- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #22293 üzenetére
Köszi.
Ha hazaérek megnézem.
Nem tudod milyen build volt?
Egy ideje szeretnék csinálni klingon carrier dps-t,de nem torpidó meg exotikuss
Tav vagy engi karival.
De nem tudom milyen madár lenne a legjobb.
Lekvár vagy xindi carrier?
Vagy mégis melyik?
Szerinted melyik a legjobb carrier?
Zenesek sajna elég selejtesek.
Legendary dupla hangáros sztem nincs.
Az új csomaggal jött borg hangár és megint kedvet kaptam hozzá.
De még nem tudtam mindig eldönteni milyen carrier legyen.
Még talán T6 lekvár a legcsábítóbb.
Nem a zebesre gondolok.
Bár már gondolkoztam azon is megveszem a zenes carrier mudd bundlit. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #22289 üzenetére
Be vallom én még lusta voltam kipróbálni.
Elment az időm arra hogy admiraltyzzak,le toljam a két eventet,meg doffokkal törődjek,plusz újra kellett indítani a gépet,mert úgy látszik újabban sto nem szereti ha steam és arc sto is fut egyszerre.
Bár asszem régen az ilyen csintalanságokat dupla arc klienssel toltam.
Ma kiakartam próbálni a carrier-t.Csak délután nagy lag volt eventen és elment a kedvem. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #22160 üzenetére
Pár dolgot meg kell néznem wiki-n hogy honnan van,de a legtöbbet felismertem.
Érdekes egy build,de nem biztos hogy megcsinálnám,azt hiszem eszetlenül sok Ec kellene.Mellesleg ezt írta ki launcher:
Star Trek Online will have its quarterly extended maintenance on all platforms today, 11/29 at 5am PT. Estimated downtime is six hours for PC, five hours for console. Thank you for your patience! -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21331 üzenetére
Szerintem az admival is van valami bibi.
Az előbb 16400 dilit kaptam klingon ferengi admiból.
Vagyis nem pontosan 16400-at,de az apróra a végén már nem emlékszem.
Másik karinál meg 75 dili.
Egyébként már annyira kicseszettül sok flotta dilim van hogy fingom sincs mit kezdjek vele.Aktívabb kariknál van jó pár misi.
De már nincs mire tenni,mert az összes project ezeréve kész.
Most csak 20 karival tolom,de turbóval. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21327 üzenetére
Hát engem nem bannolhatnak farmolásért mert tökre nem csináltam,főleg az afk farmot nem.Én aktív vagyok,minden nap le tolom endevort meg eventet és azt sem afkolva.
Mindjárt megvan a 750-es endevor.
Egyébként meg eladni a zent diliért?
Az isntenkáromlás.
A zen szent és sérthetetlen.
Sosem adnám el a Zenem.
Mindig van tartalékba dilim,a klingon karimnál 3 misi minimum,a többinél is van pár milla elszórva. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21323 üzenetére
Hát ha igaz hogy sok bot farmert bannoltak akik fejenként 100 nál is több farm accountal tolták egyszerre és havi 700 ezer zen körül farmoltak,akkor az hatalmas kiesés a dili piacon.
Rengeteg seggfejet bannolták az nagyon sok millió dilithium,vagy milliószor millió.
Ha mázlink van vissza esik 300 körülire a zen. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21316 üzenetére
Én meg le vagyok maradva,mármint dilivel,mivel mostanában nagyon szar volt a zen váltás,egy hónap vagy több így kicsit elhanyagoltam a dilizést.Most volt 12k-m az admiralty event miatt.
Mostanában abszolút nem admiraltyztam,csak eventeztem és az új hajókat próbálgattam.
Az új mirror aquarius bugos konzoljával sokat szórakoztam mondjuk.
De eszement poén volt ahogy a torpedókon 0 cd volt és egyszerre 2-3 torpedóval lőttem spread-et.
Ilyen hülye hibát nem tudom hogy tudtak benne hagyni.
Még sosem láttam olyat hogy a torp spread-el egysszerre minden torpedóm tüzel majdnem.
Kivéve a neutronic-ot,az sztrájkolt.
Sajna dps-t nem tudtam mérni,mióta újra lett rakva a winfos és másik ssd-re azóta az istennek sem megy dps mérő.
Települni települ,de működni azt nem hajlandó. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21314 üzenetére
Bakker,ha nem szólsz rá sem nézek a dili exre,most felmentem rá nézni és ott volt 12k zen.
Nagyon gyorsan megvették most.Hozzá szoktam hogy kb egy hónap,erre most már elkelt.
És ami vicc,már a múlthéten el kelt,csak nem vettem észre,mert ki az isten gondolta hogy 14 nap alatt elviszik. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #21290 üzenetére
Vettem boffot,egyik pasi lett másik nő,aktiválom az elsőt erre eltűnik és overflow bag-ba kerül,táskámban minimum 20 üres slot volt.
Újra rányomok hogy join és be is került az aktív boffok közé,de mostmár az ellenkező frakció tagja.Tudom használni,de akkor is.Mind a kettő az ellenséges frakció tagja lett.
A pasi ráadásul úgy néz ki mint valami 70-es évekbeli filmből jött transzvesztita,meg sem lehet változtatni a külsejét.Csajnak sem,de legalább majdnem normálisan néz ki.Azon kívül hogy romulán ruha van rajta. -
Nagus
senior tag
válasz
gerisz23 #20742 üzenetére
Van 980 misi EC-m, nem azért nem veszek, mert nincs. Nem adok érte annyit, kivárom, hogy beadja a doff projectet.
Vagy akadémián kinevelek párat, bár azt sose próbáltam, nem tudom miként működik eventkor.
A másik szívás a repu markok és hozzá való elite cucc beszerzése, ugyanis nem pörögnek a PvE-k. Egy-kettő megy csak, így szívás lesz kiszedni a repuból a szetteket, de azt is kivárom. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #20742 üzenetére
Tegnap néztem,nekem van alien engim,igaz klingon.
Fed kariknál régóta nincs sima boff mert nem tartottam meg,így is legtöbb karinál a 15 boff slot is kevés a sok spéci boffhoz.Klingon oldalon kevesebb a spéci boff.Így sok karinál van doff küldiből szerzett,jah és klingon oldalon szoktam hajtani boffokat hogy legyen orion boffom,csak legtöbbször nem az lesz.Legtöbb karimnál még a promós holo boffok sincsenek ki véve.Mert lusta voltam. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #20718 üzenetére
Olcsóbban nincs.
Még a múlthéten tettem fel.
Mostanában nem admiraltyztam így kicsit kifogytam,bár a klingon karimnál van 3 milla fimonított,de az tabu.
Flotta dlilim az meg kurva sok van már klingonoknál.
De egyedül nincs kedvem a flotta projecteket feltölteni,nem is a dili a gond meg fm,hanem a kurva sok doff,agybajt kapok attól hogy 1 projectbe kelll 70-80 doff.
Van rá fleet creditem hogy vegyek annyit,mert sok milla fleet creditem van,de ha veszek 200 doffot utána mire mindet kinyitom le szakad a kezem a sok kattingatástól.Mert véletlenül sincs olyan gomb amivel mindet ki lehet nyitni,neem,nyisd ki egyenként.Egy ideig bírtam de már tele lett a hócipőcském.
Ha jól láttam egyik másik klingon karinál már 240 ezer felett is van fleet dili.
Pedig unalmamban elindítottam kismillió projectet amibe kell 160 ezer dili és cserébe ad valami díszt bázisra és egyébre. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #20667 üzenetére
Grat.
De ez még nem sokmilla dps.
Én meg tudod mit csináltam belőle?
Tankot.
A Didi nekem mindig tank volt.
Bár bugos.
Nem megy rá a romulan konzol,mert nem romulán hajó.
Plusz eltűnnek róla konzolok.
Transzwarp vagy TFO után ez az eltűnik róla.
Drága konzolt necces rá tenni,ma utoljára egy flottás tac konzol ment a lecsóba.
Ugyanis nincs sehol.Még szerencse hogy eddig csak Uni vagy flottás tűnt el. -
Nagus
senior tag
válasz
gerisz23 #20632 üzenetére
RX 570 4GB kártyával tolom hozzá negyedik generációs i5 és 32GB RAM. Bőven jó hozzá, de Risa valamiért a tavalyihoz képes kurvára lagos lett. Minden más perfect!
Igazából amivel tolni szoktam ahhoz mindhez jó az RX 570, hozza az átlag 50 FPS-t nálam. (Div1+2, STO, SC2, GTA5+online, WoWS, AW, AC Black Flag, Robocraft, Dreadnought, Elite...)
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #20004 üzenetére
Dehát pont ezt mondom, hogy a Discovery-t hogy fogják küldetésekre küldözgetni, ha ebben az időben már egy lövésből még egy kalózhajónak is illene elintéznie? Vagy elintézni olyan módszerrel amire nem is gondolnának, hisz ez a távoli jövő.
A terránoknak mint sikeres birodalom tudtommal már rég végük, mert miután találkoztak ezzel a világgal megprobálta reformálni a sajátjukat az egyikük aki járt itt.
Hogy mi van velük arról nem tudtak mondani szintén semmit csak, hogy az utlolsó kapcsolatfelvétel, találkozás 500 éve volt utoljára és logikus, hogy végük lehet, hisz a politikai rendszerük összeomlott és mindenkit ellenségükké tettek korábban. De úgy érzem, hogy itt lesznek nagy rejtélyek, talán a Terránok bosszúja volt ez az egész és azért nem támadtak tovább, mert ők is amúgyis szétestek.
Valaki tujda mi volt az a jelvény széttőprés dolog? Section 31 utód szervezet?
Ja és a terránokról mondtak egy olyat is, hogy találtak biológiai okot arra, hogy miért válnak agresszívvé és árulóvá. Ezért ki tudják szúrni, ha valaki terrán. Hát azért az is fura volt, hogy 1000 év nem volt elég, hogy megszüntessenek egy glicset a hologrammoknál, pedig a módszer már ismert több mint 900 éve.
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #19992 üzenetére
Na pont ezt akartam írni. Csak persze az a baj, hogy... 900 év fejlesztés történt és azoknak a hajóknak a mostanaiak kb. egy lövésses problémának kellene lenniük, dehát ilyesmi tuti nem lesz, tehát alig több mint egy skint kapunk.
Némi spoiler. Én sajnálom, hogy most, hogy találkoztak a Federációval semmi képet nem kapunk a galaxis állásáról a nagyok tekintetében. Hogy pl. mi van a Kollektívával, vagy a Klingonokkal, Romulánokkal; a legnagyobb fenyegés az valami egyesült kalózszövetség. Ez a Terrán vonal elég fura, de érdekes lehet majd. Voltak hülyeségek, pl. miért van egy kórház a főhadiszállás közepén, ahol ráadásul fertőzött egyének vannak, de összességében ez a rész Star Treknek érződött. Az is jó volt, hogy több szereplő is logikusan reagált dolgokra és Micheal is helyre lett téve, de aztán persze a végén a biztonsági főember(!) hipp-hopp lelépése és a hajó kérdés nélküli azonnal ugrása, pedig tudták, hogy van még hátra ember, emlékeztett arra, hogy ez bizony Discovery rész.
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19984 üzenetére
Nem tudom mi van.
Azt mondták hogy jön az új box október utolsó hetében,de nem jött.
Hír sincs róla,nem tudom mi a fene van,ilyen sokat nem szoktak tévedni.
Elmaradt a halloween event az új ingyenes hajóval.
Be raktak helyette Red alert eventet,meg régebbi eventeket újra.
Másik meg az volt hogy jön egy újabb cseszett op Disco promó hajó.
Szerintem mindenki arra tesz félre,vagy a franc tudja. -
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #19962 üzenetére
Minek neveznéd azt, hogy azt se tudják, hogy a Juperiter egyik holdján levő kolonián mi van. Annyira csak a Föld közvetlen környezete érdekli őket, hogy még azt se nézték meg, hogy a kalózok akik támadnak visszamennek egy Naprendszeren belüli holdra folyton. Nincsenek érzékelőik amik elérnek addig, tényleg? Ez... hihetetlen.
Közben meg a bolygón van lent élet és high tech meg minden. Még mai technikával is talán ki tudnák deríteni valamit egy ilyen távoli koloníáról. Ezzel a kolonival meg az történt, hogy a haramda felrobbant.
Ennek a hozzáállásnak nincs semmi érteleme, nekem nem tudják ezt eladni.
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #19952 üzenetére
Érdekelt, hogy mit írnak az epizódról az "easter eggesek", hogy biztos ott a piacon van valami faj amit észre kellett volna venni, de ehelyett azt találtam, hogy az volt pl. easter egg, hogy a Star Trek eredeti atyát, aki ilyen idealista világként képzelte el a Star Treket szétalázták, mert róla nevezték el a takarítót, akit lealáznak a részben, többek között azzal, hogy már "el is felejtették a nevét".
Ez mondjuk tényleg nem volt szép lépés, bár nem csoda hisz direkt hírdetik, hogy olyan írok készítik az új részeket, akik nem szerették a korábbi Star Trek-eket és nem olyanoknak írják, akik korábbi részeket szerették.
Spolier: Egyébként a legújabb részből kiderül, hogy nincs már Starfleet parancsnokság a Földön, ugyanis a Föld kilépett belőle... de amúgy jó el van magában.
Viszont az elég szánalmas, hogy azt akarják beadni, hogy a még a Naprendszert se ellenőrzi a Föld és nem látják, hogy onnan jönnek a kalóztámadások.
Nagyon el kell engedni a kritikai gondolkozást, ha élvezni akarod az új részeket...
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19807 üzenetére
Na igen,de én arra vagyok kíváncsi hogy vajon milyen spec lesz rajtuk.
Pilot kiesik,mert nem az a kimondott kicsi de fürge hajók,remélem nem intel,tudom jó dps-re de nem szeretem.
MW vagy Temporal jól jönne egy sci karinak.
Vajon mi a spéci konzolja és képessége,na és tényleg valami új hangár lesz rajta ami nem a régi módon engedi ki a hajókat hanem raj-ban dobálja ki őket?
Vagy tényleg több hangáros.Vagy csak két hangár de sokkal több hajót lesz képes kezelni.
Olyan soká lesz még kedd este.
De a jem hadar hajó is nagyon szép lesz,kicsit olyan futurisztikus.
Klingon remélem nem túl ronda és nem tud kéthetente egyszer körbefordulni.
Fedes remélem csöppet sem lesz olyan kinézetű mint a T5,ami egy nagy f betűs valaminek nézett ki két nagy h betűs valamivel. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19586 üzenetére
Nem tudsz valami jó kis build-ot egy klingon carrierhez?
Valami disruptoros sci karinak való kéne,a slaver hangárokhoz ragaszkodom,mert kell valami fun.
Valami jó kis dps build kellene,de ötletem sincs.
Nem tudom most melyik a legjobb carrier,jó öreg Karfiol van neki disruptor dhc-vel.
Na és sci kari.Szóval valami ilyesmi érdekelne,ami neki megfelelő lenne,de bármi jó őtlet érdekel,max másik karival csinálom meg,van 3 carrier-es klingon karim is,egy tac egy engi egy sci.Csak a másik kettő az lobis lekvár meg vanguard lekvár carriert használ -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19566 üzenetére
Fura egy járgány az fix,ha jól nézem sci hajó,de 4-3 fegyver kiosztása van.
Antiprotonos,amit rühellek.
Command és intel boffos,ami egy sci hajónál nálam a b+ kategória.
Mastery az elég hílelős,
Viszont van másodlagos deflektorja, és mehet rá nehéz fegyverzet.
No és olyan baromi furán néz ki.Egy újabb diszkós hajó.
Sose halottam ezekről a balu-król.Bár azt tudom hogy onnan jöttek mint az a hülye fejű Saru. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19493 üzenetére
Nem romulánnal meg sem néztem.
Míg kicsi volt a romulánom és nem csinált semmit nem engedte kivenni,de a Helix küldi után igen.Ami felbaszott az az hogy ott van a rengeteg T6 hajóm és egyiket sem engedte kivenni.
Csak a T1 zenest engedte kivenni,Helix küldi után elérhető lett az összes hajó persze,de akkor már beültem a T6 legendaryba,de jó hecc lett volna egyből T6 Scimitarral küldizni.
Egyébként lehet hogy veszek még egy borg hajót.De ez még nem biztos,csak gondolkozom rajta,hogy legendary hajóból csinálok egy torpedóst.Csak az a baj kevés a konzolja,11.
Ha nem Intel lenne hanem MW az k.... jó lenne.Még majd filózom a dolgon,meg kell ezt emészteni át gondolni.
Egyenlőre sok minden függ a Legendary klingon packtól.
Tudod hogy én elsősorban klingon bolond vagyok.Bár kétszer annyi fedes karim van mint klingon,de azok nagy része eventes vagy farm karik.Egy klingon MW B'rel az mindent eldöntene.Piszkosul remélem hogy a Bortasqu is MW lesz.
Bortasqu és B'rel az az isten.
Bortasqu-ra mennének az epic spiral disruptor ágyúk.
B'rel-re a torpedók.
Bár a legnagyobb királyság az egy új Karfiol lenne,de tudom hogy hiába várok már majdnem hat éve a Tier 6 Karfiolra az nem akar jönni,pedig mennyi mindent félre tettem már rá. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19488 üzenetére
Ha kiveszed store-ból a cuccot automatikusan megkapod.Azt nem kell külön kinyitni.
Viszont a dobozok amiket kapsz acc boundok.Ha van acc bankod szerintem mozgathatók.
Boffok egész jók,minden boff amit kapsz roma vagy reman és lila,full mk14 gearben és ismerik az összes alap skillt.
Boxos vagy egyéb küldis skillt nem.
Jah és mind alapból max rangú. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #19445 üzenetére
Láttam neten a legendary romulán hajót,3 sci 4 engi 4 tac konzol helye van.
Öt bof slot,2 univerzális 1 tac 1 sci 1 engi,command és intel spec-es boff is mehet rá.
A traitje egészen jó,torpedós trait,mellesleg critet is ad.
Assault formation theta:
Attack pattern omega,decloaking grants torpedo high yield 3,Weapons crit chance,turn rate.
Boff kiosztása.
Cmdr Tac/Intel
Lt Cmdr Uni/Command
Lt Cmdr Sci
Lt Eng
Ens Uni
Na és 5/2/1 fegyver kiosztása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest