Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. egy hete rendeltem meg a KDL32W650-et T-Homnál: holnap hozza a Sony! (Legjobb az, hogy már nem tudnám 24 X 4.990 Ft-os, kamatmentes áron megvenni, ha akkor így meg nem rendelem......)
-
Sziasztok!
SONY KDL-32W650A tv-n gondolkozom. Van olyan érv ami ellene szól? Nem megbízható, sok a baj vele stb. vagy ajánlott vétel? Köszi.
-
Rifebias
csendes tag
Teljes sötétségben, ritkán van használva, a jelenlegi is olvasó lámpa általában fel van kapcsolva.
Így szerintem nem olyan feltűnő a Sony fekete szín különbség a plazmához képest. De ezt nem tudom le próbálni sajna .Mivel a távolság 2,6 m így nem hiszem, hogy a 3D filmeknél észreveszem a fullHd aktív szemüveg és a passzív rendszerbeli különbséget (ami csak hd lesz) Sok adás így is analog vagy sd jelenleg is .
Fogyasztásban a különbség a jelentős havi 1200 Ft több KB a plazma, ami éves szinten 14.400 ha 5 évet nézek, mert legalább addig szeretnénk használni akkor a 72.000 Ft többet, fizetek ki .
Végül úgy néz ki sikerül magamat meggyőzni: Sony KDL47W805 lesz szép a képe nagyon. Bár drágább, de szerencsére ezt a típust én meg tudom szerezni hivatalos forgalmazótól 190.000+áfáért.
De azért ma elmegyek az Alle Panasonic boltba is.
Samsung, Lg nem tetszik a túl nagy szaturáltság miatt és amiket itt a forumon olvastam róluk .
Hát a széleken a sötét foltokat több bemutató teremben is láttam a Samsungoknál
Esetlegesen ha tudtok olyan tuist amiben még gondolkodhatok megköszönöm . -
Rifebias
csendes tag
Sziasztok .
Tv vásárláson gondolkodom . Főleg full hd , hd filmek az a kevés 3d ami van ( kb 2x fogom megnézni őket ) és a párom alap tv nézési szokásai az irányadóak. Konzolos játék nincs. Média center van ( Novatron )
Két tévén gondolkodom az egyik és ezért irtam ide egy Sony KDL-47W805A a másik egy plazma Panasonic TXP42st60 . Képernyő nézési távolság 2,5 m .
Melyiket vásárolnátok meg ?
Válaszokat és tanácsokat köszönöm. -
Szroncs
tag
Szerintem próbálj egy rendszerfrissítést."2 napja jött friss firmware" Majd egy rendszer visszaállítást. Amennyiben ezek egyike sem segített akkor. RTFM.
Hibaelhárítás
Ha a világítás LED vörösen villog,
számolja meg, hogy hányszor villan
fel (a villanások között három
másodperc van).
A tv-készülék "/1 gombjának
megnyomásával kapcsolja ki a készüléket,
húzza ki az aljzatból az AC hálózati kábelt,
majd tájékoztassa a forgalmazót vagy a Sony
szervizközpontot a jelző villogási módjáról
(felvillanások száma).Servíz: [link]
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Ismét gondom van a TV - vel, 42W650. YouTube - ot szeretném használni, de azon kívül, hogy megjelenik a YouTube kezdő oldal nem jutok tovább. A TV kikapcsol és a LED pirosan nyolcat villan. Próbáltam az internetes tartalmat frissíteni, de nem használt. Találkozott valaki ilyennel?
Már megbántam ezt a TV - t.
Azt kell mondanom, jobban jártam volna egy Samsung vagy LG készülékkel. -
n-tek
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy Sony KDL-42W805A vásárlásán viszont sok helyen azt olvastam, hogy a feketéje nem az igazi. Ez mennyire valós? Egy IPS-es LG monitorom van és ott számomra nem feltűnő a fekete gyengesége és ha jól olvastam, akkor LG IPS-e van a w8-ban?
Tudom, hogy nézzem meg élőben, meg is fogom tenni, de kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra.
Köszönöm.
Üdv, n-tek -
Szroncs
tag
-
cabii
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a válaszokat,
én is így gondoltam... de bátyuskámnak van ilyen tv-je, és neki mondták a boltban, hogy állítólag... meg a hátát nézve, nincsenek is rajta a szabványos ISA csavarhelyek, ezért gondoltam, hogy hátha csak én nem jövök rá a megoldásra. Akkorezek szerint marad a konzol, illetve jelenleg a talpán marad.
Köszi még 1x
Cabi -
cabii
tag
Sziasztok,
van valami infó arról, hogy a Sony kdl-46HX720 -ast hogyan lehet felvarázsolni a falra? Elvileg, a talpát kellene átforgatni, máshogy összerakni, de semmi utalást nem találtam benne a dobozban, leírásban, e-manualban.
Tudna segíteni valaki?
Előre is köszi C -
m3gtr
senior tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére

Ugye most csak viccelsz? -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Úgy látszik, hogy a napokban hozzájutok egy SONY KDL-40R470A -as 40"-os készülékhez. A kérdésem az lenne, hogy tudja-e majd hozni, vagy túltenni az itthoni képcsöves tv-m (72cm-es 100Hz-es) minőségét?
-
Szroncs
tag
Ma volt egy újabb frissítés KDL-50W656A
Az új verzió: PKG4.101EUA. Semmilyen valtozást nem tapasztaltam, erről egyenlőre még annyi információ sincs, mint a PKG4.001EUA ról volt. -
-FreaK-
veterán
Jött ma egy frissítés Sony 42W650-re, tudja valaki, hogy mit tartalmazott?

Ezt találtam:
Name: PKG4.001EUA
Date released: 29/12/2013
Do I need to update?: Your firmware may already be up to date, especially if you have a new Bravia TV model. If you're not sure, follow these instructions to check which version of firmware you have
Benefits and improvements:
Improves the Network features' performance of your TV
Only for KD-55X9005A and KD-65X9005: HDMI upgrade to v2.0 to support 4K 50/60p.
- 3840X2160p (50/59.94/60Hz) YCbCr 4:2:0 8bit
- 4096X2160p (50/59.94/60Hz) YCbCr 4:2:0 8bit
Restrictions: only for use with TV sold in Europe. Not all models are sold in all countries -
Szroncs
tag
Mindig a belepo kategoriara vonatkozo kerdesek a legnehezebbek. Miert is? Mert nem vagy csak ritkan valasztjak ezeket a modelleket azok akik ezeket a forumokat latogatjak. Elsosorban azert mert meggyozik oket, hogy olyan szeriat valasszanak ami tobbet nyujt, tobb embernek van, igy egy kerekebb velemenyt lehet alkotni roluk es konnyebb informalni a betevedo emberkeket. Mivel sem a Samsung UE32F5000, sem az LG 32LN5400 de meg a Sony KDL-32R420A sem volt alkalmam tesztelni noha lattam mar oket ezert en is csak abbol tudok kiindulni amit a gyari leirasuk, illetve egyeb tesztek mondanak.
De lassuk:
720p vs 1080p: [link] es [link]
Kell e neked a 1080p ergo nezesi tavolsag: [link]
Fentiek szerint a 1080p-s anyagot egy 32"tv-n kb. 1.2m tol 1.8m ig latsz. Tehat ha ennel meszebb lesz a tv tolled nem fogod latni a kulombseget 720p es 1080p kozott. Megjegyzem mar nem igazan erdemes "csak HD ready 720p" tv-t vasarolni, meg akkor sem ha meszebb kerul a tv az idealis nezesi tavolsagtol. Ez ma mar alap.Meg mindig a 1080p nel maradva. Mivel pc vel kotned ossze a tv-t es azon jatszanal kerdes, hogy a mostani monitorodon 1080p ben jatszol-e? Ha nem akkor szamolnod kell azzal, hogy akar jelentosen csokkenni fog az FPS ed ha a tv-n "teljeskepernyos FHD-ben akarsz jatszani" ergo szaggatni fog.
Enyit a felbontasrol.
Sony képminősége milyen? : Legjobban akkor jarsz ha elmesz megnezno oket. Mivel alap modellekrol beszelunk, ezek mindegyike megtalalhato egy MediaMarkt-ban de akar Tesco, Auchan -ban is. Igy megyscsak latod, hogy neked melyik szimpatikus. illetve konkretan errol a Sony-rol ha van valakinek tapasztalata itt megkerd mondja el. Nekem nincs tapasztalatom ezzel a tipussal.
PC-hez jó az is? : Persze mind jo pc-hez, annyi kulombseggel, hogy a Sony kissebb felbontasa akar elonyt is jelenthet a szamodra ha nincs vagy nem lesz eleg modern VGA-d a 1080p ben valo jatekhoz.
Samsung teszt itt : [link] egyeb samsungal kapcsolatos kerdeseidet itt tedd fel: [link]
LG teszt itt: [link] egyeb LG vel kapcsolatos itt tedd fel :
[link]Sony teszt itt: [link] egyeb Sony kerdesek ide johetnek.
Maganvelemenyem szerint ha ragaszkodsz a merethez es az arhoz A Sony-t nem vennem meg a HDready miatt. Az LG-t meg azert mert nem tetszik. Igy marad a Samu.
Ha pedig arban el tudod tolni ezt a kerdest akkor egyertekmuen: SONY KDL-32W650A 130.000Ft. ert.
Jo matekozast

-
Hossel
tag
illetve TV-ben meg szinte csak meccseket nézek. Filmeket gépről, illetve médialejátszóról néznék.
-
Szroncs
tag
Mivel 81cm-es azaz 32" Tv-t szeretnel amire 80.000-Ft. koruli osszeget szansz. Ezert nagy kivansaglistat ne irj ossze.
A kerdes, hogy mit kapsz enyi penzert. A hasznalt tv-ket figyelmen kivul hagyva mivel Sony forumon vagynk ezert a Sony belepo modellje 32" merteben : KDL-32R420A 82k-ert megkapod "kokany Szlovak webshopban" [link]
A Sony centerben meg 90k ert [link]
Az altalad tamasztott kovetelmenyeknek megfelel kiveve, hogy csak HD ready 720p
Egyel nagyobb kategoriaban van FullHD
DL-32W650A de az mar 130kLED vagy LCD TV?: Minden LED Hattervilagitasu tv LCD de nem minden LCD tv LED Hattervilagitasu

Egyebkent ujonnan mar csak LED Hattervilagitasu LCD tv-t lehet kapni!!! [link] -
Hossel
tag
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok! Szempontok: PC csatlakoztatása HDMI kábellel amin játszanék is, FULLHD, Jack kimenet, beltérivel is jó, éles kép legyen. PC-hez melyik a legjobb? LED vagy LCD TV? érdekelne melyik 81 cm-s TV lenne nekem a legoptimálisabb a szempontok alapján. Keret: 80000 Ft
Választ előre is köszönöm!
-
Szroncs
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Tavaj is jelentek meg év közben olyan méretek melyek induláskor nem voltak elérhetőek pl:50W656
Hátha lesz idén is olyan széria amit később bővítenek még 47 es mérettel. -
Szroncs
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Csak 3 napig nagy az az 50" utanna mintha valami mano minden ejjel kicsit osszebbhuzna

Viccet felreteve. Ki van ez talalva rendesen. Nem veletlen nincs minden meret minden kategoriaban. Nagyon sok okos gazdasagi szakember kimatekozta, hogy mi altal tud meg tobb penzt kicsalni a zsebedbol. Es ennek okakent mindig egy kategoriaval feljebb fogsz ugrani te is, hogy vagy azt a meretet vagy az elvart kepminoseget megkapd, mint tudatos vasarlo. Mert egyre tobb a tudatos vasarlo aki tudja mit/mekkorat akar es ezt tudja a Sony is. A nem tudatos vasarlo meg Samsungot vesz.. ott van minden minden meretben....es boldog is lesz vele. Na jo nem akarom en leszolni a Samut mert nem rosz az nagyon sok Samu termekem van es nagy reszet szeretem is. De peldanak okaert amit muvelnek a telefon, tablet, tv kategoriakban az vicc. Ugyan ugy neznek ki a termekek evrol evre en kovetem az esemenyeket de nincs semmi megkulombozteto jele a termekeik nagy reszenek van minden minden meretben minden arkategoriaban. Ez a Samu ereje ebbol van a nagy penz, hogy esz nelkul mindet csinalnak minden meretben mert bevalt nekik. Csak nehogy ez nyaljon majd vissza egyszer. Nezd meg ezt :[link]
Minden van minden meretben agyatlanul. De ezekszerint megeri. Ugy neznek ki 1 tol 1 ig mint a megnyujtott s4 ek vicc. Igy is anny fajta forgalomban levo Galaxy van forgalomban, hogy annyi galaxis nincs a vilagegyetemben, es erre meg ontjak ki magukbol ugyan azt csak mas chipet raknak bele. Ezaltal elvesziti a "lelket" a termek mert csak azt tudom mondani ra, hogy meg egy szar amit mar nem tudok fejbentartani annyi van mar igy is belole ami ugyan az.
Kicsit elkalandoztam bocsanat. -
Szroncs
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Hidd el az X95 os laba lehet, hogy eloben megtetszene de amint megtudod az arat nem csak a laba nem fog nem tetszeni...

nismoka
De komolyan ha nem falra akarod rakni akkor vehetsz hozza butort is, ha nincs eleg szeles a hazban.
Konkretan ez a csodalab a W85-tel kezdodik ami 60"-os ban van. Az meg nem keskeny
-
Szroncs
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Hal istennek nem latok semmi egetvero kulombseget ebbol a kis leirasbol ami kintvan hozzajuk, igy nem szurom meg magam, hogy most vettem w6-ot.
Ami a "mi" penztarcank megfelel:
R4-nem latok semmi erdekeset.W6-50" helyett van 48" gondolom jelenlegi 50" es araban... meg 60" as talan lesz benne valos 200hz meg turbositott smart mert az kell a nepnek

W7-ez valami uj lesz "optional touchpad remote accessory" gondolom aranyarban
W8 es tole felfele nekem mar elerhetetlen arban legalabbis ha a meretet tartanam 50"+ igy ezek erdekes szepsegek maradnak szamomra
W85-tol felfele azok a labak te jo isten....plane az x95-os mintha Samsung S9 [link] designerei jartak volna a sony nal eleg gazul fest..
zsokagi
Nem vagy vele egyedul. Akinek nem volt szempont a 3d sokan a w6-ot valasztottak. Es nem veletlen.. -
nightshadow
veterán
Sony 2014-es európai modelljei felkerültek az angol Sony honlapjára: [link]
-
Szroncs
tag
válasz
zsokagi
üzenetére
720p sek meg nagyon a 10gb ot sem erik el, igy nem hiszem, hogy gondod lenne. De mint irtad 42w650 ed van tehat azert majd hasonlits ossze egy 1080p-t 720p vel es utanna majd nem fogod eroltetni a 720-at
persze kerdes milyen messzirol nezed.Jo tv-t mar erdemes jo anyaggal etetni..a szar tv nek meg mindegy. igy is ugy is f@s marad.
-
Szroncs
tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a wifi vel igaz csak 1 falon megy at kb.5 meterre van a router a tv tol,raadasul csak 1 TP link rol beszelunk de teljesen fasza. Ami sajnalatos, hogy nem raktak bele a 300mbs n es wifi-t csak a 150est. Ugyan azt mit a ps3 ban van...meg a hp laptopomban meg telefonok nagy tobsegeben. Sajnos ezzel sporolnak. Egyebkent hangsujozom ujra minden-t frankon lehet kuldeni a tv nek de 25gb+ os filmek bizony akadoznak/hatnak.
zsokagi
Ha a router-t kabellel rakotod tv re mar jobban jarsz biztos vagyok benne, hogy nekem is gyorsabb lenne mint a fentebb mert adatok azzal mar szerintem boven vinni kell mindent. De meg akkor is kerdes marad, hogy a tv ethernet bemenete 10/100 as vagy gigabites? -
zsokagi
tag
Hát nem tom de most próbátam ki igaz csak sample , de tökéletesen vitte 1080p és 720p filmeket, volt közte egy David Attenborogh természet film ez 1080p volt és ment rendesen igaz nem néztem végig.
De köszönök minden megoldódott a problema. Hálás kösznet nektek. Sziasztok -
Szroncs
tag
Gyors le is teszteltem a kivancsisag kedveert.
A tv ezt a flash mentes sebessegmero oldalt tudja megnyitni: [link]A 80/25 bol amit a pc-m produkal "wifi adapterrel".
A Tv-50W656 pedig 14/8
Tehat a szuk keresztemtszet a tv beepitett wifije igy sajna a nagy mertu filmef felejtosek. Marad a kabelezes, kulso vinyo, media lejetszo.
-
Szroncs
tag
válasz
zsokagi
üzenetére
VlC media player: [link]
ez lejatsza.Pover dvd: [link]
ebben van media server is de nem ingyenes. Az MKV-t szepen at tolja tv-re. A nagy meretu mkw/m2ts viszont gondot jelent nallam, ertsd akadozik a lejatszas 20-25gb+ os filmeknel. Fugg egyreszt a wifi halozattol is. Nekem 300mbs-es van de szerintem a szuk keresztmetszet a tv beepitett wifi vevoje lesz. Azt hiszem az csak 150mbs-t tud. Bar errol meg nem talaltam infot.
-
zsokagi
tag
Itt nézelődjek :[link]
-
zsokagi
tag
A probléma szerintem az lehet hogy a op rendszerem se játsza le az mkv file kat. Különböző codek raktam fel de az alap video lejátaszó továbbra se látja a mkv-t.Lehetséges hogy emiatt van az egész?? win 8.1 pro megy.
-
zsokagi
tag
Sziasztok
Van egy Sony KDL 42w650 tv minden tökéletes szép kép, igaz nincs 3 d de engem nem zavar, egy problémám
adódott otthoni hálózat kialakítása után lát mindent mappákat stb. csak a mkv filmeket nem látja ellenben a divx igen. Ha viszont pendrive játszom le a mkv filmeket tökéletesen működik. -
Szroncs
tag
Azt neked kell tudnod, hogy megeri-e?. Reszemrol megerte az 5 evre valo hosszabitas noha en baleset biztositas nelkulit valasztottam, ugyanis 2 fajta van van a sima meg a baleseti biztositassal kiegeszitett.
Ha gond van vele javitjak, cserelik ez engem megnyugvassal tolt el. Nem mellesleg ha valamilyen oknal fogva eladnad akkor elonyt jelent, mert a keszulekhez van kotve nem szemelyhez igy tovabbadhato. Egyebkent a kiterjesztett garancia arak elteroek sony a centerekben figyelmesen nezz szet hol veszed meg. En oket: [link]
ajanlom naluk a legolcsobb ezert is vettem toluk a tv-t es a kiterjesztett garanciat is annak ellenere, hogy nem Pesti vagyok es nalunk is van sony center.
Mint latod nalluk erre a tipusra 5ev: 9k, 5ev+bizt:15k. Maris sporoltam neked minimum 3 ezret. "ugyan ne is halalkodj
"Pikkolo^^
Ez nem mosogep, hogy a kopo alkatreszekre nem vonatkozik a kiterjesztett garancia a k@a annyukat
en is igy jartam. Sony szerzodest atolvasva nekem nem tunt fel egyetlen buktato sem egy kivetelevel, miszerint a hibas keszuleket neked kell eljutattni hozzajuk de ha kered kuldenek futart vagy ha beviszed sony centerben ott atveszik asszem. A Samsung ha jol tudom bizonyos mert felett "talan 42"+" hazhoz megy es ott csinalja meg de a samu nem is vallal es nem is lehet venni 5 evet csak az 1 guriga feletti keszulekeikhez volt "akcio regisztracio 2+3 ev".Meg egy kis szomoru gondolat a vegere: Angliaban mindegyik Sony modellt 5 ev garival adjak kivetel az R4 es szeria arakban meg pont ott van mint nallunk az alapara. [link]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
mcbrain0491
üzenetére
Nagyon olvasd el, hogy mit jelent az a garancia. Én mosógépre vettem ilyet majd utána ténylegesen átolvastam és bizony csúnyán át.btak az Euronics-ban. Ráadásul az a cég amelyik a gari kiterjesztést adja azt nem lehet utolérni melyet elpanaszoltam az Euronics-nak is. Természetesen ők készségesen fogadták a kérdést amikor is kiderült a turpisság.
-
mcbrain0491
csendes tag
sziasztok. uj vagyok itt.
Par napja vettem egy Sony KDL 32w650 tv-t.Laikuskent azt tudom mondani hogy nagyon szep kep van rajta(fullhd,200hz), siman racsatlakozott az otthoni wifi halora, wmp segitsegevel fel perc alatt ki lehet ra tenni a filmek lejatszasat.(HD minosegu filmek szaggatnak,sokat pufferel,de tudtommal ez nem a tv hibaja
) Szoval szerintem egy remek kis cucc+ a sony letisztult formavilaga= pazarA kerdesem, hogy gondolkozok a kiterjesztett garancia megvasarlasan,ami baleseti kart is tartalmazza 5evig,osszesen 18.000ert. Mi a velemenyetek,megeri?
Egy darabig nem szeretnem lecserelni, viszont gondolom ha ezekhez a cuccokhoz hozza kell nyulni az nem keves penz,igaz?Koszonom a valaszokat es bocsanat az ekezetek hianyaert,de telorol kicsit maceras lenne.
udv
-
nightshadow
veterán
2014-es Sony tévék: [link]
-
SepTox
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Sony 42w650 TV-t! Működik rendben van vele minden az én igényeimet eddig teljesen kiszolgálja! Viszont az lenne a kérdésem hogy van-e lehetőség arra hogy a csatornákat amit bekeresett sorba rendezzem? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
somadog
tag
Sziasztok, W6-os szériánál tapasztaltatok TV nézésnél hang problémát, a jelenséget ahhoz tudnám hasonlítani mint a reklámok felhangosodása, csak itt éppen az ellenkezője van pl. egy film közben lehalkul a hang majd vissza és a hangerővel kell játszani egy folytában, hogy haljak valamit. Valakinek ötlete? Köszönöm
-
AdamMi
csendes tag
Sziasztok!
Döntésben kérnék segítséget, véleményetekre lennék kíváncsi. Két készülék közül melyik lenne a jobb:
Sony KDL-40W650A vagy Samsung UE40F6640 ?
Egyéb alternatívák is érdekelnek, ha van jó tapasztalat.
A következő szempontok szerint szűrtem le a két készüléket. Ettől többet nem bír a kassza. (180e), fontos a szép élethű színek, a fekete legyen fekete a fehér az fehér. Meccs nézés miatt a gyors mozgások minél jobb lekövetése, de nem vagyok a szappanopera híve. a 3D nem igazán érdekel, de azt hallottam, hogy azzal jobb panel is jár.
A válaszokat előre is köszönöm! -
molork
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy W650-es sonyt. A pc-re letöltött filmet szeretnék rajta nézni. Az "ALLShare"-t használom. A filmet átviszi, de a feliratot nem. A pc-n van felirat. Mit kell tennem, hogy a tv-n is legyen felirat?Köszönöm a segítségeteket.
-
sgg
tag
Légyszi, segítsetek beárazni, van egy KLD 40 W4000 készülékem, amit nem használok, viszont a barátomnak megtetszett, mennyit lehetne érte kérni, ami nekem is megéri. Én kb 65-70 ezerre gondoltam, ez reális?
-
pFEFErohni
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek! Nagyon tetszik a sony 42w650-je, viszont az csak 5 centi előrelépés a 4 éves 40és samumhoz képest... Ugyanezért az árért van a sony 46 colos r470-es tvje! Ha jól láttam ez csak abban különbözik h nincs benne wifi! Mit ajanlotok? Legfőképp ps4 hasznalathoz lenne, meg ugye egy két hd film!
Valaszotok előre is köszi!
-
válasz
nismoka
üzenetére
Utolsó kérdés a sorban: jól látom ugye, hogy a Sonynál is van böngésző, (internet elérés) a Yuotube-on kívül? A Samsung alkalmazások tömege nem nagyon érdekel, (még ha van egy Note 3-om is). Inkább ténylég a képminőség, film elérés, internet, ami miatt cserélném jelenlegi kb. 6-7 éves szintén full-hd-s Sony tv-met.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt kell mondanom, jobban jártam volna egy Samsung vagy LG készülékkel.

DL-32W650A de az mar 130k