- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Nincsen tuning, ezt a procit nem is akartam húzni. A RAM-nál gondolkodtam, hogy GeIL Value vagy Ultra legyen, aztán pont amiatt döntöttem a Value CL5 mellett, hogy úgyse lesz húzva, feleslegesen meg nem adok ki érte több pénzt ...
Már csak azt nem értem, hogy a lap miért ad az 1.8 voltos RAM-nak 1.96 voltot.
Az ASUS M3A78-T jobban bejött, de az elszállt példány helyett kellett gyorsan valami, és ez tűnt a legjobbnak a boltban éppen kapható 780G-s választékból. Ha teljes ATX méretű lenne, akkor megtartanám, de az agyatlanul elhelyezett, és ezért használhatatlan PCIe 1x mellett kevés nekem az egyetlen PCIe 16x csatlakozó. Így a mostani belsőnek majd a szülők fognak örülni karácsonykor
Én meg eldöntöm, hogy melyik 790GX chipsetes alaplapot vegyem meg magamnak, amibe most valami ideiglenes proci kerül majd (valószínűleg egy másik 4850e), amit majd tavasszal egy Deneb vált.
-
TomBoy1986
veterán
Maradjunk abban, hogy szerinted. Én 3.2GHz-et hoztam ki 4db KingMax-szal egy BE-2350-ből, ami ugye 2.1GHz-es...
body007:
Majd mindjárt átülök a DS4-hez és megnézem, hogy nálam is van-e gond. De 250-es FSB-t még Phenommal is simán vitte. Sőt, 270-et is néztem vele.Ja igen... és a déli hídnak nehogy adj feszültséget!!!
-
Balinov
titán
ezzel kapcsolatban lenne sajat tapasztalatom. Marmint Am2 proci vs 4x dimm. R690G-s Asus M2A-VM-ben hajtottam 2x 512MB DDR2-800-as A-data-t + 2x 512MB DDR2-800+-os A-data Vitestat. Ment a Dual Chanel, meg szolid ramtuning is belefert (835 korul volt a veguk,sajna a mezitlabas A-data kicsit visszafogta mint orajelben, mind idozitesben a Vitestakat). Ja, es csak egy Manila magos 3200+ Semprongy volt melle ami alapfeszen vitte a 9*272-t.
-
Túl nagy tuningról nincs is szó, mivel BE proci és ahogy írtam simán megy 3Ghz-t
A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos
A linkelt táblázatban mit jelent a SS/DS? Single Side / Dupla Side? Mert aszem az enyémek SSk
De megnézem majd a sorozat számukat is... -
Mercutio_
félisten
Te tudod, de 5,5 az LE1200, 6-ért vihetnéd a X2 3600+-omat
(igaz már nem garis) és 500-ért kapsz itt gyári coolert rá, szvsz 1000 ft különbség, de teljesítményben ég és föld és beszámításnál vagy használtpiacon is jobban tartja az árát.
Ha nem játszik szükségtelen a 4200+, ha néha igen, akkor is videókártyából tuning nélkül 2600xt-nél erősebbet nem érdemes egyik X2 alá se tenni, mert visszafogja, azt meg mindkettő kiszolgálná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest