- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gtr
senior tag
HDMI nincs rajta?
-
m3gtr
senior tag
Amikor megvettem a drágaságomat,semmi más nem érdekelt mint hogy milyen a kép minőség Bluray lejátszásnál, pedig nem egy olcsó tévé volt akkor még Sony között sem.
-
m3gtr
senior tag
válasz
keegangerike #5824 üzenetére
Ha ők nem adnak másik kártyát akkor biztos hogy nem fog működni. Én is leírtam amit tudtam, csak hát ugye az nem az amit hallani szerettél volna, de próbálkozz csak teljesen felesleges.
-
m3gtr
senior tag
válasz
keegangerike #5820 üzenetére
Mindenhol úgy működik hogy vissza viszed kártyástól a beltérit és adnak helyette egy másik kártyát egy foglalattal amivel be lehet rakni a tévébe. Az a kártya ami most van az csak azzal a beltérivel működik mással nem. Neked meg akkor lenne egyszerűbb az élet ha felhívnád a szolgáltatót és egyből minden világos lenne.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
m3gtr
senior tag
válasz
keegangerike #5810 üzenetére
A tévé leírásában benne van hogy van e benne DVB-S az az satelite tuner ha nincs akkor nem lehet. Nézz utána a leírásban.
-
m3gtr
senior tag
A felhősödés az alacsonyabb felbontásnál jön inkább elő, pl SD adás, de ez sztm nem a tévé hibája. Minél nagyobb felbontású amit nézel annál inkább nem látszik, FullHD-nál teljesen eltűnik. Ezeknek a tévéknek a képminősége FullHD anyagnál jön ki a legjobban, nem véletlenül van a nevében hogy FullHD tévé.
-
m3gtr
senior tag
válasz
viharkabat #5682 üzenetére
Ez van, de akkor sem a tévé hibája, legalább is engem nem érdekel csak a BD filmek minősége.
-
m3gtr
senior tag
válasz
viharkabat #5679 üzenetére
Az hogy xar az adás képe nem a tévé hibája.
-
m3gtr
senior tag
-
m3gtr
senior tag
Nem erről van szó, mert nem a 3D a paraszt vakítás mert abból lehet jó, csak a jó az már nem olcsó. A vakítás az a beépített lejátszó ami xart sem ér, meg a 200-400-800hz, meg az ilyen olyan smart baromságok amikre szerintem semmi szükség. Én csak jó minőségben akarok FullHD és 3D filmeket nézni Bluray lejátszóról, mert nekem csak az számít milyen képe van egy tévének FullHD-ben és 3D ben, mert a többi felesleges.
-
m3gtr
senior tag
válasz
coolrob #5506 üzenetére
Komolyan az a szempont tévé vásárlásnál hogy hogyan játssza le a filmeket? Kell mellé venni egy média playert vagy egy bluray lejátszót. Egy tévének jó képe kell hogy legyen, a többi az csak sallang. Amúgy meg függ a pendrive sebességétől is, hogyan játssza le róla a filmeket. Elég nagy perverzió ilyen tévén pendriveról bámulni bármit is. Szerintem neked elég lenne egy 100 000ft-os Samsung is, állítólag az visz mindent.
-
m3gtr
senior tag
válasz
kacsabacsi81 #5201 üzenetére
Én is arról nézem és tökéletes a mélységet meg nem kell variálni.
-
m3gtr
senior tag
válasz
kacsabacsi81 #5196 üzenetére
Mivel próbáltad, papír szemüveges 3D vel? Milyen filmet néztél rajta milyen formátumban?
-
m3gtr
senior tag
válasz
kacsabacsi81 #5192 üzenetére
Vidd vissza cseréld le aztán hagyd itt abba a nyavalygást.
-
m3gtr
senior tag
Nem vagyok elfogult csak engem hidegen hagynak ezek a dolgok. Meg amúgy is nekem első a kép minőség, hang minőség ezért van külön minden ami a kellő minőséget hozza. Nekem a tévé csak egy megjelenítő semmi más. Ha megvenném az X9-et akkor sem érdekelne más csak hogy milyen a képe.
-
m3gtr
senior tag
válasz
kopee1980 #5132 üzenetére
Milyen élményről beszélsz? Megnéztél rajta Bluray lejátszóval Bluray lemezről egyetlenegy filmet is, mert ezeknél a tévéknél az az igazi élmény nem a képnézegetés vinyoról meg a hulladék mkv a belső lejátszóval. Sokan nyavalyognak aztán úgy töltik le mindenféle oldalról a filmeket és még reklamálnak hogy nem megy a lejátszás. Kíváncsi lennék az itt reklamálók közül mennyinek van eredeti Bluray filmje.
-
-
-
m3gtr
senior tag
-
m3gtr
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4601 üzenetére
Szerintem igen, csak minőségi kábelek nem ártanak hozzá. Én ki írom újra írható lemezre és úgy nézem de mindenképpen tervezem egy média lejátszó vásárlását. Nekem néha macerás a PC-s lejátszás pedig megvan hozzá minden. De ha többre vagy kíváncsi itt tudnak segíteni.
-
m3gtr
senior tag
válasz
Faresz29 #4592 üzenetére
Amit te néztél az nem valós 3D csak mókolt valami. Az igazi a BD50 ISO ehhez média lejátszó kell. Amit a tévék lejátszanak azoknak nem sok köze van a 3D-hez. Ha megnéznéd ilyen formában az említett két filmet le esne az állad a különbségtől. Sokan el vannak tévedve 3D téren mert fogalmuk sincs hogy valójában mi is az igazi.
-
m3gtr
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4476 üzenetére
Semmi baj a tévével az adás xar legyen az HD vagy sima. Ezek a tévék akkor a legjobbak ha Bluray filmet nézel normális lejátszóról akkor jön ki a tudása. Állítsd be normálisan a tévét és gondolom nem az üres képernyőt fogod nézegetni. Majd nézd meg egy bluray filmnél milyen.
-
m3gtr
senior tag
Skype kamera jut eszembe nem tudja valaki miért nem lehet úgy beállítani hogy ne fordított képet mutasson? Már mindent ki próbáltam forgattam össze vissza a kamerát de semmi és a beállításoknál sem találtam megoldást.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest