- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider #6164 üzenetére
Na ugylátom am2+ még nemnagyon van....
Akkor szvsz sztem ez jó lenne nekem csak erősítsetek meg -
Cyberslider
őstag
Hi all
Egy elég ütős gépet akarok kirakni kb 6000+-os proci, 2GB RAM, 500as WD raid winyó szal nem lesz rossz....
Új procikra várni már nem tudok......Az alaplappal kicsit még gondban vagyok, amit kinéztem, egy SLI Asus, névszerint Asus M2N-SLI Deluxe. (23000 körül..)
Kérdésem: mi a véleményetek? Van ettől jobb akár ár érték arányú, vagy csak szimplán ami jobban megéri? Milyen lapok közül válogathatok ha AM2+ fogadására is fel szeretnék készülni, illetve van-e olyan lap amiben van wifi? Igaz ezt meg lehet oldani külön kártyával de emlékeim szerint mintha lenne wifis verzió is.
Segítsetek -
Cyberslider
őstag
Mint irtam lentebb, gondom van az új ATI driverrel ASUS M2A-VM esetében.
Szinte bizonyos,hogy a 7.3-as drivertől hibásan detektálja a driver a lapot xpress1200-nek, 1250 helyett, hiába tettem fel a legújabb BIOS-t.
Kicsit keresgéltem, és külföldi fórumokon is megerősítették a problémát.
[link]
Úgyhogy mindenki vigyázzon, akinek ilyen lapja van/lesz, a hozzáadott DVD-ről tegye fel egyenlőre a 7.2-as drivert, azzal minden ok lesz.
Aztán vagy lesz valami bios frissítés, vagy új driver.
A probléma a fórumozó kolléga szerint érinti a Biostar,Gigabyte lapokat is.
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Na annyi update történt, hogy sikerült visszavarázsolni a régebbi drivert a VISTA-ra. Most teszt, remélem nem lesz fagyi.
Ennek ellenére az új driver egyértelműen rosszul detektálja a hardware-t, Xpress1200-nak. Kép ugyan van, miden kafa, egészen az első fagyiig ,vagy elsötétülésig: ugyanis az XP ''elszállt mint a darumadár'' kifejezése bővebben: hibaüzenet, eltünt kép,monitor le standby-ba, majd reset. -
Cyberslider
őstag
Na van nekem egy ASUS M2A-VM lapom.....
Kezdem kicsit unni, így a harmadik install felé....
Szóval: ebben most tulképp milyen GPU van? Radeon Xpress1200, vagy 1250? Szerintem utóbbi. Csakhogy.
A hozzáadott CD-ről installálva XP SP2 HUN alatt minden csodás, 1250-nek ismeri fel, és megy is. Azonban ha letöltöm az új drivert az ATI oldaláról (7.5) akkor azt felrakván fresh install után - hisz mégiscsak új gép - 1200-nak ismerte fel. A gép némi használat után úgy elszállt mint a darumadár.
Visszatéve a régebbi verziót (8.342, az újabb 8.380) megint radeon Xpress1250, és minden OK.
Jött egy 64bites(!) VISTA telepítés, izgatott a gondolat, hátha menni is fog 2GB RAM-al, és átnyergelhetek.
Új driver után: Xpress1200.. Ok,hát ő tudja, használtam kicsit, VISTA KÉKHALÁL. Innentől kezdve már nem tudom felraki a régi drivert, mivel felkiáltójellel tudatja,hogy nincs driver a detektált 1250-hez. Új driver felmegy, de fagyi.
Most jön a harmadik install, rögtön a régebbi (8.042-es) telepítéssel, hátha.
Másnak felismeri? Vagy tényleg rosszul detektálja az új driver? Ráadásul két gyökeresen más platformon is. Amúgy a gép megy, nem hiszem, hogy HW problem lenne, mert erre utaló jeleket nem fedezek fel, a kép jó. Érthetetlen. Most akkor írjak az AMD-nek? Ezekkel a lapokkal nem megy jól az új driver??
Segítsen vki akinek ilyen alaplapja van pls.... -
Cyberslider
őstag
Miért lehet érdemesebb az 570-es chipsetet választani, mint az 550-est?
A két ethernet jól jönne, de nem mindegyik lapon van rajta.
Természetesen az Abit KN9S-t néztem ki, mint 550, de nézegettem a MSI K9N Ultra-2F-et,ezen van 2 LAN. Elég érdekes hűtése van, elég?
Esetleg egy ASUS M2N-E, 570-el, dual ethernet nélkül
Tunning nem igazán lenne. Az 570 előnye az 550-hez képest észrevehető egyáltalán? -
Cyberslider
őstag
Vagy min. Sysprep (Deployment tools) illene......
-
Cyberslider
őstag
Bár itt az FSP Zen-ről van szó, (ami egy 300W-os passzív, de FSP..
)
Topic:
[link]
Idézet:
''Most láttam meg a Rev. 2.0, és 1.x-es ZEN közötti különbséget!
Az első generációban, hiányzik a kimenetről az előterhelő ellenállás, a második generációsbol, pedig, már nem
12V-ra, 100ogm-ot, 5V-ra 50ohm-ot, és 3,3V-ra 25ohm-ot forrasztva, már úgy tűnik, indúl rendesen.''
Hát akkor csak lehet vmi.... Én nem hiszem hogy a lappal lenne baj... Legalábbis mióta olvasgattam ezt a topicot. Amúgy az FSP tápokat én is kiválónak találom. Vagy én annak találom, te nemtom
A dologhoz hozzájön,hogy ennek az AMD-nek a legkissebb a fogyija úgytudom, szal nagyon keveset vehet fel. De ennyire azért nem vágom a Tmát, csak elmélkedek....
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
válasz
Probiker #2364 üzenetére
Ez cumi, én is nézegettem ilyen tápot. Borzalom hogy nem indulnak el!
Régen az volt a baj,hogy sok a cucc, mostmeg az hogy kevés
Szal nem a deszkával van gond, hanem az FSP tápnak túl kevés a terhelés a 12V-os ágon.
Próbálj meg beletenni vmi kártyát a lapba, lan,hang,VGA (de minek) úgy beindul..?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged