Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoziuser
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nem a 3D abszolut nem érdekel, mikor és hol lesz ez az 50-es képméretű 705-ös?
-
-
zoziuser
csendes tag
47 collos w805 mellett döntöttem, most már csak az a kérdés leárazzák-e a mostani 270-ről 240 mint nem is olyan régen vagy azt az árat már el lehet felejteni? várható-e 1-2 héten belül szalon akció?
-
polk
csendes tag
válasz
Kabel15
üzenetére
Nem gépről nézem a filmeket, hanem a tv-re csatlakoztatott merevlemezről. Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy usb hosszabbító kábelt és az fixen van bekötve a csatlakozóhoz, így nem húzgálom ki-be a merevlemezt a tv-ből. Amikor nem használom, akkor elteszem a tv mögé, így nem látszik. A gyári beállítások visszaállítása mit takar? Minden alaphelyzetbe, ahogy volt? Még ezen gondolkodom, hogy megcsinálom, hátha utána jó lenne. A wifi-t lehet letiltani, utána meg engedélyezni? Esetleg ezt is megpróbálnám.
-
Kabel15
aktív tag
Mikor bekapcsolom a tévét olyankor semmit se lehet vele csinálni. Csatorna váltás is nehézkes. Várok vele egy 10-15sec et utána már megy minden. Nekem is volt 1x-2x hogy nem jöttek be az alkalmazások ikonjai de akkor a nettel volt baj, mert nem volt wifi. Egyébként minden ment rendben.
Egyébként a gépen lévő filmeket meg tudom nézni valahogy egyszerűen a tévén? Szóval ha a gép is wifin van és a tévé is, akkor egyszerűen lehet valahogy böngészni a filmek között? Eddig pendrive ról ment, csak féltem az USB csatlakozókat nem hiszem jót tesz nekik az hogy naponta ki be dugdosom őket. -
-
Kabel15
aktív tag
-
polk
csendes tag
Sziasztok! Adott egy w805-ös tv és mióta megtörtént a programfrissítés (kb. másfél hete), azóta nagyon lassan tölti be a youtube-ot és egyéb ilyen alkalmazásokat, vagy be sem hozza. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Esetleg valami megoldás van ilyen esetekre? Igaz nem sűrűn használjuk, de ha már van, akkor működjön rendesen. Köszi
-
nightshadow
veterán
Review: Sony Bravia KDL-50W805B TV, Superb Image Quality [link]
-
nismoka
addikt
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow
üzenetére
hát én is megdöbbentem mikor ma (tegnap) úgy mentem oda hogy van 805 meg 828 és 815 is bejött közben...

-
BossBoss
őstag
42W815 300Hz MF, de natíve a panel sajnos csak 50Hz.
-
max004
tag
sony 42w705B teszt(megsem IPS panel ahogy eloszor irtak)
http://hdtelevizija.com/2014/04/05/sony-kdl-42w705b-w705-full-hd-tv-recenzija/ -
pzstm
titán
50w815-t néztem meg Alleeban most. Nagyon bejövős kis darab. Bár mikor megkerdeztem hogy az XR 600 az hany Hz valójában, azt a választ kaptam, hogy az R az a reality, vagyis a valós.

-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Valami ilyesmi de nincs semmi hivatalos infó erröl. Olyan teszt is van, hogy az XR800 az valódi 400Hz..

De ez a Hz mizéria engemn már fáraszt, sokan azt sem tudják mire való csak nagy legyen a szám érték...
El kell menni és megnézni milyen a kép és ennyi! -
enterlaci
senior tag
Persze, tudom, hogy vakítás, ha a fizika törvényeit ismerjük csak kicsit is, de a párom vagy a szomszédok nem mindig kíváncsiak házi-mozi hangjára.
Ha van tipped fülesre, szívesen fogadnám.
..aztán átsétálok a fejhallgató topicba, nem akarok itt offolni nagyon.nismoka: köszi, féltem is ettől, bár bíztam benne hogy egy HDMI in jelet képes "érintetlenül" továbbítani. De talán mindegy is, közben végig gondolva egyéb problémák is adódnának a különböző források miatt.
-
nismoka
addikt
Na akkor most leírom hogy tiszta legyen!

42" W (Passziv 3D)
805B: XR200
815B: XR300
828B: XR400
829B: XR40050"-55" W (Aktív 3D)
805B: XR400
815B: XR600
828B: XR800
829B: XR800 -
-
enterlaci
senior tag
Hi!
..ezer éve nem jártam itt.

Gondolkodok egy 7.1 fejhallgatón, de az lenne a fontos, hogy a TV HDMI-n keresztül továbbadja a HDMI-n kapott DTS, DTS-HD stb. hangokat. A TV-m még mindig 46HX751
Szerintetek ez menne így?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, 10 percig még nem megy mély alvásba (ilyenkor többet is fogyaszt), utána mély alvásba megy, és vissza veszi a fogyasztást. Innen lassabban indul el.
Az semmiképpen nem jó, hogy elfelejti a beprogramozott csatornákat.Ha úgy érzed mindent jól csináltál én felhívnám a szalont ahol vetted vagy a szervizt, hogy találkoztak-e ilyen hibával.
-
Invi
aktív tag
Még annyi, hogy CONAX kártyával veszem a dtv-t, a csatornák megmaradnak, csak a sorrend resetel mindig.
Köszi!
-
Invi
aktív tag
válasz
nismoka
üzenetére
Köszi, ez pipa.
Újabb kérdés. Este beállítottam a digital chanel ordert. Reggelre elfelejtette. Reggel megint beállítottam, mire hazaértem este megint elfelejtette. Ha kikapcsolom a TV-t és vissza, akkor minden a helyén.
Az vettem észre, hogyha a TV-t kikapcsolom és pár perc múlva vissza, akkor nagyon gyors a bekapcsolás. De ha áll x ideig (éjjel, napközben) kikapcsoltan, akkor kb 1 perc mire összeszedi magát teljesen. Lehet hogy több fajta off state-je van és ezzel van összefüggésben?
-
Tegla80
addikt
szia
milyen konzolod van??
PS nél,pl variálható a hdmi kimenet fekete szintje és még pár dolog amik a képre hatással vannak.
Mivel "game-módba " a tv minden képjavítót kikapcsol,így azt adja amit a konzoltól kap.
Ezen tudsz variálni a PS menüben és a tv-t is magadra tudod azért szabni bizonyos határokon belül.(ezt úgy értem,h nem minden ficsőr aktív így,"game módban",de a képi dolgok azért igen. Tekergesd
) -
Invi
aktív tag
Végül az infók alapján beleugrottam egy W805b-be. Minden ok, mindent beállítottam. Egy dologgal nem vagyok elégedett, Game módban valahogy nagyon sötétnek és fakónak érzem a képet. Normalban életre kell, de ott meg laggos. Van esetleg valaki itt aki használ ilyesmi TV-t konzolhoz? Ha igen, milyen beállításokkal.
Köszi!
-
zoziuser
csendes tag
42 vagy 47 collnál 805 tavalyi kifutó szériából mi számít most jó árnak kb.?
-
nismoka
addikt
1-2 héten belül kiderül mikor lesz itthon is hivatalosan W829!
-
Azazael
aktív tag
Sziasztok! nem olvastam végig a topicot, és keresgélve se találtam hasonlót, de találkoztatok már ciripelő tápegységgel az újabb, nem a TV-be épített tápos modelleknél? (Esetemben egy kdl-42w650a-ról lenne szó)
Ezt kicserélik garanciában? vagy ha nem, akkor lehet vásárolni tápot a TV-hez? Mert minden szempontból jól működik, de attól függően, hogy hogyan áll a csatlakozó elég hangosan/idegesítően sípol a táp, megszüntetni sehogy sem sikerült ezt a jelenséget.
Esetleg vmilyen ötletetek van a problémára?
Köszi! -
Invi
aktív tag
Hello!
805 vs 828? A 800Hz-n kivul mi a kulonbseg? Sokat lesz jatekra hasznalva.
Mas: sony boltban mikortol lehet szamitani a 828-ra?Koszi!
-
cabii
tag
válasz
Kabel15
üzenetére
Sziasztok,
Tudom, nem kifejezetten Sony Tv, de olyan jutott az eszembe, hogyha otthon van egy szerverem, ami DLNA -val adja a filmeket, ezt VPN -en keresztül összekötném egy másik városban lévő routerrel, amihez egy Sony Tv /hogy topicba vágjon/ van kötve, akkor elvileg az otthon tárolt filmeket le lehetne játszani a távoli Tv-n? Ha a sávszélesség, és egyebek adottak? Milyen buktatója lehet a dolognak? Mármint Tv szempontjából?
Üdv Cabi -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
IPS az agyuk....

-
nightshadow
veterán
E szerint IPS paneles a 42W705.
-
Kabel15
aktív tag
Jött egy frissítés pénteken W805 re. Valaki tudja mit tartalmazott?
A nem támogatott tartalom feliratot nem tüntették el :/ -
cabii
tag
Sziasztok ismét

Kicsit kiálltam a sodorból és most újfent kérdésem lenne. Nekünk van egy 42w805 -ösünk, és felmerült, hogy édesanyánknak is kellene valami Tv- Mit ajánlanátok Sonyból, 40 col körül, de 160 e-ig.
Nem kell 3d, nem kell sok smart funkció, /esetleg ha semmi nincs, se baj/ viszont ebből a pénzből a lehető legjobb képet kellene kihozni. Normál Settopboxos thome előfizuja van. Én egy w650 -re gondoltam, de ha van 5let, nagyon szívesen venném!!!
Jahh nem s.o.s. ráér tegnapra is
Szóval ne a beharangozott 5 év múlva kapható modellt mondjátok 
Köszönöm, Cabi -
max004
tag
Sziasztok!
Nezem az idei uj modelleket sony 42W805B,42W828B azt irja a specifikacioban hogy passiv 3d-esek,akkor ezek is IPS panelosok? -
DopeBob
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Ezek az új talpak egyszerűen ocsmányak... kár hogy a Sony-nál nincs semmi konzervatívabb modell

-
Blaise
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Ha a 805 ennyibe került, akkor mennyi lesz a 828?

-
pzstm
titán
válasz
nightshadow
üzenetére
azt tudom, de 828-t akarok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- Eladó LG 55" 139cm UHD 4K LED TV
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy máris 50Hz-en vagy...

)
Ha van tipped fülesre, szívesen fogadnám.

)