- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ha jól emlékszem múltkor Gerisz nyitott valami baromi drága doffot valamiből.De ne kérdezd miből.
Őszintén szólva annyira hidegen hagy az egész ex mint állat.Nincs olyan hajó a piacon ami egy hangyányit is meg mozgatna.Vagyis van,a 9 részes pilot pack,de az zenes.És még csak a következő hónapban jön ki.
A klingont megcsinálom bombázósra. -
Plata
félisten
Új season hivatalos indulása október 3.
-
Konfigos
őstag
Szerintem teljesen korrekt,én már várom
Első trailer ami kiment az borzalom volt,de ez már sokkal jobban bejött nekem.Inkább az lehet a gond hogy ha ez a sorozat is elhasal majd akkor megint várhatunk x évet arra hogy valaki megpróbáljon valamit összerakni,szóval én szorítok neki,mert szívesen látnék egy voyager utáni sorozatot még pl onnantól kezdve hogy hazatér a hajó.Megnézném mit kezdenek a sok cuccal ami rajta volt a talicskán stb,és hogy milyen irányba haladnának a dolgok.
-
L3zl13
nagyúr
Hát azért szerintem nem igazán leht egy fanmade filmhez hasonlítani. A vizuális effektek nem nagyon maradnak el a JJ féle filmekétől.
Jót tett neki a csúszás látványilag, mert amiket korábban láttunk belőle az szánalmas volt.
Ami a történetet illeti, sajnos úgy tünik az is a JJ filmekre hajaz leginkább. Sok akció nem sok felfedezés. Ha nem lenne ott a Starfleet embléma, meg a vulkáni csóka és megváltoztatnának pár nevet akkor akár egy teljesen más képzeletbeli univerzumban is játszódhatna, aminek semmi köze a Star Trekhez. -
gerisz23
őstag
Én is küzdök egy ideje ezzel.Valószínűleg a játék nem optimalizált-ahogy fórumon olvasgattam.
Most hogy dilit fúrok néha pár karakternél beakad a képernyő,4-9 FPS,ha mapot váltok néha segít,1-2 karakter váltás után rendbe jön.Fúrás közbe event előtt kb 1 hete volt 60fpsem,most normál esetbe van 30,ha beszaggat akkor 10-14 a bányában. -
Kotomicuki
senior tag
Jó, csak a nagy átlag, aki nem kereskedik (oly sikeresen), nincs fenn félnapokat, annak nincs is esélye olyan cuccokat összeszedni, amivel már labdába rúghatna a "nagyok" ellen.
Nekem nem nyújt élményt - sőt... - a wot-ban, sem adrenalint, kiállni a +2 tier-es OP-ok elé, arra a 2-3 lövésre, ami biztos, hogy elvisz, miközben én max. HE-vel - mer' még a prémiumlőszer sem viszi őket - tudok beléjük csípni, amit meg sem éreznek... - mer' azt meg tudatosan tönkretették a wg-sek a hasznuk miatt!Először hozzanak szervert Európába, hogy a lag-ot minimalizálni lehessen és ne ugráljon össze-vissza a pályán a hajóm, vagy a karakterem!
Aztán lehet osztályba sorolni a jelentkezőket a cuccaik (értékének) összessége alapján...
...és vmi biztosítékot is szeretnék a magam részéről, hogy amibe ma befektetem a vagyonom jelentős részét, azt nem teszik tönkre másnapra, mint az összes többi MMO-ban - amikbe pont emiatt nem fektetek be (valós pénzt).
Sz'al, nem feltétlenül a PvP milyensége volna az elsődleges problémája az STO-s PvP-nek... -
-
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy jobb ez így.
Forgatókönyv írónak azokat szerződtették akik az új Függetlenség napja filmet csinálták? Hát azt éppen nem adnám, meg referenciaként az önéletrajzomban.
Dean Devlin meg a Könyvtárosokat promótálja ami szerintem szintén hulladék, pedig a filmekkel nem volt bajom. -
Plata
félisten
Ezt nem tudom,de elhiszem,de mivel minden hajó ami kijön és tetszik megvan nekem így nem is éreztem már szükségét évek óta hogy teszteljek tribblin hajót.
Még azt hiszem a Vesta volt az utolsó amit teszteltem ott.Akkor voltam tanácstalan megéri-e a sok órányi farmmal szerzett zent elkölteni vagy sem.
Hála annak hogy kezdőként olyan flottába kerültem ahol sok segítséget és tanácsot kaptam,elég gyorsan a meggazdagodás útjára léptem.Az első hajómat még hónapokig farmolgattam két karival,de aztán beindult a biznisz és lett 4 karim majd 6 és 8 majd 10 végül 36.
Igaz régen rengetegszer többet kellett érte dolgozni,de megcsináltam,annó a scimitár pakkot 5 napig farmoltam sok sok karival,de az farm volt rendesen,stf stf hátán,a markokat beváltottam dilire,5 napig tartott a farm és még két napig kellett olvasztgatni de meglett rá a zen.Ma már napi 2 óra afkolós admiraltyzással összejön 10k zen egy hónapban,kb.Annak idején volt hogy a flottával órákat farmoltuk pvp-n a dilit,vagy egyéb módon.
Rengeteg időt eltöltöttem contrabandozással is,meg több mint ezer stf-et lenyomtam lopós hajóval. -
-
Konfigos
őstag
Szerintem te a régi claim bugra gondolsz,és az nem 2x annyi volt,hanem végtelen sokszor lehetett fúrni ha kiléptél a vége előtt,de ez sokáig jelen volt valóban.Ez a 2xesen lefúrni dolog szerintem még mindig él,de nem végig hiszen csak 1x tudod eljátszani utána ugyanúgy cd-t kap a küldije,tehát annyit lehet vele elérni hogy az alapból 5x-ös fúrás helyett 6x lehetett letolni egy normális dili weekendnél.Én továbbra is azt várom 25k+ jeggyel hogy egyszer eladható legyen a jegy,durván felborítaná a játékot az tuti,bár ennyi jegye nem sokaknak van de nekem komoly összeget hozna a konyhára.
-
Plata
félisten
Ha kiveszed Predictive Algorithms traitet és helyére rakod van.
Tudom hogy marha drága az 5-ödik trait,így fejből asszem 250k fc és 100k dili.
Tarantulán én is most gyűjtök rá.Csak az Fc-vel hadilábon állok,néha elköltöm marhaságokra.
Tarantulán nekem az a gond hogy túl sok trait van és túl kevés hely,van neki vagy 7 hajó trait,meg egy rahedli repus és egyéb.Csupa exotic sebzéses vacak.De most kb a fele Fc van meg csak,megint vettem két lila doffot mikor a bázison jártam.
Na persze nem az lett amit szerettem volna.
Jah hajts rá temporal karival a spec pontokra,ha 3 elsődleges specet maxolsz,akkor az improved traitjeidből superior lesz,50%-al erősebb.Minden karinak. -
Plata
félisten
A 30% torpedó és exotic sebzés traitet nem akarod betenni?
A plasma warhead és plasma destabilizier konzolt teszteltem,van egy roma teszt karim,aki a roma hajókat tesztelgeti.A fedes vagy klingon warhead konzol sokkal nagyobbat üt.B'rel vagy Defi sokkal nagyobbakat lő az övével mint a romulán.
Űr szettnek nem lenne jó KHG vagy Adaptive MACO? Két része 25% torp sebzést ad. -
Raulblanco07
aktív tag
Nem jó az semmire. Minap is beváltottam 100db-ot mire észrevettem hogy bakker, nekem nem 250k repu dilithium kellett volna hanem flotta dilithium, szóval utána még beváltottam 400db-ot 1m flotta diliért (ok, flotta dilithiumnak első osztályú). És ez az 500 csak a karakternél lévő adag fele volt. A többi 20 karakternél is van 20-100db fejenként, Raul mellett a másik két főkarinál is 500-1000db mint ennél volt, és account bankban 5000db kibontva + ami most az infinityből esett az elmúlt pár héten.
Szerintem megint elkezdem bányászni, de csak úgy hogy minden kari ott tanyázik és elindítom kinyomom azonnal a 2500 diliért -
Spec
őstag
Na jah. De azt hozzátenném, hogy csak itt a Földön. Itt meg már ki is haltak ennyi idő alatt. Az új helyen meg lehet csak vegetáltak évmilliókig, vagy a bolygó adottságai miatt csak egy lassú evolúció ment végbe. Meg ki tudja mennyi ideig bolyongtak csak az űrben. Fene tudja... Amúgy azért lényegesen fejlettebb a Voth, ha úgy nézzük. Azért amelyik faj egy városhajót képes összekalapálni, az nem kis teljesítmény.
Srácok... Egy kérdésem lenne. Ha egy hajónak lt. comm. engineering/intelligence boff pultja van, abba be tudok ültetni olyan intel boffot, ami amúgy tac?
-
Konfigos
őstag
Hát ez hatalmas,vex mondta annak idején hogy basztat egy devet hogy álljon ki ellenük,de nem tudtam hogy sikerült nekiMegnéztem volna a hajó statjait azért,mert így szemre iszonyatos hull regent rakott be magának,és hát az a 38milla hull is komoly,bár azért regen nélkül le lehet nyomni azt simán.
madgie: Koma te élsz?
Gyere játszani majd néha ezzel a szarral,jól fog futni az otthoni amd gépeiden!
-
FireKeeper
nagyúr
a parancssoros varázsszavak minden létező permutációját kipróbáltam, siker nélkül. de végül egy teljes újratelepítés (ezúttal nem Arc-on, hanem Steam-en keresztül raktam fel) megoldotta. biztos a DX11 a ludas, érdekes módon, a Steam-es verzióban az nem is választható, csak a DX9 és DX9EX
mindegy, így megy. illetve most pont kidobott, de segáz
-
Plata
félisten
Hála az égnek én már rég végeztem vele,de tényleg szar volt.
Most hogy eléggé lementek az árak gondolkoztam hogy kicsit feltúrbóznám a tarantulám pár fizetős traittel.
Tudnátok ajánlani jó traitet amivel tovább erősíthetném a web cannont?
Nem a DPS érdekelne hanem az Oneshot.Ha meg feszülök sem tudok mostanában 4 milla/lövés fölé menni,pedig már a 6 körül jártam fasza csapat buffal.
Jelenleg csupa ingyenes traitje van. -
Plata
félisten
Már asse tudom mióta nem contrázok,mióta van admiralty fölösleges.
Régen több ezer contrabandot szereztem és eladogattam,abból éltem de már nem csinálom rég,az admiralty sokkal megbízhatóbb dili forrás.Más tészta viszont hogy tök tanácstalan vagyok.
A temporal karimmal nem tudom kivegyem-e a temporal multi sci vesselhez az elite hangárt,vagy inkább üljek át a temporal sci hajóba.Szerintetek melyik jobb hajó egy sima gw-s küldizős sci karinak?
Temporal multi sci vesselen van 31-edik századi temporal szett.
A másik temporal sci hajón asse tudom milyne konzol van,vagy mit csinál mert mióta 50 a temporal karim a temporal multi sci vesselt használja.
Jah fullos lett a temporal karim első spec ága,ami a temporal ág.
Nincs neki mk14 meg epic cucca,csaupa mk11-12 kék és lila,de már 299 a partgenje. -
Plata
félisten
Ezt vegyük úgy hogy meg sem hallottam.A temporal szett atom jó,a trait atom jó.
Dread traitjét ráteszem tarantulára,temporal dread 20% exotic,flagship dread 30% exotic sebzés,plusz a temporal spec kibaszott sok % exotic sebzés.Már 7 pont van temporal specen ez 7.5 particle skill,plusz 20% all sebzés + a franc tudja még mennyi egyéb sebzés,ha eddig a tarantula 1 lövéssel csinált 120k dps-t akkor most mennyi lesz?
Most megyek a karakteremmel az első küldetésre,a hajó felszerelését ne szójjátok le,ez a küldizős felszerelése.
Az első temporal küldire megyek épp.Asszem 12-es szintű küldi. -
-
Kotomicuki
senior tag
'86 óta "építkezünk", végre eljutottunk idáig..., aztán, hogy ebben minek mennyi szerepe volt - jutott erre is (kenő)pénz a stadionokon kívül...?!
Hihetetlenül szánalmas, hogy '82-ben és '86-ban is csak a CCCP tudott minket megverni - pártutasításra: még, hogy nem hazaáruló az összes mszmp-s söpredék... - , azóta a Fradi BL-be jutásán kívül, érdemi megmozdulása nem volt a "magyar" focinak, ami egy-egy meccsnél tovább tartott volna! -
Kotomicuki
senior tag
Kellemetlen, "olaszos" ellenfél volt, de remélem, hogy nem fázunk rá, hogy legalább egy félidőnyit oly sok hibával játszottunk az EB-n...
4k /db volt a Lohlunat Favor, ezért megvettem a hiányzó készletet és nem szarozva, egyből egy 1k-s "röptetőre" ruháztam be. Írta, hogy nem csak a sebessége, hanem a manőverező képessége is jobb..., hát, annyival nem, mint amennyibe a bérelhető és a rááldozott kreditkülönbség volt!
-
Plata
félisten
Nem is látszik a karim neve.
Jah bocs igazad van a hajónak az a neve mint a karimnak.
Ui:Most jutott eszembe,te arra gondolsz hogy a kurva14 nevű játékos az én karim,hát marhára nem.
Ez GTA Online public szerver,vagyis tele van sok idegen seggfejjel.
Ez az érdekes nevű gyerek meg szerintem nem magyar volt. -
Plata
félisten
Le vagy maradva.legalább 1-2 hónapja beraktam.
Temporal hajók zenesek lesznek,a kelvinek meg boxosak.
Bár remélem a kelvin carrier szettben lesz tal shiarral,régen azt mondták hogy tal shiar carrier lesz,már az év elején beszélték hogy jön a tal shiar carrier.Erre most a neve nem is tal shiar.
És a hirogen dreadről semmi infó,pedig pletyka szerint először hirogen drenya utána tal shiar carrier.Meg is vásároltam az összes régebbi tal shiar meg hirogenyó hajót. -
John_Doe
senior tag
Pletykák szerint az eredeti univerzumban fog játszódni valahol a Star Trek VI: The Undiscovered Country és a The Next Generation közötti (2293-2364) időszakban és nem az Enterprise-on. Sőt állítólag minden évad külön történet lesz. (Itt érzek én kapcsolatot a temporális hidegháborúval.) De ezek pletykák és az én megérzéseim.
-
Chak
csendes újonc
-
Konfigos
őstag
Az nem bug,már régóta van a játékba és ennek van olyan effektje :Reactive Armor Catalyst Elég sokan használják,néha életet menthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged