- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #23073 üzenetére
Most is voltak érdekes dolgok.
Behívott a játék eventre,invalidentityname volt a játékosok neve először,utána megjavult a nevünk,elindult event én egyből elfutottam hátra,találtam egy lila alkatrészt,vissza futottam vele,már az asztalnál jártam amikora játék közölte hogy találtam egy alkatrészt és vigyem vissza.
Az event végén szinte mindenkinek egyforma lett a rakétája,de az ötödik játékos csíkja eltűnt,csak négy látszott.
Annak ellenére hogy mindenkinek majdnem egyforma volt a rakétája,az eredmény fura lett.
Ahogy vissza kerültem DS9-re a karakterem újra invalidentityname nevű lett.
Plusz fura lag is van.Ami kora reggel ciki.
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #23037 üzenetére
Szivárványszinű?
Nem jut eszembe semmi ilyesmi.
Véletlen nem csináltál róla képet?
Én meg egy övet keresek,de még nem jöttem rá hogy milyen lehet,kb egy hónapja láttam egy orion karin egy fura övet,de nem találom meg.
[kép]
Most jut eszembe,a temporal repus stukker nem olyan fura szinűt lő? -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22918 üzenetére
Fed akadémián sem találtam nyomát a doff adó NPC-nek.
De a junior NPC ott van,de nincs mit csinálni,nincs küldetés.Az akadémia szélét ha megközelíted a játék automatikusan bedob a park közepére.
Régen simán ki lehetett mászni a kerítésre,vagy akár a kerítés mögé is a tengerpartra.
Nem tudom mikor variálták át. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22737 üzenetére
Tegnap no winen csupa Voyager volt.
De rajtam kívül csak egy sci kari volt, többi vagy engi vagy tac.
Elég érdekes volt így.
Egyébként azt hiszem a trait vacakolással a gw mintha erősebbé vált volna.
Mellesleg most doffok hülyültek meg.
Hatodik doff slotok eltűntek meg a spéci boxos doffok eltűntek.
Még a fajuk is eltűnt a listából. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22720 üzenetére
Nem tudsz véletlen valami jó honlapot ahonnan lehet lopni build ötletet?
Na jó nem lopni akarom,mert lopni úgysem lehet.
De kéne valami jó gw-s sci build egy tökre vulkáni karinak tökre vulkáni hajóval.
Máár vagy két hónapja felhúztam max szintre,de egyszerűen nincs semmi ötletem hogyan fejlesszem,így még repus itemet sem sokat vettem ki neki,lassan lesz egy milla dilije,de nekem meg semmi dilis ötletem nincs.
Még sosem volt ilyen.
Mindig van valami elvetemült őrült ötletem amit aztán megcsinálok,de most nem.Mivel nincs még mindig semmi ötletem így még nagyon traitet sem vettem ki neki.
Így még repus markot sincs kedvem farmolni. Max néha endeavorból esik. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22720 üzenetére
Nézd a STO és a neverwinter közösen fut valahogy.
Ha fent vagy neverwinterben beszélhetsz a STO játékosokkal,látod a STO-ban lévő barátaidat.
Olyan mintha ott lennél,látod hol vannak és mit csinálnak.
Régen mikor zakkantakat szivatni akartam akkor egyszerre futtattam a STO-t és neverwintert,így azt hitték egy accountról két karival vagyok bent.
Ment a duma hogy feljelentenek mert hacker vagyok.
Sőt nagyon régen még a hősös játék is közös volt,lehet ma is az,ha még fut.
Nagyon régen minden nap szinte a heroes vagy mi a fene nevű játékból a magyarok újra és újra beírták a Star Trek Online csetre ugyanazt a szöveget.
Nem idézném mert büntit kapnék érte.
Lehet hogy nem ez volt a neve,de valami szuperhősös játék volt. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22716 üzenetére
Ha igaz amit a cseten mondanak akkor nem csak egy ajándékot kapunk,hanem talán többet,állítólag a reddit cset szerint 21-26 közt lesznek giveaway napok.
Bár talán félre értették és csupán 26-ig lehet kivenni a hajókat.
De hátha nem.
Végül is mindjárt itt van a 15-ödik évforduló is.
Remélem azt nem rontják el.Egyébként azt mondják hogy a gond nem is teljesen a STO-ban volt.
Hanem a neverwinterben.
"The root cause: A new QOL feature was added to loadouts on Neverwinter, which had unintentional side effects on STO.It's pure coincidence that this released at the same time as the ESD revamp. That update also included a core code branch update, which included this NW code."
Ami azért vicces nem?
Egy másik játék hibája haza vágta a STO-t. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22716 üzenetére
Jöváhétre tették át.
Delayed, but on its way! The Star Trek: Voyager giveaway will be live next Tuesday, the 21st of January. Thank you very much for your patience!A Celebration of the VoyagerOn PC, claim your free gifts for the 30-year anniversary of Star Trek: Voyager!
By Fero January 16, 2025, 11:15 AM
"For I dipt in to the future, far as human eye could see; Saw the vision of the world, and all the wonder that would be." Alfred, Lord Tennyson
It's been 30 years since the brave crew of the U.S.S. Voyager were lost in the Delta Quadrant and the amazing tales of their return to Starfleet Command in the year 2377.
As with all renowned Starfleet Vessels, we celebrate their brave adventures. All Captains on PC can claim the following items in-game FOR FREE from January 21st at 8am PT to January 26th at 12pm PT on PC.
T6 Long Range Science VesselT5 Kazon Heavy RaiderFaction-Appropriate EMH Mk I Science Officer
The T6 and T5 ships can be claimed once per account. You must have an empty ship slot available to unpack your ship -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22702 üzenetére
Engem meg elkapott a kíváncsiság hogy mennyit lehetne összeszedni aztán már nem tudtam abbahagyni.
Régen sokkal többet szereztem,sokkal kevesebb munkával.
Sok évvel ezelőtt a nerf előtt 20 karakterem volt,azzal több mint 100 ezret szedtem össze meg vagy 15k zent.
Bár most is jött egy kevés dili,de lófing a régihez képest. -
Efanatica
tag
válasz
L3zl13 #22567 üzenetére
Na igen kéne valami jobb fleet meg egy nem össze vissza lennék minden karival. Viszint amire én gondolok az hogy több mindent tudjak betenni amiért kapok is fleet kreditet ne csak a markért mert kb csak azt szoktam csinálni semmi mást. Így pedig igen lassan gyűllnek ki amiket szeretnék kivenni egyszer.
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22529 üzenetére
Tegnap este még hét óra előtt én is le toltam az eventet.
Utána meg red alertet,nekem hiányozni fog ez a klingon event,szerintem jó volt.
Sokszor sb1-re mentem de néha másra is,mert egész jók ezek a klingon TFO-k.
Viszot tegnap valami bugra futottam SB1-en,nem nagy szám,csak elment tőle a játék hangja és elteleportálódtam nagyon messzire.
SB1-et csináltam klingon karival amikor a borg drenyával nekimentem a bázisnak,egy pillanatra beleakadt a hajóm,majd a következő pillanatban a legközelebbi ellenséges hajó 30+ kilóméterre lett,úgy ahogy voltam elteleportálódtam a francba.
Amíg nem lett vége a TFO-nak a játék hangja alig hallatszott.
Még utána le toltam kb 50 karival admiraltyt,mivel admi event is van. -
Nagus
senior tag
válasz
L3zl13 #22477 üzenetére
Megnéztem. Zenes hajókkal és infinity boxos hajókkal jönnek a plasma sebzést növelő konzolok.
https://stowiki.net/wiki/Praetor_Command_Warbird_Battlecruiser
https://stowiki.net/wiki/Gorn_Hunter_Pilot_Raider
https://stowiki.net/wiki/Faeht_Intel_Warbird
https://stowiki.net/wiki/Liberated_Borg_Command_Juggernaut
https://stowiki.net/wiki/Courier_Pilot_Raider
https://stowiki.net/wiki/Dhailkhina_Command_Strike_Wing_Warbird -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22414 üzenetére
A 2 t6 kupon igen,de eddig választhattál,2 T6 kupon vagy promó hajó vagy 1500 lobi,most mindet megkapod egyben.
Azt hiszem red alert dilis,nincs ki írva mikor lesz a vége,remélem bent marad örökre,na és minden nap 2000 dilivel többet ad majd.
Jah volt még egy lehetőség hogy miért van ez a sok extra,mert vagy t7 jön vagy a játékot lövik le.
Én szeretem a STO-t,utóbbinak nem örülnék,T7 meg belefér.Ma is jött exről 400 zen.Így van 20k zenem amit elkölthetek,meg marha sok ami tabu.
Bár ha jönne egy T6 lagendary karfiol vagy guramba akkor a tabuból is költenék,majd vissza keresem.Ott van a majdnem 5 millió dili amit félre tettem Karfiolra. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22379 üzenetére
Majd kíváncsi leszek hány féle bug lesz ebből.
Na és hányszor száll el a szerver.
Tuti ha belenyúlnak a karikba ezzel a tokennel annak a vége nagyon rossz lesz.
Azon sem csodálkoznék ha semmilyen traitet nem lehetne használni utána.
Na és a nem váltás meg faj váltás miatt a mentett ruhák is biztos okoznak majd sok bajt. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22376 üzenetére
Hát ahogy elnézem nem túl jó,a videó alapján a traitje is vacakabb mint a zenes hajónak.
Nekem azért van lib dread mert van rajta vicces konzol és kellett nauszi kalózomnak marháskodni,meg a romulán karimnak az van de szintén csak szórakozásból.
Nauszi használta párszor és kész a konzolt vagy torpedót,de a romulány legalább a hajót si használja. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22361 üzenetére
Igen,tudom.
Elvileg ilyen stat nem is lehetne rajta.
Mert ilyen nincs is.
Beam fegyveren csak ilyen módosító lehet.
[CrtD][CrtH][Acc][Dmg][Snare][Thrust][Pen][Over][Arc]
Fegyveren nem lehet pvp módosító.
Kár hogy az után upgradeltem hogy felraktam hajóra.
Vajon mennyit adtak volna érte exen?
Nagyon nagyon régen mikor még bejöttek a craftolt warp magok,gyártottam két darab bugos warp magot,eszetlen pénzért mentek el,mert dupla stat volt rajtuk. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22238 üzenetére
Lehet.
Én amúgy is lusta vagyok mindig farmolni omegát.
Kíváncsi leszek ez a mostani sztori merre felé tart.
De amire nagyon kíváncsi vagyok hogy vajon milyen hajókat adnak ki most.
Sok pletyka van már.
Egyik szerint sok fed-es hajó,csupa TNG-s ami a Both worlds TNg epizódban szerepelt.
De annak nem anynira örülnék,annyira hanyagolják a klingon hajókat.
Még Kar'fi sem jött T6,meg örülnék egy legendary gurambának.De egy klassz raptor is jól jönne ami nekem megfelelő.
Bár vannak olyan pletykák is hogy talán t6 dyson csomag jön.
De annak nem tudom mi köze a TNG-hez. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22231 üzenetére
Nem,megnéztem és ez karakterenként változó.
Ha az adott karinak van lobis vagy boxos hajó hídja akkor azt rá lehet tenni sima hajóra is,klingon hajóra lehet tenni fed hidakat is,fed karinál nem láttam klingon hidat.
De a kedvenc orion karimnak például még voyager híd is rakható a B'rel-re,sőt meg lehet változtatni az egész interior-t,át lehet váltani kicsi közepes és nagy interior-ra. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22196 üzenetére
Egyébként meg a cd nem számít.
A CD ellenére is adta az event a napi dilit.
Ha CD volt rajta és mentél újra akkor adott dilithiumot,mintha nem lett volna CD.
De én azt sem mertem csinálni.
Másik dolog,állítólag lock box exploit is van,vagy legalább is a szerda-i frissítésig volt.
Szóltak hogy figyeljem exchange-t,lehet hogy sok boxos cucc ára le fog menni,mert van valami exploit amivel sokkal több cuccot nyitnak.
Valószínűleg emiatt olcsóbbak lesznek. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22196 üzenetére
Nem tudom,ez az egész fura.
Megcsináltam engi karival a napit,mert neki gyűjtök dilit cuccokra.
Aztán logoltam tovább mert 28 karival admiraltyzok.
Na meg winter doffozok.
Közben ismerős új karit kezdett és be jöttem kb tizediknek ezzel a karival,mert ez a craft karim.Csak hogy az űrben volt ezért elmentem vele winter teleportal winterre ekkor vettem észre hogy ennél a karinál újra nincs cd.
De nem mertem meg csinálni újra.
Csináltam a dologm tovább,de már a többi karinál is így volt az event. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22186 üzenetére
Igen doffozni érdemes minden karival,feltéve ha nincs túl sok.
Kronosz esd winter wonderland,ezeken a helyeken 4 óránként megjelenik pár winteres doff küldi,könnyű őket megismerni.
Current map fülön.
Sajnos nerfelve vannak a francba így már csak pár tokent hoznak és pár száz dilit.
Nerf előtt még 20 karival egy winteren 15k zen is ki jött belőle napi 1-2 doffozással.
Na és több tízezer token. -
Efanatica
tag
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22071 üzenetére
Mondjuk az igaz,de egyébként szerintem az nagyobb kicseszés az újakkal hogy az olyan dolgokhoz nem jutnak hozzá ingyen amikhez a régiek igen,ha kicsit is normálisabbak lennének be raknák újra a régi eventes cuccokat valami névleges diliért.
Vagy ha az aktuális eventet letolod de csinálod tovább a bónuszért akkor gyűjthess olyan tokent amivel kiválthatod a régi eventes itemeket.
Mellesleg tavaly szeptember óta nem növelték az endeavor maximum szintjét,szóval van esély utolérni a többieket.Egy év az kb 180 pont.Bár recruit eventes endeavor booster nélkül lehet lassabb.Vagy a fene tudja. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #22068 üzenetére
Szerintem az endeavor nem nehéz.
A napi küldik közül néha a nehéz is tök egyszerű.
Egyszerűen olyan karira van szükséged akinek van minden féle fegyverzete.
Legtöbbször a klingon recruit karival csinálom meg.
És kapaszkodj meg de az energia sebzést is torpedóval tolom vele.
Van neki polaron,antiproton,disruptor,phaser és tetryon energia torpedója is.
Hála a sok eventnek és lökött sztori küldetésnek.
Groundon sincs gond.Vagy eventes spéci fegyver ami minden sebzés tipust tud,vagy valamelyik eventes fegyó.Van belőle vagy 20 darab.
Plusz ott vannak a boffok,minden boff rpus szettben feszít,más más szettben hogy más legyen a sebzése.
Legtöbb ground küldihez a qamma kvadrán sztori Home küldetése tökéletes.
Klingon karimnak a küldi állandóan ott áll ahol le sugárzunk groundra az első űr harc után.
Ott kismillió szarság esik nekünk akik ráadásul csak lópikulák.
De az első teremben van pár égő hulladék törmelék,ami a ground heal vagy pajzs küldihez tökéletes,közel mész hozzá elkezdi égetni a karid,a boffok hílelnek és így hamar kész is.
A ground cucc keresős endeavorhoz ott van a Mine enemy küldetés,a küldi ott áll hogy le kell sugározni a bolygóra,le sugárzok ott van két cucc felkapom újra elhúzok és újra le amíg meg nem lesz a szükséges mennyiség.Ha a napi endeavor az hogy 6 cuccot szerezz groundon akkor háromszor lesugárzok és meg is van.
Nukara küldi egyszerű és szerintem laza.
De ha kell segítség itt találtok.
[link] -
Plata
félisten
-
Efanatica
tag
válasz
L3zl13 #21958 üzenetére
Nem tudom mi lehet. Most megcsináltam most adott mindent de szombat óta nem akkor lett kész az eventem és néztem is hogy a nagy jutalomnál stagnál a pont nem ment feljebb meg hogy nem nő a dilitium. Most meg 11K dilitiumot adott tegnap meg 8K volt ugyan úgy mikor letoltam az event mapot. Ugye ha vége az eventnek látni a jutalmat amit kapsz
Ez olyan hülyén működik mint az admiralitás. Volt hogy meglett a nagy küldi és az volt a tizedik és nem adta be a jutalmat. Rendszerint csak a ferengi nem adta be. Persze a küldi meglett mert 100%ra van rakva csak ez a fajta mission amit ugye más színnel ad be. Szerintem tudjátok mire gondolok. Csak nem reseteli ha fail lenne de 100%ra nem kéne failnak lennie nem ? -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #21941 üzenetére
Igen,vannak olyan szettek amiből két rész elég,lehet másik szett két részét még feltenni.
Bár én a revolutionary szettet nem cserélem le mert cseszettül erős és szeretem.
Iszonyat nagy fun ha tömegbe belövöd GW3+SV3 kombót majd rájuk genesis seed és még utoljára bele revolutionary szett képessége.Iszonyatos sebzést csinál.
Kobayashi maru hatodik körben is tutira hazavágja a bandát egy ilyen kombó.
Plusz a lökött elacsi muksók viccesek groundon.
Főleg mikor nukarán grasszálnak ev suit nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged