Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsw3n
csendes tag
Sziaszok! Kicsit off téma, de aki tud, legyszi segítsen! Még anno a TV3-on volt valami olyasmi sorozat, (azt hiszem mini sorozat) hogy a földre vmi idegen lények jöttek és egy külön dimenzióban léteztek, és ezeket a lényeket akartál elfogni mert ki akarták nyírni az emberiséget. Ha valaki tud, segítsen plz! Nagyon fontos! köszike
-
XSiGma
aktív tag
ha valakinek megvan a the sopranos bármelyik évada az jelezze nekem priviben.

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok melyik az a jóbarátok rész,amiben rachel egy esküvőn énekel valamit?
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
A Csillagkapu 9. évadja már véget ért igaz? 20 részből áll. Az 1. rész az Avalon az utolsó meg a Camelot címet viseli. Jól mondom ugye?
-
TayRol
nagyúr
Nekem Született Feleségek van 1. és 2. évad, ill Jóbarátok összes. A Joey-t és a Szex és New York-ot valakitől meg tudom szerezni? Minden megoldás érdekel!

[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Tegnap este ma hajnali négyig lenyomtam The 4400 második szériájának 13 részét.
Jó sorozat, csak most egy kicsit kezd átmenni x-menes konfliktusba a sztori, vannak a 4400-asok és a közönséges emberek... De egyébként nagyon jó. Ajánlom megtekintésre.
Hamarosan meglesz az Invasion 18 része. A fater ma elhozta a 11. részt, ha jól tudom a tévében ma a 10. lesz. Kellemesen szórakoztató a ''pufók ufós'' sorozat.
Csak így nevezzük a húgommal.
Azért a kereskedelmi tévék jól belehúztak a nyugati sorozatokkal. Most már ember legyen a talpán, aki gyôzi követni ôket. -
joshua7
veterán
Az elmúlt kb 15 évben ezeket a sci-fi sorozatokat láttam:
Star Trek TNG
Star Trek DS9
Star Trek Voyager
Star Trek Enterprise (ennek még nem láttam az utolsó 10 részét)
The Outer Limits (Végtelen határok), a nagy kedvencem
Earth2, a másik nagy kedvenc
Firefly
Babylon5
SeaQuest DSV és 2032
Stargate (9. évad még hiányos, tv2-n nézem)
Dark Skies
Space Above and Beyond (Űrháború 2063)
Seven days
X-Files
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Most a The 4400 van tervbe véve, állítólag ütős sorozat. Illetve a SG: Atlantis.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
hali mindenki
21 gb a végtelen határok gyűjteményem /dvd ripppp.../ Viszont magyar felíratokkal eléggé csehül állok...Ha valakinek lennének és elküldené őket mélben,azért nagyon hálás lennék....thx -
Drizzt
nagyúr
outer limits. Látta valaki? Milyen??? Imdb-n miért nem lehet sorozatokra is pontot adni?

-
XSiGma
aktív tag
joey előtt szokott lenni asszem a háziháború.annál jobb tuti nincs

-
mamoka23
csendes tag
Nekem is vannak sorozataim.
Sex and city(6 évad)
The O.C(2évad) nem végig
Csengetett Mylord összes
Jóbarátok összes
Bübájos Boszik (2 évad)
Szivek Szállodája(4évad)
Joy (1évad)
Férjek Gyöngye összes(125 rész)
Ja és a Rém rendes család 4 évad(a férjem kedvence)
[Szerkesztve] -
BOBO6
aktív tag
Sziasztok!
A Helyettesítő tanár című sorozat nincs meg valakinek? -
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Nézi valaki a The Office c. sorozatot? US kiadásra gondolok, nem az angolra. Angol felirat érdekelne hozzá.
Üdv, V -
JoeB
csendes tag
Nekem van néhány sorozatom ha érdekel valakit :
Star Trek Voyager 1-7 évad DVDrip - szinkron
Star Trek DS9 1-7 évad TVrip - szinkron
Stargate SG1 1-7 évad + 8 évad 15 rész DVDrip szinkron
Stargate Atlantisz 1 évad DVD - feliratos
Egy rém rendes család 1-2 évad DVD - szinkron
Monty Phyton Repülő cirkusza (teljes 45 rész) TVrip - szinkron
Maffiózók 1-5 évad DVDrip - szinkron
Amcsi motorok 1 évad TVrip - szinkron
Sliders 1-5 évad DVDrip/TVrip szinkron + 1-2 évad DVD szinkron (3 évad is DVD de még nem teljes)
Simpson család (valami 11-12 dvd-i) mindenféle TVrip - szinkron
Kb.
Ha valakit érdekel keressen priviben vagy mélben vagy itt vagy ahogy épp gondolja
-
-
-
M.A.S.H.? Mond valakinek valamit? Asszem 118 részes. Demegnézném!
-
_cirmos_
őstag
áh itt a helyem köztetek! én jelentem teljesen sorozatfüggő vagyok! most soroljam?

SG1
SGA
BSG
24
Lost
Joey
The OC
American Dad
és milyen nehéz ezeket hétről hétre ''beszerezni''
apropó: tv-adást letölteni bűncselekmény? vagy feltölteni? -
nekem a kedvencem a mértani sorozat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bagyulajuve
addikt
Én a Twin Peaks-et kezdtem el mostanában nézni. Anno sajna nem érdekelt, nem voltam elég érett hozzá.
-
roPHka
senior tag
Prison Break és 24 óra rulez

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nézd meg a Prison Breaket, az első 13 rész fent van torrenten.
-
.:Kristian:.
addikt
Végülis a Cool A Verda is sorozat minden szombat 13:40 RTL Klub! (Most kezdődik)
-
-
zsulboy
senior tag
Ugy tudom lesz újra Jóbarátok!!

-
efge
aktív tag
mindjart itt az uj lost!

-
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, ez az, most is szokták adni a Cool-on, asszem, de lehet, hogy az Irisz-en. Legutoljára az 1/16 volt, de én egy másik részt keresek, ha megtalálom, idevésem.
MOD: szal a 2/40-es epizódot keresem belőle. Persze ha vkinek megvan az összes és jelentkezik, nem haraxom meg érte...
[Szerkesztve] -
Végtelen határok - ismerős vkinek?
-
Chip
aktív tag
Ezeket nézem mostanában:
Battlestar Galactica
Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Vészhelyzet
Helyszinelők
The Shield - Kemény zsaruk
Maffiózók
Lost
Született Feleségek
Amiken túl vagyok már :
Star Trek Deep Space 9
Star Trek Enterprise
Csöngetett MyLord
Tervbe van véve az Androméda, Charmed, Fekete Vipera és a Róma cimü sorozatok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A 24 Neked meg is van?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
24 forever! Többi sorozat nem tud lekötni.
-
g4dg3t
senior tag
Nemreg kezdtem el nezni egy uj sorozatot. Surface.
Egy kis osszefoglalo: [link]
Ajanlom mindenkinek...egyre izgalmasabb.
Keressd a kedvenc P2P halozatodon
[Szerkesztve] -
zsommi
senior tag
Bajkeverőkről tud vki vmit?
Hogy hány rész jelent eddig meg!? -
Manitou
veterán
Valaki nem tudja megmondani hanyadik rész ment most a TV2-n a Született feleségekből?
-
ipgirl
tag
nekem most a Hetedik mennyország a kedvencem. Sokan mondják, hogy túl erőltetett, de én szeretem.
Nem tudja esetleg valaki, hogy a TV2 mennyi évadot fog leadni? -
Manitou
veterán
Invasion, és Supernatural című sorozatokat ismeri valaki?
Amúgy én ezeket szoktam mostanság:
-Joey
-Smallville
-Alias
-Lost
-Barátok közt
Ezt csak azért mert már a kezdetektől nézem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Született feleségek ebbe is bele bele nézegetek
-
Troy.
addikt
valaki a Nyomtalanul-t ?
![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/ohmy.gif)
-
lorcsi
veterán
sopranos-t nézio valaki?
iszonyat jó
-
Snypie
csendes tag
X-akták, Star-trek és Stargate sorozatok szinkronosan DVD-n eladók (avi, tv és dvdripp). Érdeklődni mailben.
-
brownus
veterán
will & grace, jóbarátok, fresh prince
ha vkinek megvan (pár rész is akár) a vacak szálló inglisűl az jelezze plz, köszi vagy. vmi elérhető leszedhető linket
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
nem tudja valaki, hogy a most szombaton leadott /rtl-klub/ Dawson /és a haverok/ rész tényleg az utolsó volt, vagy esetleg van még több része is?
-
LOTR
addikt
korai gyerekkorom egyik legjobban szeretett/rajongott rajzfilmje megy az rtlklubon délután a GUMIMACIK

-még szép, hogy nézem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ck.
addikt
Szokta vki nézni a Jóban rosszban-t?

Én szinte rendszeresen néztem míg nem volt nyári szünet. Sztem jó kis magyar sorozat. Amúgy a tv2-n nyomták, és majd fogják is aug. végétől, ha vki még nem ismerné. -
LOTR
addikt
a HBO-n meg USA-ban már tavaly lement
amúgy most csinálják a Jóbarátok filmet, most nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszek akkor David Schwimmer fogja rendezni -ennek most nem néznék utána, ha vkit jobban érdekel, akkor majd megteszi
amúgy ő inkább azt mondta, hogy rendezni szeretne olyan alkotásokat ami neki is tetszik
még egy amiben szintén nem vagyok 100%.ban biztos: amerikában a 8. évadra(vagy vmikor előtte) kicsit csökkent a népszerűsége a sorozatnak(persze nem azt kell képzeli, hogy nem nézte senki, csak mondjuk nem az első helyen állt a listákon)és be is akarták már a színészek fejezni, ezért volt az, hogy Rachel a szülés után meghal/összeházasodik Rossal -vagyis több befejezés, nehogy kitudódjon-, de aztán közben talán a befejezés híre miatt mittom én megint népszerű lett, és az a több mint 1 millió dolcsi/fő/rész(1,1 asszem), azért elég indok volt a folytatáshoz
-
Dodge_Dealer
tag
Én a rémrendes családot nézem még mindig

Régi már, de full jó
Hogy egy kicsit bővebben is írjak róla. A Rémrendesben pont az a jó, és egyben az a lényege, hogy görbe tükröt állít az amcsi primitivizmus, ''proli'' létforma, és egyben a szokásos tömegszórakoztatás elé. Ezt persze érteni kell

A Jobarátokat nem szeretem, a sok pózolás meg kiabálás miatt.
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
nem voltam itthon, és nem láttam az utolsó rész Jóbarátokat

...szóval meg kell szerezni, mert még nem láttam. -
Vallon
tag
Ma kicsit egyébként ideges vagyok. Beletelik pár napba, mire megszokom, hogy vége a Jóbarátoknak. Igaz, már megvettem mind a 10 évadot, és amint befejeződött ma a jóbarátok, be a dvd-be a discet, és már meg is néztem a Pilot-ot meg a második epizódot. Nagyon furcsák. És akkor még Rachel, meg Monica meg Fíbi is nagyon csinos volt, de hát rajtuk is meglátszik az a 10 év

Egyébként nem lennék meglepve, ha lenne egy 13 évad, és újrakezdődne.
Az a hat színész szinte semmi szerepet nem kap, mert nem tudnak megfeleni a karakternek, mert a Jóbarátokos imidzsüknek akar megfeleni a tudatalattijuk. David Schwimmer pedig alig keresett 1 milló dollárt mióta vége a sorozatnak, pedig akkor hetente kapott ennyit.
Az első évad elején szerződésbe foglalták, hogy addig csinálják, amíg 6-ból 4 akarja csinálni Leblanc, Perry, és Kudrow folytani akarták, de a 11. évadhoz még kellett volna egy színész. -
Troy.
addikt
vége van a jobarátoknak
![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/2.gif)
Joey sem rossz !
mi lessz az uj sorozat?
-
Pá
addikt
Szerintem minden évad minden része fénykor volt(na jó, kivéve az első 3-4 részt, azok elég gagyik), nagyon sajnáltam amikor vége lett, igazán csinálhattak volna még vagy 5 évadot, vagy egy évadba belezsúfolhattak volna több részt, vagy hosszabb részeket, vagy...

Szóval ötletem lenne egy pár, csak az a baj, hogy nem kérdeztek meg. -
Manitou
veterán
Én most az Alias-ra kaptam rá nagyon. Most a nyár folyamán megnéztem az első 3 évadot a negyediknek meg az elején tartok. De a Lost-ra is rákapok majd az az érzésem

-
Vallon
tag
Tudom, hogy ez a legjobb sorozat, de a színészek külön-külön bénák. Mikor fogják fel, hogy nekik a jóbarátokban kell szerepelniük életük végéig, mert eggyüt verhetetlenek. Egyébként a sorozat nem fulladt ki, a 10. évad olyan sikerrel futott, minta fénykornak számító 3. 4. évad.
-
Pá
addikt
Most mé mondod ezt, a Jóbarátok magasan a legjobb sorozat, amit valaha láttam.
to ipgirl: az első 2-3 rész nekem sem jött be, de az évad végére egészen megszerettem, na jó nem üti meg a jóbarátok szintjét, de egészen élvezhető. Egyébként a Joeyról beszélek, ha nem lenne egyértelmű...
-
Troy.
addikt
nem szereti senki a jobarátokat ?
![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/2.gif)
-
Integra
titán
nagy kedvenc Bővebben: link
éljen a vox, hogy továbbra is adja!!
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
ma lessz a jóbarátok utolsó része
(véletlenül nem lessz 11. évad?
) -
Vallon
tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Hali! Nem tudod véletlenül adni fogja-e a tv2? A HBO-n embertelen időpontban van. Amúgy én paraszti ésszel azt gondoltam, hogy ha lemegy a Jó barátok, utána kezdik a Joe-t.
-
Kindgrind
aktív tag
Ez is jó sorozat Bővebben: link
Biztos ismeritek páran

-
Kindgrind
aktív tag
Egy Rém Rendes Család

NO MA'AM

[Szerkesztve] -
busman
veterán
Lost sorozat indul augusztus26-tól a reteklubbbon..
Bővebben: link -
tototto
csendes tag
sziasztok!
Nekem a Férjek Gyöngye sorozat kellene szinkronosan ami a viasaton ment dc++on láttam scp által készitett tvripet, na nekem az volna tökéletes de ha vhsről van bedigizva az is jó csak legyen már meg sehonnan nem tudom beszerezni és a kedvencem, valaki aki tud segitsen nekem, ftp vagy bármi érdekel ahol látta valaki -
Pópa
senior tag
Stargate

X-files
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/hujebanan.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/up.gif)
-
snt
senior tag
Sopranos - A maffizók összes része érdekel, ha megvan (főleg szinkronos tv-rip és nem trágya minőség) dobj egy mailt plz vagy keress meg msn-en! (mail/msn az aláírásomban) Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak így nevezzük a húgommal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Janaboy