- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
babuttila
csendes tag
Biztosan hallottatok már a No Man’s Sky nevű teljesen bejárható galaxist kínáló rengeteg bolygóval és kalanddal megáldott, szinte végtelen lehetőségeket kínáló játékról, ha nem akkor kövessétek figyelemmel
teljes beszélgetés itt olvasható
Ja és egy videó -
babuttila
csendes tag
-
babuttila
csendes tag
Kicsit elvagyok keseredve hogy ennyire lassan működnek a dolgok, olyan érzés kering bennem hogy csak adjátok a pézt mi meg kiszúrjuk a szemeteket egy törölközővel és egy kis zuhanykabinnal ja meg persze űr halacskákkal
elkeserít az hogy túl sok a duma hitegetés de még mindig nincs egy működő összerakott játékuk amivel előállhatnának, olyasmivel foglalkoznak amivel talán még nem kéne, mert ha mindazt amit írnak meg szeretnék valósítani és ha ilyen ütemben haladnak talán 2023-ra kapunk egy játszató játékot de akkor is csak egy CBT-t.... elhiszem hogy elég összetett dologról van szó de könyörgöm 2012 óta amikor is elindították a crowdfunding cimű történetüket szinte semmi újat nem mutattak, nagyon szép ez a dogfighting modul de azért valljuk be még egy Alphának se nevezhető azért többet vártam ha már ennyire nagy volt a duma előtte hogy csak akkor állnak ki vele ha már játszható lessz meg nagyon sokat dolgoztak vele stb... aztán valahogy ez a gyakorlatban kicsit másképp jött le
-
babuttila
csendes tag
hát erre még bőven kell várni de valljuk be hogy érdemes lesz kivárni
a hangáros részen viszont szem orgazmusom volt
-
babuttila
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Kicsit offline voltam mostanában de szeretném ha vetnétek egy pillantást az oldalra még korántsem késznek tekinthető mint ahogyan még a játék sem
de várom a kritikákat, mit kellene még hozzátenni elvenni stb....[Star-Citizen.hu]
-
babuttila
csendes tag
Nekem A10 6800K procim van, 8GB 2133Mhz Vengeancek és egy 7790 Hd radeonnal elég jól muzsikál alatta bár vannak optimalizálási problémái Fullon de ezt ugyis megoldják majd. Egyébként nekem is ez előtt egy GTX 560 SOC-m volt az 1000mhz es gyári edition de megváltam tőle gondjaim voltak vele valószinű gyári hibásat fogtam ki mert többet volt a szervízben mint a gépemben
-
babuttila
csendes tag
csatlakoznék, 25. hét
-
babuttila
csendes tag
Van valaki aki Ismeri [url=http://www.youtube.com/watch?v=GVdtNF8lvLI/]ezt a Játékot[/url], esetleg van is karaktere?
-
babuttila
csendes tag
válasz
Drenadar #4541 üzenetére
szerintem ezzel nem érdemes most még foglalkozni, amig a játék meg nem jelenik addig úgyis fölösleges és sokminden változhat, másszóval engem teljesen hidegen hagynak a rangok elvagyok én takarítóként is csak egy jó csapat tagja legyek ez a lényeg, a többi már csak ráadás
-
babuttila
csendes tag
a videó leírásban találjátok meg a lényeget
előtte biztonsági mentés mindenképp
http://www.youtube.com/watch?v=kruar4khzJ0
-
babuttila
csendes tag
egy kis érdekesség és működik is
http://www.youtube.com/watch?v=qcdZtEoPONs&feature=c4-overview-vl&list=PLXfAcxMF7BxwI4j9muw93xf1-VNfYo_Ou
-
babuttila
csendes tag
én azért jobban beérném egy bill+ egér+ OCULUS RIFT párosítással na az lenne a mennyei valóság
-
-
babuttila
csendes tag
jó lett a videó gratula
a logó meg zseniális
-
babuttila
csendes tag
válasz
Malibutomi #4357 üzenetére
azok is hasznos tagjai a közösségnek
-
babuttila
csendes tag
egy kis off: van itt aki dolgozott már joomlával? mert elkéne egy kis segítség a contentek feltöltésében, nem győzöm egyedül
mert sajnos senki a társaságomból nem ért hozzá csak e107 meg phpbb
-
babuttila
csendes tag
Frissítettem a Fansite-ot aki oda téved mostmár tudja kikhez kell csatlakozni
-
babuttila
csendes tag
válasz
GypsFulvus2 #4325 üzenetére
hehehe vagy a ProbingUranus
-
babuttila
csendes tag
tipikus ..... viccet félretéve, kicsit offon voltam mostanság sok a meló
intézkedek hogy minél többen csatlakozzanak
hamarosan kiteszem a linket is a honlapra hogy egy nagy elsődleges Közösségbe lehet jönni aztán aki akar mehet szabad utakon
-
babuttila
csendes tag
Üdv Citizenek, gratula
olvasszuk össze az orgokat mert ha mindenki széthúz abból nem lessz semmi.... összefogva elérhetünk valamit töröltem Okinawát küldtem egy apply-t a főnöknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest