- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Posta 730 ft, bolti ára 20k körül van. kicsit kerekíthetünk, 13.5kért országon belül bárhova a tied postával együtt
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
Amúgy nekem se sietős, dobom fe lapróba. És pontosan az m2n típusú van meg nekem, normál ATX lap, GB lan, 4 sata 2, 1 pata, stbstb.
szerk: #1870 ftc :a kis amd chipes asus, ahhoz helyi kiskerben hozzájutok, most vettem ddr3-as7300gt-t is, adom is el, nagyon jó kis kai, kb a negyedét /se/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű
csak net, meg néha film, gameket meg csak a gt-vel is +néztem, egy se tetszik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest