- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Probiker
üzenetére
Utánanéztem a fehér kanócnak. Hát amiket én árulok azokon nincs is
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
szerk:#2243 ftc: ennek felettébb örülnék ha igaz lenne
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek
de remélem árban is, úgy mint mostanság..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
most úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek