- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Infrared16 #12462 üzenetére
Frici nem lesz annyira drága, csak 26 tonna. Indulónak 5kUEC jár most mellé, annyinak elégnek kell lennie legalább az első tankolásig, talán még egy kevés árú is belefér, de nem tudom. Nehéz még tippelni is, hisz egy konzum fegyver ára most irdatlan magas UEC-ben, és az csak egy fegyver...
Aztán üzemanyag mellett kell még lőszer is, ha csetepatéba keveredsz, rakéták, stb...
De egy Idris, ami 1600 tonna, mit zabálhat mire átvonszolja nem éppen kecses testét egyik naprendszerből a másikba?
Hull C-re is kíváncsi leszek. MISC termék, a Frici 1200 tonnás nagy tesója.
(#12464) KO2: Örömmel látom.
(#12466) vagabor: Épp azt mondom, hogy nem elég, ha több, mint a semmi, mert a haszonnak többnek kell lennie a járulékos költségeknél, különben bukó. Nem biztos, hogy egy fél rakomány olcsó krumpli hoz annyi hasznot, ami egy Fricinek elég, miközben egy Aurorának bőven megfelel.
(#12468) vaakuum: Vagy sebez akkorát, csak az 500 lőszert sem érzi a hornet?
Pontosan erről van szó. A Hornet egy 23 tonnás katonai gép, ami önmagánál nagyobb vadakra megy. Az állig felfegyverzett 30 tonnás Vanduul Scythe-ra például, vagy a 34 tonnás, szintén jól fegyverzett kalóz Cutlass-re. Vagy rajokba verődve Constellation-öket, Retaliator-okat téphetnek szét. Semmi dolguk holmi 300i-kkel vagy Aurora-kkal... Ez egy szerencsétlen dolog, hogy DFM-be egymás ellen mennek, no de ez nem is azért van, hogy mi szórakozzunk, sokkal inkább a rendszer tesztelését szolgálja.
Höhö... Várd csak meg mi lesz, mikor röpképes lesz a Cutlass meg a Scythe... Na akkor kezdődik majd az igazi móka...
-
KO2
aktív tag
válasz
Infrared16 #12450 üzenetére
Tegnap óta ilyen
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
csak amihez kellene ahhoz nincs
-
vagabor
aktív tag
válasz
igen és a 3d-s megjelenítéssel is kitettek magukért
-
duvi
nagyúr
válasz
Infrared16 #11918 üzenetére
Mondjuk ha ezt a SC mintájára (és motorjával) csinálnák, akkor tuti nagyot szólna
(#11915) Malibutomi
Na ebből el tudnék viselni egy egész estés mozit a SC univerzumban! -
Szőrös
veterán
válasz
Infrared16 #9703 üzenetére
Mire megjelenik nem lesz lehetetlen.
-
Szőrös
veterán
válasz
Infrared16 #9690 üzenetére
Uhh ez a Lancer baromi jól néz ki így.
k4rL^ : mekkora már
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #9690 üzenetére
Számomra nagy csalódás a PBR, minden fénylik mint a kacsa p*csája.. Ez a Frici is olyan lett mint az ereszcsatorna. A Cutlassben a szövet borítás is fénylik..
-
válasz
Infrared16 #9616 üzenetére
jah, sajna halott ügy a torrentes, nálam is újra kezdte tölteni az egészet. Amúgy tele a fórum emberekkel akiknek németországból 100 megás nettel jön 100k-val, vagy 10 megással 150-nel... Szóval nem vagyunk vele egyedül sajnos. a cds-ük (sem) áll a helyzet magaslatán.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Infrared16 #9616 üzenetére
A torrentes dolog halott. Nem bírták eddig működésre bírni szóval kár fáradozni vele, de korábban itt megírta Revolit fórumtárs.
-
Szőrös
veterán
válasz
Infrared16 #9106 üzenetére
kiskocsogok , nem elég hogy AC nélkül hagynak hétvégére még ilyen szarral is húzzák az agyunk
-
Viper26
nagyúr
válasz
Infrared16 #8848 üzenetére
Azt én is várom nagyon..elég hamar lepörgettem az első hármat.
-
Jack@l
veterán
válasz
Infrared16 #8782 üzenetére
Szintén kaptam, de engem egy hitgyüli se szervezzen be, nem fogom felrobbantani magam alatt a hajóm egy jeles csillag együttálláskor...
-
válasz
Infrared16 #8786 üzenetére
Én is kaptam eddig több meghívót is, de eddig 1-et elfogadtam affiliate-nek, a többit el se fogadtam, sőt egyről gondolkodom is hogy leiratkozzak. Most a main-em a Brown Coats, a Serenity-ét elfogadtam mint affiliate, ezen kívül ilyen még az itteni Liberum Arbitrium is, illetve a The Pack, amiről gondolkodom hogy leiratkozzak.
Ez a nagy tömeges invelgetés nem szimpi, jobb szeretem a picit kisebb (de azért kellően nagy), valamivel családiasabb orgokat
No meg nem véletlen hogy a Brown Coats is casual. Fene akar WoW után megint olyan guildben lenni, ahol kötelező megjelenés, határidő és szó szerint munka van.
-
válasz
Infrared16 #8782 üzenetére
én nem kaptam, magyar volt a meghívó?
-
Jack@l
veterán
válasz
Infrared16 #8178 üzenetére
Az ott nem is lift, hanem tusoló...
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #8173 üzenetére
Melyik hangárban?
-
Szőrös
veterán
válasz
Infrared16 #7126 üzenetére
Én is kormány pedált használom ruddernak , jobb így mint a botot tekergetni.
-
Szőrös
veterán
válasz
Infrared16 #7038 üzenetére
Nem , az 42 millánál jár majd. De az előző goal-nál is késett a levél.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #6602 üzenetére
én valami újabbat láttam már, mikor egy szőke csajjal szórakozik... de soha nem nagyon tudott lekötni ez a dr who sorozat...
és nem vagyok már tizenéves valóban
-
válasz
Infrared16 #6602 üzenetére
mondjuk a Dalek-ok kezdetek óta vannak, szal...
-
KO2
aktív tag
válasz
Infrared16 #6534 üzenetére
LA-FT avagy Liberum Arbitrium - Frici Trans
Szlogenünk meg: "Mi nem fordulunk kétszer"
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #6520 üzenetére
Én tuti ellátogatok oda, a concept artok feelingje nagyon bejön, az ottani kocsma belseje van a launcher hátterében.
-
válasz
Infrared16 #6486 üzenetére
a csomagon kívüli hangárokért fizetni kell majd és több bolygón is lehet hangárod, vagy ha több hajód lesz a kezdeti hangáron az pl. lehet, hogy nekünk már plusz pénzes, nektek viszont akármekkorára terebélyesedik, ugyanannyiba kerül
-
válasz
Infrared16 #6386 üzenetére
MY GEAR
Avenger + 10 Items
315p + 10 Items
Oshi
Ribbon fish (Vario Vittas)
The Lamp
Cot
Fishtank Mark I
Greycat PTVszerintem semmire sem érdemes elkölteni a UEC-t egyelőre. majd ha elindult a játék. pl. fegyver stat-ok is változnak majd még
-
KO2
aktív tag
válasz
Infrared16 #6367 üzenetére
Friciről csinálhatnának már új háttérképeket, a frissített verziójával.
Be lehet váltani ,de azt hirtelen nem tudom hogy pl a 42M elérése után ha beváltom a már most meglévő Freelancert egy másik hajóra akkor elbukom e a beigért törülközőt
-
válasz
Infrared16 #6364 üzenetére
magának meg a connie-n gondolkozik, bár már csak PU alpha/beta esetén fogja eldönteni, hogy megéri-e
-
Djuree
félisten
válasz
Infrared16 #6364 üzenetére
az tuti!
Diopapa: köszi.
KO2: engem is érdekelnek a variánsok. az a jó hogy be lehet váltani és lehet az árából más hajót venni. lényegében lehet cserélgetni amire akarom ha esetleg megtetszik más valami.
-
Habugi
addikt
válasz
Infrared16 #6276 üzenetére
Amióta abbahagytam az EVE-et azóta nem láttam Mittani pofáját és azóta nem hallotam a Goonswarmról sem, egy csodaszép időszaknak lett most vége! Hiányzott mint üvegesnek a hanyatesés!
-
Revolit
senior tag
válasz
Infrared16 #6238 üzenetére
Űrben ez különösen hasznos mutatvány lesz, de hé, legalább hátha a hornet pilóták miközben szakadnak a röhögéstől nem találnak el
-
Eyesis
őstag
válasz
Infrared16 #6236 üzenetére
Nem azzal van a baj, ha csak DF-en dolgozik mindenki, vagy ha épp nem mindenki dolgozik csak DF-en, hanem azzal, hogy megy a rizsa meg a csicsa, és nem látunk egy tájékoztató tervet, ami nagyon magas szinten legalább bemutatná, hogy mik a főbb mérföldkövek, melyik kb. hol áll, mikorra kéne kész lennie, melyik mire épül, mennyit csúszik. Engem nem érdekel az sem ha 2017-ben jön el a Star Citizen, csak ne mondogassák 2015 dec 31-ig, hogy még meg lesz 2015-ben...
-
Amaro_hu
csendes tag
válasz
Infrared16 #6230 üzenetére
Pontosan.
Mindenbe belekezdtek, mert adott területen mutatni kellett valamit a citizennek, és minden maradt fél(negyed)kész, mert jött a következő prezentáció/artwork/videó/dió/dejó. Most állítólag mindenki a dogfight modult hegeszti, tegyük fel, hogy a nyuszi a gépeinkre tojja, a példa okán hornetekkel - de a következő lépés nem az lesz, hogy esetleg a saját személyre szabott kis/nagy gépedet is kivihesd DF-ra, mert jön a következő modul varázslata (station, FPS, landing vagy mittoménmi) - no meg amúgy sem biztos, hogy a géped mozdulna, főleg, ha még a garázsban se működik... Fix ütemtervet sem tettek még közzé, pedig azzal lehetne elhallgattatni a morgó adózókat, és ez az, amit hiányolok, mert ha felvállalta, hogy ő a figyelő szemek előtt fejleszt, akkor tájékoztasson: elméretezték az erőforrást/feladatot/palacsintaadagot hiszen a játék egy éve pre-alfa, most jó esetben egy év alfa, utána béta, teszt, zár és javít, teszt, arany, lássuk, mit csináltunk... és az eddig kitűzött célokkal ez nem 2015. Annyi esze már van, hogy visszavett a milliós célkitűzésekből, hiszen ha folyton növeli a munka mennyiségét, sose végzi el. Volt szerencsém majdnem hasonló szinten figyelemmel követni a Freelancer alakulását (igen, vén vagyok), ott se kellett volna lelépnie CR-nek, ha el tudja fogadni, hogy valahol gátat kéne vetni az ötletelésnek, és ha megvalósították az eddigi terveket, akkor lehet folytatni. Most elvileg a maga ura, s bár nem kétlem, hogy előbb-utóbb egy remek játékot tesz le az asztalra, az időpont egyre inkább kérdéses. A következő cél (engem) amúgy sem érdekel, hacsak nem látom az egészben elfoglalt helyét, azt pedig talán CR sejti, rajta kívül senki. Erre tegyen ki egy idővonalat, plusz-mínusz negyedév-félév, és azt mondom ok, el van fogadva a 2015 eleje. Közepe. Vége.
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #6222 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, igazán "űrhajó" feelingje van. Az átdolgozott interiorral meg még jobban tetszik. De mivel yarr irányba tervezünk menni, ezért "muszáj" "kalóz" hajót venni.
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #6220 üzenetére
Nagyobb motorja van a Fricinek, de 20 tonnával nehezebb. Nem számítanék rá, hogy gyorsabb lesz a Cutlassnél.
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #6218 üzenetére
Ilyen szempontból szvsz Cutlass a legjobb svájcibicska szvsz, 12 upgrade slot, tűrhető raktér, 2 böszme nagy hajtómű, rakat manőverező fúvóka, egész jó pajzs.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #6211 üzenetére
igen... örülnék ha ezt a nagy fegyvert megkapnánk
de gondolom jó pénzért meg lehet majd venni... amúgy meg mit számít a fegyver? szerintetek ezzel úgy sem kell harcolni mert esélytelen lesz, majd jobb hajtóműre és pajzsra költs...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #6191 üzenetére
nah várom már, hogy mikor próbálhatjuk ki... de bízom benne hogy nagyon megfogtok lepődni, az a négy nagyméretű csúzli biztos nem dísznek lesz rajta
jó persze nem csatába akarok vele menni, de az túlzás hogy az egész hajó csak egy nagy fémkonténer mindenféle védelem nélkül... de majd kiderül...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #6187 üzenetére
hát igen valószínűleg nem lesz túl könnyen manőverezhető... de ha előtte van a célpont, szerint nem rossz a fegyverzete, illetve ki tudja hogy a tornya mit tud majd...
-
Apokalipsy1
tag
válasz
Infrared16 #6182 üzenetére
CR is írta régebben hogy a hornet erősebb lesz a freelancer-nél és nem kereskedésre lesz.Én is azért választottam mert kereskedő hajót fogok kisérni vagy harcra,védelemre fogom használni, de mire lehet még az majd az alfá-ban fog kiderülni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #6182 üzenetére
felhívnám figyelmed, hogy mindegyik másra jó...
valószínűleg ha harcolni akarsz akkor egy hornet sokkal többet dob a játékélményen mint egy avanger... ez egy hadi vadászgép... a 325a az meg csak egy luxus ladik amin fegyverzet van... az avanger meg egy rendőrségi kiszuperált leselejtezett valami...
a másik: aki hornettel repül, szerinted mennyire érdekli majd a raktér? tudod mit fog bele tenni? max üzemanyagot
de inkább csak pénzt mint zsákmányt... talán... a kis vérpistik nem a lootra fognak menni, hanem hogy mindent szétlőjenek ami mozog.
-
KO2
aktív tag
válasz
Infrared16 #6177 üzenetére
39 en ismerik csak ezt a táblázatot ( közülük 1 nek még nincs hajója )
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #5771 üzenetére
Ha lesz Artu, az már a mocsár mélyén lesz Yoda mellett eltemetve..
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #5767 üzenetére
Szerintem sokkal feelingesebb fefingani az űrruhában, miközben bütykölöd a motorokat, a haverod meg lesi a radart, hogy jön-e még valami rosszarcú egyén
@tomi: pedig egy jó nagy fülessel együtt ideális család mellé..
-
NomadND1
senior tag
válasz
Infrared16 #5751 üzenetére
A fémmel szerintem jobban jártál
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #5678 üzenetére
Szerintem múlt héten. 40 fő felett ilyen 8-11 szerver oldali fps van pl Domination módban.
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #5671 üzenetére
Rusban nem tudom a 300-as szerver mennyire működik, Arma 3 már 40 fő felett szétakad. Az engine pedig tipikus fps-é, nem látsz se Crysisban, sem COD-ban, sem BF-ben ilyen létszámot, itt pedig sokkal több adat fog áramlani, radar, fegyverzet, hajó számtalan paramétere stb.. Személy szerint kétlem, hogy néhány tucat hajónál többet normális latencyvel le fog tud kezelni. Ha pedig 100 főnél nem lesz lag egy instance-ben (akár Bengal, akármi) akkor szerintem összetehetjük a két kezünket.
-
odorgg
addikt
válasz
Infrared16 #5271 üzenetére
thx
(#5272) .tnm
Csatlakoztam, odorgg vagyok ott is
-
Viper26
nagyúr
válasz
Infrared16 #5099 üzenetére
Köszi az infót, el is rakom későbbre.
X52-re gondoltam régebben, de akkor inkább ez lesz majd. -
Goblin12
őstag
válasz
Infrared16 #5101 üzenetére
Szerintem ne készüljön el 2015-re a játék ha el is akkor is max a singl, hatalmas project ez. Nekem ez a véleményem, hogy a singlt hozzá össze addig, fejlesszék közben a multit, és az jöjjön később. Tudom hosszú 1 év.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #5099 üzenetére
hát azt le sem lehet tagadni, hogy elég lassan készül, de szerintem akik itt vannak, azok bíznak a projektben...
-
vagabor
aktív tag
válasz
Infrared16 #4588 üzenetére
Akkor már nem is fog kelleni ilyen hülyeség mint Seti program
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #4393 üzenetére
-
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #3908 üzenetére
Másik hibaüzenet, arról is van topik.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Infrared16 #3816 üzenetére
-
Revolit
senior tag
válasz
Én meg majdnem mondtam, hogy inkább add el nekem 325i LTI-t, de én meg nem szeretnék már több pénzt beleölni
Az a baj Aurorára hiába van LTI-m, ez elég egyértelmű, hogy amint lesz virtuális pénzem, lecserélem, így sokat nekem nem ér arra az LTI
-
Diopapa
addikt
válasz
Nekem is nagyon tetszik.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
bolondvagy
-
Revolit
senior tag
válasz
Infrared16 #3684 üzenetére
Aha, köszi, nagyon még nem nézegettem
Hát, én is csak csóró Civilian vagyok
-
cskamacska
addikt
válasz
Infrared16 #3664 üzenetére
200 font ellenében te is játszhatsz majd az Elite alfájával.
Ha olcsóbb lett volna, lehet én is Elite-re szavazok. De mivel 13000 forintos ára pont semmi megtakarítást nem jelent a végső árhoz képest, ÉS közben semmi alfa/béta elérést sem ad, csak ha eszetlen sokat fizetek, így megvárom míg megjelenik, és akkor döntök.Star Citizenbe igazából behülyítettek ismerősök(peer pressure
), de azért csak lesz valami alfa/béta teszt megjelenésig amibe bekerülhetek.
Egyébként én nem várok megváltást a tesztektől. Azt teljesen biztos a hajóharácsoló kultusz után, hogy bármilyen tesztről is lesz szó, csak a birtokolt hajókra fog korlátozódni, ezzel is ösztönözve a további vásárlást.
Ha szerencsénk lesz, itt meg is áll a dolog, a hosszú "előhasználati joggal" elégítik ki a fanatikusokat, és nem fog a hajók vásárlásának elharapódzása nyomot hagyni a végleges fejlődési és előmeneteli rendszeren. -
válasz
Infrared16 #3519 üzenetére
1, "újabb" és nem "ujjabb" (persze lehet, hogy a korábbi akciók is már egy kicsit ujjszerűek voltak, ez meg még ujjabb, de ezt nehezen képzelem el. vagy Neked van rajtuk köröm, vagy valami?
)
2, félreértettél valamit: akinek aurora lx-e van (ami $5-ral drágább volt legutóbb, mint az aurora mr), annak csak $5-ba kerül az lx-et ln-re upgrade-elni (az aurora ln $10-ral kerül többe, mint az mr). eddig az lx-et nem lehetett ln-re upgrade-elni. akiknek lx-e van és korábban vettek egy ln upgrade-et (ami mr-re jó és $10-ba kerül), azoknak azt javasolják, hogy olvasszák be ezt az mr->ln upgrade-et (visszakapják a $10-t) és vegyék meg az $5-os lx->ln upgrade-et, így marad $5-juk store credit-ként. -
Malachi
veterán
válasz
Infrared16 #3421 üzenetére
mit rendeltél?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Infrared16 #3330 üzenetére
LoL... erre nem is gondoltam
még hasonló jó tanács?
(#3332) .tnm: Rendben, legalább te aktívkodsz.
De ha kell valamiben segíteni szólj, de én a google formban arra sem jöttem rá hogyan lehet elágazást, feltételes kérdést beletenni... lehet hogy sehogy? -
Diopapa
addikt
válasz
Infrared16 #3301 üzenetére
Van fekhely a 300i-ben is, csak egyelőre a hangárban nem lehet használni.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Infrared16 #3295 üzenetére
Például nincs benne bőrbetét?
-
Volfram42
senior tag
válasz
Infrared16 #3173 üzenetére
Nem rossz ötlet, a space tagot elhagyva is jó vagy Nebula Fleet. A fleet eddig sehol se szerepelt, pedig jelenleg mindenkinek csak hajói vannak. A szürkeségre utalva akár Grey Edged Nebula Fleet [GENF].
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Infrared16 #3173 üzenetére
Üdv! Hé, ez nem is rossz corp név! Na, regsztrálj csak gyorsan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest