Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oophow
újonc
Hello!
Ugyanezt az Asus routert vettem egy hete. azóta minden nap van vele vamailyen problémám. W807 tv-m van. Router csere óta szakadozik a youtube, mozizás közben eldobj a Nas-t. Lehet, hogy csak nekem volt pechem, de baromira nem ajánlom. ( visszaraktam a 6 éves Edimax routert, ami ugyan lassú, de működik ) -
Kabel15
aktív tag
Hogy tudom biztonságosan leválasztani a HDD-t a tévéről? Ugye gépeknél van olyan hogy kiadás vagy ilyesmi.
A másik kérdés, hogy olyat lehet hogy ha rá is van dugva de éppen nem mászkálok a könyvtárában, akkor ne pörgesse szét a lemezt? Mert nem hiszem hogy jót tesz neki ha napi 8 órában pörög csak úgy magába.
Más: Valaki rájött már, hogy M2TS mi alapján játszik le? Mi az ami tetszik neki és mi az ami nem?
Bár majdnem hogy mind1 mivel a belső lejátszó nem nagyon tud 24P-t az M2TS nek meg pont az lenne a lényege ugyebár. -
Kierro
újonc
válasz
nismoka
üzenetére
közben megoldódott a HDMI-kérdés, köszönöm az ötleteket
mondjuk nem gondoltam, volna, hogy egy (több, mint) 200ezer forintos tv-nél lötyöghet egy HDMI-aljzatban az 5000 forintos, 3x-os árnyékolású high speed HDMI kábel, de hát mit is várhatunk aprópénzért
ezt csak azért, mert a 2008ban vett 32"es Samsung tv-mben ilyen gond nem merült fel
már csak a router-kérdés marad, az meg valószínüleg egy Asus rt-n65u lesz...
-
Kierro
újonc
válasz
nismoka
üzenetére
jó reggelt

kipróbáltam egy 1.5m-es kanóccal, azzal tökéletes
érdekes, mert az 5m-es is csak a koax kábellel fut párhuzamosan, nincs mellette tápkábel, meg semmi,
mégis összeszed valamit, pedig 5ezer forintos eXtreme digital-os High Speed HDMI kábel, hogy rohadna meg
viszont nincs még fél éves, szerintem visszaviszem, kicseréltetem valami drágábbra
-
Kabel15
aktív tag
Ha a Tv azt írja hogy 1080/24P akkor elértem amit akartam ugye? Szóval 24P ben filmezhetek?

-
Kierro
újonc
válasz
nismoka
üzenetére
hát pedig nagyobb távlatban ez lenne a lényeg
de egyenlőre se a HDMI, sem ez nem működik megfelelően, eléggé el van b@$zva a napom

n-es routeren, aminek van 2.4 meg 5ghz-es rádiója van, ott nem lehet akadozásmentes az átvitel?
jelenleg egy tp-link b/g-s alapcucc üzemel, ami elég volt a telóknak, meg a pc-nek -
Kierro
újonc
még lenne egy olyan kérdésem, hogy a PC-men lévő filmeket hogy tudom lejátszani a tv médialejátszójával?
DLNa-ra gondolok, mit kell ehhez és hogyan beállítani? -
Kierro
újonc
válasz
nismoka
üzenetére
igen, gondoltam rá, csak nem sok 5m-es HDMI kábelem van kéznél

de muszáj leszezt is kipróbálni, tényleg
köszönömami még fontos lehet:
az "i" gomb megnyomásakor 1080p 10bit-et ír a tva dvd játékos is HDMIvel csatlakozik, annak nincs ilyen baja
aza baj, nem tudom, melyik eszköz okozza, a TV, vagy a PC -
Kierro
újonc
]üdv
összekötöttem a pc-met a vadiúj kdl-42w805-ösömmel HDMI-kábellel
korábban egy HDready Samsung 32"-ossal használtam ugyanígy, az kíválóan működött,
jelenleg ez a kép fogadamit már elkövettem:
amd hd7850 videokártya driverfrissítés
általános pnp képernyő driverfrissítés
jelenleg a HDMI3 csatlakozó van használva, és kipróbáltam a többiben is
HDMI kábel pc-oldali csatlakozás ellenőrzése
az AMD Catalyst Centerben szinte minden ide kapcsolódó dolgot végigpróbáltam -
nismoka
addikt
válasz
Kabel15
üzenetére
A TV-n kapcsold ki a konraszt kiemelőt bár ebben az esetben szerintem a villogást nem az okozza hanem a pc-n van valami gebasz. A TV-k file formátum lejátszása usb-ről pedig olyan amilyen, ki lett tárgyalva már sokszor..
Viszont az valami elcseszett m2ts lehet mert általában viszi öket, még az 50p-t is amit pld a samsung nem. 
-
nismoka
addikt
válasz
Kabel15
üzenetére
[Ezt állitsd be ha ATI-d van] Overscan-t Nullára állitani!
A TV-n pedig ezt: Menu, Beállitások, Megjelenités,Képernyö beállitás,
Automatikus képernyő beállitás: Ki
Képeltolás:Teljes felbontás. -
Kabel15
aktív tag
Ja meg még 2 kérdés.
Össze kötöttem a Laptop al HDMI-n a TV-t át van állítva a laptop 1920x1080 be állítottam hogy a TV képe legyen csak kijelző. Viszont valamiért bárhogy állítom lelóg a képernyő 1 rész körbe. Olyan 1cm lehet ami lelóg. De elég zavaró. Lehet hogy rá van ZOOM olva?
A másik. Néztük az AVATAR 3D-t és olyan 5 percenként elkezdett villogni a kép. Elég zavaró. Ha levettem a szemcsit akkor is láttam hogy villog. Olyan mintha a TV állítgatná fény erősséget film közbe és nem tudná eldönteni hogy mi legyen. Ha megállítottam megmozgattam az egeret megint ment 5-10 percig. Aztán megint elkezdte.Ötletek?
-
Kabel15
aktív tag
Az mitől függ hogy a tévé lejátszik e egy fájlt vagy sem?
M2TS-t próbáltam vele megetetni. Az egyik 35gb fájlt viszi a másiknál csak hang van de fekete kép.
Ötletek? Tudom nem a tévé lejátszója a legjobb. Csak ha nincs kedvem éppen laptopot dugdosni a tévére akkor a belső lejátszó is megtenné. MKV-t viszont gond nélkül viszi
-
nightshadow
veterán
2014-es Sony 42W705B nyitóára 210k [link]
-
törölt tag
Sziasztok!!
Van egy KDL40 HX750-es tv-m nagyon szeretem tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, viszont van egy dolog
amit nem igazán értek..... Arról van szó, hogy a tv hátulján két két csavar helyezkedik el, az alsó az egyenes állás, a felső kettő pedig a döntött állás beállítására szolgál. Na most hiába csavarozom az alsó állásba nem egyenesedik ki, hanem előre bukik persze megáll, de nem egyenes.... van-e esetleg valakinek erről tapasztalata?? Jelen pillanatba az egyenes állást úgy oldottam meg, hogy a felsőbe csavaroztam, és addig döntöttem még egyenes nem lett..., végül is így is jó, csak nem értem, mert a leírásban nem így van írva.
Egyébként ettől elvonatkoztatva eléggé instabillnak látom, mivel ha csatlakoztatok valamit eléggé beremeg, de gondolom ettől nem lehet baja?? Egyébként mennyire megbízható modell? Olvastam, hogy sokaknál pár év után meghibásodott. Előre is köszönöm a válaszokat!! -
neon36
csendes tag
Sziasztok!megjött a kdl32w650...végre...kérdezném bár gondolom volt róla szó,hogy azokat a csatornákat amiket a t-home sat hd csomag esetén nem töltik ki a képernyőt azt csak kézzel lehet szétállítani?ha modosítom a beállításokat az érvényes a most teljes képernyőn jövő csatornákra is...a kép pompás csak élénkre állítottam és kész
-
daniel2121
őstag
válasz
schmidtgabi
üzenetére
Köszi persze tudom én is, hogy mindig lesz jobb. Ha lenne a 2013-asok között 50-esben 805-ös akkor nem hezitálnék.
-
Fellowes
csendes tag
válasz
daniel2121
üzenetére
UPC Direct.
-
Fellowes
csendes tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Digikábel
-
Fellowes
csendes tag
Következőkben kérném a segítséget.
Adott egy Sony52w4500-as LCD tévé, amin természetesen oké a DVB-C tuner és az MPEG4 a kábelra is. A csatornakeresés után az analóg csatornákat szépen megkeresi, de digitálisat egyet sem. Már kipróbáltam a finn, svéd és egyéb régiókkal is a keresést, de semmi. A keresésnél beállítottam a "teljes keresés" funkciót de semmi. Kézi keresésnél a frekvenciát tudom megadni ......Mhz(helyileg Kecskemét) jelsebesség(6db számjegy) és hálózati azonosító(4db számjegy) amit még kér a tévé. Mi tegyek, hogy a tévé megtalálja a digitális adásokat? A kábelezés, stb rendben van, mert ugyanezen a helyen ha egy samsung tévét kötök rá, minden oké. -
schmidtgabi
csendes tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Szia !
Én éveket vártam a TV vásárlásával.
Úgy voltam mint te,hogy majd a jövő évi modell,mert az biztosan jobb lesz.
Már rájöttem,hogy akkor soha sem lesz TV-m ha mindig az újabb modellre várok.
Most januárban vettem egy Sony 55W805-ös TV-t és eddig megvagyok vele elégedve és nem bántam meg.
Lehet,hogy ez néhány év múlva már "elavult" lesz de ez szerintem minden típusra igaz.
Vegyél egy 2013-as modellt vagy most már várd meg a 2014-est de ne várjál tovább. -
nismoka
addikt
válasz
daniel2121
üzenetére
Akkor meg majd a 2015-ös modellekkel leszel dilemmában.

-
nismoka
addikt
válasz
daniel2121
üzenetére
Ha 3D kell akkor minimum a w8 mert a w7 nem 3D. w8 ból lesz 400, 600, 800Hz-es verziók 50"és 55"ban aktiv 3D.
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant
üzenetére
Nem lesz kevesebb az 50"-os hanem több, W7 ből is lesz, W8 ból kapásból 3 fajta 50es és 3fajta 55-ös. Lesz olcsóbb kaliberü 4k is 49"ban (is). 48"ban csak két alapmodell lesz.
-
daniel2121
őstag
válasz
LucasGrant
üzenetére
És érdemes várni a 2014-es modellekre?Néztem én is hogy lesznek "érdekes" méretek is.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Szerintem max. március végéig lesznek rendelhető 2013as modellek, de lehetnek meglepetések, hogy addig se vagy még tovább. Jövőre kicsit változni fognak a dolgok, bejön a 48", 49" és kevesebb lesz az 50"es modell.
-
nismoka
addikt
válasz
daniel2121
üzenetére
Kb március-április aztán szaporodnak az új modellek.

-
daniel2121
őstag
Szerintetek a 2013-as tv-ék meddig lesznek még kaphatóak ill. a 2014-es modellek közül 50 coll környékiben lesz nagy előre lépés?
-
neon36
csendes tag
Sziasztok!Napokban érkezik meg a kdl32w650-es első lcd tv-m.Tök süket vagyok a témában viszont én is szeretném kihozni a legtöbbet a készülékből.Engen nem érdekel a wi-fi meg felvételek stb. arra ott van a 2 db laptop.Tehát az több mint egy éves tapasztalat mit mondat veletek a kép beállítasokkal kapcsolatban.A t-home hd sat csomag van nekem.Én csak szép képet akarok semmi egyebet,ha elragad a technika majd kérdezek.Az itt olvasottak alapján mondtam le a megrendelt samsungot....
-
Jason
tag
válasz
Kabel15
üzenetére
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Úgy néz ki, hogy maradok az LG nyújtotta élmény mellett, mert sok pénz az, amit még rá kellene dobni a Sonyra és azon is látom a hasonló problémákat, tény, hogy miniatürizálva. A Sony egy sokkal jobb TV, de az LG sem használhatatlan és hát a fránya anyagiak miatt le kell, hogy mondjak a jobb élményről.
Ráadásul a médialejátszó beszerzése is plusz költség... -
m3gtr
senior tag
Szerintem felejtsd el a tévék lejátszóját ha jót akarsz. Azok a be épített valamik nem való semmire. Én mondjuk nem is értem miért szempont a beépített lejátszó tévé vásárlásnál. Tudomásul kell venni hogy egy ilyen tévéhez kell valamilyen lejátszó. Nekem egy HX923 van egyszer próbáltam ki csak kíváncsiságból a lejátszóját de annyi elég is volt hogy iso-t nem játszik le, én meg csak olyant nézek.
-
LucasGrant
aktív tag
Trumotion-t állitsd - Törlésre. Múltkor töltöttem fel 2.videót valamelyik TV-s topicba amin jól fogod látni, hogy miben játszik közre a trumotion állitgatása. Ha nem találod írj rám elküldöm a linket.
Azokat a videókat ha megnézed a W650 úgy müködne gyors mozgás terén mint az LG kikapcsolt trumotionnel,ergo daraboa lesz rajta a gyors mozgás. A W805 az már folyamatos. -
Jason
tag
válasz
LucasGrant
üzenetére
A W650 mellett a folyamatos mozgást elveszteném? Az LA620-on még rá se leltem arra

Reményeim szerint a W650 jobban teljesítene. Vagy nem? -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Annyira nem akartam beletaposni a lelki világába!

-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant
üzenetére
-
LucasGrant
aktív tag
Az LA620S nagyobb kategória mint a W650, viszont kisebb mint a W805.
W805-nek megfelelő LG modell a 42LA660S / 42LA690S, ahol már Edge Led dolgozik, illetve azok már tudják a blokkvezérlést, ezáltal a 660S/690S-nek a feketéje is jobb lesz a LA620S-hez képest.
650 mellett a folyamatos mozgást is elvesztenéd nem csak a 3D-t. -
Jason
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy LG LA620S helyett, jobban járnék-e egy W650/W805-ös Sony modellel.
Az LG szerintem egy jó és könnyen kezelhető TV, de amivel nem vagyok teljen kibékülve, hogy felhősödik és nem homogén a feketéje. A többi színe eszméletlenül homogénnek nevezhető, de a feketéjével nagyon hossza kell majd barátkoznom, ha megtartom. 1 napom van még vissza vinni. Tudom a 650 mellett elveszteném a 3D-t is...
Köszi a segítséget! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Filmnézés közben megnyomva a távirányító i+ gombját kijelzi neked milyen üzemmódban (felbontáson, képfrissítéssel) megy a TV.
-
nismoka
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
A lejátszó (forrás)határozza meg hogy 24p vagy nem, tehát pld a BD lejátszót kell beállítani hogy adjon ki 24p jelet vagy nem, tedd auto-ra. Ha a jelenet választást a TV-n 24p Auto-ra teszed akkor 24p jel esetén a tv mozi üzemmódba kapcsol, de ez utóbbi nem feltétel mert enélkül is megy 24p-ben a tv ha olyan jelet kap HDMI-ről.
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Sony Bravia tv-nél ha a film üzemmódot automatikusra rakom, akkor az a 24p bekapcsolását jelenti? Sry a buta kérdésért, de egyáltalán nem vágom, hogy kell bekapcsolni a 24p-t.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
daniel2121
üzenetére
40"-os (102 cm)
Ok, csak valami hasonló avatarja volt annak, akinek eldadtam Hardveraprón.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow
üzenetére
Hogy nézne az ki
Még az 5.1-ből sem lehet nagyobb hangfal. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
daniel2121
üzenetére
Pont ilyenem volt. Nem neked adtam el?

De hangzásban visszalépés ez a jelenlegi HX750. Sokáig kellett szoknom a doboz hangját. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
daniel2121
üzenetére
Ez alapján semennyire. Egyedül a hangszórójával nem vagyok kibékülve, de emiatt nem adok ki 200k-t megint.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
daniel2121
üzenetére
Nekem HX750-es van, ezért kérdeztem mennyire érdekeljen ez az akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Egyébként az enyém is úgy áll, mint a képen amit fényképeztél.