Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #54703 üzenetére
csak a szokás kedvéért, ha már nem emlékeznél rá:
- mindenképpen SSD-re legyen telepítve
- video quality very high
- beállításokban mediumra belőni a volumetric cloudot (ha ez se elég, kikapcsolni)
- ha nincs legalább 32GB RAM-od, akkor erősen ajánlott beállítani/fixálni legalább 16, de inkább 32GB page filet -
-
-
-
válasz
Viper26 #11924 üzenetére
jah, többünknek is ez a T. Flight Hotas van. Nincs összehasonlítási alapom a többi, drágább joy-hoz képest (valami ősrégi Top Gun Joy-om volt még vagy 10-15 éve), így nem tudom mennyire pontos, de az egérhez képesti pontosságot leszámítva (általánosságban nézve, hisz az egérrel ilyen fél mm-eket lehet mozdulni, míg joy esetén a holtjátékkal együtt közel sem lehet ennyire pontosan vezérelni), egész más élmény. X-Rebirth-el, SC-vel és némi Elite : Dangerous-al próbáltam, ezeknél az "élményrepülés" jobb volt joy-al, de a hatékonyság ED kivételével mindig jobb volt egérrel. ED alatt lassan fordult egérrel, ezért volt jobb joy-al. Szóval a T. Flight Hotas-ommal nagyobb élmény repülni, de pontos dogfight-ot általánosságban nézve nehezebb tolni. Ahogy a reklámban szokták mondani, "minden másra ott a Hotas
"
-
Diopapa
addikt
válasz
Viper26 #9580 üzenetére
Semmi sem fenékig tejfel... Pl a boxos irányítás sem követi az xboxon megszokott sémát, a gyorsítás / lassítás nem esik kézre, az IFCS-t nem lehet se joyyal sem kontrollerrel bekapcsolni, kb emiatt használhatatlan a joyos irányítás, a 6. wave-ben 2-3 salvóból elviszik a 300i-t, ha nem tudsz megpördülni, akkor véged pár mp alatt. Amúgy is jó sok balance kell sztem, néhány találat és szétesik a ladik, ennél kicsit hosszabb űrcsatákra számítottam. Mondjuk cserébe a Vanduul hajók is 1 lövéstől halnak kb...
@Menthirist: Szuper, van bent egy 35k huf-os, egy 60k-huf-os és egy 95k hufos joystickhoz kiosztás. 15k hufoshoz nincs valahogy..
-
válasz
Viper26 #9580 üzenetére
A kezelési útmutatóba direkt mellékelnek egér+bill, gamepad, Logitech Extreme 3D, Saitek x52, 55 és warthog kiosztást (képen). Úgyhogy felteszem azért arra is gondoltak
Viszont igen, ahogy látom nincs a nézőpont változtatása joy-ra mappolva (head look van gamepadon de máson nem igazán látom)
@Diopapa: ne hagyd ki hogy a Logitech Extreme 3D van vagy 20 dollár
-
Szőrös
veterán
válasz
Viper26 #9023 üzenetére
Mé' tán látod hogy ott ki meddig dolgozik ?
Biztonsági kamerák , birka számlálók be vannak vezetve hozzád ?
Naugyehogynem.
Akkor mire jó az ilyen semmire se jó beköpés ( ami még csak véletlenül sem értelmes vélemény ).
Esetleg nem csak trollkodnod meg fikáznod kéne , mert az nagyon megy.Nem mellesleg ez nem leugatás volt , csak egy szimpla kérdés.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Viper26 #7972 üzenetére
Innét megnyitható.
Bár aki rendesen végigolvasta monthly reportot az úgyis megtalálta... -
Szőrös
veterán
válasz
Viper26 #7591 üzenetére
Szerinted tényleg elköltötték már mind a 42 millát ?
Akkor mond már meg hogy a hátralévő időben - ami minyima 1 év - miből fizetik a fejlesztést ?
Majd a kis jézuska zsebből kipengeti vagy mi ?
Többek között az ilyen baromságokra vagyok berágva mert lassan ez megy már ebben a szájbavert topikban.
Komolyan néha az az érzésem hogy ez a hivatalos magyar star citizen hater és troll gyűjtő topik. -
válasz
Viper26 #7591 üzenetére
a stílusával nem értek egyet, de a szándékával igen. azok, akik folyamatosan követik a topikot már nagyon unják (ha beszélhetek a többiek nevében is), az ismétlődő nyafogást. nem összetévesztendő a kritikával, vagy valami új fejlemény miatti nyafogással, de az olynaok pl. hogy "az egész csak átverés", "hogy sose lesznek kész", hogy "ennyi pénzből én is már rég a Bahamákon süttetném a hasam" tényleg semmit nem adnak ehhez a topikhoz, viszont csak indulatkeltésre jók (pro és kontra)
hogy ON is legyek (well, sorta...). engem legjobban CR fenenagy büszkesége zavar, amikor minden szép és jó, akkor megy a ripacskodás, most, hogy látszik hogy baj van most hirtelen mindenki eltűnik és csak annyit mondanak (sőt ezt is csak inkább sejtetik), hogy "dolgozunk ezerrel". ez meg a hátránya annak, hogy nincs mögöttük nagy kiadó, azt nem csinálnák meg, hogy nem veszik fel a telefont a stúdiófönöknek.
ha CR tényleg isten mintahogy azt egyre inkább sugallja mindenki, akkor tuti, hogy görög, vagy római azok voltak tele emberi jellemhibákkal.
-
Malachi
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz
Viper26 #7582 üzenetére
Az a szomorú, hogy egy okot látok, hogy miért nem most mutatták a WM hangárban, mert még mindig nincs mutogatható állapotban, gondolom érzik, hogy 1-2 nap kell még neki hogy bármit is legyen értelme mutogatni. Így viszont megbukik az elmélet, hogy régi buildet vittek a PAX-ra. Persze ez csak találgatás.
-
-
Malachi
veterán
válasz
Viper26 #7460 üzenetére
az Elite jelen állapotában minden szempontból durván álleejtős. a dokkolós videó.. csak csorgott a nyálam. összességében simán gondolhatja bárki, hogy sokkal jobban állnak és biztatóbb az egész, mert nem vállaltak sokat, de azt maradéktalanul hozzák, nagyon szépen. hát, ez van.
-
vaakuum
addikt
válasz
Viper26 #7269 üzenetére
Mondjuk azt azért nem árt figyelembe venni, hogy ez csak egy játék, és igazából nem veszít semmit az európai sem, ha egy pár órával később kezdi a játékot, vagy később nézi meg a műsort. Addig meg alszik, és kipiheni jól magát...
Úgy kell felfogni, hogy akkor lesz a bemutató, amikor éppen ráérek megnézni... úgyis ebbe az irányba megy a világ, hogy a filmeket is akkor néznek az emberek már, amikor ráérnek, nem pedig, amikor a tv eredetileg vetíti.
Nyilván a tőzsdei bejelentéseknél persze hogy számítana, ki mikor mit mond, mikor mit nyilatkozik...de egy játéknál???
-
Diopapa
addikt
válasz
Viper26 #6980 üzenetére
Elég nagy összegben mernék fogadni, hogy a Pax East bemutató után élesedik a DFM. A szerdai WM hangárban talán az egyetlen lényegi infó az volt, hogy megoldották a szerver problémákat (vagy legalábbis jó úton haladnak) és már lezajlott az első stúdiók közötti csata is. (eddig csak helyi hálón tesztelték) Kb ez volt az utolsó sarkalatos pont a DFM indításához. A következő két hétben pedig már ráérnek finomítani.
-
vaakuum
addikt
válasz
Viper26 #6980 üzenetére
Jómagam (és akikkel IRL beszélgettem) úgy tippelem, hogy a DFM bemutatása egyben egy már játszható részt is jelent. Szóval nem hiszem, hogy bemutatják, hogy "Kedves közönség, itt tartunk, de nektek erre még várni kell fél évet, hogy loginolhassatok"
Azon már túl vagyunk szerintem, a fejlesztők már régóta lövik egymást ezzel a modullal.
Lehet, hogy nem azonnal lesz elérhető, de a bemutató után szerintem egy héten belül én tippelem, hogy az egységsugarú playereknek is megkezdhető lesz az űr-ámokfutás; vér, hidraulikaolaj és antianyag ontás. -
vaakuum
addikt
válasz
Viper26 #6700 üzenetére
Tetszik, de a 3d radar nekem eléggé használhatatlannak tűnik ebben a méretben
A sok kis egyforma színű pöcök a végén a gombóccal...
Remélem ha az SC-ben lesz ilyen, azt ki lehet rakni mondjuk egy második monitorra, nagyban, hiszen talán még fontosabb, mint a közvetlen kilátás. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Viper26 #6668 üzenetére
Mutattak már egy csomó mindent csak nem figyeltél.
A bolygón lévö leszállóhelyekböl már sok részletet lehetett látni. Azokon meg az fps részen nincs nagy fejlesztenivaló a tervezésen kívül mivel a cryengine alapból erre való. A hajós részre kell sokkal több energiát fordítani. -
Infrared16
tag
válasz
Viper26 #6259 üzenetére
Az talán nem is baj,hogy nincs kiadó ezáltal a végleges játék is olcsóbb lehet annak aki majd csak a megjelenéskor veszi meg, nem kell külön a kiadó embereit is eltartani...
Valamint lásd pl bf4 esetét a kiadó rugdosta a fejlesztőket ki is adták a játékot mert volt megjelenési dátum azóta csak szinte folyamatosan hegesztik mert xar volt mint állat.
És azért azt ne felejtsük el nem csak a mi pénzünk van a játékba hanem CR és a mögötte álló befektetői csoportnak is benne van pénze.de csak pár példa. Grand Theft Auto IV, amihez 3,5 év, 100 millió dodó, és 1000 melós kellett.
Halo 3, ami szitén 50 milliós fejlesztési költséggel rendelkezik, de a Microsoft 200 millió dollárt tolt bele a reklámba.
Gran Turismo 5, 80 millió dollárból állt meg.
Final Fantasy XII: 48 millió dolláros költsége mellett azt suttogják, hogy ebben nincs benne a reklám és a kiadási költség, ami megközelítőleg 50 százalékkal emeli az összeget.komplexitásban 1ik sem mmo-s
ráadásul amit vettek mocap stúdiót az is pénzt fog majd hozni nekik stb
-
Djuree
félisten
válasz
Viper26 #6259 üzenetére
sok motiváció biztos nincs, minek is sietnének, biztos bevétel lényegében akármeddig. ha kiborulna a bili meg szétteszik a kezüket és "ez egy ilyen biznyisz" címszóval fel a gurulós bőröndöt és irány Hawai.
ezen se csodálkoznék amúgy. de ne így legyen, csak tisztán látom a dolgokat, nem vagyok szemellenzős elvakult fanboy. most biztos jönnek az "á dehogy hát miért lépnének le" hsz-ek, hisz ők szent emberek, ezt tudom én is de akkor is lehetséges.meg persze az ellenkezője is.
de hogy motiváció nincs az biztos, engem sem motiválna a munka ha anélkül is dőlne a zsé...
itt max a játékszeretetük lehet motiváció, hisz ez a hobbijuk, bár az újabb emberek gondolom inkább a pénz miatt csinálják. -
válasz
Viper26 #5424 üzenetére
nem, mindenki. eleve nem mindenki köszönt még be ide, aki az RSI honlapon belépett már a szervezetbe. (de 2 olyan is van, aki meg a táblázatban van, de szervezetbe [még] nem lépett be)
btw. ha eldöntöd, vagy eldöntötted, akkor várj még egy kicsit, mert lehet tudod némi kedvezményt szerezni rá.
-
Diopapa
addikt
válasz
Viper26 #5412 üzenetére
4 hónapos infók vannak, aszerint csak az LX-en van jump drive alapból. Szerintem is nagyon jó starter hajó az LN, vannak rajta rakéták (fakezűeknek
), viszonylag normális fegyverzet, alvóhely a lelogoláshoz, van raktere, dokkoló gyűrűje, 5 upgrade helye. (Azt hiszem, oda fog menni a jump drive) Ha nem lett volna lehetőségem lecserélni Avengerre (vagy Cutlassre?
) akkor is teljesen elégedett lennék az Aurora LN-el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest