Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
pity-putty #3952 üzenetére
Nekem ugyanilyen a lejátszás (HX751) BD3D filmeknél csak én pc-ről power dvd-vel 24Hz-en (24p) játszom le a filmeket, ami persze nem az igazi mert nem biztos hogy megvan a 23,976fps. Ha jól értem, akkor Te asztali lejátszóval nézted és azt gondolom, hogy szemet szúrt neked is a 3D-s filmek és az lcd tv sajátossága, együttvéve. Gondolom próbáltál különböző Motionflow beállítást, de nem tűnt el a jelenség teljesen
A plazmák máshogy működnek, ott azért simább a megjelenítés, de amúgy a sima 2D-s filmeknél is leginkább a vízszintes svenkelés közben is észre lehet venni ezt a recegést. Megoldásként is jó lenne talán a 60p-s filmrögzítés/lejátszás - de ilyen egyenlőre csak a Hobbit Smaug pusztasága készült el és tudomásom szerint csak moziban volt ez a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest