- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, az hidrogén intake, a venti a luk elején meg gondolom gázóriásoknál külön jól jön.
amúgy nem vágom, hogy pontosan milyen rakétákra igaz még, de ugye a nukleáris tölteteknél, nem robban a nukleáris fej, ha maga a rakéta robban, azt külön kell aktiválni. hasonlót itt is el tudok képzelni.
közben egyre közelebb vagyunk a $42M-hoz...
-
Diopapa
addikt
Hát, FRB-ben jobb joy-al, de realisticen is meg tudod lepni az egeres majmokat
torz on borz: WT-ben is ott van egyedüli előnye a joynak kb. Akinek jó egere van és ügyes a keze, az sokkal pontosabban lő egérrel, akármilyen joysticked is van. Gondolom ez SC-ben is így lesz.
-
Szőrös
veterán
WT-ben azért nehéz joy-al mert ott korrigálni is kell a tengelyre ható forgónyomaték miatt ezért ficereg a gép rendesen.
Na most itt ilyen nem lesz ( be is baszna
) , szóval várhatólag jóval könnyebb lesz a joy irányítás.
Az egér nagy előnye a célzásnál jön majd ki. Jóval finomabban és pontosabban lehet vele célozni.
Bár ez joy függő is.
-
-
Szőrös
veterán
Ha még egy kicsit lejjebb tudják nyomni akkor szerintem nem lenne gond vele.
Eddig is voltak ilyen VR sipkák de azért nem váltak be baromi mert drágák voltak és nagyon kevés játék támogatta.
OR ára már most sem annyira vészes - egy jobb monitoré - és már most sok játék kezeli.Mindenesetre emiatt temetni az OR-t még nagyon korai ( hírekben elég sokan ezt csinálják ).
-
Szőrös
veterán
Meglepő hír valóban de nem feltétlen rossz nekünk felhasználóknak .
Minél több platformot támogat és minél szélesebb a lehetséges felhasználási terület annál nagyobb lesz rá a kereslet. Növekszik a legyártott darabszám , ezzel együtt viszont csökken a végfelhasználói termék ára.
Eredmény : olcsóbban tudunk a buksinkra OR-t tenni.
Ez így azért rögtön más , nem ? -
vaakuum
addikt
Ezek a hírek nekem azért szimpatikusak, mert segítenek a "jövőbeli céljaimnak" megfelelően gondolkodni.
Eddig komoly gondot okozott az a kérdés, hogy egy esetleges monitorcserénél milyen monitort vegyek. Lassan már egy éve hezitálok, miközben mindig az a vége, hogy most úgyis másra kellett az ára. (szóval öröm az ürömben)
De az utóbbi időszakok ilyen megjelenítő-szemüveges cikkei alapján én már egyértelműen úgy gondolom, hogy a monitor nekem a jövőben csak olvasáshoz-netezéshez és filmnézéshez fog kelleni, a játékbeli felhasználásra lassan (igen, lassan, de biztosan) körvonalazódik egy jobb, praktikusabb célhardver. Nyilván nem egyértelmű, hogy az OR vagy a Sony vagy a Patyomkinszívecsücske Bt terméke, de az látszik, hogy nem a játékos előtt lévő nagy, sík, kitudjamekkora felbontású felületé a jövő a vizualizációs területen. Tehát nem kell vennem 4k monitort, mert totál fölösleges.
Kell valami 29 collos 21:9-es, azzal biztosan elleszek a következő 5-7 évben is (jelen monitorom is már 7, de inkább 8 éves), tippem szerint meg 3 éven belül ugyis beérik ez a fejrepakolt kijelző technika. -
csak a limitált idris-M -et lehet hivatalosan, szabadon cserélgetni (az volt pont $1k) de tudomásom szerint, amikor egyszer lehetett kapni, akkor mind elkapkodták.
idris-p-t csak fiókkal együtt lehet adni-venni (ez már RSI szabályzattal szembe megy). legutóbb az LTI vége árusításnál lehetett venni belőlük kb. 4 óránként 100-100 db-ot ($1250-ért db-ja), lehalt tőle a honlap és mindegyik egy órán belül elfogyott
-
Drenadar
Topikgazda
ha esetleg valakit szállítasz vagy elfogtál
és még nagyon sok minden nem működik rajta
a budi se...
(#6530) KO2 : rendben ott lesz a ts, és majd együtt bandázunk jó páran... sok féle hajónk van már, már csak kérdés, kik akarnak bandázni és kik ugranak be úgy a játékba hogy ők a magányos texasi walkerek?
-
Viper26
nagyúr
Egyébként az úgy lopás kategória nálam...minden közösség által finanszírozott fejlesztés mellé kellene egy olyan záradék, vagy kiegészítés, hogy amennyiben nem valósul meg az adott projekt, vissza kell fizetni az összeget...azt hiszem akkor lenne motiváció.
A boltban is kapok mondjuk x dolgot a pénzemért, és nem csak otthagyom a semmire ugye.
-
Malibutomi
nagyúr
Azt elfelejtitek, hogy ezekböl a milliókból iroda, géppark, és 200 ember havi fizetése megy, nem csak örizgetik a páncélban.
Egyébként pl. a karrierjükben elég nagy dolog lehet ez, CR- nek meg konkrétan az eddigi hírneve is rámegy ha bukó van.
Szóval böven van motiváció, de ez süt is minden videójukból, látszik hogy lelkesek. -
Malachi
veterán
"gondolom húzzák amíg tudják, én is így csinálnám..." - ennek semmi értelme. az alfa helyek lassan betelnek, és a megjelenésig nem lesz már komoly bevételük. akkor viszont elkezdhetik árulni 30-50-60 eurós áron a játékot, ki tudja hogyan tervezik. plusz csak a teljes játékban veszünk majd biztosítást, meg ki tudja még mit. nem ülhetnek a babérjaikon, ekkora cégnél nem életbiztosítás az a 40 millió. kell az állandó, rendes bevétel.
-
KO2
aktív tag
Nekem is csak egy játék, ez nem zárja ki azt, hogy legyen minél valóságosabb. Soha nem mennék a valóságba háborúzni, viszont egy virtuális világban ahol minden ugyanolyan mint a valóságban, ott igen, mert élvezném, tudnám, hogy valójában senki se sérül meg.
Mikor vezetek hazafelé , legszivesebben tövig nyomnám a gázt, de nem teszem mert meg is ölhetek másokat ha hibázok, belehalhatok stb. Az autós játékok meg nem kötnek le annyira, nem ugyanaz az érzés. De ha valaki elérné hogy ugyanolyan legyen, szerintem negyedére csökkennének a gyorshajtások száma, senki se száguldozna, hisz minek tennék, otthon a székükben elérhetnék ugyanazt az érzést. Csak hát ez sajnos messze van még
-
Revolit
senior tag
No para, lesz cyborg szem-implantáció addigra már
És akkor már OR sem kell, csak vezeték nélküli technológiával bármilyen képet kivetítenek a cyborg szemeknek
Azt se fogod tudni, mikor vagy virtuális valóságban, és mikor igaziban. Total Recall (Emlékmás) valaki?
(Az eredeti, nem az az új akármi...
)
-
KO2
aktív tag
" ne legyen belőle valóság semmilyen szinten sem "
Miii??? Épp azaz hogy legyen, hát nem ez a cél?? Mit meg nem adnék érte ha teljesen ugyanolyan lenne mint a valóság, nyilván nem a halálra gondolok, nem szeretnék énse szétrobbani a székemben ha kilőnek a játékban
De minden más legyen csak valóságos, én alig várom hogy továbbfejlődjön ilyen irányba a játékipar .
-
KO2
aktív tag
És ha belegondolsz, hogy valaki megveszi a 15 000 $ os ( 3 386 000 Ft ) "The Completionist" csomagot.....
( amibe beletartozik ez is: -A Day with Chris Roberts [ nem vicc ] )És aki nem akarja szórni a pénzt az beérheti esetleg a "Wing Commander" csomaggal ( 2 257 000 Ft )
Vagy ha tényleg "spórolni" akarsz akkor ott van a "War Pack" amit csupán 1 128 000 Ft ért már a tied lehet.
És a csóróknak ott van a 600 000 Ft os "Fleet Pack". A koszos büdös naplopó aljanépnek meg 260 000 Ft os
"Battle Pack".Nekem már a Freelancerig való eljutás (28 000 Ft) is nehéz volt. Napokig kellett győzködjem magam hogy ez miért is éri meg nekem. Tudom irigyelni azt aki csak úgy elkölt 3 millát egy játékra mert megteheti.
-
Jack@l
veterán
Roberts egyáltalán nem hülye, rakott már össze jó játékot, biztos vbagyok benne hogy a mostani cssapata is elég jó. Pénz van rá dögivel az biztos, nem érdekük bebuktatni a projectet, sőt...
Április lett beharangozva a dogfight modulnak, biztos vagyok benne, hogy gőzerővel dolgoznak rajta és addigra erősen valószínű meg is lesz. (jó multiplayer részt nem oylan egyszerű összehozni, főleg ha rohadt sokan játszanak vele egyszerre, jó rémisztő példa erre a bf4 multis része, a mai napig szutyok) -
azt se nagyon lehet mutogatni, ha épp minden második nap interjúztatnak valakit, akit aztán fel se vesznek. márpedig a későbbi gyorsulásnak sajnos pont az a záloga, hogy minél több és minél tehetségesebb emberrel bővüljenek.
egyébként az a hangár patch nem lepett meg, a múltkori WH-ban szerintem mondta is Eric, hogy ebben most csak bug-okat javítottak.
mellesleg lehet a háttérben keretrendszereket fejlesztenek, tool-okat javítgatnak (mind-mind nem mutogatható), vagy a PBR patch-hez kezdték az asset-eket update-elni, ami elég nagy meló lehet már most is.
vagy egész nap nyomják a DFM-et "tesztelés" néven.
nem mondanám, hogy optimista vagyok csúszás tekintetében, de az mindenképp egy jó jel, hogy mostmár a WH-ban CR hagyja jóvá a válaszokat és legutóbb már kaptunk érdemi infókat is, nem csak "soon", meg "that's a very good question, we discussed it, we might".
persze az meg nem annyira pozitív, hogy a fél vezetőség heti 3 órát bohóckodik a TNGS-ben
-
Szőrös
veterán
Nézd erre csak kérdezni tudok : szerinted miért költöztek új irodába Austinban ? Miért csinálták meg a manchesteri irodát és vettek fel annyi embert oda ( is ) ?
Persze , nyilvánvalóan azért hogy ott lógassák a lábukat és ne csináljanak semmit.Lehetne ezt egy kicsit jobban csinálni , mint ahogy némelyik WHban a fejkamerával szaladgálnak egy sort csak kicsit részletesebben és szerintem máris elégedettebbek lennétek.
Hivatalos fórumon fel lehet hozni .
-
.LnB
titán
Igazából azt tessék figyelni, hogy a decemberi DFM megjelenés, már szép lassan csordogál át egy, három hónapos csúszásba. Három hónap, az első igazi modul-nál. Amiben fog szerepelni, egy hajó, és egy "map". Természetesen a netkód, és a motorház alatti dolgokat is belevéve.
Én eljutottam arra a szintre, hogy letojomSzépen nyugodtan várok, semmi aktivitás, olvasom a fórumot. Csodálkozok sok ember lelkesedésén. De az ki van zárva, hogy plusz 1 forintot is költsek a játékra míg teljesen meg nem jelenik.
Ma reggel is mikor olvastam ezt a patch note-ot, nagyon kacagtam magamban. És azt gondoltam elmennek ezek a büdös...... -
.LnB
titán
Teljesen igaza van a kollégának. Addig oké, hogy hangar update-et adnak ki. Bár engem nem érdekel. Nem bolyongok naponta a hajóm körül. Van ezer más fontosabb dolgom.
Még azt is megértem, hogy csúszik a DogFight. Mert kielégítő állapotban szeretnék kiadni.
Azt viszont már nagyon nem, hogy miért nem tolnak a képünkbe több, frissebb gamelplay jelenetet? Szinte semmi sincs hetekig. Lehangoló ez így. Az én érdeklődésemet nem tudják felkelteni az org-ok bevezetésével, és a sok mellébeszéléssel.Ez után felmerülhet bennetek a kétely, hogy nem is vagyok igazi Citizen. De! az vagyok, csak a türelmetlenebb fajta. Én is olyan lelkesedéssel várnám a játékot, mint itt sokan. HA látnék végre valamit, friss videót!
-
vagabor
aktív tag
Igy sem vagyok gyenge, de akkor már tényleg kényszerzubbonyban kellett volna hogy elvigyenek. Nekem mar csak a teny hogy co-op hajo, feldobja az egeszet, bar remelem nem annyiban merul ki a coop hogy segít lőni. Szoval hatalmas lehetoseget latok kerdes hgy CR mennyire akar nagyot alkotni.
-
RichieTri
senior tag
-
Diopapa
addikt
Igazából ilyen fightnál mindent ki kell kapcsolni, kezdve a bracketekkel, a hangot, a grafikát minimumra és kizoomolni amennyire csak lehet. Komolyan már csak ilyen táblázat wars az egész, lesz komoly 1 fps-ed (ha lesz). Azt írják, a harcban olyan 300-300k $ értékű hajó vált füsté... Valódi háborúkat is vívtak már meg kevesebb pénzből.
-
Backspace
tag
Aláírom, hogy sokan megunták már, de playerbase-ből nem sokat vesztett. Bár teljesen más műfaj a két játék.
-
Gyuri16
senior tag
mar megbocsass, es ne vedd szemelyes tamadasnak, de te hany eves vagy? Ha 15 korul akkor ugord at a kovetkezoket, de ha nem legyszi gondolkozz el..
Mi az, hogy kifulladtak? Tudod mennyi munka van egy ilyen meretu jatekban? Egyszeru, dolgoznak allandoan, ha nezed a WH-kat akkor hogy nem latod? Nem ritkan korbe megy az irodan, es egy-egy embert meginterjuvol, hogy min dolgozik. Munka idobe tellik; jo munka, pedig meg tobbe. Itt nem arrol van szo, hogy ki kell asni egy godrot, hozzaall 5 ember es egy delutan megcsinalja, olyan problemakat kell megoldaniuk, amiket eddig mas nem csinalt.#3922-ra: ??? lattad az irodat? ugy dolgoztak mint egy sokadrangu garazsprojekten, alig volt sajat teruletuk. Aki kreativ munkat vegez, annak kell hely, nyugalom, nem lehet osszezsufoltan tartani oket. Raadasul folyamatosan bovulnek, uj embereket is tenni kell valahova. Jobb munkakorulmenyek jot tesznek a munkamoralnak -> tobb otlet, jobb/gyorsabb munka.
Nekem az eddig belefektetett penzt mar az is megeri, hogy latom hogyan keszul egy ilyen jatek, mennyire interaktivan csinaljak. Forumon valaszolgatnak a projekt vezetoi, kapunk videokat, irasokat a vilagrol, amint bemutathato allapotban van valami megmutatjak. Egy klasszikus jatekbol ilyenkor legfeljebb par concept artot latunk, esetleg valamilyen elorerenderelt videot. Arrol nem is beszelve, hogy eselyed sincs befolyasolni a jatekot, vagy a tervezokkel vitatkozni.
Mindig orulok, amikor latom mozgas van a topicban, remelem valamilyen uj hir, aztan csak az ilyen keseru hozzaszolasokat olvasom. Van itt par ember, akivel szivesen egyutt jatszanak, de ha a szovetsegben ilyen lesz a hangulat, akkor biztos nem maradok sokaig (es ezzel szerintem tobben egyetertenek). Nekem a jatek kikapcsolodas, ha idegeskedni akarok arra van mas ok is.
-
Szőrös
veterán
Fejlesztik a játékot , ezt nehéz megérteni ? Nem elvakult vagyok csak ezt fel tudom fogni és azt is hogy ez mivel jár...többek között azzal hogy baromira nincs mit mutatani a korai szakaszban ahol most is tart és igen csúszással is.
A WH-ban és hírekben állandóan ott van mit csinálnak ez nemelég ? -
Drenadar
Topikgazda
azt sajnos tudtuk, hogy majd tavasszal lesz dogfight...
és lehet most fanatikus rajongónak fogsz tartani ezzel az érvvel, de inkább most azon bosszankodj, hogy még nem játszhatsz vele, mint hogy azon bosszankodj, hogy egy nagyon alfa bugos sz*rt kaptál és akkor most azon bosszankodnál hogy költöttél a játékra, illetve hogy inkább be se fejezzék a játékot
Nah melyik jobb neked? És sokkal jobb kérdés, hogy a játéknak melyik jobb?mert amit már tucatszor leírtunk, sok játékos tényleg nem lenne képes elfogadni azt hogy még egy pre alfa dologgal játszik, amit fenntartásokkal kell kezelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest