- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
NomadND1 #54945 üzenetére
persze vannak még bosszantó hibák... de régen pl nem volt szükség a logout gombra se mert legtöbbször akkor hagyta abba az ember a játékot mikor már sokadjára crashelt ki a játék
de persze aki újonnan jön és abban reménykedik hogy tökéletes bugmentes tömény játékélményt és vizuális orgiát kap az csalódni fogÉs az új tartalmakat főleg a játékosok fogják adni bele ha meglesznek hozzá a lehetőségek... persze lesznek eventek meg időtőltő grind küldetések, de szerintem nem ezek lesznek a játékban a csúcs élmények, hanem mikor többen együtt kitalálunk valamit és véghezvisszük...
és amíg a szerver nem lesz jobb, addig sok jó dolog nem kerül be...
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54945 üzenetére
A pvp jo moka, foleg JTnel volt az amikor sokan voltun.
Lag/desync van ezt senki nem tagadja de probalkoznak, hogy jobb legyen lasd 3.17 evoban is jott erre fix.
Vannak hibak? igen. Kereskedes halott? Nem. Kuldik mukodese server fuggo.
Neked lehet nincs benne tartalom, hogy leulj ele, masok napi szinten toljak meg igy is tehat szamukra van, egy ujoncnak plane.
Jatekost tenyleg elvetve latni mivel Stanton mostmar elerte a teljes meretet es arra keves az 50 fo, ezert kene nagyon a meshig/sharding akarmibarmi ez teny.''Nagyon-nagy rajongónak kell lenni ahoz, hogy ezt bárki is játéknak tekintse.''
Nem kell semmilyen szinten rajongonak lenni ehhez, mivel ez meg nem egy kesz jatek, semmilyen szinten.
Egy aflacrap, ugy is kell hozza allni. -
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54935 üzenetére
Tehát lesz render váltás, te magad is ezt írtad és igen, nem hirtelen egyik napról a másikra, hanem folyamatosan történik. Ez igaz. De attól még a jelenlegi dx11 render le lesz cserélve.
Egyébként nem a szikla kinézete fog változni, szimplán csak, ha minden jól megy, több és/vagy stabilabb lesz az fps-ed. -
anulu
félisten
válasz
NomadND1 #54806 üzenetére
1) ok, akkor vásárolok rá. csak néha hajlamos vagyok bénázni, és simán földhöz vágom
2) pont az ellenkezője a bajom. nem vagyok egy FPS huszár, de még nekem is könnyűnek tűnik levadászni őket
3) akkor elugrok, aztán ha nem lövik őket a securitysek, akkor megyek lootolni, lolmegnéztem ezt a server meshinget, tényleg nagyon jó lenne, és sokat dobna
-
miqlas
őstag
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54487 üzenetére
Ha valakinek az asset betöltés jelenség konstans, akkor az már rég nem szerver függő. De amúgy igen, sok fajta gép van és a legtöbbön jelenleg még nem fut simán a játék. Majd ha megjön minden és lesz optimalizáció végre akkor javul(hat) a helyzet. Ne kérdezze senki mikor lesz ez.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
NomadND1 #54379 üzenetére
Nem korlátozott, csak nincs saját hajója a promo-n kívül, ami tippre egy AMD Mustang lesz. Ami egyebe van, az mind loaner, hogy tudjon pl ArenaCommander-ezni, amire az a versenyladik alkalmatlan, illetve CIG időnként hirdet hosszabb próba/teszt időszakokat egyes hajókra, akkor azokat éri el.
Tudna upgrade-elni komponenseket, csak ugye azok mennek a levesbe, ha kilövik alóla a hajót vagy Wipe van.
Tudná maradandóra upgradelni a Mustang-ot is, csak gondolom nem akar pénzt belerakni, amíg ingyen is làtja az új cuccokat.
Aztán oersze megeshet, hogy addig nem számít támogatónak, amíg valamennyi kp-t bele nem tol, ezt én nem tudhatom. De nekem számottevően több elérhető hajóm van, mint anennyit az ACC listáz...
-
Diopapa
addikt
válasz
NomadND1 #54369 üzenetére
Tévedés. Sajnos nem vagyok mai csirke, szóval az Elite nekem = C64, de a haver Plus 4-esén is toltuk.
Mindenesetre a Frontier elképesztő ugrás volt, egy db 1.44-es lemezen...
@#54374Menthirist:
Viszont ott még valahogy mindig jobban ott van az a feeling, hogy "Na, az űrben vagyok"... -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Én csak annyit látok, hogy időről-időre megjelennek itt elvakult ED fanok, akik mindenféle képzelt sérelmek alapját szítják a feszültséget, meg vetélkedősdit rendeznek. Nem értem, miért kell itt nem létező ellentéteket élezni és árkokat ásni. Ha erre vágysz, számtalan pilitikai/sport stb. topic kielégítheti az igényeid - ez itt nem az a hely, ahol e-péniszeket méregetnek.
Legtöbbünknek mindkét játék megvan. Más a scope és a más a scale a két játék esetében, de mindkettő alkalmas arra, hogy a sci-fi rajongók által jól érzékelhető űrt kitöltse. Mindkettőnek vannak erősségei és gyengéi, de nem egymás versenytársai. Nem kell választani a kettő közül. Nem kell a másik játékot és rajongóit szapulni. Mert az szánalmas és primitív. Mindannyian azt szeretnénk, hogy a maga útján bővüljön, fejlődjön és gyarapodjon mindkettő. Ha lehet, az eddiginél gyorsabb ütemben... -
duvi
nagyúr
válasz
"Tehát az alapjáték kimaradt (Elite), igy már értem a lenéző megnyilvánulást az OD felé "
Ez eléggé félrement
"Mivel beta1 óta vagyok ED tulaj/játékos"
Ez azt jelenti, hogy már az alapjáték megjelenése előtt is játszott az ED-vel. Egyébként tanúsíthatom, mert együtt játszottunkPlz. a továbbiakban ITT folytassuk ezt a témát!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
NomadND1 #54358 üzenetére
Én az Elite új DLC-jéről az idézett kommentből tudtam, szóval én legfeljebb az 1500$-os videókártyákra nézek irígykedve.
Veled ellentétben pedig én látom a fejlődést a SC-ben, pedig cska a nagy pach-ek után szoktam felnézni, meg néha eventek idején, hogy a haveroknak stream-eljek kicsit.
Engem hidegen hagy az Elite. Megvan, a Horizons DLC is, mindkettő ingyen volt, de még odáig nem jutottam, hogy telepítsem... -
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #54358 üzenetére
Mivel mindkét játékot szeretem és a kezdetek óta támogatom, ezért elég objektíven tudom értékelni.
"az SC egy helyben topog évek óta"
Ez abszolúte nem igaz. Ha nem vagy backer (vagy nem teszteled rendszeresen) és nincs személyes tapasztalatod, akkor elég havisszanézed évenkénti ugrásokkal az SC fejlődését.
"az elite fejlődik egy sokkal, de sokkal kisebb csapattal és költségvetéssel. "
Aha, fejlődik. Hány éve várjuk ezt a fizetős DLC-t? Három éve lengették be és sorozatos csúszások után most jutottunk el az alpha tesztelésig. Most indult el a második fázis tesztelése az első negyednek. Hol van még a végleges megjelenése a teljes Odysseynek? Minimum egy, de lehet hogy két év lesz, mint anno a Horizons. A sokkal kisebb költségvetés és csapat, sokkal kevesebb tartalmi előrelépést hoz magával. Az ED több kisebb lépésben halad, az SQ42/SC pedig egyben készül. Szóval kár versenyeztetni a két címet, mert teljesen más utat járnak be. -
-
m0h0senator
őstag
válasz
NomadND1 #54302 üzenetére
FAKE NEWS:
A marketing szerint egyedivé tudod varázsolni a hajód veleAztán amikor a 200. enterprise hajó jön veled szembe....
Vagy van erre korlátozás, amikor el akarod nevezni? Mert akkor érdemes sietni
Persze ettől még lehet enterprise 001 a n
Légszíves a hamis információk leírása helyett kérlek olvasd el az alábbit: [link]
És kommentelés sorrendje legyen az, hogy elolvasod mit írnak aztán írsz ide. Mert az, hogy fordítva csinálod azt eredményezi, hogy az információ hiányában közölsz tényeket egy szakmai fórumon.
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54292 üzenetére
Phil a Tarkovot említette meg, hogy annak is van piaca. Az egy online lövölde ami gyakorlatilag csak a pvp-ről szól, és valóba vannak akik erre vevők.
Erre írtam, hogy a Star Citizen azért messze nem ilyen játék.
Itt fejlesztők által adott viszonylagos szabadság a fontos amit egy, még félig kész, törvény rendszer foglal keretbe és próbál szabályozni. Na ez a Tarkovan nincs meg (szerk: vagy legaláb is amíg játszottam nem volt ilyen, lehet azóta valami változott, otthagytam egy ideje mert olyan irányba ment a fejlesztés ami nem tetszett).
Ráadásul a Tarkovval ellentétben itt ha akarsz elmész bányászni, küldetést csinálsz, rohangálhatsz egy virágos mezőn és ha úgy adódik harcolhatsz másokkal. Igen, kilőheted más hajóját a landing padon is. Ez utóbbi jó? Senki se mondta, de hozzátartozik a szabadsághoz de nem ez a játék lényege és baromi ritkán van ilyen (velem is egyszer fordult csak elő ahogy írtam feljebb). -
m0h0senator
őstag
válasz
NomadND1 #54242 üzenetére
Nem a negatív vélemény a probléma. Hanem az hogy teljesen fogalmatlan vagy a játék hátteréről képtelen vagy összefüggéseiben látni a fejlesztést és meg sem akarod érteni cserépbe nyavajogni jársz ide.
Nyavajgásod fő oka onnan indult, hogy meg se nézted az elmúlt 2 év megjelenési dátumait csak ide jöttél nyavajogni, hogy na ez se lesz itt márciusra. De hogy válaszoljak a kérdésedre nem nem lesz itt márciusra ahogy az elmúlt 2 évben április közepe vége környékén fog jönni.
Szóval, ha kicsit is érdekelne az SC-vel kapcsolatban bármi is annak könnyebben utánna tudnál nézni, de neked jobban esik minden utánjárás nélkül nyafogni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
NomadND1 #54238 üzenetére
Rád sajnos rendszeresen igaz, hogy ha csöndbe maradtál volna...
Nem kell hozzá sok tehetség, hogy felmenj az alábbi [link] -re és megnézd az elmúlt évek kiadásának dátumát. Ha ezt megtetted volna az alábbi része kommentednek talán nem születik meg:
Tehát a papirforma szerint minden csúszik legalább egy hónapot. Egyszer jó lenne már olyat is látni, hogy valami hamarabb készül el, mintsem később, vagy soha.
Viszont e nélkül csak ugyanaz a fikázó csoportba tartozó leszel akik semmit nem tudnak a projektről nem is néznek utána cserébe bejönnek ebbe a topikba (mert máshova már nem tudnak..) és hangoztatják negatív véleményüket minden utána járás nélkül. -
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54214 üzenetére
Felesleges már, tudnak róla, jön rá fix
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54180 üzenetére
Hja, egyik oldalon azt írták igen, másikon meg hogy nem
De itt nincs a rental listában, ez meg elég megbízható oldal. Viszont Andromeda bérelhető, azt megnézheti bár alapból elég zsenge sztem, nekem nem nagyon tetszett.
"egy Arrow-al is el tudja vinni a HRT küldetéseket."
Nos, meglepődtem én is de HRT Aruora MR-el is sima liba csak kell rá 4xM3A. -
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #54175 üzenetére
"Bountyval hozzávetőlegesen 30-et keresek meg 20 percenként."
Ez erősen hajó és pilótafüggő. 65K-s VHRT küldiket 15 perc alatt simán abszolválom egy Wardennel. Sokat BH-ztam fullos Frici Mis-el és Andromédával is. Ezekkel kb. a 39K-s küldik voltak biztonsággal járhatók egyedül. Mindkettő sokoldalú és szerethető hajó, ha jól felszereljük, de BH-nál megvannak a korlátaik. -
scyllafren
senior tag
válasz
NomadND1 #54170 üzenetére
En is elkezdtem, eddig a banyaszat bejott
A bonusz, hogy most az ingyenes hetvegevel kolcsonadtak ingyen egy Prospectort, azzal meg mar 8 kort mentem, 7 még a finomitoban van, de maris tobb penzem van, mint amivel indultam. Dacara, hogy felszerelkeztem pancellal, fegyverekkel, kezi banyaszcuccokkal...
-
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #54151 üzenetére
Bountyzásnál maradj egy környéken (pl. én PO-nál csinálom), hogy mindig ugyanannak a frakciónak csináld a küldijeit. Így elkezd nőni a reputációd náluk és gyorsan jönnek az egyre magasabb szintű küldik. Amikor beadja a következő szintű licencet, akkor befizeted és gyorsan lenyomod. Ezután már kapod a jobban fizető fokozatot és így tovább... Patcheknél/kari resetnél resetelődik a repu is, szóval ilyenkor újra fel kell tornászni a repunkat. Nulláról kb. fél óra alatt megvan a 65K-s szint.
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54105 üzenetére
A VAT EU tagállamonként eltér, nálunk a legmagasabb. Mert ugye nem elég a semmit se érő forint, legyen még ez is,.
@ughhh ha a hibákon túl tudod magad tenni akkor elég sok ideig le tud kötni a "játék", főleg ha szereted ezt a stílust. Mondjuk freeflyt valóban érdemes megvárni.
-
Diopapa
addikt
válasz
NomadND1 #54022 üzenetére
Az eddigiekből nem fogja tudni... Azt sehol sem ígérték, hogy pl több bolygóra le lehessen szállni mint eddig. Pl a légköri landolást is ígérték a Horizons után, most arról is kuss van. Szóval lehet lövöldözni meg bohóckodni a légkör nélküli holdakon / bolygókon mint eddig. Tartalommal feltölteni egy másik dolog. Mondjuk Ha már az űrállomásokon lehet majd bóklászni, esetleg nézni a leszálló hajókat, már az is nagy előrelépés az ED-ben szvsz..
-
Szőrös
veterán
válasz
NomadND1 #54001 üzenetére
A konzolon csak azt látod, hogy CE volt az alap, ettől függetlenül ez már messze nem az a stock 3.7 CE amit anno 2012-ben licenszeltek aztán később megvettek. A nagy részét már rég átírták, többek között pont ezért akkora a fizikai tér amekkora (3.7 CE-ben ez max pár km volt), ezért nem látsz töltőképernyőt, ezért van 64bites kliens/szerver meg a többi amit belevarázsoltak.
-
cskamacska
addikt
válasz
NomadND1 #53978 üzenetére
"Ne felejtsd el, hogy az SC korai alfa"
Viszonylag nehéz ezt elfeledni.
Csak ugye más játéknál ez nem mentség, hanem ezért kiröhögnek.
Titkon azért remélem hogy max 2014 körül leesett nekik hogy Crytek tákolt motorjából az életben nem lesz épkézláb MMO (pláne nem stretch goal-ok által felfújt szinten), és minimum azóta megpróbálták a legelejétől a végéig újraírni.
Ami viszont nem fér a fejembe hogy a Star Marine FPS rész az hogy lehet ilyen borzalmas, mikor pont az lenne az egyik a kevés előnyéből a motornak, hogy csak skinezni kellett a Crysis multiját.
Épp arra gondoltam az elején, hogy ha mást nem is, de egy SC jellegű Crysis Wars/Battlefield részt egész könnyű lesz összeütni, először teljesen leválasztva, majd ráillesztve a bolygókra.
Gondolom maga a Theatre of War elképzelés is hasonló elven működne némi Enemy Territory féle célpontokkal. De az is hun van.
-
válasz
NomadND1 #53978 üzenetére
Ez rendben van, csak eddig játszható volt (azaz legalább 30fps megvolt) ennél gyengébb dual gépemen is sokkal gyengébb videókártyával. (dual x5675, 7970 6gb, de csak 1280-ban)
Belerakhatom a 2643v3-asokat is mert nagyobb órajelűek (5820k+ x2).
Azt látom hogy a proci használat pár év alatt többszörösére nőtt miközben az fps meg megy lefele. Most kb kevesebb az fps mint régen R9 380-assal megy egy 2673v3 procival.
Az eleve érdekes hogy mi a bánatot csinál kb összesítve 24 szálon a játék, mert nem képkockákat gyárt az biztos. Vegát is azért vettem mert jól megy dx12 és vulkan alatt ami majd SC apija is lesz, bár most azt hiszem dx11 módban megy talán?Szőrös
Hobbiból, meg aránylag olcsó. (már csak 20eft egy 12 magos 2670v3, de ezek a 2669-esek meg tudnak ddr3-at is ecc reg az meg filléres tétel)
A sok magosok valóban gyengécskék egy szálon (kb 4gen i7 szint) all core hack-el olyan 3ghz körül mennek, a 2643v3-asok meg 3,6-3,7ghz de szomorú hogy azzal sem jobb a helyzet.
A lényeg hogy a jobb és újabb API-kal elvileg egyre több és több mag lesz kihasználva.
Használok néha virtuális gépeket, meg ramdisk-et. -
válasz
NomadND1 #53970 üzenetére
Reliant Kore annyira sosem érdekelt, pedig nem tűnik rossz hajónak. Kibérlem majd egyszer, vagy ingyen repülős időszak alatt élek a lehetőséggel.
Cutlass Black upgrade foglalkoztat még kicsit, de a Nomad szimpatikusabb hajó. Pedig Cutlass-t repültem már sokszor, és kedvelem. Statok alapján viszont ha Nomad lesz, akkor a Cutlass lesz az én rémem, ha meglátom, ajánlott lesz a menekülés. (Még jó, hogy a Nomad a gyorsabb!) Megpróbálhatom mondjuk kiraksizni, de nagy a kockázata, hogy én maradok alul. Attól függ, mennyire tuningolt változat. -
warcat
veterán
válasz
NomadND1 #38027 üzenetére
Leárazás biztos nem lesz,maximum az akciós kezdőcsomagból még pár(ezer) darab,mellé hajóvásár.
Arra akarok kilyukadni,hogy olcsóbban nem lesz semmi,csak a hajók többsége elérhető lesz (dec. 25-28 között?)
Az eurós kedvezmény megszűnését meg mintha később február hónapra pontosították volna,de lehet rosszul tudom.
Én most fontolgatom egy -valószínűleg utolsó- RSI creditcsomag megszerzését (most épp lecsúsztam róla úgy tűnik) mert utána tényleg horribilis ár lesz (ha simán áttérnek 1:1 váltásra, nekünk egy ~250 kategóriás hajó 317€! lesz)
-
Mattyokar
tag
válasz
NomadND1 #38027 üzenetére
Hagyományos értelemben vett "Leárazás" tudtommal sose volt, kivéve az anniversary kezdőcsomagot, amit tavaly 25$-ért, idén 30$-ért (+ÁFA) vehettél meg november végén.
Más:
ha valakinek se joystickkal, se egérrel nem megy az irányítás, szavazna erre a ticketre: SC-5968
Bosszant, hogy 1.3 óta nem tudok játszani egyáltalán, 2.0 csak rosszabb lett nekem, és ha nem szavazzák fel a ticketet, nem is fognak vele foglalkozni egyhamar.Alternatively, ha valaki ad tanácsot, hogyan tudnám a hibát kiküszöbölni, az is jó lenne
(vagy hogyan lehet jobb hibajelentést készíteni)Köszi
szerk: próbáltam linket szerkeszteni
BP71 (#38025)
Én úgy gondolom, hogy amíg a játék nem jelenik meg, addig sokáig még csak harccal vagy versennyel tudsz játszani, REC-et keresni (lesznek majd küldetések is REC-ért, de mikor...)
Tehát kell egy versenyhajó (AMD Omega?) neg egy harcos: Mustang Delta, Gladius, Hornet...?Nekem most Deltám van, de vszeg CCU-zom majd Gladiusra. Bár most a Hornet jobban érdekelne, csak drágább.
REC-ből pedig majd tudsz bérelni jobb hajókat és felszerelést, amiket használhatsz a játékban, feltéve, ha a holotáblát is kijavítják (nekem pl csak 2 dolgot mutat a jobbszélen, ammo-t nem tölt be, stb stb) -
-
vaakuum
addikt
válasz
NomadND1 #5773 üzenetére
Igen, azért írtam 9 steradiánt, mert az kb. 75% körül van,...
na jó, lehet csak a teljes égbolt 60%-át lehet jól látni, mert hátra és az ülésenkeresztül és saját lábán nem láthat keresztül.
DE a lényeg, hogy egy buborékfülkében illik nagy térszöget látni.
DE ha még csak 4 steradián is, az akkor is pont a négyszerese annak, amit valójában látsz egy kis monitoron adott esetben. a széleken zajló eseményeket csak akkor látod, ha a gombokkal, vagy egérrel varázsolsz, ami azért kellemetlen, mert nehéz úgy pontosan manőverezni, hogy közben a nézőpontot is eltekered mondjuk baloldalra, ahol az ellenség éppen elsuhan, miközben te gyengén húzod jobbra a gépet, és pont belemész valamibe, amit meg nem láttál, mert nem fért bele a képernyőbe.Nyilván lesz radar, de a radarral szerintetek meg fogják tudni oldani a térbeli leképezést? Szóval 3D radar lesz (holo-radar), vagy csak a hajó síkjára adott vetület? Mert az nem mindegy, hogy amit a radaron tőled jobbra egy méterre látsz, az vízszintesen van egy méterre (nem kanyarodhatsz), vagy 100 méterrel fölötted és ott van 1 méterre jobbra (nyugodtan elhúzhatod jobbra a hajót, mert alatta fogsz elmenni).
Mindez nyilván nem számít egy külsőnézetes, egérirányításos, nézőpontot random terkergetős, gépet önállóan csűrögető őskövület bsgo-ban, de most egy space-SIM-nek titulált játékról beszélünk.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
NomadND1 #5668 üzenetére
Pontosan jól mondod ez még alfa sincs, normál esetben ilyen készültségű játékból 2-3 pársoros cikk meg 1-2 screenshot lenne amit látunk. Épp ezért nem kell hőzöngeni semmin.
(#5667) Malachi
Igen tavaly nyáron indult be itt a pörgés, de az első hozzászólás sokkal régebbi, azt figyeljétek ki! -
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
NomadND1 #5520 üzenetére
szerintem a DFM modul bent marad majd a játékban amolyan szimulátorként, legalábbis ha van egy kis eszük, bent hagyják, hogy az ember egyrészt tudja gyakorolni a hajóval való bánást és úgy hogy ne legyen tétje, mondhatják hogy egy virtuális program csak vagy mi. nah. érted.értitek.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
NomadND1 #5511 üzenetére
a legtöbb játékban ahol van pvp a csapat és a jó csapatmunka győz, és ha közös célokat állítunk, közös érdeklődéssel, akkor szerintem mehetünk együtt felfedezni, felderíteni, valamint a kis vérpistik sem mernének szerintem rajt(3-4 vagy több hajót) megtámadni így egyszerre hiába van conijuk, szerintem simán szétkapnánk azt is. Illetve ha van eszük a "kalózoknak" azok is rajban mennének, hiszen úgy nyújtják a legnagyobb fenyegetést, és a legkisebb kockázatot vállalják a nagyobb a veszteségre.
Ez a ha baj van elnyomok egy SOS-t ez szerintem régen rossz, mire te azt észleled, mire rájössz hova kell menned, és mire odaérsz max a mentőkabin maradványait szedheted össze
-
válasz
NomadND1 #5508 üzenetére
hát, de nem véletlenül van az embernek két veséje!
amúgy ha az elején vettél volna Aurora-t, akkor most annak az árából dupla annyit érő hajóra cserélhetnél.
vagy csak simán egy csomót lehetett volna keresni azon, ha nov. 26 előtt bevásárol az ember. (400ezer Ft-ot lehetne keresni 200ezer Ft-nyi befektetéssel meg némi szerencsével. persze nem lenne egyszerű bevallani jövőre a NAV-nak, nem hiszem, hogy van rubrika virtuális űrhajókra*
)
*ez persze csak humor, de amúgy is nagyon érdekes, mert a forint gyengülése miatt részben árfolyamnyereség lenne, részben csak használt piaci bevétel, lehet, hogy vám is játszana, ezt nem tudom. szal azért nem lenne érdemes ebből házat venni.
-
Malachi
veterán
válasz
NomadND1 #5225 üzenetére
hát a véleményedet legfeljebb "the man himself" (nyehehe
) veheti személyes sértésnek.
engem ez a procedurális világtervezés nagyon megfogott, de őszintén szólva nem is értem, hogyan akarják megvalósítani. ugye a Minecraftben minden játékos másik saját világban játszik. már ha újat indít magának. akkor itt hogyan lesz vajon? a tervezők megadnak néhány alapvető pontot, pl. "legyen rajta egy elhagyott idegen űrhajó, meg három ezüstbánya", de a terrain, a felszín, az egész bolygó másképp néz majd ki mindenkinél? na és ha végeztem, felszállok a bolygóról, majd később visszatérnék, akkor újra generálja majd a játék az egészet? ha nem - mi tárolja azt a rengeteg adatot, ami addig generálódott az előző látogatásnál?
és még vagy tucatnyi hasonló kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. érdekes.
-
válasz
NomadND1 #5225 üzenetére
nem kell bocsánatot kérni. nekem is sok a személyi kultusz körülötte.
más:
a logó szavazás, illetve minden még ránk váró (de nem sürgős) szavazáshoz adalékként: kb. 3 naponta jelentkezik valaki új az LA-ba (ami szerintem tök jó), tehát érdemes még várni a szavazósdi. véleményem szerint legalább addig, amíg magán a honlapon lehet már szavazni.
sőt még inkább addig lenne jó várni, amikor már a honlapon lehet szavazni is és már az is megoldott, hogy valaki két szervezet tagja is legyen, mert most is van legalább két olyan ember, aki esélyes, hogy hozzánk is belépne, de máshova fontosabb volt neki, hogy belépjen előbb (vagy megalapítson előbb) -
Malibutomi
nagyúr
válasz
NomadND1 #5218 üzenetére
Egyetértek, hogy kicsit sokat szerepel CR, de ha belegondolsz valahol érthető hogy mindenben benne van.
A többiek szép munkákat tesznek le az asztalra, ha a játék bebukik, akkor is simán jó a reputációjuk. Az ő hírneve, és eddigi eredményei azok amiknek viszont nagyon rosszat tehet ha buknak.
Ami körül ekkora hype van, ott mindennek klappolni kell, lásd BF4, mekkora fostenger szabadult el hogy a nagy hírverés után kiadták bugosan. -
Diopapa
addikt
válasz
NomadND1 #5183 üzenetére
"Ésszerű ma bármi is a világban?
Amúgy meg technológiailag egy teljesen más irányba mutat. Nincs bajom a DX-el, de eljárt felette az idő."
Az üzleti életben legtöbbször a racionalitás dönt. Marginális dolgokra nem fognak fejleszteni. Lásd még: Linux. De remélem, hogy tévedek.
-
Diopapa
addikt
válasz
NomadND1 #5172 üzenetére
30%-os piaci részesedésű AMD-nek a tököm tudja hány %-a R9-es (és 7xxxx)-es széria, erre alapozni egy játék "megfelelően fut" státuszát nem tűnik túl ésszerű döntésnek.
Szóval ha tetszik ha nem, directX-re kell megcsinálni normálisan.
Szerk: 460GTX-en nálam siralmas mediumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest