- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Kotomicuki #16537 üzenetére
Nekem is építés alatt áll egy ilyen, igen nagy sebzést lehet vele okozni pve-n. Már régóta gondolkodtam egy torpedos builden, mivel a tac-ot és a sci karimat már unom.
-
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #16577 üzenetére
Ezt szerintem ne erőltesd...
Pvpn volt anno cannon,turret dbb build beam overloaddal.
De ez amit te írsz...Sima mkxIIes beamekkel meg fawwal többet lehet sebezni. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16552 üzenetére
Doffokkal egy picit mellé lőttél.
Ugyanis még elfelejtettem rendes doffokat betenni neki.
De jó hogy szólsz,holnap azt is venni kell.
Boffjai meg jem hadarok.
Jem kari így jem boffokkal.
Nem nagyon van neki kivéve semmi,őt még doffokkal sem láttam el mint a sci jem karit,akinek kapásból raktam be vagy 200 doffot.
Saját craftolt fegyó,olyan sügér statokkal hogy csak na.
Majd ha lesz sok dilije re-enginerelem őket,valami jobbra.most van mindenféle crth,crtd,acc meg a frász tudja milyen statos fegyója.
Hát olyan amilyen épp jött,nem vittem túlzásba.
Főnixből uppoltam őket mk15-re,de szarok mert csak UR-ek lettek mk2-ről.
Kivéve az egyik turret az epic lett.
Küldis torpedója van,craftolt engi és craftolt sci konzolok,craftolt tac konzol,ja egy fleet konzolt sikerült vennem,nem szedtem vele még fm-et sem.
Azt is kéne valamikor. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16544 üzenetére
Ha igaz csökkentik a mark mennyiséget.
Legalábbis tribblin állítólag így lett.
Vagyis kevesebb jön. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16544 üzenetére
Marhaság.
50k dps megvan flottás és egyéb konzolok nélkül.
Tegnap néztem.
Mk12 sima konzolokkal mk15 ur random vacak statos dhc-kkel tud annyit a kis jem hadar karim.
Flottás konzolok nélkül.
1 borg konzolja van meg 1 küldis.
Ezektől a csoda konzoloktól nem lesz nagy dps-e.
Még nincs a karinak fc-je meg dilije sem re-engineringre.
Így saját craftolású szar statos fegyók vannak neki.
Sima mk12 craftos konzollal.De neki nem klingon kell,hanem fed.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16541 üzenetére
Szerintem engi karinál a mai napig groundra küldizéshez a legjobb hecc a mine,mortar,turret hármas.Hozzá még két tetszőleges modul.
Veszel hozzá lila mortar és turret doffot,na meg olyan doffot ami pajzs vagy gyógyító generátor mellé letesz egy másikat.
Ha jól emlékszem nekem undine medical generator van és mellé lepakol egy shield generatort.
Turret és mortar doff meg 20% eséllyel 3 turretet vagy mortart tesz le egy helyett.Turret doffból lehet több is aktív mortarból aszem csak 1.
Szerintme a gamma szett kiesik,mivel neki ez eventes kari lenne,annak meg nincs repuja.
A lobis konzol szett meg tök fölösleges ha valaki nem akar nagyon nagy dps-t.
Eventes karinak tök fölösleges.
Egyébként groundra engi karinak jó megoldás a 4 engi boff.Mindegyiknek akna,turret,mortar,shield vagy medical generator skillekkel.
Ha egyszerre 5 adag mortart és turretet pakoltok le és proccol a boff az kapásból 15 turret vagy 15 mortar.Marha jó móka.
Én még nem tudom milyen karit kezdek eventesnek.
Delta eventet romulán kdf engi,fed engi és gorn engi karival toltam,az agent of yesterday eventet sci karival,mert akkor sci-s dolgok jöttek.
Úgy nézem a Discovery talán engi vagy sci kieg lesz,hajók elég engisek,de a kieg meg inkább olyan sci szerűre hajaz. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16537 üzenetére
Nem olcsó,mert lifetimer kell hozzá.
Meg ez egy bullshit.
Nem használnám,nekem inkább a dps ligások torpedó buildja jön be,az értelmesebb.
Nem értem a srác ennyi pénz ráfordításával miért csak ennyi dps-ig jut el?
Felisean ugyanennyiből lazán csinálna 300k-t.
Vele állati jó ISA-ra menni,mondjuk kb fel sem fogod és vége.
Gondolkoztam már hogy megcsinálom a roma torpedó buildjukat,az elmebeteg durva,de nagyon drága,nem biztos hogy fedes torpedó karit tudnék élvezni.
Sci buildon is gondolkoztam,de arra meg sajnálok megint annyit költeni.(#16538) MichaelSD
Már pedig köv seasontól random stf lesz. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16533 üzenetére
Hajót sosem vettem novemberi akcióban,mert én mindig minden hajót akkor veszek meg amikor kijön.
Akkor olcsóbb,a 2 hajós packokat megjelenéskor 3.2k-ért is megkapod.
Nagyobbakat is olcsóbban,hogy mennyivel olcsóbb tudja a fene.
De nekem csak 20% rémlik,bár tényleg sosem vettem ilyen akcióban hajót.
Jó pár éve már mindig van annyi fölös zenem ami miatt megtudom venni mindig a hajókat megjelenéskor.
Bár a kb 75%-át nem is használom,csak megveszem mert kell.
Én még mindig a régi gw-s hajókat szeretem,a torpedós gw-s nekem túl exotikusss.
Maradok a gw+beam esetleg Gw+dhc felállásnál.
Úgysem a fegyverekkel akarok sebezni hanem a gw-vel. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #16527 üzenetére
Te a novemberi akció az nem csak zen vásárlásra szól 25%-osan?
Hajó vásárlásra black fridayre ha zenből veszed szerintem csak 20% engedmény van.
Én most főnix eventet várom.Bár nincs sok időm admizni és jó sokat ki is hagytam,most jó pár napig fel sem néztem.De én is szeretnék vásárolni zen-t.Kezdek kifogyni,Gamma event óta nem farmoltam dilit,ha jól emlékszem már csak 60k zenem maradt,ami ciki mert ha bejön a Discovery pack az kapásból lesz vagy 10k zen.
Engem iszonyatosan zavar és frusztrál ha nincs legalább 50k zenem.
Ha van akkor nyugi van és béke,de ha 50k alá megy akkor para. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15626 üzenetére
Arról volt szó 60%-al csökkentik a GPL hozamot.Bár lehet csak köv seasontól.
Egyébként dabón is lehet nyerni akár millát is GPL-ből.Van rá tuti széria.
Amikor ec-t lehetett bugolni GPL-ből akkor akik ismerték a bugot órákig dabóztak.
Bakkter te mindig a leggyengébb hajót szemeled ki a packból?
A 31-edik századi packból a raider a leggyengébb láncszem.Sci hajó és drenya is baromi jó,de a raider olyan semmilyen.Nekem nem jött be.
T6 breen raider lesz a télen,akkor már azt szemeld ki,ingyenes is raider is,na meg repülni is tud.
De nemsokára úgyis jönnek új hajó packok.A drenya nagyon durván néz ki,oszt hogy milyen lesz nem tudom.
De legalább 2 hajó pack jön.
Temporal pack sci karival nagyon jó tud lenni.
31-edik századi szett és hozzá temporal repus űr szett na meg temporal repus fegyver szett.
Persze minimum UR szinten. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15595 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15592 üzenetére
Hát ha a sebzés nem számít csak ökörködni akarsz nyugodtan aknázz,szerezz dupla range statos aknát hozzá Hot pursuit traitet.Akkor az aknáid majdnem háromszor hatékonyabbá válnak.Nem tudom hogy tripla range statos akna van-e,ha igen akkor már 11 kilóméter hatótávja lenne az aknának.
Pilot hajó rém sérülékeny,pici kis hajó.Borg red alerten a nagy szivart megtámadni vele olyan érzés mintha X szárnyúval mennék a halálcsillag ellen.
Én a helyedben várnék a vétellel,most jön majd új speces hajó pack,ha igaz az új spec mindenes lesz,egyszerre tac engi és sci is.
Minden akna kidobás után ha jól emlékszem 4 kilóméter hatótávolsággal rendelkezik,kivéve két aknát,a romulán tractor beam akna mintha 5 kilóméteres hatótávolsággal rendelkezne.Na és van még a lobis tethered quantum mine ami nem rakja le fix helyre az aknákat,hanem az aknák követik a hajódat.
Na és megint más tészta a vadkutya és a breen torpedó ami aknákat dob le,azokat ugyanis rálövöd a célpontra.
De ezekre nem is hat semmilyen boff skill,a breen 10 a vadkutya asszem 4 aknát dob le,bár a breen is nagyot szól de meg sem közelíti a vadlutyát ami akár 1 milla fölött is sebezhet.Ezek nem is teszik cd-re a többi torpedót.
Aknáknál általában a photon az ami nagyobb dps-t ad,gyorsan tölt újra,de a quantum sebez nagyobbat,bár pajzs ellen nem ér olyan sokat.Asszem.
Olyan álmos vagyok hogy törölnöm kellett az előző hsz-em,mert iszonyú sok helyesírási hibát hagytam benne.
Lehet így is,rémesen álmos vagyok.
Jah tényleg,az új repus akna csak 3.5 kilóméteres hatótávval rendelkezik,viszont minél később robban annál nagyobbat sebez.Kifelejtettem.
Az egész szett aknás.
Set 2: Hidden Payload
Stealth bonus based on current Throttle percentage:
(Stealth bonus disabled in combat)
100% - 76% Throttle: +4,550 Stealth
75% - 51% Throttle: +4,600 Stealth
50% - 26% Throttle: +4,650 Stealth
25% - 1% Throttle: +4,700 Stealth
0% Throttle: After 3 seconds, +4,850 Stealth and considered Cloaked
+15 Starship Control Expertise
(Improves Control Effects / Resistance to Same)
Set 3: Master of the Mined
+33% Quantum Projectile Weapon Damage
+33 All Damage Resistance Rating to Mines and Torpedoes
Seeking Mine Subroutine
Targets Foe
10 kilometer Range
1 min 54.3 sec recharge
Instructs all active mines to track towards the target for 30 sec
(Mines still activate near targets while tracking) -
Konfigos
őstag
válasz
Kotomicuki #15589 üzenetére
Az még mindig nincs kész,ősrégi minden ami ott van info.Majd platát kell basztatni vele,én már csak azt garantálom hogy az idegeitekre megyek
Regen kell mindenkinek,még a pajzs regen is sokat tud segíteni,mert sokkal nagyobb a sebzés ha közvetlen a hullod kapja be mintha a pajzsba megy és az lebontódik és a maradék megy a hullba.Szóval regen az kell,mert hiába bontódik le a pajzs minél hamarabb töltődik bele kicsi annál előbb van megint kicsit több védelmed.De persze van egy csomó trait stb amivel akár kihagyható is,de csak a shield regen a hull regen skill az kell nagyon,bár oda is vannak traitek de erősebbek ha van rajta skill még pluszba.
Miért ne érne ott?Ott ér főleg valamit,elég sokat is ha még mindig úgy van ahogy régebben.
This skill increases the amount of incoming damage negated by your shields.
By default. Shields negate 2% of the damage that they take per current point of Shield Power. Every point of Shield Hardness will increase this negation by 1%. This does not affect damage that
reaches hull.+15 Shield Hardness
Total Skill Bonus = +100
Total Shield Damage Negation Modifier = +100%Ez szerinted értéktelen skill és nem kell?
Mod: Az a vicces amúgy hogy én ezeket már régebben is tudtam mielőtt még bejött a skill revamp,annak idején is mondtam hogy ha shield akksit nyomkod az ember(pl tact karival ahol nincs sok power a shielden) sokkal kevesebb a sebzés amit bekap,ez már akkor is ígyvolt,csak a mechanikába nem engedtek betekintést a crypticesek.De még mennyi ilyen dolog volt és van is..
-
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #15501 üzenetére
Immun traitek kellenek meg jó resist.
-
Konfigos
őstag
válasz
Kotomicuki #15421 üzenetére
Nincs itt semmiféle kinyírás,nem kell aggódni
Az egész a pvp miatt van,ahhoz lett állítva minden,mert oda túl op volt sok dolog player ellen,meglátjuk mi lesz a vége most.Pven is megérzik majd az emberek persze,de max annyiba hogy a másfél perces isa most majd +10 sec lesz talán és a dpsük lecsökken 290ezerről mondjuk 200ezerre vagy alá kicsit.Legtöbb játékos semmit se fog észrevenni ebből,mert se nagy dpse nem volt,se nem pvpztek. Aki béna volt most is béna marad viszont,ilyen téren nem kell csodát várni.
Annak viszont sokan örülnek hogy a felsorolt traitek account unlockosak lesznek,ezáltal elérhető lesz pl fedes traitek romulanhoz stb,plusz nem kell minden új karinál kiszedni újra a hajót és kihúzni a masteryt mert ott lesz rögtön kivehetően. Összeségébe ez most egy jó irány,gyakorlatba majd meglátjuk mi sült ki az egészből. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15373 üzenetére
Ettől a scriptől mindig jó kedvem lesz.
Nem vagy te véletlen valami agyhalott szekta tagja?
Jah tegnapi hír hogy a WoT mivel egyre népszerűbb és egyre többen játszanak vele a WG még vagy 30 évig fenntarthatónak látja,lehet hogy a WoT Esportra még fogadni is lehet majd.
Szerintem soha az életben nem lesz STO-hoz rendes rendszer,próbáld ki a neverwintert,na ott aztán olyan katyvasz van hogy beszarsz.
Mondjuk az egész játék elég szar,de ugye az is ARC játék,bár neverben a zen árfolyama sokkal szarabb,már jó rég óta 500 körül van.Mondjuk nem izgat mert asse tudom mikor játszottam vele rendesen.
Én attól félek majd át hozzák neverből azt az átláthatatlan hülye szar repu rendszert is.
Bár az nem lenne rossz ha a klán csatákat át emelnék,vagyis a flották tudnák egymás bázisát támadni,lenne flotta pvp meg hasonló.
Ha meg akarod tudni mennyi a sebzésed használj combat log readert,ha igaz valami új jobb combat log van készülőben,ami sokkal több adatot gyűjt és sokkal több mindent tud megmutatni. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15365 üzenetére
Nézd ez a véleményem a rossz célzásról.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Sőt még úgy is megy hogy nem is látom a célpontot.
[kép]
Sőt még kis résen keresztül is.
[kép]
[kép]
Jah és a tipikus kamikaze stílusom.
[kép]
[kép]
Mert sokszor igen is hülye vagyok
De szerintem pont ettől élvezetes.
Lenne még rengeteg képem,van olyan amin 637 méterről oneshotolok egy másik tankot.
De szerintem ebből is le lehet szűrni,hogy egy ilyen pontatlan ágyúval ezt meg tudom csinálni akkor egy normális ágyúval ne mond nekem hogy mindig mellé lősz.
Többiektől meg bocs az offért. -
Konfigos
őstag
válasz
Kotomicuki #15357 üzenetére
Részben igazad van,számít hogy mike tudunk aggatni a hajóra,de azért az se minden.Akármikor tudok nyerni egy lila felszereléssel is a legtöbb ember ellen.Sőt nekem most is pl 1 db boxos hajó traitem aktív,többi mind zenes.Space traitek filléresek régóta aki nem tud 30-40m-t csinálni ehhez az nem is tudom minek játszik.
Mostani "csapatom" akikkel megyek t5-u-val mennek,mégis lazán nyerünk 15-0ra szinte mindenki ellen.Nem kell leírni a régi dolgokat,mai napig versenyképesek jó kezek alatt.Szerver pedig van europában,ezért is lehet azt kiválasztani,azt hiszem Írországba van egészen pontosan.De a lagba igazad van,hiába eu túl messze van és túl sokan vannak rajta,ezért elég magas a ping sokszor,sőt nekem rendszeres az snr meg a dc is,nettől függetlenül.Ezen változtatniuk kell az is tény.
Én továbbra is biztos vagyok benne hogy ha lesz rendes reward és jó balance az új potential rendszerrel akkor nagyon sokan fognak újra pvpzni.Annak idején amikor elkezdtem 60-80 ember várt pvpre minden nap,most max 10-15 szokott lenni a legforgalmasabb napokon,és ennek az az oka hogy senki se megy be megerőszakoltatni magát 30x mindössze 1400 diliért,plusz mivel nincs balance jó eséllyel olyanokkal lesz akik nem tudnak neki segíteni csak további célpontok lehetnek.Mi is sokszor csak hárman megyünk,és 10ből 9x olyan 2 ember kapunk ki magunk mellé akik se a skilleket nem ismerik se semmit,egyszóval ők tehetnek róla hogy bénák,és hiába izomból healeljük őket ha jön a jó kis bímes szarjával és nekimegy a fbpulsenak mert fingja sincs mi az ikonja annak ha épp akítv,vagy bekap egy nuke-ot és nem tud magára tenni egy a sci teamet mert nem tudja hogy az leszedi,vagy fire on my mark aktiv rajta és nem tudja hogy a tact team leszedi,ez mind mind a játékosok hibája,bár igazából nem.Borg mire tanít meg?Semmire,honnan tudná szerencsétlen miket aggatak rá az igazi játékosok amikor van 200 skill szemben a borg 5 skilljével,annyi tudnak hogy pven ha kevés az életük van 20 másodpercük elhátrálni a borg elől,pvpn erre van fél másodperc hogy reagálj ha nem tetted meg meghaltál,ha menekülni próbálsz utánad mennek izomból,nem pedig gyök2vel ahogy a borg teszi.A pve tehet arról hog a játékosok 90% béna,akármilyen csilliárdos hajóba is ül baszhatja vele.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15365 üzenetére
Háát felőlem jöhet pvp season meg pvp repu is akkor sem fog jobban érdekelni.
WoT-ban amiket írsz én nem érzem hogy valós probléma lenne.
Nekem a kedvenc tankom amivel mindig játszom az a játék legpontatlanabb ágyújával rendelkezik,még is nekem ha jól emlékszem 75% felett van a találati arányom,és azt nem közelről csinálom hanem általában 300+ méterről.Nem hiszem hogy szarabb lenne a célzás csak kell hozzá egy kis érzék,neked pontos tankból közelről mellé lő,nekem pontatlan ágyúval félpályáról a padlógázzal robogó ellenséget is elviszi.Nem vagyok prém játékos,utoljára akkor volt prémem amikor event volt és kaptunk 1 nap prémet.Utoljára akkor volt aktív 1 hónap prémem amikor még 4-5 éve aktívan és normálisan játszottam,CW-re is jártam és a klántól kaptam aranyat amiből futotta 1 hónap prémiumra is.De mióta a régi barátok abbahagyták a játékot én is abbahagytam a normális játékot,jó rég volt valamikor 2013 körül,addig úgy játszottam hogy próbáltam minél jobb lenni,ésszel és figyelve,azóta csak a banzai meg kamikaze meg táguljatok mert jövök stílus megy.
De nekem tökre megfelel az ökörködés is mert legalább kikapcsolódás.Kreditet prém tankoktól vették vissza,tudom mert van pár,ugye aki ügyes volt az kapott ingyen T8 prém tankokat,én is kaptam T34-et satubbit.T34 annakidején mikor meglett fosta a pénzt,még vesztes csatában is jött 130 ezer credit.Most nyertes csatában sem.Meg annak idején T14(DagiMaca) 60-70 ezret hozott ma 30-at hoz már jó.
De sima tankoknál nem érzem ezt,még T8-as T49-el is lehet szép plusszos kört csinálni,Sőt Tier 10 Is7-el is,prém nélkül,bár ugyanezt amerikaival nem csinálod meg,az olyan minuszos lesz hogy befosol.
Ezért van nekem csak 1 T10 amcsi tankom,az összes többi T8.
Hogy a HE lőszer normális volt-e vagy sem nem tudom,de hogy nekem M4 sörmennel t8 csatában is lazán jött Top gun az hótziher.Volt hogy 1 csatában 2 darab t8 heavy tankot öltem vele.Az a tank elmebeteg volt,én azzal sem közelről harcoltam,hanem messziről nagy távolságból rejtőzködve,de micsoda élmény volt 6 vagy 7 kill után az utolsó ellenségnek benyögni hogy az ellenállás hasztalan.
Micsoda anyázások voltak,milyen kár hogy már nincs közös cset,imádtam a hackerezéseket csíterezést meg a többit.T49-el pont ezért lettem troll,komolyan élveztem mikor anyáztak meg hasonló,mert nem láttak meg én meg a halál faszxból kilőttem őket.Pláne mikor magyar prém platoont öltem és miket tudtak ugatni.Bár még ma is rám írogatnak csata után,de az már nem az igazi.
Jah azt hozzá tenném elvből nem használok prém lőszert,mert azt meg hagyom a hülye lúzereknek.Jobbnak érzem magam annál hogy azt használjak. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15357 üzenetére
Elvagy kényeztetve,+2 tierr MM miatt sírni gáz,a kezdetekben nem +2 volt hanem +3-4.
Amikor még m4 shermannal Tiger 2 ellen harcoltunk,vagy Kv1-el Löwe ellen.De mondhatnám azt is amikor Pz3-al tigris ellen harcoltunk.
+2 tier MM miatt sírni gáz.WoT-ot nem kell komolyan venni,fogd fel úgy mint szórakozás,és ne úgy menj csatába hogy hú most nyernem kell,hanem úgy hogy hú most szét baromkodom magam.
Ha fair PvP-t akarsz menj Sw ToR űr pvp-re,ott nincs különbség gazdag avagy szegény játékos közt.Gazdag játékosnak max a hajója annyival különb hogy ha lő akkor hupikék lézert lő piros csíkokkal,meg a hajtóműve nem sima lesz hanem hupilila,no meg nem köztársasági festés lesz a hajóján hanem győzikés.
Különben a hajó fegyverzete skilljei és egyéb fontos dolga mindenkinek közös,nem pénzért kell venni és upgradelni hanem xp-ért amit csaták után kapsz.Igaz rengeteg féle fejlesztés lehetséges,kinek mi tetszik.
Lag azért van mert az összes hülye játékuk egy szerveren fut,hülye neverhez is most jött ki egy kieg.
STO-ban a pvp mindig is P2W volt,csak DR előtt nem volt ekkora különbség,mivel akkor még nem volt ekkora szakadék a cuccokban,akkoriban nem volt ilyen craft,akkor a craft mindenkinek ugyanazt gyártotta.Nem voltak ilyen op hajó traitek egyéb szarok.Most ha van pénzed akkor más nem is kell. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15159 üzenetére
Hát az olcsó.
Szerintem úgy 1-2 misi lehet,régen annyi volt legalább is. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15156 üzenetére
Ha van lila conn doffod nem lesz cd-n.
Feltéve ha az a conn doff tac teames,mert van vagy 10 féle conn doff. -
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #15149 üzenetére
Tact team újra osztja a pajzsodat.A pajzs elfogy persze de nem kell forgolódni.Sőt tact team levesz jópár debuffot is.Én használok gyorsbillenytyűt,ha mozgok a hajóval az is újraosztja a pajzsom.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15145 üzenetére
Azt ugye tudod hogy tac team és conn officer doffal a pajzsod sem megy le?
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15141 üzenetére
Látod itt a bibi,én nem szoktam a hajóra hú de drága felszerelést rakni.
Kivétel néha 1-2 hajó,de azok a hajók általában az elmebeteg kategóriába tartoznak.
Kell valami amivel el baromkodik az ember.
Én általában megelégedek az mk12 VR cuccokkal,kivéve a repus,mert az nekem alapból UR mivel megcsináltam a temporal eventet.Én nem szoktam olyan traiteket sem venni mint a zahl meg a többiek,mert úgy gondolom zahl-t csak egy balfasz vesz,mert aki anélkül meg hal pve-n annak úgyis mindegy.
Pénzem sincs sok mivel utálok pénzt farmolni,zenem van sok mert azt szeretem farmolni.
De az ec farmtól elmegy a játék kedvem.
Másik meg a klingon karim T5-U hajóval 5 éves borg fegyverekkel csinál 40-50k dps-t,akkor mi a retkes istennek vegyek neki jobb cuccot, -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15139 üzenetére
Minimum aux-os Gw annyit ér mint halottnak a csók.
Faw meg beam azért népszerű mert könnyű és nem kell hozzá csinálni semmit.
Javaslom próbáld ki maxos aux energiával meg 400-as skillel a gw-t,amikor a szomszédból is átrángatja a borgot a gw és mellé még kurvára sebez is akkor meg látod hogy a minimum aux-os skill nélküli gw max dísznek jó.Ha egy értelmes gw-t rá dobsz a transzformátorra az megöli neked az egész szaros bandát,mert az sebezni fog mindent,a transzformátort,borg kockát de még a generátorokat is,sőt a kaput is sebzi. -
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #15139 üzenetére
Accuracynak csak pvpn van értelme,a kétpöttyös skill kiosztásod kb egyenlő a lepkefingal.Ha már van terv hogy milyen skilleket akar használni akkor érdemes azok mellé osztani a pontokat,meg olyan konzolokat rakni a hajóra.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15133 üzenetére
Beam meg faw divat.De nem alap.Bénáknak is lehet vele dps-e.De dhc hangulatát nem adja vissza.
Dhc-val is tudsz annyit sebezni . -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15133 üzenetére
Kis szinten mi a frásznak accuracy?
Basszus fehér cuccokban le lehet tolni szar küldiket.
Mi bánatos istennek ahhoz acc statos fegyó.Cactus már 50-es.
Drain kell plasmohoz.
De gw-t meg hasonlót erőltetni kár.
Normális Gw-hez 300-as partgen meg control expertise vagy mi a rák kell.
Telóról írok melóból.
Tac karival és escort hajóval hülyeség lenne erre hajtani.Főleg mert minimum 100-as aux is kell hozzá.
Most akkor döntsd el fegyverrel akarsz sebezni vagy bohóckodni. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15130 üzenetére
Sci karival nem acc statos fegyókkal ezt lőttem.
Attacks: 4 457 (12,01/s)
Misses: 7 (Acc: 99,84%)
Critical Hits: 1 157 (26,00%)
Flanking: 0 (0,00%)
Szóval nem tom hova a rák seggébe kéne accuracy még.
Saját gyártmányú craftolt és uipgradelt fegyók,az egyik kibaszott mázlista mk12 crtdx4 epic turret.Jah hogy mé nem 14? Sci karinak mi a fasznak az. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15130 üzenetére
Na na na na naaaa.Ne szivasd má hülyeséggeel.
Acc statos fegyver meg mindenre egy kicsi?Meg Gw tac karinak?
Hülyeséget azért ne már.
PVE-ben nulla szükség van accuracy-ra mert kb 95-99% körül mozog.Acc stat pvp-ben kell.
Egy vacak acc stat nélküli fegyverrel is 99% fölött van az accuracy,CLR az accuracy-t is mutatja. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15121 üzenetére
Hát részemről tac meg polaron nem jön össze.
Nekem tac általában valami ilyen.
[link]
Bár többiről nincs skilltáblázatom,mert elhagytam őket.
Bár a cuccok közben kicsit változtak. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15106 üzenetére
Az a skillezés minden csak nem escort tac skillezés.
Ez egy polaronos lekvár carrier,sem az űr szett sem a fegyverek nem jók,főleg nem egy escortra.
Ha figyeltél volna én azt mondtam hogy nem éri meg torpedós-t csinálni.
Egyrészt a torpedós hajó macerásabb,másrészt fed oldalon nincs is EBC.
EBC nélkül én is meg lennék lőve.Sci torpedó kari az megint más tészta,de az sem egyszerű. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15103 üzenetére
Egy jó tac escort skillezés kellene neki,mert még 0 pont van elköltve skillekre,Zsíros vagy Gerisz nem tudnátok esetleg ajánlani valami jót?
Én nem vagyok jó ebben a dologban.Egyébként nekem 2 torpedós karim van.Mindkettő saját gyártmányú ökörség.
Az egyik max one-hit-re gyúrva a másik meg szivatásra.
A második még nincs kész mert az még kicsi,még a spec ágai nincsenek meg,és még nincs uppolva sem a gírje.
Az első ilyen.Nauszi tac kari.
Második meg ilyen,Cuki kis trill sci kari,asszem.
Másodiknál nem a torpedó volt a lényeg hanem az álcából való szemétkedés.Torpedó azért került rá mert a képességei és a konzoljai álcából is működnek,na meg a torpedók is. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15103 üzenetére
Hát a torpedózás nem túl könnyű dolog.
De ha elég beteg vagy hozzá akkor ilyet is kihozhatsz belőle.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15072 üzenetére
Bakker van némi igazság abban amit írsz,meg sok hülyeség is.
Ne szívasd már ezekkel a sületlenségekkel.
Mindig túl bonyolítod,(#15071) FireKeeper
Én már zárt béta óta játszom vele,de igaz nem túl sokat,asszem 29-es szintű vagyok.
Kéne mostanában is tolni mert WoW-ban mount jár ha le tolsz 15 meccset,csak alig van időm.(#15073) L3zl13
Na igen a skillezés kemény dió,de itt van Konfigos majd ő segít a skillezésben.Ha nem akkor megverjük. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15063 üzenetére
Most mentem egy ISA-t.
CLR—Infected Space[6:18]— Dmg(DPS) —Lisa 18 835 066(50 768) Andas 7 953 632(21 097) Sheryl Nom 6 028 204(16 205) Robin Nels 5 361 038(14 183) Burt 3 243 094(8 648)
Az összes sebzésem 25.085%-át a konzol adta.
Azért nem kicsit laza,hogy 50k-t simán kitol mikor nincs is rendesen megcsinálva,sem felszerelve sem skillezve. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15063 üzenetére
Én már rég nem T5-U madárral repkedek,mióta kijött a T6 azóta nekem Fleet T6 van.
De a T6 az egy az egyben a T5 csak más skin és több konzol hely.
Egy az egyben ugyanazok a bugjai,visual és álca bug is ugyanaz,érezhető hogy a T6 B'rel az T5 B'rel csak más néven.Vesta bug nem azonnal jött elő,miután kijött a Vesta jött egy patch egy két nap múlva,kb,azután kezdett el sebezni a konzolja.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15061 üzenetére
Én valamelyik nap is leléptem tzenketzi front vagy hogy a jó francnak nevezik STF-ről.
A csapat tök béna volt,nem csináltak semmit,sem a bombákat nem szedték le,sem a bázist nem védték,csak lövöldöztek összevissza.Egyedül szedtem volna a bombákat,de a harmadiknál meguntam és leléptem.
Hát nem tudom Vesta javítva lesz-e vagy sem,a B'rel-t évek óta nem javítják. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15059 üzenetére
Max lelépsz.
Ha agyhalott a banda úgyis otthagyod őket.
De érdekes Vesta konzol javításáról nem írnak,vagy nem zavarja őket hogy pajzsszívás helyett sebez,vagy nem vették észre.Vagy magasról tojnak rá. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15044 üzenetére
Flagship.
Mi ez a Ds9 dilinyó már meg? -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15020 üzenetére
Craft anyagot sosem adok kis tételben,mindig 999-es tételben adom el,mert rengeteg van és nincs kedvem tökölni vele.Még is megveszik 999-es tételekben.
EC nem idő függő,kevés idővel is tudsz pénzt csinálni ha akarsz.
Már ha van kedved hozzá,én nem szeretek exel tökölni.
De ha kell valamire a pénz akkor kénytelen vagyok.
Tarantula óta nem nagyon kellett semmire,volt olyan hogy kijött egy hajó ami nekem nagyon bejött de épp nem volt pénzem,még is összeszedtem rá egy hét alatt,igaz Raul segített meg mondta mivel kereskedjek,és meg is lett a hajóra a pénz,meg még lobis szettre is hozzá,meg mivel a hajó konzolja szettben volt a másik két hajót is megvettem hozzá.Az sem volt olcsó még is egy hét alatt exen kereskedéssel megcsináltam.Igaz utána egy félévig rá se tudtam nézni exre.De ha tudod mit érdemes eladni és venni gyorsan sok pénzhez juthatsz.(#15021) Konfigos Lesz most dupla Up event is,azzal is lehet majd gondolom sokat keresni.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15018 üzenetére
Ez már megint sületlenség,lehet hogy neked nincs,de a legtöbb embernek van pénze.
Főleg ha karit akar húzni.Nem azért de elég sokan használják ezt a módszert.
Aki kicsit is akar pénzt keresni az lazán megveheti magának.Ha lusta pénzt keresni akkor valószínűleg még 1 is drága neki. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #15011 üzenetére
Mi a szösz ez a kiskari húzás őrület mostanában?
Mindenki kiskarit kezd,pedig úgy is lesz nemsokára újra karihúzós event. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14991 üzenetére
Egyszerű nem ölöd meg a boss-t,ha bejön a boss leavelsz a francba és gyorsan instát váltasz,vársz pár percet jelentkezel újra.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14933 üzenetére
Nono,repus diszruptor helyette.
Matha jó kis hajó. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14929 üzenetére
Na látod csak 168k jött neki össze neki astika-val.
Ha repus disruptorral megy lesz az 300k is. -
Konfigos
őstag
válasz
Kotomicuki #14882 üzenetére
Amit mondasz szett az tényleg nem rossz,én is néztem milyen jól megdobja a dolgokat de csak úgy ha van miből nyernie anyagot,csak pár percig teszteltem annak idején.Az ico konzol viszont amit mutattál az kuka teljesen,zéró értelme van.Pvpn egyedül a healernek volt haszna,pven meg senkinek, az a 10%dmg amit ír base dmg,szóval annyit ad mint 1/6od tact konzol kb,lófütty,pazarlás felrakni egy hajóra is,ígyis kevés az a konzol hely ami van.
Én epsre gyurnék rá a helyébe,új k13-as engi konzol tudnak epst is adni meg hull pent is t3nál,azt kell maxolni ha jó beam dmgt akar az ember ezzel a builddel,nem véletlen olyan méregdrága az eps rcs meg az exotic se.Ha van elég kraft a beameknek és tudja tartani is azt akkor nagyba nő a dps,erről volt is fent neten video hogy akár +50% dpst is hozott vagy többet az eps növelése. Plasmohoz meg még mindig skill kell,már írtam korábban de nem talált meghallgatásra.Az ha felrakja az ember az még naptáron a légyszar,viszont jó skillel sokat jelent valóban.
Beamek zabáján lehet csökkenteni a Emergency Weapon Cycle traitel,a lobis hunter konzollal,és a temporal light cruiser traitjével is,én próbáltam egyszerre mindhármat,kevesebb mint a felét zabálta meg az energiának mint gyárilag,hozzá egy plasmo és meg se moccan az energia,de lehet még plasmo nélkül is.Astika traitje szintén jóféle,nem véletlen az egyik legnépszerűbb lobis hajó a zahl meg az intel kelvin mellett.Az az igazság hogy jó traitek nincsenek ingyen hajókon szerintem,vagy zenes,vagy lobis,vagy boxos hajók kellenek hozzá mindig.Simán el lehet verni 1-2milliárd ec-t traitekre jelenleg,sőt.. -
Efanatica
tag
válasz
Kotomicuki #14882 üzenetére
Most per pillanat így fest az én jem'hadar járgányom
[Shipp] -
Badname
tag
válasz
Kotomicuki #14844 üzenetére
A pakkokat megveheted igazi pénzért, 50%offban ☺️
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14831 üzenetére
A régi Vesta erős volt,először is neki egyedi fegyvere volt,ha megvetted a full packot kaptál hozzá 3 Aux DHC-t.Ez a fajta fegyver nem szívta le a fegyver energiád,fordulékony volt erős konzolszettel.Nagyon jó hajó volt,na és elég szép,Ezri Dax hajója a Vesta.
Karfiol nem igazán Sci hajó,inkább egy hibrid hadi hajó.Nem is sima carrier hanem Battle carrier,fordulékony mozgékony nehéz fegyverzetet is tud használni és mehet bele 2 Fer'jai hangár.Bár én elite slaverekkel használom. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14829 üzenetére
Jó de ha már egyszer felvettem a küldiket akkor meg mutatom amikor kész is van.
Egyébként azt mondják jön a T6 Vesta pack is,nagyon kíváncsi vagyok rá,a T5 pack is durca volt,vajon a T6 milyen lesz,a T5 gyönyörű volt,remélem T6 nem lesz rusnya. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14827 üzenetére
-
Lanny
aktív tag
válasz
Kotomicuki #14824 üzenetére
És tényleg, most nézem!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kotomicuki #14824 üzenetére
Bárhol ahol legalább 2 ember van, már gond is van.
-
Badname
tag
válasz
Kotomicuki #14815 üzenetére
Nem, az a 4 évvel ezelőtti 😊
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14797 üzenetére
Van már olyan trait is ami miatt már szinte fölösleges a plasmo,fejből meg nem mondom melyik.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14791 üzenetére
R&D és Doff boosterre kevés zent?
Jézus isten,erre költeni zent amikor nincs neki?
Az ec-ből megvan.
Inkább gyűjtse a zent és vegyen egy értelmes packot,delta a doffok boffok és egyebek miatt,vagy temporal nagy pack hajók és egyebek miatt. -
Badname
tag
válasz
Kotomicuki #14791 üzenetére
Így érkezik a t7 mint kormányvaltas Magyarországon
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14768 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14764 üzenetére
Lol,te elvagy tévedve.
Sulibánozás az egy doff küldi.
Vagyis több doff küldi,ha mákod van 5-20 milla ec-t hoz.
Mi a jó isten nyilának kell felszerelés egy doff küldihez?
Legközelebb elmegyek sulibán doff küldizni meg kérdem lehet-e doff helyett t6 hajót betenni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Kotomicuki #14761 üzenetére
Milyen eventes diliről van szó? Markot tudom, hogy lehet szerezni miután megvan a hajó, de az a napi 40 mark szerintem nem éri meg a fáradtságot.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14761 üzenetére
Ec-t akár sulibánozással is lehet keresni,egész jó pénzt lehet belőle kiszedni ha van hozzá kedved,na meg ismered a bugot.Már több mint két és fél éve nem javították ki,szerintem már nem is fogják.
-
Efanatica
tag
válasz
Kotomicuki #14757 üzenetére
meg mert próbálkozok és mert free hajó de az idei téli lehet nem lesz meg kifutok az időből így is 320 pontom lesz ha lefutom most még (mert most lesz elérhető a futásom)
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14747 üzenetére
A rúzsa magdi rúgja tökön a nem létező hong kongi nénikemet,elfelejtettem a hajó küldit már vagy egy hete.
Jó hogy szósz,de légyszi ezután naponta szójj. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14733 üzenetére
Az sem lehet gond,Temporal Agent Special Pack a megoldás.
Minden fed karid kap egy 23-adik századi VR Ev suitot.Már csak a klingonnak kell venni. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14731 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az ingyenes VR nagyon jó solanae ev suitot,amit egy könnyű küldiből megszerezhetsz.
Link
Én még a 10k dilis bányászást sem csinálom meg,nem hogy a 200 dilist.
Igaz már nincs sok dili kártyám,asszem 40 körül maradt,de már vagy fél éve ott rohad. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kotomicuki #14697 üzenetére
Nekem a Maco örök kedvenc, persze annak idején rengeteget szarakodtam is vele hogy meglegyen az elite 2-3-as kinézete az omega és maco ruháimnak, annak idején amikor még TR és egyéb hülyeségek nélkül nem volt egyszerű letolni egy infected ground elitet opcionálisra, puggal lehetetlen volt kb, elite stf csapattal már nem könnyen, de lehetett.
Szóval, visszatérve, ügyetlenebb játékosnak pont a MACO-t ajánlanám a pajzs healje miatt, a fegyvere sniper ami elég univerzális, mellé ellenfél függően lehet használni TR-t, valami pulsewavet, vagy egyéb lobi eventes flottás hülyeséget, kinek mi.
(A terran és temporal ground szetteket nem próbáltam, már az is kikopott hogy az összes ground szettet és kinézetet megszerezzem, mint régen, szóval azokról nem tudok nyilatkozni)
-
Efanatica
tag
válasz
Kotomicuki #14697 üzenetére
de ez így olyan rossz lassan ez a 3. évem és semmit nem tudok felmutatni és nem igen értem el benne semmi lényegeset sem :'(
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14548 üzenetére
Nekem fedes oldalon a kariknak akinek nincs kitje és modulja nem tudom kiszabadítani azzal a trükkel amivel klingonnál ment,hiába vettem új fleet kitet,nem tudja a karim felvenni.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14539 üzenetére
Mk8 Vr naná hogy erősebb mint mk13 fehér.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14463 üzenetére
Nagyon kúlok sem vészesek,amikor kijöttek a kúlok és a kúl epizódok hun cseten rinyáltak hogy nem lehet őket leverni,én meg vér friss tarantulával úgy szájba vertem őket a küldiben mint a huzat,oszt rendesen nem is volt felcuccolva a hajóm,épp akkor vettem meg és kiakartam próbálni.Kula red alert meg tök jó hecc az új álcás sci karival,úgy szoktam őket halálba szivatni mint állat.Az még feldobja a napom mikor bemegyek vele és orrba szájba szivatom őket.
Kár hogy fleet t6 B'rel-en csak 3 sci konzol van,jöhetne egy EBC-s sci hajó.De az csak vágyálom marad,nincs nagy dps-e a hajónak,de amiket össze lehet vele álcában bohóckodni az kész röhej.Zenes konzolokkal szét trollkodom vele a kulákat.
A tholianok ellen meg gw-s sci megint atom poén.Tholian red alertet 200 feletti partgen és control expertise skillel lazán letolod. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14461 üzenetére
Epizódokhoz 10k dps is bőven elég.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14458 üzenetére
Hát 250 fele már nem fog járni a zen.
Rengeteg fizetős játékos húzott el,így nemvárható nagyobb árcsökkenés,max ha jön az új flotta épület,de pont előtte dobják be a legnépszerűbb hajók T6 változatát,így még tovább nől.
Novemberben megint csökkenni fog a játékosok száma mert az EVE is ingyenessé válik.Fizetős STO játékosok meg ha kijön az új ST játék úgyis arra mennek rá szerintem,a videók alapján nem olyan rossz,bár hogy kell hozzá majd gép az tuti.És abban már nem egyedül irányítod a hajódat,hanem haverokkal játszhatsz együtt,ők lesznek a tisztjeid,vagy te csatlakozol valakihez.
Egyébként meg a pilot pack nem rossz,admiraltyba kifejezetten jó.És szerintem 134k dps tökre elég,sőőt még marha sok is random stf-ekre.Random stf-re 40k is bőven elég. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14431 üzenetére
Ugyan ez a legjobb rész.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14379 üzenetére
10-15 perc? Büdös francot,sosem exelek,se nem doffozok,flottára minek nézzek rá?
Tegnap egyszerre 3 karival voltam bent akkor sem volt fél perc be logolás.
Hajóm az van jó pár,rossz esetben 8 admiralty küldi jobb esetben 2-3 küldit kell felvenni a tour-hoz. -
madgie
titán
válasz
Kotomicuki #14320 üzenetére
Semmi baj, azt hittem, hogy megfáztál és bedugult az orrod
-
madgie
titán
válasz
Kotomicuki #14307 üzenetére
Vedek az
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14275 üzenetére
Zenes tokent nem vennék,a zen fontosabb ennél,szeretnék összeguberálni 50k zent.
Most ez a terv,összeharácsolni 50k-t,na persze ha jön valami klingon pack akkor úgyis bukik. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14185 üzenetére
Én nem is használom,látszik is a képen,én nem tolatok,én támadok.Cd csökkentés meg minek,temporal hajó szett temporal fegyó szett temporal konzol szett fullos temporal spec és fullos temporal repuval annyi cd csökkentésed van hogy tök fölös.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14116 üzenetére
Megmondom őszintén én azt a Red Alertet szeretem amin egyedül vagyok.
Másik hogy Red Alertet egyedül letoltam sci karival mk10 fehér felszereléssel,nem volt kedvem felcuccolni a hajót,kellett a traitje elmentem hát vele úgy ahogy adják,mk10 szeméttel,meg nem is volt hozzá rendes boff skill leosztásom,mivel akkor még csak 5 boffja volt a karimnak,amivel küldiztem,de így is lement egyedül és még trait is meg lett.Nem mondom hogy nem volt nyögvenyelős,de lement.Utána viszont vettem ki még a karinak +8 boff bővítőt és adtam neki egy rahedli spéci boffot hogy többet ilyen ne forduljon elő.
Még 5 nap és kész a temporal repum,feltéve ha valami közbe nem jön.Akkor fullos lesz a temporal szettem,ami egy kicsit szerintem lapos,de a full szettel még több 100% shield penes képessége lesz.És kiváncsi is vagyok rá.
Pár boffot betáraztam hogy ha még egyszer kell traitet húzni legyen miből felrakni. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14116 üzenetére
Red Alert egyedül jó.
Siker élményt akarsz?Próbáld ki a temporal szettes Gw sci-t,nem kell neki fegyver,GW+Sv+Causal Anchor és kész.Tegnap cure advon is egy kombóval egy kocka és a bandája durrant.Két kockát meg a hozzátartozó bandát én lőttem le.Csak elnyomod Gw-t meg Sv.t temporal szettet rá oszt puszi. -
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #14095 üzenetére
Mivel nem az én buildom.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13992 üzenetére
Komoly Dps-re a tetryon szerintem felejtős.
De drain buildhoz jól jön.Viszont drain build csak pvp-re jó vagy szórakozni pve-re.
Meg még Destab tetryon az olyan lökötteknek mint nekem,mert szeretem.
Viszont destab tetryon nagyon drága,bár nagyon cuki.
De ne nagyon vásároljatok be fegyverekből,állítólag megint belenyúlnak a fegyverekbe,ha igaz accuracy buff lesz meg accuracy variálás.Vagy köv box körül vagy a fél seasonnál.
Elvileg ha igaz a pletyka az accuracy változás a faw-ot és a scatter volley-t fogja érinteni.
Az új zenes hajók is állítólag erősek lesznek.És lehet hogy ap vagy plasma kell hozzájuk. -
válasz
Kotomicuki #13981 üzenetére
Nem veszek hajót, ezt kár erőltetni.
occsó lecsó megoldások érdekelnek. -
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #13937 üzenetére
Ezt már korábban kiszúrtam,csak nem tudtam melyik videóban láttam
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Kotomicuki #13937 üzenetére
#netceleb
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13900 üzenetére
Nem egészen,eddig nem volt sci karinak spec,most jött.
Tac karival ezután sem erre mész.
Bár tehetsz rá,de nem látom be minek egy olyan hajóra ez a spec amin szinte semmi sci skill nincs.
Ez sci spec,sci kariknak,vagy olyan karinak ami exotic sebzésre épít,egy faw karinak szerintem kb nulla értéke lesz. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Kotomicuki #13684 üzenetére
A kérdés az, hogy a gyengébb floaterrel is meg tudod csinálni a horgahn huntot ugyanannyi karakterrel, vagy sem. A bérelhető meg rendszerint pont rosszkor jár le, és egy csomó időveszteség a hunt alatt újat bérelni.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13684 üzenetére
Kék röptető tökre elég.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13586 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13344 üzenetére
Ez a skillezés pont egy EBC-s hajóra készült.
És sci karinak,de aknát én hanyagolnám helyetted,kivéve ha van hot pursuit trait-ed.
Őszintén szólva romulán álcából harcolós karim nem igazán volt,próbáltam de nem nagyon jött be.
Egyébként EBC-ből tüzelés alatt klingon hajónál nincs gond mert kicsit bugos,romulánnál nem tudom. -
Badname
tag
válasz
Kotomicuki #13344 üzenetére
Amikor torpedora meg gwre kiugrik alcabol addig nem jön fel a pajzs,de ha kiszednek alcabol pl gwvel akkor azért jó ha van
-
gerisz23
őstag
válasz
Kotomicuki #13276 üzenetére
Vszleg r&d hétvégén dobják az új zenes hajókat szvsz.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13276 üzenetére
Várjál,jönnek a temporal hajók és felmegy a zen,és talán temporal frakció.
-
Konfigos
őstag
válasz
Kotomicuki #13220 üzenetére
Igen ezt írtam,így is van.Csak nem is tudok több felszerelésről ami arra adott mint aminél néztem,név szerint ő:
Ha a mostani skillfa szerint nézed mivel eltűnt a skill amit ad a motor azzal lett helyettesítve amit mondtam,csak lehet kicsit félre érthető volt,mert nem írtam oda hogy maga a skill megszűnt.
Egyébként bugos,pont tegnap néztem hiába rakom fel a mocit nem változik a stat érték.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13229 üzenetére
Mindig le vagytok maradva,zárt teszten próbáltam már az Mk17 torpedót is.
-
Plata
félisten
válasz
Kotomicuki #13220 üzenetére
Sci karinak nem szoktam rakni attack patternst,szerintem.Mert az a régi iskolában az attack pattern skillekre adott bónuszt,az meg elég kevés van egy sci hajón.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Kotomicuki #13132 üzenetére
Pont így vagyok vele én is. Ezért is sajnálom annyira, hogy lemaradtam pár hónapja az eventes free inventory bővítésről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hegesztés topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest