-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21854 üzenetére
Nekem is úgy lett meg hogy 20 óra cd van rajta és éjjel is toltam.
Csak egyszer kellett éjjel csinálni,öt óra után előzőleg másnap egy óra után.
A tokeneket nem nagyon szereztem én sem,annyi időm van hogy le toljam a napi küldit.Három napja még admit sem toltam meg endeavort,mert nincs időm. -
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21786 üzenetére
Rizsa eventen javaslom hogy ne bérelj,vegyél egy saját jetpacket.
Az elején persze bérelj.
De amint lesz rá pénzed,vagyis lohlunat favorod vegyél egy kéket legalább.
A napi küldi annyi hogy három pályát végigrepülsz jetpackel.Max öt perc.
De ezenkívül ezerféle tenni való lesz,tánc verseny,szörfverseny,biathlon,kincskeresés,köcsögkeresés,homokvár építés.
Na jó nem köcsög hanem szobor,de én már megszoktam hogy le köcsögözöm.
Ezenkívül random is találhatsz rizsán dolgokat,például meg tanulhatsz klingonoktól klingon tai chi-t.
Az event ideje alatt rizsa szigetén lesznek random mini eventek,ilyen ez a klingon bagázs is akiket ha meglátsz és csatlakozol hozzájuk megtanítanak arra a fura valamire.
Elfelejtettem a nevét.
Az eventeken random találsz majd tojásokat meg majom ketyerét.
Tojásból keltethetsz ki papagájokat amiket felnevelhetsz,ha akarod megtartod pet-nek ha nem eladod manusnak repus tokenért.
Vagyis fel csapsz védeztt állat dílernek.
Majom ugyanez,csak én azt utálom.
Legjobban a táncverseny adja a favor-t.
Ha nehezedre esik a tánc mert folyton elő kell húzni a cset ablakból a tánc emote-t,jó ha tudod hogy az emote-kat ki lehet tűzni a képernyőre így ha elnyomsz egyet nem tűnik el az eomote ablak hanem ott marad.
Az emote fül jobb sarkában gombostű ikonnal túzheted ki,így a tánc laza.
Minden sikeres táncmozdulat után egyre több favor jár.Ha sosem hibázol új táncokat tanulsz és accoladekat kapsz meg marha sok favort.
Majd meg látod minden táncversenynél tömeg lesz.
Az eventek 15 percenként változnak.
A köcsögkeresés eventet egyszerre akár 5-6 karival letolhatod,ha van mindegyik karidnak kék jetpackje.
Szörfdeszkát lilát vehetsz eventen kívül is,a főnix store-ban van azt hiszem ultra ritka Marty McFly szörfdeszka. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21768 üzenetére
Egyébként a rizsa hajók mindig furák.
Tavaly egy óriás polip volt,előtte években meg csupa bulis nyaralós hajó.
Sok évvel ezelőtt mikor az első nagyobb rizsa eventes hajó jött asszem cruiser,még a régi csapat álmodott a hajó belsejébe egy fürdőszerűséget.mikor ki jöttek az első koncepció rajzok még nagyon klassz volt,sajnos aztán lelőtték és még egyedi belsőt sem kapott asszem.Régen hónapokkal korábban bemutatták a rizsa hajót,sőt választani is lehetett,vagy szavazni rá.Hogy milyen legyen.Volt a honlapon egy rakás sablon amiből összerakhattuk a nekünk tetsző koncepciót és szavazhattunk rá. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21696 üzenetére
A normálisok lehet,a zakkantak mint én nem.
Én még a WoW-ban is meg Sw ToR-ban is kattingatok egérrel,meg STO-ban is,de én már öreg vagyok és ezt szoktam meg annó.
De egyébként legális a keybind,de nem szóltam róla mert sosem használtam.
Nem is értek hozzá.
Még akkor ha 40 képessége van a hajómnak akkor is kattingatok.
Régen egyszer kipróbáltam a Tarantulán,de nem tetszett.
Ilyen spéci programom nem volt,csak a játék beépített key bindje.
Volt a flotta honlapján egy leírás hozzá akkor még és kipróbáltam,jó rég volt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21675 üzenetére
De,de amikor valaki a közös kaland zónában le hív egy rakás petet és eltranszportál a petei kis eséllyel agresszívek lesznek,és olyan 50 szinttel nagyobbak.
Egyébként nulla PVp van.
PVP-hez arénába kell menni vagy semleges zónába ker'rat mittomilyen systembe.
Már elfelejtettem a teljes nevét.
Nem tiszta pvp kerrat,mert ha peched van pvp közben a borg mindenkit seggbe rúg. -
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21660 üzenetére
Hát gondtam a jem hadar,klingon,Zytha és Cactus karidnak add az aegis szettet,a konzolokat meg amelyiknek jónak látod,egy karinak úgyis max 1 lehet fent.
Úgy látom Nyridian karidnak aegis szettje van a képen.
Küldtem disruptor fegyót a BoP-ra,polaront jem hadarnak,phasert meg a sci karinak. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21646 üzenetére
Ha van 65-ös klingonod akkor automatikusan unlockolódik a crossfaction repülés.
Vagyis klingon karival is kiveheted a fed hajókat store-ből.
Ma küldök majd craftolt szettet hajóra,sajnos csak olyat lehet.
De csak délután,mert jelenleg nem tudok rendesen figyelni ,eddig kb három óra alatt tudtam admiraltyzni olyan 5 karival. -
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS #21646 üzenetére
Igen, a dyson még abból az időből volt amikor még sokkal kevesebb alien hajó volt és nem voltak olyan könnyen elérhetőek és a többség a frakció saját hajóival rohangált.
És ennek megfelelően minden frakciónak megvolt a saját variánssa, ami hasonlított a frakció saját hajóihoz formailag, de ugyanakkor volt egy egyedi dyson kinézete.Bizonyos szempontból szimpatikusabb volt számomra az az állapot.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21644 üzenetére
Szerintem el kellene költened a 2 t6 tokent,engi T6 hajód már van.
Én helyedben engi karival valamelyik t6 cruiserbe ülnék.
A tac karinak nem kell feltétlen rengeteg zenes és egyéb cucc.
Craftolt fegyverrel és flottás+ repus gear-el nagyon szépen tud ölni.
Titan destroyer nem rossz sci-bek,de egy kicsit tac-os hajó.
Holnap,vagyis már ma majd küldök neked olyan Aegis geart amilyen a titán hajódon van.
Ezenkívül a konzoljaidat is le kellene cserélni,flottásra ha van rá Fc és dili.
U.S.S. Mano hajód nem is rossz,csak flottás konzolok kellenének neki,javaslom vedd ki a plasmonic leach konzolt tőle és tedd be az agony phaser konzolt neki.
Szerintem nézd meg jól hogy milyen hajókat lehet venni a T6 tokenből és vegyél olyat amit szivesen használnál.
A dyson hajód felszerelése eléggé rossz.
Egyébként ha recruit karakterek akkor a recruit eventes vackokból jutalmakat kapsz,azt kivetted?Minden recruit eventes karinak a recruit ezsközből jár sok jutalom ha elér ezt vagy azt.
Holnap ha fel jutok a játékba küldök neked aegis szettet.
Másik,a klingon karid 65-ös? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CactuS #21641 üzenetére
Engi hajó -> lassú tehén hajók, unalom.
Régen beam fire at will-el viszont nagyon OP volt, de azt nerfelték. Csapatban van értelme, szólóban szerintem kevésbé.
Sci hajó -> gyorsabb hajók, erős pajzzsal. Vagy partgenre (gravity well-hez) vagy drain-re szokták kihegyezni. Lehetne heal-re is, de manapság kb. mindenki megoldja magának a healt, így inkább támadó képességekre érdemes rámenni.
Tac hajó -> veszett gyors és fordulékony, de gyengébb hajók. Leginkább hirtelen nagy sebzés leadására valók. Mostanában vannak csak torpedós, meg DHC + 1-2 torpedó buildek. A repus szetekből mindenféle baszó kombót össze lehet hozni.
Meg van egy rakás pénzért vehető hajó, ami nem tisztán az egyik vagy másik kategóriába való. Pl. a hordozók, amik tudnak vadászokat indítani.
Youtube-on vannak videók a mindenféle buildekről, bár jellemzően high-end karikról, de azért ad támpontot, hogy merre érdemes indulni egyik vagy másik hajóval.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21635 üzenetére
Nos pár dolog,elvileg undine battlezoneba ha elmész undit ölni nem kell neked megölni elég ha bele sebzel,szerintem.
Én ezért járok Gravity well-es hajóval endeavorozni,a GW térsebzős,ha többiek meg is ölik én sebeztem.Vagyis számolja.
Zenes hajók acc wide-ok,eventes hajók is,de azokat egy külön store-ban találod,event fülön reclaim reward.
Jah látom már előttem ezt írták.
A skillezésed az attől függ milyen hajód van és mit akarsz használni,tac kari vagy sci?
Beam-et akarsz használni vagy cannont.
Ha klingonozni szeretnél akkor BoP helyett javasolnék tac karakternek egy raptor-t vagy siege destroyert.
BoP jó féle hajó,de őszintén szólva nem való mindenkinek.
Nehezen játszható,kicsi hull kicsi pajzs regen kicsi túlélési esély,rossz lövés és pukkan. -
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS #21635 üzenetére
Szerintem nem kell killshot, de tényleg nem mindig regisztrálja a hullákat, ha csak pár lövést sikerül eleresztened az ellenfélre a másik fickó meg egy lövéssel leszedi.
Talán akkor jobb a helyzet, ha sikerül valami DOT-ot felraknod rá mielőtt meghal, de nem vagyok benne biztos.Tanácsok:
1. Keress egy olyan lokációt ahol nincsenek. Ha kell válts instance-ot.
2. Vannak az undine battle zone-ban a klingon lokációk, ahol 4 fegyvert kell aktiválni. Ott a legkönnyebb killeket gyűjteni. Ne foglalkozz a fegyverekkel, csak ölld meg a körülöttük lévő hajókat és menj a következő fegyverhez.
A következő legjobb a romulán lokáció, ahol egy szingularitást kell mozgatni. Itt is hanyagoldd a szingularitást és csak az ellenfelekkel foglalkozz amíg meg nincs az endeavor.
A federációs pontok a legrosszabbak, ezért is maradnak mindig azok a végére.
3. A planet killeres szakaszban, mikor lent van a pajzs és lehetne ölni a planet killert, te akkor is a többi undine hajót támadd.Az eventes és a Zen shopos hajók account unlockosak. Ez azt jelenti, hogy a többi karaktereddel ki tudod venni őket ingyen.
Az eventes hajókat, az event fülön a reclaim gomb alatt találod. A Zen shoposokat meg a zen shopból lehet recaimelni vagy a hajó vendortól akiket megtalálsz a nagyobb bázisokon, mint az ESD vagy DS9. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #21620 üzenetére
Mert rossz helyen vagy.
Ott van a zárójelben dyson sphere.
El kell menned dyson űrbe és ott ölni a voth-okat.
De ha elmész dyson űrbe menj tovább a contested zone-ba,ott vannak a voth-ok.
Északra van azt hiszem a fleet dyson spire,keletre fordulj arra vana contested zone.
Amennyiben szeretnél egy jó tac hajót és meg van a T6 tokened,akkor ajánlom a figyelmedbe a Terran Hydra-t. [link]
Vagy Hestia-t. [link]
Esetleg Alita. [link]
Mind a három fed hajó,de ha van 65-ös klingonod akkor unlockolva van a cross faction repülés.Mind a három hajó elég könnyen kezelhető.Terran kicsit kilóg mert 5-1+1 fegyverzete van és kicsit agresszívabb.
Már ha tac karid van.
A Bird of prey nehezebben kezelhető hajó. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21615 üzenetére
Persze mind ad xp-t,a legalsó a legfontosabb ,középsö közepeset,a legfölső kicsit,a három fölötti universal még kevesebbet,de.
Az universal kevés xp-t ad,de a doboza nagyon jóóó.
Simán lehet benne egy milió feletti ec,meg sokezer dili,tök random,meg 300-as mark doboz is.
A dili bányász rohadt egyszerü,egy hülye kis mini játék.
Menj DS9-re onnan Vlugta aszteroida bányába,mellette van.Le sugárzol beszélsz a kis ferengi csajszival.Feladat 5 dilithium bánya kibányászása,kiugrasz a légzsilipen és gyalog meg keresed a dilithiumot,kibányászod mini játékkal és kész a küldi.
Meg endeavor is.
A legfontosabbat elfelejtettem,vigyél Ev suit-ot,mert az ürben kell bányászni. -
-
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS #21608 üzenetére
Az mindegy, hogy egy karakteren viszed az összes reput t5-re vagy egyiket az egyiken a másikat a másikon, a lényeg, hogy minden repun unlockolva legyen a sponsorship, mert utánna majd gyorsabb lesz a többi karakteren is elérni a t5/t6-ot.
Én naponta 1-2 karakterrel dailyzek általában. Hogy mikor melyikkel az függ pl az endeavortól.
Pl a dominionos karaktereim hajóján polaron fegyver van. Ha endeavorban polaron damage kell akkor azokkal megyek stb. Vagy pl egyik karakteremet ott tartom Nimbuson. Ha skorpiókat vagy gornokat kell ölni az endeavorban akkor azzal a karival játszok.
De arra is figyelek, hogy legyen a karaktereknél elég dilithium meg repu mark, szóval ha valamelyiknél lecsökken, akkor azzal több TFO-t tolok pl, vagy azzal tolom az eventeket a bonusz dilithiumért.Dilithiumból csak a finomítottat lehet mozgatni karakterek között. Úgy, hogy dilithium exchange-re felteszel egy ajánlatot. Pl akarsz venni 1000 Zen-t 500dil/zen árfolyamon.
Ez levonja a dilithiumot a karakteredtől. Aztán cancelezed az ajánlatot ilyenkor a korábban levont dilithium a dil exchange közös egyenlegébe kerül. Aztán átváltasz egy másik karira és ott kiveszed a dilt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21599 üzenetére
A 13 repu felhúzása iszonyú sok dilit ad.Bár sok meló ha nincs recruit event kész,de félmilliónál több dili a jutalmad.Minden t5 repu ad 32 ezer dilit amikor kész,naponta 340 dilit a napi küldi.
Ha van admiraltys dili bónuszid akkor adj hozzá 50%-ot.
Régen mindig dili eventre tartogattuk t5 repu elérést akkor adott rá 50%-ot,de ezt kivették.Most már a repu t5 elérésre nem hat.
Genyók. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21599 üzenetére
Minden karinak külön kell felhúzni a reput,de ha egy karidnak eléred a t5-öt aktiválódik a repu sponsorship bónusz.
Vagyis onnantól minden karidnak dupla xp-t kap a napi repus project.
Csak napi küldivel húzd a reput,az órás küldi lószart ad és bár akárhányszor elindíhatod,de valójában a többi alkalomnál nem kapsz jutalmat.
Majd én is le írom a gondolataimat a dilizésről,csak nem nagyon volt még időm vagy kedvem mert nem vagyok túl jól mostanában és bár akartam írni de elfelejtettem.
Dili farmoláshoz a recruit karakterek eszetlen előnyt nyújtanak,ha van klingon,delta,gamma,temporal recruit karid és le is toltad nagyjából mindet,a lényeges dolgokat,akkor gyakorlatilag minden karakterednek megvan a T5 repuhoz a mark már akkor amikor meg kreálod.
Amit nagyon tudok javasolni hogy az endeavort told,az endeavor ládában akár 14k dili is lehet ha mázlid van,csináld az eventeket akkor is ha kész vannak,mert ha kész van tovább lehet tolni napi dili jutalomért.
Bár admiraltyt ma nem tolok,mert ahhoz túl szarul érzem magam,de andeavort igen,és mázlim van borgot kell ölni.
Az új torpedó meg még mindig eszetlen.
Max. One-Hit: 1 027 504 (Maelstrom Quantum Torpedo) -
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS #21597 üzenetére
Én csak nagyon casual játékos vagyok, nincs türelmem a dili farmoláshoz. Admirality-t is max Admiralty hétvégén tolom.
Szerintem a reput érdemes felhúzni 6-os szintre és utánna is rendszeresen csinálni a dilithiumos taszkokat benne. Azzal fixen megvan a napi finomítási limit fele kb.
Hogy a többit mivel legjobb összedoni azt nem tudom. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21580 üzenetére
Ha esetleg kell doff szólj,tuti van elfekvőben lila GW doffom,meg pár deflector officert is biztos tudok adni.
Abból hármat is be rakhatsz.
GW doffból azt hiszem csak egy megy be.
Deflector officer csökkenti a GW cd-t.
Az én öreg vulkánim hajója ilyen.
A legfontosabb a jó flottás sci konzol és a jó másodlagos deflektor. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21580 üzenetére
Hát szerintem ha van is az privát guide,vagy esetleg nézd meg a dps liga oldalát,ott talán találsz le írást.
[link]
Gondolom velem ellentétben te jól tudsz angolul így ha szétnézel az oldalon találsz többet is.
Viszont a romulán sci nem a legtutibb választás,a sci kari nagyon energia igényes.
Bár ha romulán kari de fed hajóval az már ok.
Mint gondolom észre vetted a roma hajóknak 40-el kevesebb az energiájuk.
Cserébe van spéci képességeik.
Ha torp+exotic skill sci-t akarsz akkor nem is olyan nagy baj az energia hiány,mert a torpedóknak 0 energia kell,fegyverről le veszed és át rakod aux-ra.
Sci karakter ha exotikus sebzést akarsz használni,akkor az aux energiára épül.
Minél magasabb az aux energia annál nagyobb a támadásának az ereje.
Egy hagyományos gravity well sci karinak például gravity well doff kell.
Meg olyan ami a sci képességek cd-jét csökkenti.Szerencsére a gravity well doff egy tök átlagos doff amit sűrűn lehet szerezni,én is kaptam ma több darabot,mert vettem lila doff packot a flottán.Igaz én research lab sci-re vadásztam helyette jött gw-s meg hasonló.
Ha gravity well-es torpedós sci karit szeretnél a lényeg a cseszett sok partgen skill és a jó sok control expertise.
Minél nagasabb a control annál nagyobb területről annál erősebben kapja össze a bandát,minél több a partgen annál nagyobb a gravity well sebzése.
Gravity well meg subspace vortex együtt nagyon nagyot sebez sok skillel.
Mind a kettőből 3-as szintűt használok,ahhoz commander science boff kell.
Gw3 négyes slotba,sv3 hármas slotba.
Hozzájuk csupa térsebzős torpedó,repus dyson és repus diszkó valamint craftolt spéci plasma fegyó előre jó. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21475 üzenetére
GW2-ben gondolom most is van store mint STO-ban és lehet venni biztos ezt azt.
Az elsőben legalább is így volt.
Másodikat nem játszottam,mert féltem hogy esetleg be szippant.
Először terveztem,mert ugye az elsőben a végén ki lehetett menteni a dolgainkat valami vitrinbe,majd folytatom a kettőben én is.
De ott volt STO meg SW Tor majd újra a WoW.
Mellesleg ha van kedved újra GTA-zni nézd meg az új küldetés sort,elég beteg és a héten még egy kocsi is jár érte.
Egy tipp,ha nekikezdesz vidd magaddal a kurumát.
A vége vicces,a karim kevés ruhában a mount chilliad tetején ébredt.
[kép] [kép] -
Plata
félisten
válasz
CactuS #21463 üzenetére
Én az Elder Scrolls Online-al vagyok így,az egyszerűen annyira kusza és jujj de értelmetlen a skillezése meg egyebek.
Szeretem az Elder scrollst,az online is nagyon jó.
De vesszek meg ha megértem a rendszerét.
Pedig pár MMO-t már toltam előtte is.
Mondjuk a GW2-vel ellentétben az ESO sokkal pénzesebb,van hozzá sok dlc meg anyámkínja amit meg kell venni.Pár nekem is meg volt,főleg a tolvajosok,mert tolvaj karim volt.De a harc nem annyira ment vele.Főleg hogy pvp-be nem volt kedvem menni,mert az még egy agyzsibbasztó valami volt,bizonyos skillekhez meg sok száz órányi pvp kellett volna.Mert a skilleket nem meg kapod trainertől,hanem meg kell szerezni minden féle repuból.De Star Trek Online számomra azért olyan volnzó mert nagyon szeretem a Star Trek-et és nincs másik játék ami hasonló lenne hozzá.
Azért STO-ban csak lehet repkedni a legendás verdákkal,találkozni a kedvencekkel.
Lehet más agyfaszt kapna attól hogy huszonötezredszerre is elmenjen egy ISA-ra,de én nekem még ma is szórakoztató és ugynaúgy élvezem azt hogy be hív ISA és jön az hogy We are borg.
Pedig bizony a több ezer ISA öcsi sok karakterrel meg van.
Most hogy vége a mirror sztorinak úgy ahogy,nagyon kíváncsi vagyok merre megy tovább a sztori.
Vajon mit vesznek elő.
Mert tuti hogy a Wesley Crusher szálat a picard miatt hozták elő. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS #21463 üzenetére
igen, az ilyen idős MMO-knál a barrier to entry nagyon magasan van. máshogy nem tudják megcsinálni, mert a veteránokat is boldogan kell tartani, senki nem venné jó néven ha olyan balanceolás lenne amivel az évek alatt megszerzett gearjük szintjére pár hónapos account-tal el lehet jutni.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #20124 üzenetére
Tegnap este azthiszem láttalak fent,kb éjfélkor jutott eszembe a napi red alert,tegnap volt egy kis balesetem,így az egyik kezem most kb használhatatlan,no meg kicseszettül fáj.
Tegnap ki is maradt a játék,egy kézzel nem valami egyszerű.De a red alertet csak le toltam,az úgyis egyszerű,jelentkeztem borg red alertre a csapat fél perc alatt megcsinálta. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #20115 üzenetére
Háát,ha tippelnem kéne azt mondanám AMD kártyád van.
A skillezés tényleg rohadt káosz.
Mindentől függ,függ a hajódtól,a használni kívánt fegyverektől és képességektől.
Én az engi kariknál meg tac kariknál mindig elvesztem a fonalat.
Nekem a Sci az ami be jön.
A mániám a GW-s sci,nekem az a jó hecc.
Az egyszerű,csak csutkára húzod azt a két skillt ami kell neki és kész.
A hajómon még tisztességes fegyverek sincsenek.
Mert mi a szárnak,úgysem a fegyvereivel sebez.
Mai napig a hátsó sor fegyverei csak VR fegyók,még asse tudom milyenek fejből.
Az upgradelt Legendary Intrepid úgyis mindent szétszed a képességeivel pillanatok alatt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #19786 üzenetére
Ó a vége nagyon jó volt,.de szerintem az egész sorozat.
A DS9-et is szerettem,abba sok poént beleraktak.
A ferengik kalandjai az mindig jó poén volt,akár időutaztak akár mamust mentek megmenteni.Annak a vége mindig röhögés volt.
Az is mekkora poén volt mikor az 50-es évekbe utaztak vissza a földre.
Egyébként a játékban nekem az egyik kedvencem a Voyager,a T5 Voyagerre hónapokig spóroltam,az volt az első zenes hajóm.T6-ot is nagyon szeretem,a Legendary meg piszok jó.
Az már igazán kemény mint a sorozatban.
[link] -
Plata
félisten
válasz
CactuS #19782 üzenetére
Nekem nagyon bejött a Picard,a diszkó az kiverte a biztosítékot a sok agyatlan baromsággal,spóra hajtómű,meg zombi klingon,meg egyéb nyakatekert idióta faxság,no legalább Picardban homikat sem tolják az arcunkba.Nem is tom volt-e benne.
Jó lenne ha szinkronosan is kijönne valamikor. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18996 üzenetére
Egyébként STO nem túlságosan szereti az AMD-t.
Jó páran panaszkodtak miatta és volt idő mikor hetekig nem tudtak játszani,ha jól emlékszem a Mac linux kliens megszűnésekor is volt valami gebasz,meg mikor újítottak grafikán meg átálltak modernebb dx-re.Volt pár alkalom mikor AMD-sekre rájárt rúd. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18913 üzenetére
Kicsi hajó,de T4,sőt ez nem is sima hajó hanem diszkós.
Ha beleülsz majd rájössz hogy ezt gomba hajtja.
Bár ha használni akarod akkor fújd be a lábad valami gombaölővel.
Rosszul írtam a T6-ot bocs.
Ez volt azt hiszem a legelső fejlődős hajó.
Ezzel vezették be a level scaling hajókat.
Viszont a csomaggal jár egy cyborg boff is. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18899 üzenetére
Tényleg promó kódos T6 járgány meg lett?
(#18901) CactuS
Hát ec szerzésben nem vagyok jó,dilithiumot hogyan kell nagyban farmolni azt tom.
Rengeteg kari kell és admiralty.De ec-hez nem értek,az exeléstől kihull a hajam is.
Úgy van pénzem hogy admiraltiból potyog,azt kész,arra is lusta vagyok hogy a meglévő készleteim eladjam.Pedig össze kéne már pakolni a craft alapanyagot és eladni,biztos van pár száz milla értékben,de ahhoz először rendet kéne rakni az acc bankban,utána 41 karitól összepakolni,majd felrakni exre,már a gondolattól elalszom. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18899 üzenetére
[Vadkutya juggernaut] az amiről Gábor ír,engem nem nagyon izgat,először is polaronos,ami nem az én világom,bár lekvár karinak full vadkutya szettel lehet mókás lenne.
Viszont a traitje jó,azt érdemes lehet megszerezni.Bár egy milliárdot nem adnék érte.
Mellesleg észrevettétek hogy állandóan Star Trek filmek mennek mostanában?
Nem mintha bánnám,de érdekes hogy mennyire tolják.
Most is épp a Nemezis megy Film+-on. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #18819 üzenetére
Journal-ban az in progress résznél nézd meg nincs-e ott.
Vagy a hajógyárba menj el és nézd meg nincs-e ingyen valamelyik hajó ezek közül.Ha fedes vagy.
• Galaxy Exploration Cruiser Retrofit
• Defiant Tactical Escort Retrofit
• Intrepid Long Range Science Vessel Retrofit
Vagy ezek ha romulán:
• T'varo Light Warbird Retrofit
• Dhelan Warbird Retrofit
• Mogai Heavy Warbird Retrofit
• D'deridex Warbird Battlecruiser Retrofit
Vagy ezek ha klingon:
• B'rel Bird-of-Prey Retrofit
• Fek'Ihri Kar'Fi Battle Carrier
• Gorn Varanus Support Vessel
• Orion Marauder Flight Deck CarrierVagy nincs-e ott náluk egy token jel esetleg.
Sajnos pontosan nem tudom hogy kell ezt a kupont beváltani,nekem megvan az összes hajó,így sosem foglalkoztam vele. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18811 üzenetére
Ha negyvenes akkor már elméletileg ülhetne t5 hajóba,amikor egy karaktered eléri a 61-es szintet,választhat magának a storeból három darab T5 hajóból.
Azt nem vetted ki nagyobbik karikkal?
T5 zenes hajó már jó lenne neki.
Most fejből nem tudom melyiket lehet választani.
Ma nem nagyon volt időm semmire,csak endevor meg admiralty és kidőltem.
GTA-zni is akartam,de már nem volt erőm.
Majd nézd meg a T5 hajót,elméletileg minden karival ami eléri 61-et ki vehetsz egy zenes T5 hajót.Ugye az akkor elméletileg unlockolva lesz accodon és kis kari is megkapja.
Holnap küldök egy T5 hajóra való felszerelést.
Nem tudom egy accountra csak egy T6 hajó gift kupon adható-e vagy sem. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18807 üzenetére
Utasokat nyugodtan kivághatod,úgyis csak doff küldibe kellenek.
De hányas szintű a karid?
Andromeda az egy Galaxy.Az nagyon cruiser.
Engi hajó az inkább lassabb cruiser,tac hajó az fordulékonyabb például escort,de tac is mehet combosabb cruiserrel,mondjuk battle cruiserrel vagy hasonlóval.Aminek van elég tac boffja és tac konzolja. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #18801 üzenetére
Ha jól látom ez kis kari.
De a boff kiosztásod nem az igazi.
Sci boff helyre javaslom a Polarize hull 1 és Hazard emitters 2 képességet.
Engi boffot léptesd elő,második képességnek fejlődésre legyen berakva a Reverese Shield polarity.
Mivel úgy látom dhc beam és torpedód is van tac tisztednek az elsőnek rakj a Torp Hy helyett Tactical teamet,torpedo spread 3 helyett rakj Cannon scatter volley 2-t,a másik tac tisztednek meg torp high yield helyett rakj torpedo spreadet.
Vettél végül T6 zenes hajót?
Ha igen milyet?
Mert tudnod kell hogy a zenes T6 hajók spécik,1-es szintű karinak is oda adhatók,karakterrel együtt fejlődik fel max szintre.
Ha megmondod hányas szintű a karid dobhatok neki VR felszerelést,már ha lesz ma szeró,mert ma is szarakodnak.Ha van időd megéri doffozni,nem csak xp miatt,de egyes doff küldik adnak spéci buffot a hajódra.Főleg az enginering küldik,néhol vannak spéci küldik amivel lehet doffokat szerezni,ez a kardassziai űrben van.Ha végig csinálsz egy nyolc részes assigmentet tudsz doffot csereberélni.Vagyis négy ilyen assigment chain van.Ezek csak kardasszia körül vannak.
[link]
Vagyis összesen 7 van,de abból 3 fed 3 klingon 1 közös. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest