meg jobban csak egy hajók vannak meg zenes store-ból. Amim van azok se annyira OP-k . Nem sok dps-em a game-ben sajna. Viszont igyekszek mindíg valamin javítani ha tudok. Hülyeség volt mindíg másik karit kezdenem mert mindent egy fő karakterbe kellett volna pumpálnom. Most csak annyit akarok elérni minden dmg típusra legyen egy hajóm. Bár most kb más más karakterekkel van ez. Pl a régi Romulan tactical karimon van a herald nagy hajó és az herald antiprotonos. Ha olyan az endevar azzal megyek. Meg asszem rajta van egy hajóm plasma. Néha jó lenne valaki tapasztaltabb játékossal megnézetni mit rontok el mert casual player létemre is nagyon el vagyok maradva.
-
Efanatica
tag
nekem ennyi jutott na bónusznak. Kihúztam a hajót és már töröltem is. Nekem nem tetszik de csak mert nem akarok még egy hajót buildelni XD csinálgatom a bónusz majd ahogy tudom meg ha eszembe jut mint ma a mineing és hozzá a tiket akkor menek oda is. Bár már csak 19 dababom van kb és 8K legalább kijön belőle
-
Efanatica
tag
a quad fent van de nekem így bevállt ez a dolog nem akarom lecserélni mert romlana az összkép hogy nem epic cucc van fent. Így is nagyon soká lett ez meg erre meg már le kéne cserélni a konzolokoat arra az "új" engire amit annyi build ír .... az az Isomag-os . De nem akraok még egy szettet szedni. Ezért csinálom a Phaser-t másik hajóra.Plsuz nehz volt ezeket is megszerezni Phaser weaponnak
Ez pedig a Disruptoros hajóm
Plusz a Petes próbálkozásom Fleetes hajóval(ennek a Romulan válltozata van zenesben csak ez szebb hajó) -
Efanatica
tag
Én egyedül kicsit uncsinak találom a gamet. Persze van amikor nics mit tolni és én is csak ezzel játszom de nagyon casual szintre tenném amit én csinálok benne. Nekem nincs olyan sok karim nincsenek optimalizálva és össez vissza vannak. Most meg már jobban örülnék tematikusabb hajóknak. Csak példának aztr hogy egy andorain karakterrel andorain hajóval és andorain phaser weaponnal mennék. Leszámítva hogy én egyébként nagyon polaron kedvelő vagyok. Fő karakteremen is az a fő szettem és lassan lett egy disruptor neki meg ugye most igyekszek azt a phasert összerakni egy miracle hajóra. De mondhatnám hogy van egy science fed-es karim amivel temporalos cuccokat szeretnék használni csak nem nagyon van normális buildem neki se másnak túlzottan.
-
Efanatica
tag
most volt talán az első hogy segítséget kértem chet-en game-ben hogy segítsenek discovery repus küldit tolni a spec lootért ami kell a repus cuccokba mert ki akaro szedni. vagyis kéne valami a breen hajómra amit multkor küldtem ide is. Valai kéne amivel lehetne használni a hajóimat azon a karimon. Kérdezték mit használok mondom breen weaponokat csak csóri vagyok és minden elment a weaponra meg igyekszek konzolokat csinálni. Írják nekem hogy dilit rakjak félre főnixre. Erre írtam hogy azt elhasználom mert perket rollolok a konzolokba. Erre kaptam 100M EC-t valakitől és egy Epic konzolt XD mondom okés de nekem a space szett kéne mert szeretnék Tfo-zni csak gyenge a karim
most azt be is dobtam a bankba ne is lássam mert lehet el is fogyna. Kérdésem az lenne feléd Plata hogy tudnám ezt most megtöbbszörözni? Mit lenne érdemes csináljak ? nem akarom elkülteni inkább befektetném hogy hozam is legyen belőle
-
Plata
félisten
-
Efanatica
tag
nagyon sok idő míg bele lehet forgatni ami kellene. Így meg legalább megvan és gyűjthetek főnix dobozra és abból upgrade matira. Max a fő karimmal forgatgatom hogy phaseres is meglegyen majd
amúgy is nehézkes pínzt szedni ha nem veszem meg most drágábban nem fogom tudni megvenni és mindíg elég drága az amit szeretnék.
-
Efanatica
tag
de az olyan uncsiiiiii
sokszoir ki is hagyom. Bár azt mindíg ami fix sebzést kér. Pl space-be Tetryon me olyn hajóm nincs csinálva. Polaron, Phaser meg Disruptor-om van csak. Groundra meg csak berakok valami weapont azt puffogok azon az egy ground patrolon. Persze ha el kell menni fix helyre már macerásabb mert mindíg meg kell nézzem hogyan jutok oda XD
Am ez a Ground partol: -
Efanatica
tag
persze nekem is ott van csak mivel vagy az elit donbja a cuccot vagy a random tfo így nincs nekem olyan matim ami kéne mellé. Randommal megpróbálkozom de elitet akkor se merem mert nagyon gatya a hajóm oda szerintem. Nagyon sokat számítanak a normális traiet spacbe meg ship-ben is
Én legalábbis így érzem. Tegnap véletlen gyártottam egy Phaser-es konzolt csak nem figyeltem eléggé és a hangár petes lett és elkelt 16 millért. De az se olyan sok összeg de nekem most ez nagyon jót tett.
-
Efanatica
tag
Szerintem olyant nem tudok csinálni. Majd igyekszem olcsót venni és beleforgatni ami kellene nekem csak sokáig fog tartani így is. Viszont oclsóbb mintha 10M+ felett vennék egyet. Így se vagyok baráti viszonyban az EC szerzéssel pedig egyszerűbb lenne megvenni ami kellene.
-
Efanatica
tag
De lehet gondolom. Csak vicc hogy mennyi a különbség árban. Veszek egy olcsót átforgatom és 1M darabja kb. Attól függ lesz e benne jó érték. Csak példa volt hogy a Phaser ami kéne 4 konzol még mennyire drága cucc. X-2re megcsináltam a Miracle hajót és a build 5 olyant ír bele. remélem megéri kiszenvedni neki majd. Csak még a többi slotra nem tudom miket teszek be mert vannak itemek amik nincsenek meg nekem sajna.
-
Efanatica
tag
Mert nem mindegy melyik patrolon csinálja ez ember a hajó fejlesztést úgymond. Én 2-3 mapot szoktam menni és nem mindegy ki mennyit hajót pusztít el. Pl egy maxos cuccal de új hajóval bemegyek az 4 szint van hogy event alatt 1 map alatt is meglehet. feltéve ha olyan mapot választol ahol csak jön az enemy egy helyről és easy leszedni őket. Én így tapasztaltam. Engem az dühít inkább hogy csak 1 földi patrol van. Nem ártana több fajta mert lusta vagyok olyan földi küldiket csinálni amihet el kell utazni messzie főleg ha nincs oda warp hely a közelbe. Én így tök casual szinten csapatom csak fura nekem egy két dolog. Pl van ugye a Doff küldi ahova beteszi a Doffot alapba .... Admirality miért nem tud ilyent ? Nem is étem..... Túl macerás egy egy hajót összerakni nekem mert nem sok mindenem van. Mindíg valamire spórolgatás megy. Amit bedobtam képet is azokat a Phaser weaponokat elég sok idő volt összeszednem de még a búnuszokat rollolnom kell rajta. Pedig szerintem elég erősek lesznek. Igyekszek Spórolgatni de mindíg kell valami ami picit javít rajtam
-
Efanatica
tag
van egy karim amin csak hologrammot igyekszek használni én is. De a fő karimon csak 2 tacticalom van ami romulan tiszt vagyis a krites cucc miatt szereztem valahonnan. Viszont azt meg lehetne fejleszteni asszem K-13-on vagy hol de ugye a flottás cuccokkal mindíg meg vagyok lőve hogy nem tudom kiszeni pedig sokszor az a kis plusz is jó lenne valamire amit onnan ki lehet szedni. Az az egy biztos hogy ha sikerül az éveset megcsináljam idén kellene egy hajó ami a tour the galaxy-ra jó lenne mint a protostaros. Csak fene tudja pontosan mik kellenek rá. Legalábbis nem lenne rossz az az EC mennyiség naponta nekem
valami fix bevétel lenne legalább mert így csak néha kapok pár ezret és megőrülök mennyi egy egy hajó így. Pedig nem is akarok sokat venni csak amit én szeretnék használni is. Talán 2-3 hajó lenne. Ezért lenne jó egy Discord ahol meg tudnám mutatni egyáltalán mim is van és mit lehente ténylegesen összehozni hogy be is merjek menni Elit TFO-ra űrben.
-
Efanatica
tag
Elkezdtem csinálni a hajókát
Viszint nem értem miért nem képesek 3 tokent adni mikor annyi kell egy hajóhoz
Legalábbis volt pár ilyen Phaser fegyóm és remélem jó lesz neki
Viszont nem tudom van e értelme az egyiket előről leveni és a Quad-ot feltenni neki.
A mai jutalmat meg nem is tudom milyen tisztre lenne célszerűbb használom. Nekem csak olyanok vannak akiket kaptam valahonnanSemmi OP tisztem nincs szerintem. Csak most farmolhatok sok sok markot mert 2 Discovery cucc kellene neki ( ott nézek egy buildet amit javasoltál csak nem értem miért kell neki beam is [link] ) Sok minden úgyse lesz meg ami más hajóból kellene neki. Visziont valahol azt is olvastam a Miracle hajókat lehetne használni Tour the Galaxy napi küldire is. Arra is gondoltam vele meg kéne csinálom egy olyan buildet minden karimra.
-
Efanatica
tag
nos én azt csinátam mindíg hogy random markot szedek ki amit repiba átválltok dilre és abból fejlesztettem a karaktereimet. Azért is mert nem tudtam egyikkel se betenni a projectekbe cuccokat. főleg tiszteket nem abból is alig van pár lila max. illetve főnix eventre szoktam gyűjteni hogy ott vegyek dobozt mert hátha kiesik egy epic token és plusz egy hajó plusz trait és lehet olyan ami jó is. majdnem megvan onnan mind de most raktak be oda újat is ami nicns meg. Dilt Zenre meg nagyon lassan forgat a game és inkább erősödni szeretnék mint vásárolgassak zen store-ból. Így kb mindent a fő kariba próbálok gyúrni hogy egy legyen ami jó de az se tökéletes. nem rossz de biztos lehetne jobb Boff, jobb traitek meg jobb Doff is ami kéne neki. De erre fussa abból amit én játszok vele. Néha ha megtetszik egy pakk akkor arra spórolok IRL mint Dyson pakk. De nem olyan erősek a karaktereim. Se tac, se engi se a science-ek. Meg ugye jobb lett volna tematikus karakter de mire azokat átállítom megint mennyi idő lenne..... pl Andorian kari Andorian hajóval és Andorian weaponnal érted
Egyébként is az a napi 8 K dil sincs meg sokszor. Illetve akartam egy olyant csinálni hogy a Tour the Galaxy-ra egy hajót építeni de nincs rá jó hajóm azt néztem régebben. Az is adna EC-t ha mindet meg tudnám benne csinálni. -
Efanatica
tag
-
Plata
félisten
Vagyis ezerrel próbálják nyitni a hajót,így nagyon sok boxot nyitnak.
Emiatt a fegyverek és egyéb apróságok olcsók.
Pár nap és tele lesz az exchange fegyverrel.
Gondolom.
Én egyenlőre kimaradok belőle,kíváncsi vagyok először hogy a tizenötödik évfordulóra milyen csomagot dobnak vajon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest