Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Ha szereted mért kiabálsz?
Én is szeretem, pár hsz-szel ezelőtt linkeltem a gépemről pár képet, csak a procin van venti és a tápo 12-es ventije. A procin 800-on pörög, igaz nem 12-es, csak 9-es, de keret nélküli, szóval nincs hangja
A táp venti noisekiller, azt még rákötöm az egyik szabályzóra a lapon és leszabályzom azt is..vagy csere silentblade-re, bár az előbbi verzió esélyesebb. 'edül nálam is a vinyó a problémás, volt egy 40-es seagatem, annak gyakorlatilag semmi hangja nem volt, már nagyon bánom, hogy eladtam..most azzal küszködök, hogy halk vinyót találjak
Még a gépet belül leburkolom parafával és +felelően csendes lesz.
#2723 Gyuri27: alpine 64, párszor már írtam
[link]![[kép] [kép]](http://www.frostytech.com/articleimages/200602/acAlpine64_pspc.jpg)
1edül a gyárilag rákent pasztában találtam kivetnivalót, 3-4 hete tettem rá a sempire, most ugye cseréltem a sempit x2-re, és ennyi idő után már csontszáraz volt rajta az a x@r ezüst paszta..múltkor nem volt nálam jó kis zalmi paszta, azért fanyalodtam rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- EA Sports WRC '23
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is szeretem, pár hsz-szel ezelőtt linkeltem a gépemről pár képet, csak a procin van venti és a tápo 12-es ventije. A procin 800-on pörög, igaz nem 12-es, csak 9-es, de keret nélküli, szóval nincs hangja
A táp venti noisekiller, azt még rákötöm az egyik szabályzóra a lapon és leszabályzom azt is..vagy csere silentblade-re, bár az előbbi verzió esélyesebb. 'edül nálam is a vinyó a problémás, volt egy 40-es seagatem, annak gyakorlatilag semmi hangja nem volt, már nagyon bánom, hogy eladtam..most azzal küszködök, hogy halk vinyót találjak
Még a gépet belül leburkolom parafával és +felelően csendes lesz.