Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cyberslider #6164 üzenetére
ha fontos a tuning de nem fontos az sli (aminek nem látom sok értelmét) akkor ott az asus m2r32-mvp. nagyon erős tuningban (400 körüli fsb), ugyan nem tudja az sli-t, de tudja a crossfire-t és kevesebbet fogyaszt valamint kevésbé melegszik.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider #6164 üzenetére
Na ugylátom am2+ még nemnagyon van....
Akkor szvsz sztem ez jó lenne nekem csak erősítsetek meg -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Cyberslider #3464 üzenetére
Ezek DX9-es VGA-k, szerintem nem veszítesz semmit a régebbi driverrel, fél-egy évnél meg tuti kevesebbet kell várnod a hiba orvoslására.
(lásd Intel nVidia példáját
)
-
Sdi
addikt
válasz
Cyberslider #2681 üzenetére
Hali
Ha nem akarsz extra tuningot és kellene a dual giga lan, akkor az Abit KN9 Ultra / NF 570 / a te barátod. Most már stabil, kiforott lap. -
ftc
nagyúr
válasz
Cyberslider #2681 üzenetére
igen ,nem
csak a plus csatikban van eltérés meg tuningban....ennyi...mind2 kazán
#2682 ....
ez bármi végett lehet amit irtal...VGA, chipset,nem kapot időben adatot stb -
Chaser
legenda
válasz
Cyberslider #2376 üzenetére
Az első generációs zenek nem voltak valami nagyon eltaláltak, ez kb nyílt titok
Egy szegedi user is árul 350-eseket, +kérdeztem tőle vittek-e már vissza gariba hozzá, jah azt mondta 2-t, mert levágta a biztosítékot
ez 2 év alatt, a 2 esetben mint kiderült gyenge volt a villamos hálózat..
Nem tudom mért nem megy a bio lappal, az nem állja meg a helyét, hogy kicsi az amd chip áramfelvétele, p2-vel is használtam ilyen tápot...úgyhogy passz, a táp másik lapal ment amennyire én tudom, a bio lap is megy másik táppal, úh inkompatbilitás...ez vanLassan +érjük azt is, hogy egy moncsi egy gépen pöpecül megy, egy másikon képet se ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest