- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RichieTri #3751 üzenetére
azért ne vegyél rá mérget. korábban azt mondta, hogy a mostani csúcs kártyákra fogják belőni a fullHD (r9 290x, stb.)
most is azt mondta, hogy "jah, kb. ha sok hajóval jól megy a hangár és majd jól megy a dogfighting".
VGA-ból tuti nem olyat vegyetek, ami éppen hogy jó. a többinél olyan nagy meglepetések nem lesznek. mindemellett én mindenképp megvárnám, amíg valamelyik játékban (BF4) mérhetővé válik a mantle hatása. -
Bad Pritt
félisten
válasz
RichieTri #3427 üzenetére
A vicc az, hogy egy kis garázsprojekt, ami alig került be a Steam Early Access programjába, sokkal nívósabb színvonalat képvisel mindenki szerint, én még nem próbáltam, de lehet az Elite-ig meg Star Citizenig ezzel ütöm el majd az időt.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
RichieTri #2466 üzenetére
Erre még muszáj válaszolnom...
"ha elolvasod az elso e temaban tett hozzaszolasomat akkor ott azt irtam, hogy ugyanaz a hajo es ugyanaz a felszereles. irmerheti mindket ember a fittet akarhogy es a hajojat is.ugyanolyan feltetelek mellett nem az ugyesseges ratermettseg hanem a jatekban kifarmolt "skill" szamit."
Igen, számít a skill, nagyon is. Nyilván ha valaki 3-5-10 éve fizet folyamatosan a játékért a fejlesztőknek, miért baj, ha kap valamennyi előnyt? A másik. lvl4-re "illik" kitanulni egy hajót és a hozzá tartozó felszerelést. Sokan itt esnek tévedésbe, azt hiszik, ha bele tudnak ülni, tudják vezetni. Egy Thrasherrel vagy egy Fleet Stabberrel ugyan olyan élvezetes fightokat lehet vívni mint egy Tenguval vagy valamivel. Az előbbiekhez pedig tényleg néhány millió skillpont elég. lvl4--> lvl 5-ök között (rank függvényében) elég sok skillpont különbség lehet.
Mindenesetre fenntartom, hogy ha szerinted a pvp annyi, kinek mennyi skillpontja van ugyan olyan hajó esetén, akkor téged senki sem tanított meg pvp-zni. Javaslom a Shirakot, ott tanulhatsz..
Bocs mindenkitől a masszív off-ért, befogtam...
-
Diopapa
addikt
válasz
RichieTri #2461 üzenetére
Nézd, 7 évet EVE-eztem melyeknek egy részét magyar viszonylatban "komoly"-nak számító pvp cégekben töltöttem, több nagy nemezetközi alliban voltam, a magyar "kiképző cég"-ben tapasztaltakhoz grat..
Ha pedig szerinted 1v1-ben csak a skillpont számít, akkor tényleg fogalmatlan vagy... Attól tekintsünk el, hogy 1v1 ritka mint a fehér holló. 1v1-ben és small scale pvp-ben a legfontosabb, hogy maximálisan tisztában légy a hajód és a fitted képességével és legalább ennyire fontos, hogy ismerd a hajót amivel szembekerülsz, tudd, hogy valószinüleg milyen fitt van rajta, ehhez ismerni kell a fittelési "trendeket", jó ha ismered az adott rendszerben / régiókban lakókat (pl hogyan szoktak fittelni) stbstbstb... Láttam már vett karakterekkel csúnyán elvérző noobkat és nagyon kevés sp-vel rendelkező újrakezdőket aprítani. Többet erről igazából nem szeretnék beszélni, ez még mindig Star Citizen topik, az EVE pedig már annyira sem érdekel, hogy valami random embert próbáljak bármilyen EVE-related dologról meggyőzni, srry..
Ha elfogadod elfogadod, ha nem, akkor meg úgymaradsz.
-
Szőrös
veterán
válasz
RichieTri #2461 üzenetére
A harcrendszer itt nyilvánvalóan más lesz de az öreg karakterek itt is ugyan úgy előnyben lesznek . Egyrészről a tapasztalat miatt amit szereztek harcban ( saját , nem ingame karakter ) másrészről a jobb hajó/felszerelés miatt.
Ez van , ezzel nem tudsz mit csinálni.
Mondjuk Én egyáltalán nem sajnálom hogy nem lesz karakter fejlesztés. Annak azért van egy nagy hibája : széttagolja a közösséget főleg egy szint alapú fejlődésnél. A kis "kezdő" karakterek egyszerűen nem tudnak a nagyokkal együtt játszani .
No itt nem ez lesz - remélhetőleg - szóval van előnye is.
-
Diopapa
addikt
válasz
RichieTri #2459 üzenetére
Ha szerinted 1v1-ben csak a skillpont számít, akkor fingod sincs az EVE-ről
Azt meg egyáltalán nem értem, egyáltalán hogyan merülhet fel elvárásként, hogy aki kevesebbet játszik az "ne járjon rosszabbul". Ha már olyan primitív játékot is nézünk mint a Counter Strike, vajon ki lesz "jobb" (átlagpistikéket feltételezve). Aki napi 10 percet játszik, vagy aki napi 2 órát?
-
Djuree
félisten
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
RichieTri #2257 üzenetére
Émmeg asszondom, hogy érintőképernyő támogatás + kétrészes joy lenne az igazi élmény
Amit HUD-ként vagy panelként megjelenít a monitoron azok tapicskolhatóak is, mint "igazából" Mindez még jobb lenne, ha a Leap motion-t is támogatná (: Nagy dobás lenne. VR környezetben (oculus rift) pedig szinte kötelező (:
pay to win: a wot nem az. Ez se legyen az. Ne legyen prémium fiók, pénzért vehető dolgok egyáltalán. Egyszeri díj és kész, max a hajókat lehessen megvenni pénzért, de legyenek nagyon drágák valódi pénzben, tehát ne érje meg. Ha így is jó valakinek, akkor tessék, álljon kasszához (:
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
RichieTri #1857 üzenetére
állítólag pont ilyesmi lesz...
jah és ne arról beszéljetek, hogy az eveben mi van, meg hogy mi ne legyen, hanem hogy mit is szeretnénk itt?
szerintem kár lenne, ha csak azért, mert "nem szeretek guildban lenni" felfogás miatt nem akarnátok összedobni egy jó kis laza zárt közösségű kalózflottát
Lehet jó a hangulat maximalizmus nélkül is, vagyis szigorú szabályok nélkül, csak ahhoz hogy valamit el lehessen érni jó lenne összedolgozni... és ezt most nem azért mondom mert én voltam olyan okos hogy egy teherhajót vettem amivel gondolom egyedül nem lehet menni semmire
apropó egyedül:
szerintem ez a játék is olyan lesz, hogy aki magányos farkast játszik, az nagyon sokszor fog eltávozni az élők világából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest