Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Nincsen tuning, ezt a procit nem is akartam húzni. A RAM-nál gondolkodtam, hogy GeIL Value vagy Ultra legyen, aztán pont amiatt döntöttem a Value CL5 mellett, hogy úgyse lesz húzva, feleslegesen meg nem adok ki érte több pénzt ...
Már csak azt nem értem, hogy a lap miért ad az 1.8 voltos RAM-nak 1.96 voltot.
Az ASUS M3A78-T jobban bejött, de az elszállt példány helyett kellett gyorsan valami, és ez tűnt a legjobbnak a boltban éppen kapható 780G-s választékból. Ha teljes ATX méretű lenne, akkor megtartanám, de az agyatlanul elhelyezett, és ezért használhatatlan PCIe 1x mellett kevés nekem az egyetlen PCIe 16x csatlakozó. Így a mostani belsőnek majd a szülők fognak örülni karácsonykor
Én meg eldöntöm, hogy melyik 790GX chipsetes alaplapot vegyem meg magamnak, amibe most valami ideiglenes proci kerül majd (valószínűleg egy másik 4850e), amit majd tavasszal egy Deneb vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- MSI Z590 Gaming Force
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest